Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

«η απόφαση αυτή του δικαστηρίου, υπό το πρόσχημα της κατάχρησης δικαιώματος των κατηγορουμένων να μην αποδέχονται διορισμένους από το δικαστήριο δικηγόρους υπεράσπισης πλην των επιλεγμένων από τους ίδιους, οδηγεί, στην πράξη, σε καταστρατήγηση βασικών αρχών και διαδικασιών διεξαγωγής μιας δίκαιης δίκης. Έτσι, η δικαιοσύνη εγκαταλείπει το πεδίο του δικαίου και εισέρχεται στον ολισθηρό δρόμο της αυθαιρεσίας». 

Δεν χρειάζεται καν να σχολιάσουμε την παραπάνω ανακοίνωση παρά μόνο να εκφράσουμε την ευχαρίστηση μας γιατί απλά μας διακαιώνει όταν επί χρόνι λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυάδες του αποτελούν πολιτικό σκέλος της εγχώριας τρομοκρατίας.

Η αλήθεια είναι ότι τα μέλη των πυρήνων είχαν διορίσει αρχικά δικούς τους δικηγόρους από τους οποίους απέσυραν την εντολή. Τότε το δικαστήριο αναγκάστηκε να ορίσει άλλους δικηγόρους για την υπεράσπισή τους τους οποίους ασφαλώς και δεν δέχθηκαν. Ούτε καν αυτούς που είχαν πρωτοεπιλέξει. Έτσι το πότε σθα γίνει η δίκη τους θα το αποφασίσουν τα ίδια τα φυλακισμένα μέλη των πυρήνων. Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να διασκεδάσουμε ή να βάλουμε τα κλάματα με την κατάντια αυτού του κράτους...

πηγη

Στήθηκε το άγαλμα του Φιλίππου Β' στην παραλία Μεθώνης.


Συνδημότης στο νέο Καλλικρατικό Δήμο ο μέγιστος των Ελλήνων Βασιλεύς των Μακεδόνων Φίλιππος ο Β'.Μέσα σε μια απλή, σεμνή ατμόσφαιρα παρουσία πολλών δημοτών έγινε η εγκατάσταση του αδριάντα του Φιλίππου Β' στην παραλία του Δ.Δ Μεθώνης.

Η στιγμή της εμφάνισης του αδριάντα ιστορική, η συγκίνηση μεγάλη, η ικανοποίηση στα μάτια όλων απερίγραπτη, το όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Η επιβλητική θωριά του μεγάλου των Μακεδόνων Βασιλέα από τώρα και εις το εξής θα είναι κυρίαρχη του τόπου και του χώρου.

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

eglimatikotita