Χρήστες OnLine

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο υπερ-εισαγγελέας σύντροφος Κουράκης


Εάν νομίζετε ότι ο κ. Κουράκης είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κάνετε λάθος! Είναι υπερ-εισαγγελέας! Το όλο θλιβερό μεγαλείο για το πώς λειτουργεί το κράτος, οι νόμοι και οι θεσμοί σε αυτό το γελοίο προτεκτοράτο, το είδαμε ζωντανά σήμερα στις τηλεοπτικές μας οθόνες….


Στην Θεσσαλονίκη Αστυνομικοί έχουν συλλάβει ομάδα αντιεξουσιαστών-αναρχικών, που κάθονται κάτω σαν καλά παιδάκια (…) και δίπλα τους να είναι ένας σωρός αντικειμένων, των οποίων ασφαλώς και συνιστά η κατοχή τους αξιόποινη πράξη. Ξαφνικά έρχεται ο κ. Κουράκης με ανεμίζοντα τον κότσο του (προφανώς βαμμένο…) και αμέσως μετά οι κρατούμενοι (με εντολή ποίου;) απελευθερώνονται…


ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ?


Και ξαφνικά οι «επαναστάτες» ξαναγίνονται «επαναστάτες», πάνε 20 μέτρα πιο πέρα και αρχίζουνε να φωνάζουν για το πάθος για την λευτεριά, που σπάει όλα τα κελιά… και η ζωή συνεχίζεται με τους κρατικούς λειτουργούς να έχουν κάνει μια σειρά αδικημάτωνενώπιον ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος αποχαυνωμένος παρακολουθεί σαν τα κοτόπουλα που βρίσκονται στο σφαγείο του πτηνοτροφείου και περιμένουν την καρμανιόλα να πέσει στο αδύνατο λαρύγγι τους. Πάντως, ο υπερ-εισαγγελέας σύντροφος Κουράκης συνετέλεσε το επαναστατικό του καθήκον και όλα καλά και ώραια…

πηγη


ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΡΕ ΖΩΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.




ΟΙ αναρχοπρεζάκηδες κατεβάζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ & συγκρούονται με τους Αστυνομικούς






Τι μας θυμίζει το συγκεκριμένο ΑΙΣΧΟΣ;ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1941.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ!

Ακολουθούν εικόνες που ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου,την ώρα που ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ μυξοκλαίγονται τώρα,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτής της κατάντιας,αφού προετοίμασαν μήνες το έδαφος,μιλώντας για "εξέγερση","κοινωνικά αίτια" και άλλες τέτοιες αηδίες.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΕΝΩ ΔΕΞΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΕ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ...



ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!



ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!!!ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!!



















ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

πηγη

Έξοδο επιχείρησαν οι ακροαριστεροι τρομοκρατες από το Πολυτεχνείο



Μεγάλη έξοδο επιχείρησαν οι ακροαριστεροί από το Πολυτεχνείο και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις τον ΜΑΤ.

Ακολούθησε κυνηγητό στα γύρω στενά με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να επιστρέψουν πίσω στο Πολυτεχνείο και να αφήσουν σε γύρω στενα τσάντες με βενζινη και μολότωφ...


Φαίνεται οτι ο Τσίπρας και το Συριζα δεν πήρε τηλέφωνο ακόμη στα κεντικά για να αφήσουν τα παιδάκια να πάνε ήρεμα σπίτι τους.. μετα τις καταστροφες και τις εν ψυχρώ επιθέσεις...

Για κακούργημα τα δύο παιδιά του κ. Νιώτη



Στα 22 άτομα που συνελήφθησαν στο στέκι αντιεξουσιαστών "Ρεσάλτο" ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τον εισαγγελέα...



...Ανάμεσα στα 22 άτομα ήταν και η κόρη και ο γιος του αντιπροέδρου της Βουλής βουλευτή του ΠαΣοΚ κ.Νιώτη Στο στέκι " Ρεσάλτο" βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 κενά μπουκάλια, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια, 2 μπιτόνια εύφλεκτο υγρό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ετσι ειρηνικα και φιλησυχα σκοπευαν να πανε στο μνημοσυνο του παιδιου που εμμεσα το σκοτωσανε οι ιδιοι .. μιας και ο Γρηγοροπουλος ηταν απλα ενα ακομα θυμα των αρρωστων προβοκατσιων των ακροαριστερων δολοφονων και του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΩ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ μπας και νιωσουν την γλυκα και ξυπνησουν απο την πλυση εγκεφαλου της αριστερας.

Ο ΑΡΧΙΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ;



... αναρωτιέται το Δελτίο των 11.


Μα και βέβαια... γιατί εκπλήσσεστε;


Τσάμπα να πάει τέτοια οργάνωση αλητείας;


Άλλωστε την έχουν προαναγγείλει. (κλικ εδώ)


Καταπατώνται τα συμφωνημένα;

Οι μακελάρηδες βγαίνουν σε "ειρηνική" διαδήλωση αύριο.
Είχανε οργανώσει τα πρόβατα σήμερα και τους προετοίμασαν το έδαφος... αύριο έχει μία από τα ίδια το μενού...

πηγη

Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ,ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ,ΤΙΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΙΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΑΡΤΙ.

Τα παιδιά του Νιώτη τα πιάσανε στο Στέκι στο Κερατσίνι!

Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ. ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ 3000000 ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

πηγή

Το επικοινωνιακό σχέδιο-λοβοτομή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και η ελληνική νεολαία.




Το 5 % του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ (της Κεντροαριστεράς) κυβερνάει τη Χώρα

Το ιδεολογικό περίβλημα για την άλωση του ΠΑΣΟΚ από τους χαφιέδες της Νέας Τάξης, το είχε προσφέρει ο Σημίτης, με την «μεγάλη Κεντροαριστερά».
Το σχέδιο, εφαρμόστηκε, και τώρα το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ,βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Σαν αντιπολίτευση, συνεργάστηκαν, για να κάψουν την Αθήνα.

Η επικοινωνιακή επιχείρηση , που εξαπολύθηκε, πέρσι, με την τηλεκατευθυνόμενη «εξέγερση των SMS», είχε σχεδιαστεί χωρίς τον νεκρό. Το παιδί που σκοτώθηκε, έδωσε με την ψυχούλα του, νέα ώθηση, στον επικοινωνιακό σχεδιασμό.

Το επιχειρησιακό σχέδιο προέβλεπε εξέγερση των μουσουλμάνων και των λαθρομεταναστών, για τα δικαιώματά τους. Όλες οι προετοιμασίες είχαν γίνει για αυτό. Και η συσσώρευση των μολότοφ. Ο χρόνος είχε προσδιοριστεί για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η βροχή τους χάλασε τα σχέδια. Και δόθηκε μια μικρή αναβολή. Μέχρι να εμφανισθεί κάποιος πού του «κατέστρεψαν το Κοράνι του». Αλλά η τύχη τους προσέφερε τον Αλέξανδρο. Δόθηκε το σύνθημα και άρχισε ο χορός.

Το νεο σενάριο της χορογραφίας ήταν πολύ χρήσιμο, διότι η παρουσία αστυνομικού, έδινε την ευκαιρία να δρομολογηθεί και το παράλληλο σχέδιο για την διάδοση της έχθρας προς το κράτος, το έθνος, και την πατρίδα.

Αυτού του είδους τα πραξικόπηματα, αξιοποιούνται πάντα και για την τρέχουσα πολιτική. Δεν σχεδιάζονται όμως για το λόγο αυτό.

Έτσι, η εξέγερση των SMS, χρησιμοποιήθηκε και ως επιχείρημα για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ , τους αγωγούς κλπ. Συσκευασία 3 σε ένα.

Η απάντηση στην «κοινωνική εξέγερση», είναι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, για την παραχώρηση της ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών, και την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Για το λόγο αυτό, ο φετινός εορτασμός, δεν είχε και δεν θα έχει την βιαιότητα, που παρακολουθήσαμε πέρυσι.


Τώρα ο στόχος είναι ιδεολογικός και πολιτικός Να καλλιεργηθεί η ιδεολογία της εχθρότητας προς το «Κράτος» που σκοτώνει.Να διαδώσουν στη νέα γενιά την ιδεολογία ,του αντικρατισμού. Ενός αντικρατισμού που εξυπηρετεί την ολιγαρχία, την Ψωροελίτ, τις τράπεζες ,τα Κάρτελ, και τα μονοπώλια.Ενός αντικρατισμού διαταξικού.

Για το λόγο αυτό έστελναν, οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ δάσκαλοι, στο νεκροταφείο τουςμαθητές, να καταθέσουν λουλούδια στον τάφο του συμμαθητή τους.
Συμμαθητής ,από το κολέγιο, ενώ αυτά πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο. Αλλά αυτή είναι η ουσία. Ο διαταξικός αχταρμάς. Με ανθρωπιά .

Για το λόγο αυτό κάνει η ΑΔΕΔΥ στάση εργασίας. Για να μεταφέρουν τα σχολεία
στη διαδήλωση.Στο Νέο διαταξικό Πολυτεχνειο.Χωρίς φτωχούς και πλούσιους. Χωρίς δικτατορία και αμερικανική κατοχή.

Για να πείσουν τα παιδιά ότι ακολουθούν τον «σωστό δρόμο» , δημιούργησαν το «άλλοθι» των κουκουλοφόρων. Τους βάπτισαν κουκουλοφόρους, περιθωριακούς, απελπισμένους πλιατσικολόγους και εγκληματίες που εκμεταλλεύτηκαν την εξέγερση των «υγιώς σκεπτόμενων» νέων. Οι καλοί και κακοί.

Η «εξέγερση» των νέων που τους καθοδηγούσαν με SMS, και που τους οδηγούσαν οι δάσκαλοι στα αστυνομικά τμήματα για να διαμαρτυρηθούν. Οι ηγέτες της περσινής εξέγερσης ήταν οι ΣΥΡΙΟΠΑΣΟΚΟκαθηγητές.

Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚικό κράτος, και οι μηχανισμοί του, μόλις ανέλαβαν την εξουσία στις 4 Οκτωβρίου, έδωσαν ύψιστη προτεραιότητα, στην τριήμερη «μέρα μνήμης» για τον « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ». Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το σχέδιο « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είναι απόλυτα χορογραφημένο, και αποτελεί ταυτόχρονα τη δικαίωση της πυρπόλησης της Αθήνας.

Οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΟΙ μηχανισμοί έχουν έτοιμο το σενάριο ( όπως και σε κάθε πραξικόπημα) των συνθημάτων. (που θα εκφωνούνται από την soft power στο διαδίκτυο ). Στόχος να συνεχιστεί το παραμύθι με το κράτος που σκοτώνει.

Η Νεολέρα ΠΑΣΟΚ, έριξε τα σύνθηματα , «Οι σφαίρες δεν δολοφονούν τη συνείδηση». "Να κάνουμε την οργή ελπίδα, με όπλο τα όνειρά μας".
Λέξεις κλειδιά. Δολοφονούν (το κράτος δολοφόνος διότι οι σφαίρες είναι απρόσωπες). Συνείδηση.(Τα παιδιά μετέχουν συνειδητά δεν είναι πρόβατα).

Για το ποια συνείδηση είχε το θύμα ας μην μιλήσουμε.Οργή (για όλα),τα όνειρα, (το ίδιο κόλπο με πέρυσι: Μην πυροβολείτε τα όνειρά μας. Δεν άλλαξαν καν επικοινωνιολόγο)

Η Νεολέρα ΠΑΣΟΚ ειπε: Καλούμε κάθε νέο και νέα να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των ημερών, στην πορεία την Κυριακή 6/12 στα Προπύλαια στη 1:00 μ.μ. καθώς και τη Δευτέρα 7/12 στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12:00 στα Προπύλαια. Να κάνουμε την οργή ελπίδα, με όπλο τα όνειρά μας.


Ο Συριζα το πήρε πιο πολιτικά.Περιβάλλον, (Κοπενχάγη), παιδεία εργασία. Στο Πολυτεχνειο ήταν, Ψωμί-Δουλειά-Λευτεριά.

Η σύλληψη των 5 Ιταλών τρομοκρατών χθές έγινε , «Εξπρές του μεσονυκτίου» για 5 Ιταλούς πολίτες, χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

( οι οποίοι προφανώς έχουν το δικαίωμα από τη συνθήκη της Λισσαβόνας να κάψουν τις περιουσίες των Αθηναίων).

«Βία και προληπτική κρατική καταστολή» ! είναι το σύνθημα.

«Σκηνές από την γνωστή ταινία που περιγράφει την κατάσταση στην Τουρκία της χούντας θυμίζει η συμπεριφορά της Ελλάδας σήμερα. Κι όλα αυτά από τα αντιδημοκρατικά μέτρα καταστολής του κράτους και του παρακράτους, παρά την εκλογή στην πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου, γνωστού για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις και σκέψεις» γράφουν οι χαφιέδες.

Για τα ευρήματα στο στέκι των αναρχικών οι απαντήσεις είναι έτοιμες:

Η χειροβομβίδα κρότου λάμψης είχε ξεμείνει απο το έθιμο των βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης, Διότι τα παιδιά είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Οι μάσκες ήταν για Προστασία από την την γρίπη των χοίρων...

Τα 200 μπουκάλια κενά, που μάζεψαν με πολύ κόπο, προορίζονταν για ανακυκλωση, επειδή τα παιδιά είναι οικολόγοι και ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή.Τα 2 σφυριά, οι 3 βαριοπούλες, τα 2 καλέμια ήταν ενός υδραυλικου πουτα ξεχασε. Τα 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό και τα 7 κοντάρια, ήταν της καθαρίστριας ...

Τα 3 κράνη ήταν των παιδιών (delivery) που εργάζονταν στο σουβλατζίδικο, δίπλα...

Οπότε κανείς δεν θα τιμωρηθεί. Και αυτοί που κατέλαβαν το δημαρχείο αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΥΓ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Το ποιό μαλακισμένο και αόριστο σύνθημα μετα το ΠΑΜΕ;

πηγή:Δελτίο των 11

Τα παιδιά των μπαμπάδων τους ξεκαυλώνουν με το να σπάνε και να καταστρέφουν...



Ποιά είναι αυτά τα παιδιά;
όλα είναι γνωστά...θα δείτε τους θολοκουλτουριάρηδες μπαμπάδες τους στην τηλεόραση να καταδικάζουν τα επεισόδια....

Παλιά πηγαίνανε για γκολφ η βόλτα με το κότερο και το αυτοκίνητο του μπαμπά...
τώρα συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιό θα σπάσει και θα καταστρέψει περισσότερο από το άλλο...

ζήτω η νεολαία των ξεπεσμένων

Υ.Σ Τουμπεκιστάν τα κανάλια για τα παιδιά του Νιώτη...

πηγή
:Greekalert

Video : Εγκεφαλική διάσειση και καρδιακό επεισόδιο απο το χτύπημα ο Πρύτανης







Ο πρύτανης έχει χτύπημα στο κεφάλι, υπέστη ήπιας μορφής διάσειση και ήπιας μορφής καρδιακό επεισόδιο. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχίες και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο ακόμη ημέρες.


Οι ξεφτιλισμενοι ακροαριστεροι δολοφονοι προπυλακισαν και χτυπησαν τον πρυτανη. Ξεκαθαρο ποινικο αδικημα.. και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ 100 ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και η πολιτικη ηγεσια κοιμαται ορθια.


ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ..!



Όταν η εξουσία θέλει «εξέγερση»


Διάφοροι λακέδες της “κουλτούρας” τόσο καιρό και ειδικά από τον περασμένο Δεκέμβριο προσπαθούν να μας δείξουν πως ο λαός είναι με το μέρος των αριστερών “προοδευτικών” δυνάμεων. Πως όντως απλώς λαός, απλοί άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται στις τάξεις των «εξεγερμένων» παιδιών.


Μετά τον εγγονό του Μίκη Θεοδωράκη λοιπόν και τα παιδιά άλλων πολλών διασημοτήτων της δημόσιας ζωής συνελήφθησαν χθες τα παιδιά του Γρ. Νιώτη , βουλευτή ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου της Βουλής, στο αναρχικό στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι. Μάλιστα δίχως ντροπή πληροφορούμαστε πως ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του».

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Περισσότεροι από 80 οι προσαχθέντες στη ΘεσσαλονίκηΔιαπραγματεύσεις για να αφεθούν ελεύθεροι

Περισσότεροι από 800 διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ζητώντας την απελευθέρωση όλων όσων έχουν προσαχθεί κατά τη διάκερια της σημερινής πορείας. Το δρόμο προς το κτήριο κλείνουν τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ, ενώ στο οδόστρωμα είναι παρατεταγμένες διμοιρίες.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης βρέθηκε και αυτός στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι προσαχθέντες είναι περισσότεροι από 80.(πηγή)


AYTH EINAI H ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


Αυτοί είναι οι «νεαροί» που προστατεύει το «προοδευτικό» κατεστημένο

...
ΑΥΤΑ ΤΑ "ΛΙΓΑ" ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ" ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ...


Την ίδια στιγμή που σε κάθε ευκαιρία απαιτεί να τεθούν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου

Από δημόσιο κτήριο του υποτίθεται Ελληνικού κράτους κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και ανέβασαν σημαία της αναρχίας!


Στην συνέχεια πήραν την Ελληνική Σημαία και την έκαψαν δημόσια για μια ακόμη φορά… Το κράτος ανίκανο να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το καρκίνωμα που έχει δημιουργήσει παρατηρεί αδιάφορο τα συμβαίνοντα με μόνα θύματα αυτούς που βάζει και μάλιστα με όρους περιορισμού να αναλάβουν να βγάλουν τα κάρβουνα από την φωτιά. Για όλα αυτά που συμβαίνουν φταίει όλο αυτό το μαρξιστικό αληταριό που κατευθύνει κανάλια και εφημερίδες,

Με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση των Εθνικιστών στο Θησείο για να τιμήσουν τους Ελληνες πατριώτες που έχασαν τη ζωή τους τον Δεκέμβριο του 1944.


“Την ίδια στιγμή που κάποιοι κατέβαζαν την Ελληνική σημαία από τα προπύλαια κάποιοι άλλοι τη εξύψωναν αποδίδοντας φόρο τιμής σε αυτούς που κάποτε πολέμησαν για την Ελευθερία μας.”



Εκατοντάδες εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και της Χρυσής Αυγής και έδωσαν το παρόν σήμερα το μεσημέρι στο Θησείο.



Αδιαφορώντας για τους κινδύνους που μας προέτρεπαν κάποιοι «πατριώτες» που μας θεωρούν περιθωριακούς, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και σε πείσμα των καιρών αντισταθήκαμε στη μαρξιστική χούντα των ημερών μας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι κατέβαζαν την Ελληνική σημαία από τα προπύλαια κάποιοι άλλοι τη εξύψωναν αποδίδοντας φόρο τιμής σε αυτούς που κάποτε πολέμησαν για την Ελευθερία μας.


Φυσικά το κράτος θεώρησε σωστό να στείλει πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση για την αντιμετώπιση των εθνικιστών. Μάλιστα έκαναν εμφανείς τις προθέσεις τους εξ αρχής απαγορεύοντας μας να πραγματοποιήσουμε πορεία προς πάσα κατεύθυνση.


Σε ένα καθεστώς πλήρους αστυνομοκρατίας, λες και είχαν να αντιμετωπίσουν τρομοκράτες, οι Εθνικιστές εκπλήρωσαν το καθήκον τους ετούτη τη μέρα. Τη μέρα που οι δειλοί και οι θρασύδειλοι με περίσσιο θράσος δήλωναν πως οι δρόμοι τους ανήκουν. Κι όμως σήμερα αποδείξαμε πως ο αγώνας αποτελεί μονόδρομο και η θέση μας είναι εκεί, αυτή τη μέρα στο Θησείο, την επόμενη στη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα και όπου ακόμα χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, πάντα μπροστάρηδες στον αγώνα. Έως την τελική Νίκη.

πηγη


ΟΙ «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ




Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του μολότοφ-παρτι φταίει για όλα.

Οι οργανωτές είναι οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ,που χρησιμοποίησαν τους αφελείς που τους ακολουθούν για προκάλυμμα των Ταγμάτων Εφόδου.



Οι καταστηματάρχες, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν τη λεηλασία των εμπορευμάτων που υπήρχαν στα καταστήματά τους μετά την καταστροφή των βιτρινών από τους «άγνωστους»


Κύριε Παπανδρέου δεν γλιτώνετε. Εσείς φταίτε. Εσείς τα οργανώσατε. Εσείς είστε ο Αρχικουκουλοφόρος. (Και αύριο έχετε συλλ-αλητήριο).


«Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ομάδων νεαρών που παρεισέφρησαν στην πορεία για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Προπύλαια και στην πλατεία Συντάγματος»
Κοίτα ρε πως τα λένε οι παπαγάλοι!!


«Παρεισέφρησαν στην πορεία» ε;

Αφού για αυτούς την οργανώσατε.

Καθάρματααααα!

Αλλά ,«Σε ήρεμο κλίμα το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο Παλαιό Φάληρο».

Αφού το σενάριο δεν προέβλεπε την παρουσία των κομπάρσων στο νεκροταφείο. Πλάκα μας κάνουν;

Και πως το λέγανε τελικά το παιδί. Αλέξανδρο ,Αλέξη, ALEXIS, ALEX, ή μήπως AXEL ή απλά DAVID.

Αποφασίστε, Καθάρματααααα!

Σπύρος Χατζάρας

Συνελήφθησαν τα δύο παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Νιώτη μέσα στην κατάληψη δημαρχείου


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες που έκαναν κατάληψη στο Δημαρχείο είναι τόσο ο γιος όσο και η κόρη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη.

Από χθες το βράδυ κρατούνται στην Ασφάλεια τα δύο παιδιά του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη.


Αν ήταν άλλα παλικάρια θα το είχαν μάθει όλοι αλλά τώρα που είναι τα παιδιά του βουλευτή δεν το ξέρει κανένας. Και βέβαια δεν κατηγορούμε τα παιδιά αλλά τον πατέρα-βουλευτή που δεν βγήκε από την πρώτη στιγμή να τα στηρίξει αν δεν έχουν κάνει τίποτα ή να πει μια κουβέντα αν έχουν κάνει έτσι ώστε να είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Απλό δεν είναι; Και τα δύο σου παιδιά ρε συ Γρηγόρη Νιώτη μέσα στην κατάληψη στο Κερατσίνι; Δεν έγινε τίποτα. Βγες και πες το .


"Τι έχει πάει στραβά στην Ελλαδίτσα;"





"Διαβάζω και βλέπω αυτά που γίνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και όντως για ένα διάστημα στο εξωτερικό προσπαθώ αποστασιοποιημένα να καταλάβω τι γίνεται στραβά σε αυτή την χώρα και κάθε φορά γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς όταν επιτρέπουμε μερικές ομάδες απο αλητήριους να μπαίνουν στα Πανεπιστήμιά μας και ώς οχυρό τους να κάνουν επεισόδια στις ευρύτερες περιοχές ή όταν γίνονται πορείες γενικότερα. Αυτή την φορά αφορμή είναι ο θάνατος ενός δεκαπεντάχρονου πέρÏ! �ι τέτοιο καιρό απο έναν δολοφόνο αστυνομικό...

Γιατί όμως πρέπει οι "προοδευτικές" αριστερές δυνάμεις της χώρας μας να πρέπει κάθε φορά και με οποιοδήποτε λόγο να καταλύουν κάθε έννοια δικαίου, προσωπικής ελευθερίας και ασφάλειας των συμπολιτών μας προκειμένου να περάσουν τα δικά τους μηνύματα;;;

Γιατί θα πρέπει τα Πανεπιστήμιά μας, να γίνονται βορά στον κάθε αλήτη, κομπλεξικό, βαριεστημένο πλουσιόπαιδο ή τυχάρπαστο μετανάστη που βρίσκουν αφορμή να εκτονώσουν τα κόμπλεξ και άγχη τους; Γιατί θα πρέπει εγώ να χάσω όλη μου την δουλειά που έχω σε έναν υπολογιστή στο Πανεπιστήμιο, επειδ! ή ένας αλήτης του κάπνισε να το παίξει επαναστάτης;

Γιατί θα πρέπει εγώ αν είμαι μαγαζάτορας να πρέπει να πληρώνω συνεχώς απο τις φθορές που μου προκαλούν οι αλήτες κάθε φορά που κάνουν πορείες για οποιοδήποτε λόγο; Και γιατί θα πρέπει εγώ να φοβάμαι να κυκλοφορήσω έξω ή θα πρέπει να στερούμαι των βασικών μου ελευθεριών όποτε κάποιες Αριστερές "προοδευτικές" ομάδες αποφασίζουν να τα κάνουν λίμπα έτσι για πλάκα;

Γιατί δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα να ακούμε σε εκπομπές του Λαζόπουλου - Τριανταφυλλόπουλου (οι πλέον μέγιστοι υποστηρικτής όλων αυτών των αλητήριων) ότι αυτά τα παιδιά-μαθητές είναι φυσιολογικό να εκτονώνονται έτσι και να τους δίνεται κάλυψη σε ότι κάνουν, και δεν δείχνουν καμιά φορά ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα - αυτή των παιδιών, των νέων ανθρώπων που πασχίζουν σε Ελλάδα και Εξωτερικό να μορφωθούν, να γίνουν πιο ολοκληρωμένοί άνθρωποι και επιστήμονες, που πασχίζουν νυχθημερόν να διαφημίζουν την χώρα τους όπου και αν βρίσκονται;; Γιατι κ. Λαζόπουλε π.χ. να μην διαφημίζετε και αυτήν την Ελλάδα, παρά με τον αριστερό σου μανδύα να προμοτάρεις μονίμως τους αλήτες;;

Και γιατί επιτέλους δεν εφαρμόζουν τον νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο, έτσι ώστε με παρουσία Εισαγγελέων και των Πρυτανικών Αρχών να μπούν οι Αστυνομικές δυνάμεις και να καθαρίσουν τα Πανεπιστήμιά μας απο όλη αυτή την σαπίλα των αλητήριων κομπλεξικών;; Αν το κάνουν αυτοί οι αλήτες δεν θα έχουν οχυρό για να κρύβονται και θα είναι δύσκολο να δημιουργούν τέτοιας έκτασης επεισόδια, και τέλως πάντων τα Πανεπιστήμιά μας και οι Ακαδημίες μας τουλάχιστον θα προφυλλάσονται.

Σήμερα μάλιστα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι στο Νοσοκομείο απο χτυπήματα νεαρών στο κεφάλι, και μιλάμε για τον Πρύτανη ο οποίος είναι θεσμός, δεν είναι απλά ένα φυσικό πρόσωπο..

Αλλά αυτό που κατάλαβα σε τελική ανάλυση είναι ότι όσο υπάρχουν πολιτικά κόμματα, δημοσιογράφοι και δήθεν "Ακαδημαικοί" που δεν καταδικάζουν απερίφραστα αυτά τα επεισόδια, όπως με την εγχώρια τρομοκρατία έτσι και αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ έχουν το προνόμιο να αναζητούν ερείσματα για να στηρίξουν το ιδεολογικό τους υπόβαθρο...

Και όσο εμείς θα δεχόμαστε σιωπηλά να μας κατεβάζουν την Ελληνική μας σημαία απο το Πανεπιστήμιο, άλλο τόσο σιωπηλά θα δεχόμαστε να μας μειώνουν την αξιοπρέπεια, να μας τσαλακώνουν το ήθος και να μας ποδοπατούν την περηφάνια μας."

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ "ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ"




Ήταν και ο γιος της Διαμαντοπούλου πέρσι στους δρόμους

Για να διαδηλώσει... γενικά

Ο γιος της κυρίας που είναι θαμώνας της Μπίλντερμπεργκ, του κέντρου των παγκόσμιων αποφάσεων, έπληξε στην Εκάλη κι είπε να κάνει νέες γνωριμίες...φόρεσε τη νέα κολεξιόν Trussardi και Armani, άφησε το cabrio στο μισθωμένο parking κι είπε να αλλάξει στέκι αφήνοντας πίσω το Mall και κατέβηκε στους δρόμους...στο κάτω κάτω και νάσπαγε κανά μαγαζάκι και νάβαζε καμια φωτιά για την εμπειρία βρε αδερφέ είχε τη μαμάκα να τον βγάλει αν τον έπιαναν. Ο πρώτος θα ήταν ή ο τελευταίος;

ΟΛΗ Η ΕΚΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΤΑΤΑ

ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ

(Πότε πετάει είπαμε για Χάρβαρντ;)

Πληρώνουμε και τους λαθρομετανάστες,όλα τα ειχε η μαργιωρή,ο φερετζες της λείπει!!!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ.


Η ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ ΖΩΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑ Σ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ


Με βάση το άρθρο 34 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών» το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) δικαίωσε σήμερα Αφγανό (ΛΑΘΡΟ)μετανάστη που είχε προσφύγει εναντίον της Ελλάδας στις 8 Φεβρουαρίου του 2007.

Ο Ραφκ Ταμπές έφθασε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2006 χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής και συνελήφθη για πρώτη φορά στις 24 Δεκεμβρίου του 2006 και ύστερα από 48ωρη κράτηση, καταδικάστηκε από ποινικό δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για κατοχή πλαστών εγγράφων σε 40 ημέρες φυλάκισης με αναστολή. Αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, συνελήφθη εκ νέου στις 28 Δεκεμβρίου και φυλακίστηκε προκειμένου να απελαθεί.

Στις 28 Μαρτίου του 2007 αποφυλακίστηκε διότι έληξε η προθεσμία των τριών μηνών που προβλέπει η νομοθεσία για την κράτηση των μεταναστών πριν από την απέλαση. Στις 16 Απριλίου ο Ταμπές υπέβαλε αίτηση για πολιτικό άσυλο η οποία έχει παραμείνει αναπάντητη μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ο Ταμπές οδηγήθηκε από τα συνοριακά κρατητήρια της Αστυνομίας στα ειδικά κρατητήρια για τους αλλοδαπούς στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η κατάσταση των οποίων περιγράφεται ως απαράδεκτη από υγιεινής και ανθρώπινης απόψεως.

Το ΕΔΑΔ με τη σημερινή του απόφαση δικαίωσε ομόφωνα τον Ταμπές και καταδικάζει την Ελλάδα για παραβίαση των άρθρων 3 (δίκαιη μεταχείριση) και των παραγράφων 1 και 4 του άρθρου 5 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να αποζημιώσει τον προσφεύγοντα, μέσα στο ερχόμενο τρίμηνο, με 8.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 3.500 ευρώ για τα έξοδα.

Τι άλλο θα ακούσουμε πια!!


Αντι να δικαστεί ο συγκεκριμένος για παράνομη είσοδο σε χωρα της Ε.Ε. ,καταδικάζεται η ελλάδα γιατί δεν τού παρείχε πλήρες πρωινό 5 αστέρων..

Ελεος πια με την μαλακία,έλεος

πηγή:
Επώδυνες Αλήθειες


Σχόλιο: Το θέμα είναι ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ αυτές ΤΙΣ ΜΚΟ που στέλνουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε προσφυγή στο ΕΔΑΔ και που αποσκοπούν.... Ο SOROS έχει στρατιά από τέτοιες ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΚΟ και κάποιες από αυτές τις χρηματοδοτεί ΚΑΙ το ελληνικό κράτος!


«Ελαφρύς τραυματισμός»: 50 ράμματα στο κεφάλι έκανε ο αστυνομικός


Αν ειχε χτυπηθει κανενας ακροαριστερος.. ολα τα καναλια θα ειχαν Εκτακτα και θα βλεπαμε μαναδες να κλαινε και παιδακια να διαδηλωνουν... Τωρα που ακροαριστεροι δολοφονοι πηγαν να σκοτοσουν εναν ανθρωπο.. ολα τα αριστερα τσιρακια σιωπησαν.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. δολοφονοι και υποκριτες


φωτο PATRIAMEDIA


Τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν την δολοφονική επίθεση – «Ομπρέλα» το σύστημα για τους «αντιεξουσιαστές»

Είδατε μήπως κανέναν από όλους αυτούς τους δήθεν “ευαίσθητους” της πολιτικής μας ζωής που συνεχώς σπεύδουν να μιλήσουν για “αστυνομική βία” να καταδικάζει την δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών;

Όπως δήλωσε ο αδελφός του ενός εκ των δύο αστυνομικών που τραυματίστηκαν κατά την πρωινή επίθεση των αναρχοκομμουνιστών στα Εξάρχεια, ο νεαρός ειδικός φρουρός που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση και είναι πιό σοβαρά στην υγεία του, έκανε 50 (!!!)ράμματα στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όπως αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η ομάδα των αναρχικών χτυπούσε με μανία στο κεφάλι τον αστυνομικό με σιδηρολοστούς αλλά και με σφυρί. Τα χτυπήματα ήταν λίγο δίπλα από τον αυχένα και το μέτωπο και γι’ αυτό τον λόγο οι γιατροί θεωρούν θαύμα το γεγονός ότι ο νεαρός ειδικός φρουρός γλίτωσε τα χειρότερα και δεν τέθηκε σε σοβαρότερο κίνδυνο η ζωή του.

Παραλίγο λοιπόν σήμερα να θρηνούσαμε μία ανθρώπινη ζωή μετά από την τυφλή επίθεση των “νεαρών” (έτσι τους ονομάζουν…) των Εξαρχείων.

Είδατε μήπως κανέναν από όλους αυτούς τους δήθεν “ευαίσθητους” της πολιτικής μας ζωής που συνεχώς σπεύδουν να μιλήσουν για “αστυνομική βία” να καταδικάζει την δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών; Όχι βέβαια, και ούτε πρόκειται να το κάνουν ποτέ αφού κανένας δεν ασχολείται στα σοβαρά με την ζωή των… παραπεταμένων αστυνομικών που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί.
Αντίθετα πολλοί είναι αυτοί που θα χαλούσαν με την πρώτη ευκαιρία τον κόσμο αν έτρωγε καμιά σφαλιάρα κάποιος από αυτούς τους δήθεν “γνωστούς-αγνώστους” που έτσι κι αλλιώς το μόνο που κάνουν είναι να προξενούν καταστροφές και να θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, πάντοτε ανενόχλητοι…

πηγή

"Μας δουλεύει;;"



"Ακούω ΤΩΡΑ τον "Γιώργο Μαζιώτη" στο MEGA σ/κ, πατέρα κάποιου 17χρονου συλληφθέντος χθες το βράδυ στο Κερατσίνι.

Δήλωσε 50 ετών ηλικία και ότι είναι αναρχικός από το '78.


Άκουσον άκουσον! Λέει ότι ο γιος του έχει άσθμα και πρέπει να τον αφήσουν, ότι είχαν στο Ρεσάλτο (Κερατσίνι) αντιασφυξιογόνες μάσκες επειδή "τα παιδιά πηγαίνουν σε διαδηλώσεις".

Επίσης, το πετρέλαιο κλπ υπήρχε επειδή είχαν σόμπα!

Τα μπουκάλια που υπήρχαν, τα μάζευαν για ανακύκλωση! (Δηλάδή, μαζεύουν τα μπουκάλια από το σπίτι τους και τα πηγαίνουν στο Ρεσάλτο, απ'όπου έχουν συνεννοηθεί να περνάει το απορριματοφόρο του δήμου για να τα μαζεύει!)

Επίσης, και οι 5 βαριοπούλες που βρέθηκαν είναι απόλυτα φυσιολογικό! Εξάλλου (δήλωσε) "και γω στο σπίτι μου έχω 5 βαριοπούλες, και τι έγινε". (υπενθυμίζω ότι ο κ. Μαζιώτης δήλωσε επίσης αναρχικός).

Μήπως κύριε Χρυσοχοΐδη να πάνε κάποιοι να ελέγξουν και το σπίτι του κ. Μαζιώτη;

Προς όλους τους αναρχικούς και παιδιά των γηπέδων: και γω πνίγομαι με τα σκάνδαλα, και γω πνίγομαι με τα χρέη, και γω βράζω μέσα μου, όμως αν δω έναν και μόνο να σπάει βιτρίνα ή αυτοκίνητο, ή να βάζει φωτιά σε κάδο σκουπιδιών, ή έχει κατέβει από τη μηχανή -αφού έχει μπλοκάρει αυτοκίνητο με τη μηχανή του στο φανάρι- και αρχίσει να σπάει εν ψυχρώ το αυτοκίνητο με το λοστό, έχει ανοίξει την πόρτα του οδηγού και χτυπάει δολοφονικά τον οδηγό με το λοστό, όπως στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μπροστά μου τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στη Μεσογείων,

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΩ, ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΖΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΝΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!

Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαίωμα να σπάσει το μαγαζί μου ή το αυτοκίνητό μου που ακόμη χρωστάω στην τράπεζα, ή να καίει το πανεπιστήμιο και τους κάδους που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ για να αγορασθούν!


Όσο για τον μπαμπα οικολόγο-αναρχικό που μαζεύει μπουκάλια και τα δίνει στο γιό του να τα πάει στο "στέκι" για ανακύκλωση, που έχει αντιασφυξιογόνο μάσκα για το ασθματικό 17χρονο παιδί του που θέλει να πηγαίνει στις διαδηλώσεις, που έχει και ο ίδιος -πολύ φυσιολογικά άλλωστε- 5 βαριοπούλες σπίτι του, θα τον παρακαλούσα να στείλει στο MEGA και τη φορολογική του δήλωση να δούμε συνεισφέρει καθόλου στο σύστημα για να αγορασθούν νέοι κάδοι ή για να πληρώσει το κράτος τα φάρμακα του παιδιού του!


Άντε γιατί πολύ ανεχθήκαμε τα παιδάκια (και τους μπαμπάδες) της αντικοινωνικης τρομοκρατικής αριστεράς.."

Παρτε ματι εναν αναρχικο πατερα απο το '78 που δεν εχει ιδεα για την πραγματικη εννοια της αναρχιας.. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΘΡΕΨΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Αστυνομικοί εισέβαλαν στο Δημαρχείο Κερατσινίου.. 41 ακροαριστεροι προσηχθησαν..


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει το δημαρχείο Κερατσινίου, εισέβαλαν πριν από λίγο στο κτίριο συλλαμβάνοντας τους νεαρούς που λίγο νωρίτερα το είχαν καταλάβει, ζητώντας από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερους όλους τους συντρόφους τους που συνελέφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο στέκι τους.














Συνολικά 162 προσαγωγές έγιναν απο την αστυνομία στα Εξάρχεια και στο Κερατσίνι.


Ειδικότερα 101 άτομα προσήχθησαν απο την περιοχή των Εξαρχείων μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Μεταξά εκ των οποίων οι 12 είναι αυτοί που συνελήφθησαν τελικά...


και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Αλλα 41 άτομα προσήχθησαν απο την κατάληψη του Δημαρχείου στο Κερατσίνι ενώ 20 είχαν προσαχθεί το απόγευμα μετά την έφοδο στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο "Ρεσάλτο". Απο τους 41 προσαχθέντες απο το Δημαρχείο Κερατσινίου σύμφωνα με την αστυνομία κάποιοι θα συλληφθούν γιατί υπάρχουν μαρτυρίες και στοιχεία οτι συμμετείχαν στην επίθεση κατά των αυτοκινήτων της ασφάλειας εξω απο το "Ρεσάλτο", ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν και αλλες συλλήψεις.

Για οσους δεν προκύψουν στοιχεία θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την εξακρίβωση στοιχείων.