Χρήστες OnLine

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!




Στυγνοί δολοφόνοι, αιμοδιψή πρωτόγονα ζώα, εραστές του Στάλιν και του Πολ Ποτ, είναι η κατάρα της Ελλάδας που οδήγησε τη χώρα στην παρακμή από τη μεταπολίτευση και μετά.

Τα ακροαριστερά και αναρχοναζί εκτοπλάσματα χλέπας πρέπει να εκλείψουν επιτέλους από το πρόσωπο αυτής της γης.

Οι μεν (ΚΚΕ) δεν αναγνωρίζουν Νόμους και Συντάγματα, είναι εχθροί της Δημοκρατίας και πιστεύουν στο μονοκομματισμό, στη δικτατορία του ολοκληρωτισμού δηλαδή, και τους έχουν παρανόμως νομιμοποιήσει λόγω του μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού, οι δε αναρχοναζίδες πλέον πρέπει να εντοπιστούν άμεσα και να κρεμαστούν στο Σύνταγμα. Δολοφόνησαν εν ψυχρώ, αθώους πολίτες μεροκαματιάρηδες και όχι Golden Boys. Ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτά τα ακροαριστερά αποβράσματα να σκοτώνουν εν ψυχρώ πολίτες και η πολιτεία να τους αφήνει πάντα ατιμώρητους και τους επιτρέπει να διατηρούν γιάφκες μέσα στο Πολυτεχνείο Αθηνών (Indymedia);

Ναι να βγούμε στο δρόμο και να διαμαρτυρηθούμε για τη χούντα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Εποχής και εγώ χθες αυτό έπραξα, όμως αυτό απέχει έτη φωτός από το να δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε και δεν αναγνωρίζουμε το Σύνταγμα και πολύ περισσότερο να επιζητούμε διακαώς να ρέει αίμα αθώων πολιτών.

Πόσο αίμα αθώων ακόμα ρε αλήτες; Αρχίστε να σηκώνετε τις κρεμάλες στο Σύνταγμα και να προετοιμάζονται τα ξερονήσια για να τελειώνουμε με την λαίλαπα της αριστεράς, τις ακροαριστεράς και του αναρχοναζισμού.

ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.

πηγη