Χρήστες OnLine

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αν είσαι Έλληνας


Αν είσαι Έλληνας

Μην πεις πως η Ελλάδα τελειώνει
που φεύγουν ένας ένας οι Καλοί
...κι αν κάπου η πατρίδα σε πληγώνει
ν'αλλάξεις την εικόνα σε καλεί.

Μην πεις πως μας τέλειωσε το κλέος
πως γεννηθήκαμε σε λάθος εποχή.
Οι Έλληνες δεν φεύγουν απ΄το χρέος,
όσο η θάλασσα και ο ήλιος είναι εκεί.

Αν έχεις όραμα το θαύμα δεν θ'αργήσει
θα γίνει περηφάνια η ενοχή.
Αν είσαι Έλληνας το αίμα θα μιλήσει
παρών, θα πεις κι εσύ στην εντολή.

ΕΛΛΗ ΠΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

πηγη

Μνήμη Θερμοπυλών 2010 – Για 15η συνεχή χρονιά η Χρυσή Αυγή Τίμησε τους Μεγάλους Νεκρούς!

Στον Ιερό χώρο των Θερμοπυλών, στο σημείο ακριβώς όπου έλαβε χώρα η πλέον ηρωΐκή μάχη όλων των εποχών και όπου βρίσκεται το άγαλμα του Βασιλέα Λεωνίδα, το οποίο σημειωτέον αναγέρθηκε όχι με χρήματα του Ελληνικού κράτους, αλλά Ελλήνων πατριωτών από την Ομογένεια, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τίμησε για 15η χρονιά τους Μεγάλους Νεκρούς με μία σεμνή τελετή. Ήταν εκεί εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες μέσα σε αφόρητα αντίξοες συνθήκες.

Το θερμόμετρο έδειχνε 40 βαθμούς Κελσίου, όμως οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες και μαζί με αυτούς κάποιοι εκλεκτοί εθνικιστές, οι οποίοι δεν φοβούνται να τους πουν «φασίστες» και βρίσκονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, ήταν εκεί για να τιμήσουν τον Βασιλέα Λεωνίδα, τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς, αυτούς που είπαν το αιώνιο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Ελληνισμού.

Η τελετή αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα, στην εποχή όπου οι «Εφιάλτες» κυριαρχούν σε κάθε πλευρά της δημόσιας ζωής, σε μια εποχή όπου οι εξουσιαστές του λαού μας παραδίδουν γη και ύδωρ σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη. Ας γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός είναι ακόμα ζωντανός και το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα χαραγμένο στις καρδιές των Ελλήνων και τα αντεθνικά τους σχέδια δεν θα περάσουν.

Καθώς ο ήλιος έδυε ένα φλεγόμενο Λ σαν φλόγα βωμού υψωνόταν προς τα ουράνια τιμώντας την αιώνια δόξα των Γενναίων των Θερμοπυλών.

πηγη


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!


Βάλτε τον να προσκυνήσει τον Κεμάλ... Βάλτε τον να προσκυνήσει τους Εβραίους...

Μόνο Έλληνες Ήρωες μην τον βάλετε να τιμήσει!!!

Ε, ρε κανακάρη που έβγαλε η Μάργαρετ!

Η Σοφία Μινέικο γεννήθηκε στην Πάτρα το 1887 και ήταν κόρη του ΠολωνοΕβραίου Ζίγκμουντ Μινέικο και της Ελληνίδας Περσεφόνης Μανάρη. Παντρεύτηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου, μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδας, το 1913 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Ανδρέα, επίσης μετέπειτα πρωθυπουργό.

Η Μαργαρίτα Τσαντ – Παπανδρέου είναι πρώην σύζυγος του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.
Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923 στο Όουκ Παρκ του Ιλλινόις των Η.Π.Α. και είναι εβραϊκής καταγωγής.


πηγη



Η καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου


Χρόνια τώρα οι εγχώριοι δυνάστες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν πως ότι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα δεν είναι άλλο από την …παλιννόστηση της Δημοκρατίας, δηλαδή την επάρατη μεταπολίτευση.


Θεωρείται μάλιστα πως η τελευταία τριανταπενταετία υπήρξε σταθμός για την ανάπτυξη της χώρας. Λυτοί και δεμένοι, πληρωμένοι κονδηλοφόροι, στρατευμένοι δημαγωγοί, γλοιώδεις αυλοκόλακες και ένας εσμός από ανίδεους και μαριονέτες προσπάθησαν και προσπαθούν να στρεβλώσουν μια αλήθεια τόσο πασιφανή και τόσο κρυστάλλινη όσο τα νερά του Αιγαίου που με τόσο κόπο ακόμη κρατάμε.

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΥ:"ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ 6.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕ 4.800 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΩ"!


Πραγματικά,το συγκεκριμένο άτομο έχει ξεπεράσει κάθε όριο:Σε όποια συνέντευξη δίνει,κοροιδεύει τον λαό με τέτοιο χυδαίο τρόπο,που αναρωτιέται κανείς πώς κυκλοφορεί στους δρόμους ατσαλάκωτος!

Ξαναχτύπησε λοιπόν,με νέα συνέντευξη στην οποία λέει εξωφρενικά πράγματα,που ακόμα κι ο πιο φανατικός Πασόκος εξοργίζεται όταν τα διαβάζει!Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ.Εμείς,θα σχολιάσουμε τα παρακάτω αποσπάσματα:

"Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί.

Στην Ελλάδα έχουμε δίκαιη κατανομή του πλούτου, και το χάσμα ανάμεσα στους πλούσιους και στους φτωχούς είναι μικρό. Το ποσοστό εκείνων, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (800 ευρώ τον μήνα), ανέρχεται στο 10% – 15% του συνολικού πληθυσμού. Η Ελλάδα δεν είναι φτωχή χώρα, θα το αντιληφθείτε περπατώντας".


Είπατε τίποτα;Την ώρα που ο μέσος Έλληνας δεν θα πάει καθόλου διακοπές και αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με την λαίλαπα της ακρίβειας και της μείωσης μισθών και συντάξεων,ο Πάγκαλος...διαμαρτύρεται επειδή του έκοψαν ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ!

Άμα είσαι σε τόσο...δύσκολη θέση ρε Πάγκαλε,να σε βοηθήσουμε!Να ανοίξουμε κανένα...λογαριασμό αλληλεγγύης για να μπορέσεις εσύ και οι λοιποί Βολευτές να κάνετε σωστά κι ωραία-ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ-τις διακοπές σας!

Μα είναι δυνατόν με 4800 να κάνεις διακοπές;Τι πράγματα είναι αυτά;

Εντάξει,ο λαουτζίκος με ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ,πρέπει να περνάει το μήνα,πρέπει να πληρώνει και την κρίση γιατί "αυτός φταίει" κλπ.

Αλλά να έχουμε σε τέτοια...καταραμένη φτώχεια τους Βολευτάδες μας;Που έχουν...ματώσει τα έδρανα της Βουλής από το καθισιό;

Απαράδεκτα πράγματα!Γιωργάκη,να επαναφέρεις αμέσως τους προηγούμενους μισθούς τους!Εξάλλου,τι είναι 6.500 Ευρώ για κάποιους που...αγωνίζονται για εμάς,τον λαό;

Και βέβαια,να διατηρηθούν και να αυξηθούν τα επιδόματα κατοστάρικων ανά ώρα στις διάφορες Επιτροπές:Ο Πάγκαλος δεν τα αναφέρει,αλλά οι υπόλοιποι συνάδελφοί του που "αγωνίζονται" για να τα εισπράξουν,τι φταίνε;

Εξάλλου,υπάρχει...δίκαιη κατανομή του πλούτου στην Ελλάδα!Το είπε ο παντογνώστης...των Ιμίων και του Οτσαλάν:Επειδή κυκλοφορούν πολυτελή αυτοκίνητα στους δρόμους,σημαίνει πως οι Έλληνες είναι πλούσιοι!

ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΤΑ 25% Ή ΚΑΤΑ 40%;

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ:ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ...ΠΤΩΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ,ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!

πηγη

ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ τον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (ΠΟΝ) - ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!



Κάνατε πολλά τραγικά λάθη και τώρα θα αρχίσετε να πληρώνετε για κάθε ένα από αυτά.

Δεν θα σας χαριστούμε για κανένα...

Η πράξις μας ήτο προειδοποιητική!

Ή εσείς... ή εμείς!!!

~ ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Ερώτηση στη βουλή για την γκετοποίηση της οδού Τοσίτσα


Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης κατέθεσαν προς τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» στις 15/7 την ακόλουθη ερώτηση:

Η κατάσταση η οποία επικρατεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλο το μήκος της οδού Τοσίτσα, μεταξύ του Πολυτεχνείου και του Μουσείου, είναι εκτός από απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών.


Συγκεκριμένα ο πεζοδρόμος της Τοσίτσα έχει καταλειφθεί από λαθρομετανάστες, τοξικομανείς, αστέγους, αναρχικούς και διάφορα άλλα περιθωριακά στοιχειά, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο του Πολυτεχνείου, το «άβατο» των Εξαρχείων, αλλά και την αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλει την τάξη, και προβαίνουν σε παράνομες πράξεις, ειδικά τις νυχτερινές ώρες είναι αδύνατον κάποιος πολίτης να διέλθει από το συγκεκριμένο δρόμο.

Συγκεκριμένα, το εμπόριο ναρκωτικών, το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών, οι κλοπές, οι βιαιοπραγίες, και οι επιθέσεις σε πολίτες είναι καθημερινά φαινόμενα στην συγκεκριμένη οδό, στην οποία είναι εμφανής η απουσία της Αστυνομίας, προφανώς για να μην θιχτεί το άσυλο των αναρχικών.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός,

Γνωρίζετε την κατάσταση που επικρατεί στον πεζοδρόμο της Τοσίτσα; Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι τόπος υψηλής εγκληματικότητας και συνάθροισης περιθωριακών ατόμων, για ποιον λόγο δεν υπάρχει καθημερινή και 24ωρη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ; Τι προτίθεστε να πράξετε για την άμεση αποκατάσταση της δημοσίας τάξης στον κεντρικό αυτό δρόμο των Αθηνών, και την προστασία των Ελλήνων πολιτών από τα περιθωριακά αυτά άτομα τα οποία τον έχουν μετατρέψει σε γκέτο ναρκωτικών και εγκληματικότητας;



paremporiostop

Σχόλιο: Να σας απαντήσουμε εμείς γιατί στο σημείο γίνονται σημεία και τέρατα, ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ, ειδοποιήσαμε την ΓΑΔΑ και το 100 και μας έγραψαν ξέρετε που "συμβουλεύοντάς" μας να απομακρυνθούμε από την περιοχή...προφανώς δεν αποτελεί ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Διαβάστε:

ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΓΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Πηγη