Χρήστες OnLine

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Η καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου


Χρόνια τώρα οι εγχώριοι δυνάστες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν πως ότι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα δεν είναι άλλο από την …παλιννόστηση της Δημοκρατίας, δηλαδή την επάρατη μεταπολίτευση.


Θεωρείται μάλιστα πως η τελευταία τριανταπενταετία υπήρξε σταθμός για την ανάπτυξη της χώρας. Λυτοί και δεμένοι, πληρωμένοι κονδηλοφόροι, στρατευμένοι δημαγωγοί, γλοιώδεις αυλοκόλακες και ένας εσμός από ανίδεους και μαριονέτες προσπάθησαν και προσπαθούν να στρεβλώσουν μια αλήθεια τόσο πασιφανή και τόσο κρυστάλλινη όσο τα νερά του Αιγαίου που με τόσο κόπο ακόμη κρατάμε.


Αυτή η αλήθεια είναι πλέον τόσο ορατή που όσοι προηγουμένως την ατένιζαν με δυσπιστία πλέον είναι έτοιμοι να την ασπαστούν και να της επιδώσουν θέση δεσπόζουσας ιδεολογίας. Δεν πρόκειται για κάτι διαφορετικό από την απλή διαπίστωση ότι για όσα δεινά τραβάει ο ελληνικός λαός, για όσες πληγές ανοίγουν στην επιδερμίδα της πατρίδας μας, για κάθε Έλληνα που παλεύει κάτω από το όριο της φτώχιας βαστώντας την κάρτα της ανεργίας γερά στην παλάμη του, για όλες τις εθνικές προδοσίες και τραγωδίες, για όλη αυτή την μειοδοσία που θα γράψει η Ιστορία, υπεύθυνη είναι η γενιά του Πολυτεχνείου, αυτή η καταραμένη γενιά των σημερινών πενηντάρηδων και εξηντάρηδων, που κατέστρεψαν ότι δεν κατέστρεψαν αιώνες πολέμων. Που δημιούργησαν πλείστες εθνικές τραγωδίες.


Που έδωσαν χώρο να εγείρουν αξιώσεις επεκτατικές γειτονικά κρατίδια και βάρβαρες φυλές που στο παρελθόν γνώρισαν και εξολοθρευτήκαν από το σπαθί και το κουμπούρι, το γιαταγάνι και το καριοφίλι του ασυμβίβαστου και ελεύθερου Έλληνα.


Παρέδωσαν δικαιώματα Ελλήνων εργατών στα χέρια των άκαπνων εργατοπατέρων, οι οποίοι τα χρησιμοποίησαν ως διπλωματικό εργαλείο για την δική τους τη βολή. Μα πάνω απ’ όλα, φρόντισαν να οδηγήσουν την χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο και να σκλαβώσουν τον Έλληνα στην υλιστική μπολσεβίκικη νοοτροπία τους, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι αποκτούσαν σπίτια, εξοχικά, κότερα, μετοχές, κανάλια, εταιρείες.


Η γενιά μας πράγματι έγινε μάρτυρας τρομερών και συνταρακτικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα. Έγινε όμως μάρτυρας και σε κάτι ακόμη, στην απογύμνωση και το ξεμπρόστιασμα της γενιάς του Πολυτεχνείου. Δεν μένει παρά να γίνει και μάρτυρας της παραδειγματικής και ανελέητης τιμωρίας της…


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου