Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Θα ήθελα να διαβάσετε το παρόν κείμενο για ένα λόγο. Για να καταλάβετε με γνήσια αλλά απλοϊκά επιχειρήματα και αποδείξεις το τι δράμα συντελείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αν και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο θα το γράψω όσο περισσότερο απλά μπορώ και δίχως πολλές βιβλιογραφικές παραπομπές κλπ. Ο κάθε αναγνώστης που έχει απορίες, με ένα μήνυμα ας τις εκθέσει και υπόσχομαι ειλικρινά ότι θα απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η Επιστήμη έχει προ πολλού διαπιστώσει, ότι στα ζώα και στον άνθρωπο υπάρχει ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ δεδομένο το αίσθημα του διαχωρισμού στους «δικούς μας» και στους «άλλους». Πρόκειται για το έμφυτο (γονιδιακό αν θέλετε) και απολύτως φυσιολογική "ορμή" από καταβολής του ανθρώπου, που τις τελευταίες δεκαετίες χλευάζεται από την πλειοψηφία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ ως «ρατσισμός» (Ρατσιστές υπάρχουν με την αρνητική έννοια. Αλλά όχι έτσι όπως η προπαγάνδα ορισμένων ό.τι διαφορετικό δε της αρέσει αμέσως του πετά ισοπεδωτικά τη ρετσινιά του «ρατσισμού»). Καλείται και πειθαναγκάζεται δε ο μέσος άνθρωπος τού σήμερα, να «ξεριζώσει» αυτό το ένστικτο, προκειμένου να ενταχθεί στο «κοινωνικό σύνολο» της «ανεκτικής, πολυπολιτισμικής δημοκρατίας»… Αυτό απλώς είναι ένας αυθαίρετος «βιασμός», της αλήθειας δηλαδή της φυσικής – ουσιαστικής πραγματικότητας!.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !

Το «κακό» (αν ονομαστεί έτσι η επιθετικότητα κατά των ξένων) είναι δεδομένο στον άνθρωπο από την Φύση. Δεν εκριζώνεται ούτε με διεθνιστικές φλυαρίες περί «φιλίας των λαών», ούτε με αντιρατσιστικές «πλύσεις εγκεφάλου». ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΤΑΙ!!! Αυτό προτρέπει και ο Κ. Λόρεντζ, (από τα μεγαλύτερα επιστημονικά «πνεύματα» του 20ου αιώνα) ο οποίος πιστεύει ότι σε έναν ανώτερο πολιτισμό ελεύθερων Εθνοτήτων, μπορεί κανείς πράγματι να ελπίζει σε μεγαλύτερη «αυτοπειθάρχηση» των εθνών από τούτες τις επιθετικές τάσεις

Και αυτό είναι διαδραστικό φαινόμενο : Όπως οι μεν βλέπουν τους δε «ξένους» έτσι και οι δε το ίδιο για τους μεν ! (Lorenz Konrad: “Aggression”, 1969 – Επιθετικότητα εκδόσεις Χατζηνικολή).

Ας περιγράψω όμως τώρα τη σημερινή πραγματικότητα. Στην Ελλάδα (έχοντας υπόψη και τα παραπάνω συμπεράσματα ως εργαλεία σκέψης) από τη μια πλευρά είμαστε πλέον μια κοινωνία όπου έχει ενστερνιστεί τον δυτικοευρωπαϊκό τρόπο κοινωνικής συμπεριφοράς. Κοντολογίς έχουμε φτάσει ως Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή κοινωνία να ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ σε ικανοποιητικό ποσοστό στις φυσικές τάσεις επιθετικότητας που έχουμε. Και γι’ αυτό θεωρούμε εαυτούς «πολιτισμένους».

Απόδειξη αυτού είναι πως έστω και ως «θερμόαιμος» Μεσογειακός λαός είχαμε δείκτες εγκληματικότητας προ 10ετίας σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις περισσότερες ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές ή μη χώρες..

Τι γίνεται όμως τώρα ; Μας παρεισφρύουν εθνότητες που ΔΕΝ έχουν καταφέρει κατ’ αρχάς αυτή τη μορφή ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ! Οι λόγοι είναι πολλοί, προς χάριν συντομίας θα αναφέρω τον σημαντικότερο. Είναι ο μουσουλμανικός Φονταμενταλισμός. Η φιλοσοφία του σε Κοινωνιοβιολογικό επίπεδο είναι η εξής : Εισέβαλε σε ένα (κοινωνικό) σύστημα με όσα περισσότερα υποκείμενα (ανθρώπους ,και δεν χρησιμοποιώ τον όρο «υποκείμενα» απαξιωτικά, αλλά περιγραφικά σαν τον καλύτερο) της "δικής μας φύσης" που μπορείς, και μετά κυρίευσε το : Εξοντώνοντας το σαν υπερκυριάρχος «ξενιστής», τον «κομιστή» της προγενέστερης νοοτροπίας με οποιονδήποτε τρόπο βάρβαρο ή μη, αρκεί να ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η προγενέστερη νοοτροπία και να υπερισχύσει η δική σου…

Με άλλα λόγια έχουμε το οξύμωρο φαινόμενο το ότι η κοινωνική ομάδα (Α) που ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ στην «επιθετικότητα» βάλλεται ουσιαστικά από μία κοινωνική ομάδα (Β) που εκδηλώνει «Μακιαβελικά» την επιθετικότητα της με σκοπό να υπερισχύσει στην (Α) ομάδα.

Εδώ και ο πλέον αδαής θα αντιλαμβάνεται πως αν η (Α) ομάδα συνεχίζει και έχει την ανεκτικότητα αυτή αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει από την "επιθετική" πίεση της (Β).


Απόδειξη πλέον αυτού είναι πως η εγκληματικότητα που εμμέσως πλην σαφώς συνδέεται και με την ‘επιθετικότητα» έχει ξεφύγει σήμερα από κάθε (και στατιστικό) έλεγχο. Ένα «Φυσικό» σχέδιο (αν θέλετε όχι πολιτικό αλλά ως παρενέργεια αυτού που λέμε «παγκοσμιοποίηση») έχει αρχίσει ήδη να παίρνει σάρκα και οστά σε αυτό που καλούμε Ελληνική κοινωνία. Μια Ισοπέδωση αξιών μια οπισθοδρόμηση με αίτιο την ανεξέλεγκτη εισροή ανθρώπων σε ένα κοινωνικό σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα όπου:
Όχι μόνο ΔΕΝ μπορούν να «ενσωματωθούν» οι «λαθρομετανάστες» αλλά θέλουν να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ και τελικά να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον όποιον προγενέστερο πολιτισμό σε τούτο τον γεωγραφικό χώρο που ονομάζεται Ελλάδα.

Αναγκαίο αποτέλεσμα βέβαια αυτού είναι και η φυσική μας εξαφάνιση (γενοκτονία ημών μέσα στον φυσικό μας χώρο-την πατρίδα μας)…

Αυτή είναι μία συνοπτική εκτίμηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Χώρα τούτη αυτή τη στιγμή.

Επειδή κάποιοι άνθρωποι εδώ νομίζοντας ότι έχουν το «αλάθητο» του Πάπα και παραπάνω αραδιάζουν ωραίες απόψεις περί πολυπολιτισμικής ενσωμάτωσης εναντίον του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με κυριολεκτικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ (με την έννοια της φαντασιοπληξίας) επιχειρήματα, ας τους προτρέψετε σε ένα πιο ουσιαστικό διάλογο που απλώς εμπεριέχει και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Είναι ωραίο δε λεω όλος ο κόσμος αύριο να ξυπνήσουμε, και να είναι ονειρικά πλασμένος δίχως βία και παντού ειρήνη. Ομολογώ πως θα το ήθελα και εγώ σαν την μεγαλύτερη ευχή που θα μπορούσα να κάμνω… ΔΕΝ είναι όμως έτσι. Όπως δεν έχουμε 10 χέρια να κάνουμε 10 δουλειές ταυτόχρονα έτσι και η πραγματικότητα σήμερα αντιμετωπίζει και τα προβλήματα της. Αν έχετε ένα ατύχημα θα πάτε στο νοσοκομείο να βελτιώσετε τα τραύματα σας.

Το νοσοκομείο στην παρούσα περίπτωση είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Και το ζήτημα είναι πως πρέπει να θωρακίσουμε το σύστημα της κοινότητος ανθρώπων που έχουμε (και καλείται Ελλάδα, το γράφω έτσι γιατί το άρθρο θέλω να είναι τελείως ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ) έτσι ώστε να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς και θανάτους.
ΔΕΝ μπορούμε να αντέξουμε Οικονομικά, «Κοινωνιοβιολογικά», αλλά και Πολιτικά σαν τόσο μικρό έθνος που είμαστε αυτή την «εκπόρθηση» που επιχειρείται εναντίον μας . Εάν δεν αντιδράσουμε απειλούμεθα και με κίνδυνο της ζωής όλων μας. Αυτό είναι μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ειλικρινά κάποια άλλα σενάρια. Περισσότερο βέβαια ρομαντικά αλλά δίχως υπόσταση στη στυγνή πραγματικότητα.

Πρέπει μάλιστα, σαν επίλογος να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες. Ακόμα και Αριστερός να είναι κάποιος πρέπει να καταλάβει πως τα Αριστερά κόμματα έχουν πάρει ένα πάρα πολύ στραβό δρόμο (για μικροπολιτικούς δυστυχώς λόγους) που αποτέλεσμα θα έχει το εξής : Να ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ το σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα. Δηλαδή δεν κινδυνεύει απλώς μόνο η "πολιτιστική" μας υπόσταση αλλά και η ίδια μας η ζωή. Εμάς και των παιδιών μας (χειρότερα μέρα με τη μέρα). Αυτό να το σκεφτεί σοβαρά ο κάθε πολίτης που έχει κεντροαριστερές ιδέες ή και αριστερές (δικαίωμα του).

Είναι χρέος μας τουλάχιστον στους ειλικρινείς ανθρώπους να τους υποδείξουμε να σκεφτούν στο τομέα αυτό θετικότερα με κύριο γνώμονα την ουσιαστική πραγματικότητα και όχι με την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να τους επιβάλουν κάποια ΜΜΕ και κάποιες άλλες ομάδες για ιδιοτελείς ή φαντασιοπληκτικούς σκοπούς.

Σε αυτό το άρθρο σας δίνω απλώς το έρεισμα να σκεφτείτε λογικά τίποτε άλλο….

Δεν έχει όμως κανείς το δικαίωμα να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου θα κινδυνεύσουμε όλοι να υποστούμε βία και θάνατο δίχως να φταιμε σε τίποτα...

Δεν κινδυνολογώ, τα νούμερα και προσωπική σας εμπειρία μιλάνε από μόνα τους και προκαλώ οποιονδήποτε έχει καθαρή σκέψη σε ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και αν ανήκει να δει το θέμα ψύχραιμα και σοβαρά για το τι πάει να γίνει (σε πολύ λίγο καιρό από τώρα) και να πράξει ανάλογα.

Επίκληση στη συνείδηση και λογική κάνω σε όλους και δεν με ενδιαφέρει το τι Πιστεύει κανείς. Ας σβήσουμε πρώτα τη “φωτιά” και μετά καλά να είμαστε να διαφωνούμε όσο και σε ότι θέλουμε…

Αρκεί να υπάρχουμε…


Δημήτρης Π.Γ.
πηγη

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές. Να αφελληνίσει και να διαμελίσει...
Από τον Τ.Μίχα.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνομωσιολογικές θεωρίες - που έχει βρει αρκετή δημοσιότητα στο διαδίκτυο – σχετικά με τη σημερινή κρίση και τον ρόλο του ΓΑΠ είναι αυτή που παραθέτω πιο κάτω ...

O Τάκης Μίχας σπούδασε Εθνολογία και Φιλοσοφία στα πανεπιστήμια του Άρχους (Δανία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και Σαντα-Κρουζ, (Καλιφορνια). Έχει εργασθεί σε Δανικές και Ελληνικές εφημερίδες. Σήμερα εργάζεται στην Ελευθεροτυπία ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στην Wall Street Journal (Europe). Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Ανίερη Συμμαχία: η Ελλάδα και η Σερβία του Μιλόσεβιτς". Το 2002 τιμήθηκε με το βραβείο δημοσιογραφίας του ιδρύματος Μπότση.


Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές. Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:


1. ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη

Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα.
Ο Καλλικράτης θα είναι η ταφόπλακα, που μόλις τεθεί πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, οι Παπανδρεϊκοί θα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση και ίσως και την Ελλάδα και θα πάνε να ζήσουν ήρεμα και πλούσια στο Μαϊάμι !

Πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα:

Από τις δεκατρείς περιφέρειες του Καλλικράτη, τρεις τουλάχιστον θα αυτονομηθούν από το ελληνικό κράτος και στη συνέχεια θα ενωθούν με τη μορφή συνομοσπονδίας ή κάτι παρόμοιο, η Θράκη με την Τουρκία, η Μακεδονία με τα Σκόπια και η Ήπειρος με την Αλβανία. Αυτό θα γίνει με τις αρμοδιότητες που θα δοθούν στους 13 αιρετούς περιφερειάρχες και τους 7 δοτούς τους ινστρούκτορες από την κυβέρνηση. Πως θα γίνει πρακτικά? Με δημοψηφίσματα στα οποία θα ψηφίζουν οι μετανάστες που θα συγκεντρώνονται ανάλογα στην κάθε περιφέρεια. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η Ελλάδα θα έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα έχει προσκολληθεί στο άρμα της Αμερικής που για την ώρα έχει βάλει κάτω από την κηδεμονία της το Κόσοβο, τη Βοσνία, τα Σκόπια και τελικά τη Μακεδονία με τη συνένωση που επίκειται σύμφωνα με τα σχέδια που απεργάζονται.

Βεβαίως τα σχέδια αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες. Η κυριότερη από αυτές είναι η αποβολή της Ελλάδας από την ΕΕ. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια εσωτερική αναστάτωση-επανάσταση του λαού που θα γίνει είτε αυθόρμητα εφόσον συνεχώς θα πιέζεται οικονομικά ή ακόμα και με προβοκάτσια από τις ορδές του Σόρος ή των άλλων πρακτόρων σχετικών συμφερόντων που έχουν οργανωθεί ήδη μέσα στη χώρα. Που είναι η ΕΕ ? Η Γερμανία μόλις προχθές κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των κερδοσκόπων.

Η Αμερική έχει βάλει τα παπαγαλάκια της να φωνάζουν δήθεν υπέρ των Ελλήνων και το τι τραβάνε οι Έλληνες με το ΔΝΤ και τα μέτρα, προτείνοντας όλοι, μα όλοι, με μια φωνή, Έλληνες επαναστατήστε! Εάν η Αμερική καταφέρει να κάνει τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει κερδίζει διπλά. Δίνει ένα γερό χτύπημα στο ευρώ και προετοιμάζει την οριστική κατάρρευση της ΟΝΕ και τελικά της ΕΕ. Δεύτερον, κερδίζει την έξοδό της στο Αιγαίο με τη συνένωση της μακεδονικής περιφέρειας με τα Σκόπια. Όλα αυτά θα γίνουν με τη συνδρομή της Τουρκίας που θα επιτηρεί και θα διαφεντεύει τις συνομοσπονδίες των Βαλκανίων. Σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις απο ξένους επιχειρηματίες για να φαίνεται ότι ήταν καλή η συνένωση και σιγά σιγά ο πλούτος της χώρας -υπέδαφος και πετρέλαια που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές- δεν θα ανήκουν πλέον στους Έλληνες. Αντίθετα μέχρι να γίνει η έκρηξη-εσωτερική επανάσταση δεν θα υπάρξει καμία επένδυση στην Ελλάδα, κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεν θα κινείται και σε ο,τιδήποτε προτείνεται σαν ανάπτυξη θα μπαίνουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Ο στόχος θα είναι να οδηγηθεί η Ελλάδα στην πλήρη εξαθλίωση και υποταγή.

Η ΕΕ τελευταία αρχίζει να καταλαβαίνει το παιχνίδι της Αμερικής και σίγουρα θα προσπαθήσει να αντιδράσει και να λάβει κάποια μέτρα. Εάν όμως οι κυβερνήσεις μας θέλουν τη λύση της Αμερικής -οικονομική εξαθλίωση και βαλκανοποίηση- δεν θα μπορέσουν να κάνουν απολύτως τίποτα μια και η Ελλάδα θα σπρώχνεται συνεχώς σε όλο και απεχθέστερο δανεισμό έως την τελική στάση πληρωμών και την πτώχευση.

Τι μπορεί να συμβεί τότε με όλους αυτούς τους μετανάστες που κανένας δεν θέλει να μετρήσει και που υπολογίζονται σε τρία τουλάχιστον εκατομμύρια?

Δεν θα σκοτώνουν ο ένας -Έλληνας- τον άλλον -μετανάστη- προκειμένου να επιβιώσουν? Και εάν δεν σκοτώνουν αυθόρμητα θα είναι δύσκολο σε ένα διαλυμένο κράτος να γίνει η μεγάλη προβοκάτσια? -όπου ένα τζιπ θα περνάει και θα σκοτώνει αδιακρίτως μετανάστες και Έλληνες και αυτή η ενέργεια θα αποδίδεται σε ακραία στοιχεία?

Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια διελκυστίνδα όπου οι δυνάμεις της ΕΕ θα προσπαθούν να συγκρατήσουν την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ ενώ η Αμερική με όλα τα μέσα που διαθέτει θα προσπαθεί να αποσπάσει την Ελλάδα απο αυτήν. Τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση που θα έλθει όταν οι Παπανδρεϊκοί θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους? Διότι είναι σίγουρο ότι μόλις ολοκληρώσουν το έργο τους με τον Καλλικράτη δεν θα μπορούν πια να μείνουν στην εξουσία. Τι θα κάνει τότε ο λαός? Θα ακολουθήσει την Παπαρήγα και τον Τσίπρα για να υλοποιήσουν τα σενάρια made in USA ή θα αναδειχθεί κάποιος νέος ηγέτης μέσα από τα συντρίμμια που άφησαν οι προηγούμενοι ηγέτες?


Οι λεπτομερείς αιτιολογήσεις των παραπάνω συμπερασμάτων

1. Η ιθαγένεια θα αναμείξει τους πληθυσμούς και έτσι θα συρρικνωθεί ο αμιγώς ελληνικός πληθυσμός. Συγχρόνως θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του Καλλικράτη και θα εξηγήσουμε γιατί. Για την απόφαση αυτή προβάλλονται βέβαια διάφορα λογικοφανή επιχειρήματα για να συσκοτισθεί ο πραγματικός στόχος.

2. Στην σκόπιμη και προσχεδιασμένη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας συνηγορούν τα εξής γεγονότα:

Με την προηγούμενη κυβέρνηση μπορούσαμε να δανειστούμε με επιτόκιο κάτω απο 3%. Μόλις έλαβε την εντολή η κυβέρνηση Παπανδρέου διακήρυξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εξαπατούσε τους ευρωπαίους συμμάχους μας στην ΟΝΕ δηλώνοντας μικρότερο χρέος από το πραγματικό. Προκλήθηκε τέτοιος παγκόσμιος σάλος που ούτε να τον ονειρευτούν δεν μπορούσαν τα κοράκια που παραμόνευαν για να ανεβάσουν τα spreads και να κατακρημνίσουν την αξιοπιστία της Ελλάδας. Έγιναν τόσο άγαρμπες κινήσεις από μέρους της κυβέρνησης που μόνο μαθητευόμενοι μάγοι μπορούσαν να τους ξεπεράσουν. Τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς και παρ' όλο που υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, όπως δανεισμός από την Κίνα με 3%, δανεισμός από Ρωσία με 4,75% ακόμα και από το ΔΝΤ με 3,5%, εμείς προτιμήσαμε να δανειστούμε από τα κοράκια με 6% και πάνω! Διαλαλώντας συγχρόνως ότι μας εκμεταλλεύονται !

Πως έγινε το μεγάλο κόλπο? Δυστυχώς με τη συνενοχή και τη συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδος, της Κυβέρνησης και της GoldmanSachs. Η Τράπεζα της Ελλάδος ξαφνικά και στα μουλωχτά ανέβασε τα Τ2 σε Τ10 -από δύο ημέρες σε δέκα- και οι λεγόμενοι σορτάκηδες οργίασαν, άρχισαν να πουλάνε και να αγοράζουν αέρα χωρίς να πληρώνουν επί μέρες, έτσι ώστε να έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν παιχνίδι στην αγορά και να κερδίσουν δισεκατομμύρια με το ανεβοκατέβασμα της τιμής των ομολόγων. Ασύλληπτη κομπίνα που την αποκάλυψε μόνο το blog politis-gr.com. Γιατί ο εισαγγελέας δεν έψαξε να βρει ποιοι ωφελήθηκαν από αυτό το κόλπο? Η ουσία είναι ότι χώρα θα μπορούσε να μην είχε φορτωθεί με τόσο μεγάλο χρέος σε τόσο μικρό διάστημα, κατά το οποίο σχεδόν όλοι τα είχαν χαμένα με τις τόσο ραγδαίες εξελίξεις.

Έπρεπε όμως να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα!

Η κυβέρνηση βιάζεται υπερβολικά, παρ´ ότι βρίσκεται εν μέσω οικονομικής κρίσης να ξοδέψει 4,5 δις για να περάσει το σχέδιο Καλλικράτης και να εγκαταστήσει ένα σύστημα διακυβέρνησης που όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί και εμπνευστές του όπως η κ. Τζάκρη -και μάλιστα με περισσή αναίδεια- ότι δεν θα θίξει οικονομικά κανέναν απο αυτούς που εργάζονται στις δημοτικές επιχειρήσεις. Εφόσον δεν θα μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων τι θα κερδίσουμε με την εφαρμογή του και μάλιστα μέσα σε τόσο μεγάλη οικονομική κρίση? Δηλαδή όχι μόνο δεν θα εξοικονομηθούν χρήματα αλλά θα αυξηθούν οι δαπάνες και μάλιστα για υψηλόβαθμα στελέχη που θα κοστίσουν ο Θεός μόνο ξέρει πόσα.

Η κυβέρνηση βιάστηκε υπερβολικά να δώσει την ιθαγένεια σε μετανάστες την ώρα που φεύγουν με εμβάσματα προς τις χώρες τους δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Επίσης η κυβέρνηση βιάστηκε να εκθέσει τη χώρα διεθνώς δημοσιοποιώντας τις "λαμογιές" όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μειώνοντας την αξιοπιστία της χώρας και ανεβάζοντας τα επιτόκια δανεισμού από 3.8 που ήταν πριν τις εκλογές σε 7%, επιβαρύνοντας έτσι τις επόμενες γενιές με ένα δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος και με συνέπειες που μπορεί να είναι τραγικές για την Ελλάδα.


Γιατί δεν θέλουν να κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?

Αυτοί οι τρεις άξονες εθνικής σημασίας, που αναφέρθηκαν παραπάνω, σπρώχνονται με απίστευτη ταχύτητα στην τελική τους ευθεία, χωρίς καν συζήτηση για δημοψήφισμα.

Σε αντιπαράθεση με αυτές τις βιαστικές κινήσεις -εξαιρετικά αρνητικές για τους Έλληνες- η κυβέρνηση καθυστερεί να πάρει αποφάσεις για θέματα που θα ανακούφιζαν την οικονομία, καθυστερεί μέτρα ανάπτυξης και επενδύσεων που θα έπρεπε να είναι στην άμεση προτεραιότητα της. Και όχι μόνο δεν προωθούνται οι επενδύσεις αλλά εξακολουθούν να μπλοκάρονται εξαιτίας ενός αναποτελεσματικού και γραφειοκρατικού κράτους που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιου είδους αποφάσεις.

Από την άλλη δεν βάζουν φρένο στην παροχή εκατομμυρίων ευρώ προς τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν και αυτές τροχοπέδη -ανάλογα με τις επιδιώξεις τους- σε αποφάσεις που θα ανακούφιζαν την οικονομία. Καθυστερούν να ανοίξουν το πόθεν έσχες των πολιτικών και όλων αυτών των φορέων που διασπάθισαν το κρατικό χρήμα όπως των εφοριακών, των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες και των υπαλλήλων της πολεοδομίας.

ΕΛΕΟΣ κύριοι Κυβερνώντες!!!

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_8448.html

(ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 100 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. μιας και εξαρχής κανένας "μετανάστης" δεν μπήκε νόμιμα στν Ελλάδα..


Απο:ΕΝΕΤ


Οι ξένοι υπήκοοι που διαμένουν στην Ελλάδα ήταν 929.500 την 1η Ιανουαρίου 2009, ήτοι το 8,3% του πληθυσμού της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, από τους 929.500 ξένους υπηκόους, οι 161.600 προέρχονται από χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ οι 767.900 προέρχονται από τρίτες χώρες. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την 1η Ιανουαρίου 2009, οι ξένοι υπήκοοι ήταν 31,9 εκατομμύρια (6,4%), από τους οποίους τα 11,9 εκατομμύρια ήταν πολίτες κράτους-μέλους της Ε.Ε. και τα 20 εκατομμύρια πολίτες από τρίτες χώρες.


Η χώρα που φιλοξενεί τους περισσότερους αλλοδαπούς στην Ευρώπη είναι η Γερμανία όπου διαμένουν 7,2 εκατ. ξένοι και ακολουθούν η Ισπανία με 5,7 εκατ. και η Μεγάλη Βρετανία με 4 εκατ. άτομα. Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στο Λουξεμβούργο (44%), στη Λετονία (18%), στην Κύπρο και στην Εσθονία (16%), στην Ισπανία (12%), στην Ιρλανδία (11%) και την Αυστρία (10%).


Αντίθετα, στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία, οι ξένοι υπήκοοι αντιπροσωπεύουν λιγότερο του 1% του συνολικού πληθυσμού. Συνολικά, στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαμένουν 2,4 εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες (8%), 1,8 εκατομμύρια Μαροκινοί (6%) και ένα εκατομμύριο Αλβανοί (3%).