Χρήστες OnLine

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ "NEW ΠΑΣΟΚ"!


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ HELEXPO! - δεν λογαριαζουν τους Ελληνες και την ιστορια μας .


... την ιδια στιγμη το ανικανο κρατος κοιμαται, παιζει το πουλι του και προστατευει τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθρομεταναστες, αφηνωντας τον Ελληνα να ψοφησει. αυτη ειναι η παγκοσμιοποιηση που θελουν να περασουν .. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου.

Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS (αφορά τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη (κλικ εδώ κι εδώ), (όπως διαβάζουμε επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.

Παρουσιάζουμε τις πελώριες διαφημιστικές γιγαντοαφίσες (μήκους 7 περίπου μέτρων) στην είσοδο της HELEXPO (γωνία Εγνατία-Αγγελάκη).


Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια.



δείτε τα σε μεγένθυση εδώ:


Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).

Και για να μην ισχυριστούνε ότι το λάθος έγινε μόνο στις γιγαντοαφίσες, παραθέτουμε το σήμα της POLIS από την επίσημη σελίδα της HELEXPO όπου επίσης απουσιάζει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία (υπάρχουν μόνο μπλε άσπρες λωρίδες).

δείτε εδώ: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1187



Αίσχος ξεφτίλες.

Που θα σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα.

πηγή:ΑντιΠαρακμή

ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!




Τρομοκρατία, επιθέσεις, εκβιασμοί, δολοφονίες, τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί, καταστροφή ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας χαφιεδισμός, κατασκευή και φύλαξη βομβών, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ρουφιανιά, απλυσιά, πουστιά, προδοσία, γραικυλισμός...


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Αλήθεια κύριε πρύτανη όλα αυτά τι σχέση έχουν με την εκπαιδευτική δραστηριότητα και την πανεπιστημιακή έρευνα και την ελευθερία διακίνησης ιδεών όπως προστάζει το πανεπιστημιακό άσυλο?

Απροκάλυπτη πια η συνεργασία και η κάλυψη των νεοταξιτών εκπαιδευτικών στην ακροαριστερή αναρχοφασιστική δολοφονική γιάφκα του Indymedia.

Πλούσιοι ανθέλληνες δισεκατομμυριούχοι και ξένοι πράκτορες με την ανοχή του ελληνικού κράτους μετάλλαξαν τα ελληνικά πανεπιστήμια σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στρατού κατοχής της πατρίδας μας.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Αθηνών μετά την εις βάρος του ποινική δίωξη, στην κυριολεξία προσκύνησε το βρώμικο συρφετό των ''πλούσιων'' τραμπούκων τρομοκρατών και δολοφόνων και υπεραμύνθηκε τα "παιδιά" της Εκάλης και του Παλαιού Ψυχικού!

Το ξήλωμα άρχισε, όσο και να μη θέλετε να το πιστέψετε προοδευτικούληδες. Το πολυτεχνείο ανήκει μόνο στους Έλληνες φοιτητές. Κατεβάστε τώρα την τρομοκρατική, χαφιεδίστικη και δολοφονική ιστοσελίδα και πετάξτε έξω ΟΛΑ τα κόμματα από τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Οι αναρχοφασίστες να πάνε να νοικιάσουν σέρβερ έξω από δημόσια Πανεπιστήμια που τα πληρώνει ο έλληνας πολίτης για να μορφώνει τα παιδιά του, ας πάνε όπου αλλού θέλουν λοιπόν για να διακηρύσσουν τις βρωμιές τους και να στοχοποιούν και να τρομοκρατούν ανθρώπους, για να δούμε τότε και πόσο πραγματικά μάγκες είναι έξω από την πανγελοιότατη προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου που μόνο στην Ελλάδα λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί.

Στις δημοκρατίες όλοι πρέπει να έχουν όνομα και επώνυμο και όλοι επίσης να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των λεγομένων και των πράξεων τους ξέροντας ο καθένας μας που θα τους βρει όταν τυχόν παρανομήσουν. Οι αναρχικοί είναι ανώνυμα φαντάσματα που εκμεταλλεύονται το πανγελοιότατο πανεπιστημιακό άσυλο χωρίς θεωρητικά να μπορεί κανείς να τους ακουμπήσει. Έτσι κάνουν οι κότες και μόνο.

Να απελαθούν από τα δημόσια ιδρύματα λοιπόν, να αποκτήσουν όνομα, επώνυμο και επίσημα γραφεία όπως όλοι οι πολιτικοί φορείς και οργανώσεις και μετά να λένε ότι θέλουν με ευθύνη των λεγομένων και πράξεων τους όπως όλοι μας. Καμία ανοχή στις αναρχόκοτες όσο αυτές κρύβονται. Εάν δεν τους αρέσουν όλα αυτά, να απελαθούν μαζί με τους πρυτάνεις τους, στη Βόρεια Κορέα όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος για να στανιάρουν και να ξεδώσουν εκεί όπως τους αρμόζει.


Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ.

πηγη

Επιχείρηση διάσωσης και προστασίας του κέντρου της Αθήνας από τα ανθελληνικά τάγματα εφόδου που ετοιμάζουν γενική επίθεση την 6η Δεκεμβρίου!




ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με χορηγό επικοινωνίας το ΕΜΠ, τα Τάγματα Εφόδου, της Νέας Τάξης , ετοιμάζουν γενική επίθεση στην πρωτεύουσα, στις 6 Δεκεμβρίου , με το σύνθημα «REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER.», που τους έστειλαν από τα «Κεντρικά» του Λονδίνου, για να κάμψουν τη βούληση αντιστάσεως του ελληνικού λαού, στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ετοιμάζουν έναν στρατό με, «50.000 μαθητές-φοιτητές-άνεργους-λούμπεν-μετανάστες-εργάτες με ταξική συνείδηση-ανθρώπους με νου και ψυχή».

Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι πρόκειται για κλασική δράση στα μετόπισθεν, πρακτόρων του εχθρού, και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Από την πλευρά μας , οι πολίτες, οφείλουμε σύμφωνα με το Σύνταγμα, να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, την Εθνική Ανεξαρτησία, και την Εδαφική Ακεραιότητα της χώρας.

50.000 Αυτοί; 500.000 Εμείς!


Η εθνική άμυνα δεν είναι υπόθεση της αστυνομίας.

Είναι υπόθεση όλου του λαού.

Αυτή τη φορά, δεν θα κάτσουμε στα σπίτια μας, να τους βλέπουμε, από την τηλεόραση, να καίνε την Αθήνα.

Αυτή τη φορά πρέπει να βρεθούμε όλοι στα χαρακώματα.

¨Όπως στην Πίνδο, όπως στον Γράμμο, όπως στο Βίτσι, όπως στα Δερβενάκια, όπως στις Θερμοπύλες !

Ο εχθρός δεν θα περάσει!

«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν», έλεγε η ΣΕΧΤΑ στην προκήρυξη της.

Να το πάρουμε σοβαρά υπόψη μας!

Οι «50.000+, μαθητές-φοιτητές-άνεργοι-λούμπεν-μετανάστες-εργάτες με ταξική συνείδηση-άνθρωποι με νου και ψυχή», που θα επιστρατεύσει η πέμπτη φάλαγγα, πρέπει να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους , όχι την Αφροδίτη Αλ.Σαλέχ. αλλά τον αποφασισμένο ελληνικό λαό.

Θα πρέπει να ξέρουν ότι θα πληρώσουν «πολύ ακριβά» την επίθεση τους .
Θα τους αντιμετωπίσουμε με την πολεμική μας ΙΑΧΗ, ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ, και με εφ΄ όπλου λόγχη.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Σπύρος Χατζάρας
πηγή

πηγή


Προσευχή της μουσουλμανικής κοινότητας της Κέρκυρας σε δημόσιο χώρο


Στο τέλος θα ζητάμε άδεια εμείς απο τους Μουσουλμάνους να μας αφήνουνε να προσευχηθούμε


πηγη βιντεο
πηγή

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ:"Δέχομαι το Νέα Μακεδονία για τα Σκόπια",λέει η Ντόρα!!!




Για να μην ξεχνάμε...

δείτε το παρακάτω βίντεο,όπου η τότε Υπουργός Εξωτερικών αποκάλυπτε μπροστά σε bloggers πως της αρέσει το "Νέα Μακεδονία",λέγοντας μάλιστα πως "αυτό δείχνει ότι η παλιά Μακεδονία ήταν δική μας,αλλά η "Νέα" ένα κομμάτι" (άραγε δεν καταλαβαίνει πως έτσι βάζει βούτυρο στο ψωμί των Σκοπιανών,που θα διεκδικούν και τα υπόλοιπα...κομμάτια;!):



Ζήτω η αγνή και κατατρεγμένη πατριώτισσα Ντόρα Μπακογιάννη!

πηγή:hellas-orthodoxy

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Η ΑΝΝΑ ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



πηγή:altermedia.info

ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!


ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ"

Επιστολή με τίτλο «Διαφήμιση της ιστοσελίδας του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Νομού Τρικάλων στην Δημοτική ιστοσελίδα www.trikalacity.gr» έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Τρικάλων Χρήστος Μακρυγιάννης. Η επιστολή του κ. Μακρυγιάννη αναφέρει:Το είδαμε και αυτό στην επίσημη σελίδα του δήμου Τρικκαίων του νομού Τρικάλων που πληρώνεται από τα λεφτά των δημοτών φάτσα κάρτα η σελίδα των Αλβανών μεταναστών http://www.samt.gr.

Η σελίδα του δήμου Τρικκαίων που στοίχησε αρκετές χιλιάδες ευρώ είναι η σελίδα του δημάρχου; Την πληρώνει από την τσέπη του; Όχι βέβαια, εκτός και αν είναι διαφήμιση οπότε καλά είναι να είναι δούμε και τα τιμολόγια, αλλά από πότε δημοτική σελίδα παίρνει διαφημίσεις; Να βάλουμε και εμείς να ενισχύσουμε τα οικονομικά του δήμου; Και από πού ως που διαφημίζεται η σελίδα ενός συλλόγου; Και μάλιστα Αλβανικού; Γιατί δεν διαφημίζεται και η σελίδα του ΑΣΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ; Που στο κάτω κάτω έκανε την πόλη μας γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μονο; (ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!)

Στην σελίδα τους έχουν εκδηλώσεις από την εκδήλωση της εθνικής τους επετείου. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις σεβαστές αρχές της πόλης μας πρώτο τραπέζι πίστα. Για δείτε εδώ: http://www.samt.gr/nea.html Επίσης σε αρκετές φωτογραφίες μας δείχνουν τις σεβαστές αρχές να είναι παρόντες μην χάσουνε, στα μαθήματα Αλβανικού Σχολείου; Έχει άδεια από την Ελληνική Πολιτεία κ. Προϊστάμενε της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης; ποιος διδάσκει; Τα βιβλία έχουν εγκριθεί από το υπουργείο; τηρεί το σχολείο τους κανόνες; γιατί αν δεν είναι σχολείο ο κ. Πρέσβης της Αλβανίας τι ρόλο παίζει; δεν μας έγινε μάθημα η Θράκη; Για δείτε εδώ: http://www.samt.gr/sxoleio.html

Και ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Ελληνική Βουλή ότι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές οι εν Ελλάδι αλλοδαποί! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Με τιμή Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ


Αυγά για δημοσιογράφο υπερασπιστή της ελευθερίας του Indymedia‏


Τελικά, ο φιλελεύθερος, αλλά και “προοδευτικός” δημοσιογράφος και αρθρογράφος της Καθημερινής Πάσχος Μανδραβέλης έδειξε πως του άξιζαν και με το παραπάνω τα αυγά που έφαγε! Να υπενθυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει καταφερθεί πολλές φορές εναντίον του Εθνικισμού, χρησιμοποιώντας ψεύδη και φτηνή προπαγάνδα, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν παραλείπει να υποστηρίζει τις αριστερές δυνάμεις και τα “καλόπαιδα” των Εξαρχείων.


Μόλις την Κυριακή που μας πέρασε υπεστήριξε από την στήλη του στην “Καθημερινή” ότι το indymedia πρέπει να υπάρχει και να εκφράζεται ελεύθερα γιατί… δεν έχει βίαιο λόγο. Για να τον ευχαριστήσουν προφανώς για την υποστήριξη που τους προσφέρει, καμιά δεκαριά αναρχοκαλόπαιδα εισέβαλαν την Τετάρτη σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής Αθηνών όπου μιλούσε σε εκδήλωση και τον φιλοδώρησαν με μερικά αυγά.


Ο ίδιος ο Μανδραβέλης απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε με… χιούμορ (φαντασθείτε μόνο τί θα γινόταν αν έτρωγε τα αυγά από… “ακροδεξιούς”) καθώς δήλωσε πως “εφόσον η εκδήλωση αφορούσε την πολιτική βία, τα άτομα που μου επιτέθηκαν είπαν να κάνουν ένα εργαστήριο πολιτικής βίας, δηλαδή μια πρακτική άσκηση…” Ο ορισμός του αυτοεξευτελισμού από έναν από τους εκπροσώπους της “φιλελεύθερης – προοδευτικής διανόησης” ο οποίος είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει ακάθεκτος το έργο του καθυβρίζοντας καθετί το εθνικό και φυσικά και τη Χρυσή Αυγή.


Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχουμε να πούμε ότι τέτοιος που είναι και λίγα αυγά έφαγε!


πηγη


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ:"Αν κερδίσει ο εχθρός μας Σαμαράς,φεύγουμε από τη ΝΔ"!!!


Α ντιγράφουμε από το ιστολόγιο "Ολυμπιάδα":

"Η εκλογή προέδρου της Ν.Δ. σχολιάζεται όπως είναι φυσικό και από εφημερίδες και ιστοσελίδες μειονοτικών της Θράκης. Διαλέξαμε μια από τις πλέον "ενεργές" ιστοσελίδες και σας παρουσιάζουμε την σχετική μετάφραση. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απηχεί πλήρως τις γραμμές του τουρκικού ΥΠΕΞ. Ανήκει στον ανταποκριτή του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού TRT και εκδότη της εφημερίδας Μπιρλίκ που βγαίνει στην Κομοτηνή. Ας δούμε λοιπόν τι συμβουλεύει τους μειονοτικούς ο εν λόγω κύριος:

SAMARAS KAZANIRSA, AZINLIK İÇİN ARTIK YDP “DEN İPARHİ” YOK

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ, ΝΔ ΓΙΟΚ.

Μετά την παραίτηση του Καραμανλή από την προεδρία του κόμματος, εμφανίστηκαν 3 υποψηφιότητες για την καρέκλα του προέδρου.Η τέως ΥΠΕΞ, ο τέως υπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι από παλιά μέχρι τώρα είναι γνωστοί για τις θέσεις τους ενάντια στην Τουρκία και τον τουρκισμό, και ακόμα χωρίς να έχουν αλλάξει γνώμη φαίνεται πως συνεχίζουν να μαζεύουν ψήφους φανατίζοντας με τις δηλώσεις τους τον ελληνικό λαό. Από τη άλλη δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την Ντόρα Μπακογιάννη, διότι στην περίοδο που ήταν ΥΠΕΞ έκανε μεν δηλώσεις στην κατεύθυνση των συμφερόντων της χώρας, αλλά δεν έκανε ακραίες δηλώσεις.Κατά καιρούς υπήρξαν θέσεις σκληρές έναντι της Τουρκίας, όμως πάντοτε σε ένα επίπεδο. Η Μπακογιάννη σε σχέση με τους άλλους δύο υπόψήφιους θεωρείται πιο φιλική στην μειονότητα. Υπάρχουν βέβαια ισχυρισμοί από μειονοτικούς πως ακόμα και αυτή έως τώρα δεν έσκυψε, δεν προσέγγισε όπως έπρεπε τα προβλήματα της μειονότητας. Από την άλλη, ο Σαμαράς αυτά που είπε στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, δεν καταπίνονται εύκολα από την Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης και από την μάνα πατρίδα Τουρκία.Ο Σαμαράς στην ομιλία του επέλεξε μια γραμμή λες και ήταν όχι υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. αλλά του ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα υπάρχει ένα θέμα για τους συμπαθούντες μειονοτικούς της Ν.Δ. Αποτελεί θέμα η στάση που θα κρατήσουν. Εμείς σαν εφημερίδα Μπιρλίκ με βάση ασφαλείς πληροφορίες μάθαμε πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Σαμαράς, οι μειονοτικοί θα αποκοπούνε πλήρως από την Ν.Δ. και πως έχουν έτοιμες τις ομαδικές παραιτήσεις τους. Ο Σαμαράς κενολογεί : Δεν δεχόμαστε μαθήματα μειονοτικής πολιτικής από την Τουρκία.Η μειονοτική πολιτική του Σαμαρά ήταν στηριγμένη από παλιά σε ρατσιστικά θεμέλια και φάνηκε πως μετά την πάροδο αρκετών χρόνων αυτό δεν άλλαξε. Ανέφερε πως: Η μειονότητα δεν είναι πρόβλημα Ελάδος Τουρκίας. Συμπατριώτες μας είναι και δεν δεχόμαστε μαθήματα μειονοτικής πολιτικής από την Τουρκία. Το ιστορικό της παρελθόν, γνωστό σε όλο τον κόσμο, δεν της επιτρέπει να κάνει μαθήματα, αλλά να παίρνει μαθήματα. Γι’ αυτό καλά θα κάνει να πάψει να δηλητηριάζει την ειρηνική συμπόρευση Ελλήνων, χριστιανών και μουσουλμάνων. Να σταματήσει τις υπόγειες παρεμβάσεις και τη συστηματική ανθελληνική προπαγάνδα από γνωστά φανατικά στοιχεία. Και να περιορίσει τη δράση του τουρκικού προξενείου, σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς διπλωματίας. Οι κατ’ ιδίαν, τετ α τετ συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ταγίπ Ερντογάν τι σημαίνουν;Πηγαίνουμε σε απευθείας διαπραγματεύσεις και απεμπολούμε δικαιώματα που απορρέουν από τις θέσεις μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ; Η εικόνα αυτή πρέπει να ξεκαθαρίσει."

Πηγή (δείτε και την εικόνα αριστερά).

Ανακεφαλαιώνουμε:

"SAMARAS KAZANIRSA, AZINLIK İÇİN ARTIK YDP “DEN İPARHİ” YOK

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ, ΝΔ ΓΙΟΚ"


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ:ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ (ΝΤΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΙΑ),ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ (!!!) ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ!ΜΑΛΙΣΤΑ,Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ...ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Και στη Θράκη και αλλού,όπου το ντορομητσοτακέικο θα κάνει τα πάντα,προκειμένου να επικρατήσει!

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Κι όσο γι'αυτούς που μας απειλούν και μας βρίζουν κιόλας;Στα τσακίδια!

πηγη

Χαμός στο Αιγαίο


Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του "εν κρυπτώ" η ιδιαίτερα έντονη αεροπορική δραστηριότητα (για να το πούμε κομψά..) της γείτονος στο Αιγαίο τα πρωινά των τελευταίων 2 ημερών ανάγκασε το ΚΕΠΑΘ (Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών) να ζητήσει επανειλημμένα από τους αρμόδιους σε αερολιμένα ακριτικής νήσου του Ανατολικού Αιγαίου να καθυστερήσουν την απογείωση αριθμού πολιτικών αεροσκαφών.

Οι αερομαχίες που εξελίχθηκαν μεταξυ Ικαρίας-Σάμου-Χιου ήταν τοσες πολλές και ο αριθμός εμπλεγμένων αεροσκαφών τόσο μεγάλος που ανάγκασε το ΚΕΠΑΘ να ζητήσει καθυστέρηση για απογείωση καθότι δεν υπηρχε ελεύθερος χώρος εως το επίπεδο 60 (τα 6000 πόδια δηλαδή)!!

Η εξέλιξη αυτή δείχνει το μέγεθος του προβλήματος το οποίο πλέον αγγίζει και την ασφάλεια πτήσεων πολιτικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του αρχιπελάγους.
Την ίδια στιγμή που ο κύριος Μπεγλίτης συνεχίζει να μιλάει ανερυθρίαστα για "μέρισμα ειρήνης" και ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει τον περαιτέρω ακρωτηριασμό των ενόπλων δυνάμεων υπό της οδηγίες του τουρίστα πρωθυπουργού ΓΑΠ.

Η διαμορφωθείσα κατάσταση επιβάλλει δύο πράγματα:
1) Κάποιοι πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν και να αφήσουν την ΠΑ να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα
2) οι εγχώριοι έμποροι τρομολαγνείας καλό θα ήταν να σταματήσουν να "φτιάχνουν κλίμα" για να προμοτάρουν τα προιόντα ξένων αεροπορικών βιομηχανιών,έλεος πια..

εν κρυπτώ

Που το πάτε κ. Διαμαντοπούλου; Με πρόσχημα τους "φιλοξενούμενους" όπως πολύ σωστά αποκαλείτε τους μετανάστες, θα επιβάλλεται αθεϊα στους νοικοκύρηδες;



Συνέχεια από εδώ:

Η Διαμαντοπούλου ή δεν γνωρίζει ελληνικά ή δεν γνωρίζει τη νομοθεσία του Υπουργείου της ή προτρέπει τα παιδιά σε απειθαρχία και ανυπακοή των νόμων


Υπουργός πολυπολιτισμικής Παιδείας κλπ, Αννα Διαμαντοπούλου:

"Από τη μια έχουμε κοινωνίες που έχουν διαμορφώσει μέσα στους αιώνες διάφορα πιστεύω –και όχι μόνο θρησκευτικά– και από την άλλη σήμερα συμβιώνουμε με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς. Στη δημοκρατία πρέπει να σεβαστούμε και τα δυο. Η υπάρχουσα δημοκρατία δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της, αλλά και δεν μπορεί να υποχρεώσει τους φιλοξενούμενους να αφομοιώσουν τα πιστεύω της.


Αν συμβαίνει αυτό (σ.σ. εννοεί την επιβολή της συμμετοχής στον εκκλησιασμό-προσευχή), θέλω να μου το αναφέρετε. Δεν μπορεί κανένας δάσκαλος να επιβάλλει σε παιδί να συμμετέχει σε προσευχή, είτε είναι μετανάστης είτε είναι δηλαδή παιδί που προέρχεται από άλλη χώρα, με άλλο θρήσκευμα, είτε είναι και Έλληνας. Στη χώρα υπάρχει ανεξιθρησκεία. Επομένως επ’ ουδενί δεν υπάρχει το θέμα της επιβολής να συμμετέχει κάποιος στην πρωινή προσευχή ή σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τα θρησκευτικά ή τα συγκεκριμένα θέματα της θρησκείας."

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ

Το ότι έχουμε ανεξιθρησκεία είναι αδιαμφισβήτητο δεδομένο. Την ανεξιθρησκεία την ορίζει και την διαφυλάττει και το Σύνταγμά μας.
Το Σύνταγμα ορίζει όμως και την επικρατούσα θρησκεία των Ελλήνων. Την Ανατολική Ορθόδοξη Χριστιανική.

Η υπάρχουσα λοιπόν δημοκρατία (ατυχώς) για σας κ. Διαμαντοπούλου (κι απορώ για΄τι δεν το τονίσατε...το ατυχώς) δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της. Ισως μια άλλη στο μέλλον......να τα αλλάξει όπως σας βολεύουν.

Ας έρθουμε τώρα στο δεν μπορεί να υποχρεώσει τους φιλοξενούμενους να αφομοιώσουν τα πιστεύω της.
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για την θέση που πήρατε στο θέμα των μεταναστών. Χρησιμοποιήσατε και πολύ σωστά τον όρο " φιλοξενούμενοι". Το τονίζω γιατί τελευταίως κάποιοι από το κόμμα σας άρχισαν να μιλάνε για πολιτικά δικαιώματα και ιθαγένειες στους φιλοξενούμενους......

Ας έρθουμε τώρα στην ουσία...
Δηλαδή αυτοί που έρχονται ως φιλοξενούμενοι, μας λέτε ότι δεν πρέπει να αφομοιώσουν τα πιστεύω μας. Πολύ σωστά. Πραγματικά αν είναι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν έρθει επίσκεψη στο σπίτι μας δεν έχουμε την επιθυμία να αφομοιώσουν τα πιστεύω μας αρκεί να τα σέβονται, ως φιλοξενούμενοι. Μέχρι φυσικά να φύγουν όταν τελειώσει η επίσκεψη.
Οταν όμως έρχονται για να μείνουν και να συγκατοικήσουν με εμάς το πράγμα αλλάζει άρδην.

Τότε ΚΑΙ θέλουμε ΚΑΙ επιβάλλεται να αφομοιώσουν τα πιστεύω μας και να μάθουν να ζουν με αυτά. Αυτό συμβαίνει παγκοσμίως και αυτό είναι το σωστό. Θα πρέπει να μάθουν την Ελληνική γλώσσα (κι όχι εμείς την δική τους), τους ελληνικούς νόμους (ώστε να μην τους παραβαίνουν), τα ελληνικά ιερά και όσια (ώστε να μην τα προσβάλλουν). Γενικά πρέπει να αφομοιώσουν κάθε τι που αφορά τους Ελληνες και την πατρίδα μας. Το ίδιο άλλωστε έκαναν και οι εκατομμύρια Ελληνες μετανάστες που μετοίκησαν στα πέρατα της οικουμένης. Αφομοίωσαν όλα τα παραπάνω για να μπορέσουν να ζήσουν με τους άλλους λαούς.

Το ότι πρέπει φυσικά να αφομοιώσουν όλα αυτά δεν υποχρεώνει τους ανθρώπους αυτούς να ξεχάσουν την γλώσσα τους, τα ήθη και έθιμά τους και γενικά την πατρίδα τους. Αυτά μπορούν κάλλιστα να υπάρχουν στην μνήμη και στην συνειδησή τους και όσο το δυνατόν να τα κρατούν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους και στις οικογένειες τους. Ο τρόπος όμως ζωής τους δεν μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετως από τον ελληνικό.

Δεν μπορεί π.χ. ο Ινδός επειδή στην Ινδία κάνουν περιτομή ακόμα και σε μικρά κοριτσάκια (τι κόβουν άραγε) να απαιτεί να σεβαστούμε το έθιμό του στην χώρα μας!!!! Κι ας λέει η Διαμαντοπούλου...

Δεν μπορεί ο μουσουλμάνος από το Πακιστάν να βγαίνει με ένα μαστίγιο με ξυράφια!!! στον δρόμο και να αυτομαστιγώνεται μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών μας επειδή έτσι έκανε στην πατρίδα του γεμίζοντας τον τόπο με αίματα!!!! (Οπως έγινε πέρυσι στον Πειραιά!)
Κι ας λέει η Διαμαντοπούλου.....

Δεν μπορεί ο παρακμιακός Αμερικάνος να κάνει πάρτυ με όργια και ναρκωτικά γιατί έτσι συνηθίζει στην πατρίδα του για να γιορτάσει την αποφοίτησή του....
Κι ας λέει η Διαμαντοπούλου......

Δεν μπορεί ο Βουδιστής Θιβετιανός να κάνει διαλογισμό και πλήρη αφαγία μέχρι θανάτου ή να αυτοπυρπολείται διαμαρτυρόμενος, επειδή έτσι λέει η θρησκεία του.....
Κι ας λέει η Διαμαντοπούλου......

Δεν μπορεί ο μουσουλμάνος να ξυλοφορτώνει καθημερινά την γυναίκα του επειδή του το επιτρέπει το Κοράνιο...
Κι ας λέει η Διαμαντοπούλου.....

Δεν μπορεί ο διεφθαρμένος Ολλανδός να απαιτεί τα ναρκωτικά να πωλούνται ελεύθερα στα περίπτερα και οι οίκοι ανοχής να έχουν "ζωντανή βιτρίνα" γιατί έτσι συνηθίζεται στην χώρα του...
Κι ας λέει η Διαμαντοπούλου......

Εδώ είναι Ελλάδα. Ολοι θα μάθουν να ζουν όπως θέλουμε εμείς. Αν τους αρέσει. Αν όχι κανείς δεν τους κρατά με το ζόρι. Δεν είναι αιχμάλωτοι. Μπορούν να φύγουν ότι ώρα θέλουν. Αλλά όχι κ. Διαμαντοπούλου να μας υποχρεώσετε να σεβαστούμε κάθε παρανοϊκή τρέλλα που κουβαλούν όλοι αυτοί οι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ σας.......
Αν είναι να τους πάρετε εσείς και οι όμοιοί σας στο σπίτι σας.......

Τέλος για να μην νομίζετε κ. Διαμαντοπούλου με όλα αυτά που υποστήριξα ότι επιθυμώ να υποχρεώνονται οι αλλόφυλοι, αλλόθρησκοι ή άθεοι μαθητές να κάνουν την προσευχή τους στο ελληνικό σχολείο, θα πρέπει να σας τονίσω ότι και φυσικά είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε επιβολή και ειδικά στο θέμα του θρησκεύματος του άλλου. Συμφωνώ μαζί σας να μην υποχρεώνονται να συμμετέχουν τα παιδιά στην πρωϊνή προσευχή. Πρέπει να σεβόμαστε την θρησκεία των συνανθρώπων μας. Εξάλλου κάθε επιβολή τέτοιου είδους είναι αντίθετη και με τις σαφείς εντολές που έδωσε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός. Είναι παντελώς αντίθετη με τα Ορθόδοξα βιώματά μας.

Αυτό όμως απέχει πολύ μακριά από την τελική επιδίωξή σας που είναι η πλήρης κατάργηση της προσευχής από τα σχολεία. Δηλαδή με λίγα λόγια η επιβολή της άθεης (βαπτισμένη σε ανεξίθρησκη) ιδεολογία σας στα παιδιά μας. Σεβαστείτε λοιπόν τα δικά μας Ελληνικά Ορθόδοξα πιστεύω (που απαιτούν πρωϊνή προσευχή) ειδάλλως θα πρέπει κι εσείς να θεωρείτε τον εαυτό σας φιλοξενούμενο....

πηγή

Από την Χρυσαυγή ο Κεμάλ!!! Το μεγάλο ψέμα της Τουρκίας και η αποκάλυψη της αλήθειας!


Ο Τουρκικός μύθος καταρρίπτεται

Ο Μουσταφά Κεμάλ δεν γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Η είδηση είναι συνταρακτική και έρχεται μέσα από ένα έντυπο που έχει δώσει αγώνες κατά των ψεμάτων της Άγκυρας και κατά της τουρκικής προπαγάνδας που έχει στηθεί μέσα στη χώρα μας.

Η πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα δημοσιοποίησε και ξεγύμνωσε το μεγαλύτερο ψέμα της Τουρκίας, που αφορά τον ιδρυτή του σημερινού κεμαλικού κατεστημένου των νεότουρκων. Η έρευνα των ανθρώπων της «Ζαγάλισα» έφερε στο φως την αλήθεια που επιμελημένα κρύφτηκε επί έναν σχεδόν αιώνα από όλους εκείνους που είχαν συμφέρον να παρουσιάσουν τον Κεμάλ Ατατούρκ ως ιδιαίτερη προσωπικότητα και όχι μόνο…

Το δημοσίευμα της «Ζαγάλισα» διαβάστε το
εδώ



ΕΙΜΑΣΤΕ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ -ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ... ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!




Το παραπάνω βίντεο (το οποίο αναρτήθηκε στο esxatianasxesi.blogspot.com) είναι απο την εκπομπή του συνταξιούχου αναρχικού Καραμπελιά και αφορά το βιβλίο του Βασίλη Γκουρογιάννη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Καραμπελιά (που λησμόνησε τις εποχές που έστηνε τον "πάγκο" του δίπλα σε πατριωτικές εκδόσεις και εμφανιζόταν σε πατριωτικές εκδηλώσεις για να πουλήσει κανένα βιβλίο), ο οποίος προσπαθεί να απαξιώσει ΜΑΤΑΙΑ τον "Στόχο", είμαστε φασίστες διότι "σηκώσαμε το κλίμα", όπως λέει και ο ίδιος!

Στην προσπάθειά του βεβαίως να υπερασπιστεί τον Γκουρογιάννη, όχι μόνο δεν λέει κουβέντα για τους "Βετεράνους '74" και την Μαίρη Κουρούπη που αντέδρασαν έντονα στο εν λόγω πολυδιαφημισμένο βιβλίο, αλλά προφανώς τους εντάσσει και αυτούς στους... "φασίστες".

Δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν Καραμπελιά, επειδή πράττουμε αυτό που η συνείδησή μας επιβάλλει.

Και αν αλήθεια είναι "φασίστες" όσοι αντιδρούν και σχολιάζουν σε όλους τους τόνους τους Γκουρογιάννηδες, τι είναι όσοι επιδιώκουν να τους φιμώσουν;

Το ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό...

Όμως ο Καράμπελας πιάνεται και ανενημέρωτος. Διότι πριν τρέξει να υπερασπιστεί τον Γκουρογιάννη, θα έπρεπε να γνωρίζει και τα υπόλοιπα έργα του πρώην ποιητή και νυν μυθιστοριογράφου. Όπως το παλαιότερο βιβλίο του "Το ασημόχαρτο ανθίζει το Μυθιστόρημα" με πρωταγωνιστή τον... Τσάμη, στο οποίο πραγματεύεται -μυθιστορηματικά και πάλι- τους "διωγμούς" και τις "σφαγές" των Τσάμηδων, τους συνεργάτες δηλαδή των Γερμανών ΝΑΖΙ και των Ιταλών Φασιστών.

Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού...

Να μην "ξεχνάνε" επίσης οι υπερασπιστές του Γκουρογιάννη ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αμιγώς "μυθιστόρημα" ένα βιβλίο στο οποίο τα ονόματα των πρωταγωνιστών είναι ΑΛΗΘΙΝΑ!

Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν επίσης να διαβάσουν τι έγραφε το "ΒΗΜΑ" το 1999 για άλλο... δημιούργημα του Γκουρογιάννη
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=47&artId=94413&dt=30/05/1999

πηγή

Διαβάστε επίσης:

Βιβλίο - ύβρις για τους πολεμιστές της Κύπρου από τον γνωστό ανθέλληνα Γκουρογιάννη

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ Η ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑ - ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΜΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ TO ΚΡΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ (VIDEO)

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

πηγη