Χρήστες OnLine

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Αυγά για δημοσιογράφο υπερασπιστή της ελευθερίας του Indymedia‏


Τελικά, ο φιλελεύθερος, αλλά και “προοδευτικός” δημοσιογράφος και αρθρογράφος της Καθημερινής Πάσχος Μανδραβέλης έδειξε πως του άξιζαν και με το παραπάνω τα αυγά που έφαγε! Να υπενθυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει καταφερθεί πολλές φορές εναντίον του Εθνικισμού, χρησιμοποιώντας ψεύδη και φτηνή προπαγάνδα, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν παραλείπει να υποστηρίζει τις αριστερές δυνάμεις και τα “καλόπαιδα” των Εξαρχείων.


Μόλις την Κυριακή που μας πέρασε υπεστήριξε από την στήλη του στην “Καθημερινή” ότι το indymedia πρέπει να υπάρχει και να εκφράζεται ελεύθερα γιατί… δεν έχει βίαιο λόγο. Για να τον ευχαριστήσουν προφανώς για την υποστήριξη που τους προσφέρει, καμιά δεκαριά αναρχοκαλόπαιδα εισέβαλαν την Τετάρτη σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής Αθηνών όπου μιλούσε σε εκδήλωση και τον φιλοδώρησαν με μερικά αυγά.


Ο ίδιος ο Μανδραβέλης απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε με… χιούμορ (φαντασθείτε μόνο τί θα γινόταν αν έτρωγε τα αυγά από… “ακροδεξιούς”) καθώς δήλωσε πως “εφόσον η εκδήλωση αφορούσε την πολιτική βία, τα άτομα που μου επιτέθηκαν είπαν να κάνουν ένα εργαστήριο πολιτικής βίας, δηλαδή μια πρακτική άσκηση…” Ο ορισμός του αυτοεξευτελισμού από έναν από τους εκπροσώπους της “φιλελεύθερης – προοδευτικής διανόησης” ο οποίος είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει ακάθεκτος το έργο του καθυβρίζοντας καθετί το εθνικό και φυσικά και τη Χρυσή Αυγή.


Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχουμε να πούμε ότι τέτοιος που είναι και λίγα αυγά έφαγε!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου