Χρήστες OnLine

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ HELEXPO! - δεν λογαριαζουν τους Ελληνες και την ιστορια μας .


... την ιδια στιγμη το ανικανο κρατος κοιμαται, παιζει το πουλι του και προστατευει τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθρομεταναστες, αφηνωντας τον Ελληνα να ψοφησει. αυτη ειναι η παγκοσμιοποιηση που θελουν να περασουν .. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου.

Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS (αφορά τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη (κλικ εδώ κι εδώ), (όπως διαβάζουμε επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.

Παρουσιάζουμε τις πελώριες διαφημιστικές γιγαντοαφίσες (μήκους 7 περίπου μέτρων) στην είσοδο της HELEXPO (γωνία Εγνατία-Αγγελάκη).


Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια.



δείτε τα σε μεγένθυση εδώ:


Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).

Και για να μην ισχυριστούνε ότι το λάθος έγινε μόνο στις γιγαντοαφίσες, παραθέτουμε το σήμα της POLIS από την επίσημη σελίδα της HELEXPO όπου επίσης απουσιάζει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία (υπάρχουν μόνο μπλε άσπρες λωρίδες).

δείτε εδώ: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1187



Αίσχος ξεφτίλες.

Που θα σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα.

πηγή:ΑντιΠαρακμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου