Χρήστες OnLine

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ -ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ... ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!
Το παραπάνω βίντεο (το οποίο αναρτήθηκε στο esxatianasxesi.blogspot.com) είναι απο την εκπομπή του συνταξιούχου αναρχικού Καραμπελιά και αφορά το βιβλίο του Βασίλη Γκουρογιάννη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Καραμπελιά (που λησμόνησε τις εποχές που έστηνε τον "πάγκο" του δίπλα σε πατριωτικές εκδόσεις και εμφανιζόταν σε πατριωτικές εκδηλώσεις για να πουλήσει κανένα βιβλίο), ο οποίος προσπαθεί να απαξιώσει ΜΑΤΑΙΑ τον "Στόχο", είμαστε φασίστες διότι "σηκώσαμε το κλίμα", όπως λέει και ο ίδιος!

Στην προσπάθειά του βεβαίως να υπερασπιστεί τον Γκουρογιάννη, όχι μόνο δεν λέει κουβέντα για τους "Βετεράνους '74" και την Μαίρη Κουρούπη που αντέδρασαν έντονα στο εν λόγω πολυδιαφημισμένο βιβλίο, αλλά προφανώς τους εντάσσει και αυτούς στους... "φασίστες".

Δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν Καραμπελιά, επειδή πράττουμε αυτό που η συνείδησή μας επιβάλλει.

Και αν αλήθεια είναι "φασίστες" όσοι αντιδρούν και σχολιάζουν σε όλους τους τόνους τους Γκουρογιάννηδες, τι είναι όσοι επιδιώκουν να τους φιμώσουν;

Το ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό...

Όμως ο Καράμπελας πιάνεται και ανενημέρωτος. Διότι πριν τρέξει να υπερασπιστεί τον Γκουρογιάννη, θα έπρεπε να γνωρίζει και τα υπόλοιπα έργα του πρώην ποιητή και νυν μυθιστοριογράφου. Όπως το παλαιότερο βιβλίο του "Το ασημόχαρτο ανθίζει το Μυθιστόρημα" με πρωταγωνιστή τον... Τσάμη, στο οποίο πραγματεύεται -μυθιστορηματικά και πάλι- τους "διωγμούς" και τις "σφαγές" των Τσάμηδων, τους συνεργάτες δηλαδή των Γερμανών ΝΑΖΙ και των Ιταλών Φασιστών.

Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού...

Να μην "ξεχνάνε" επίσης οι υπερασπιστές του Γκουρογιάννη ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αμιγώς "μυθιστόρημα" ένα βιβλίο στο οποίο τα ονόματα των πρωταγωνιστών είναι ΑΛΗΘΙΝΑ!

Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν επίσης να διαβάσουν τι έγραφε το "ΒΗΜΑ" το 1999 για άλλο... δημιούργημα του Γκουρογιάννη
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=47&artId=94413&dt=30/05/1999

πηγή

Διαβάστε επίσης:

Βιβλίο - ύβρις για τους πολεμιστές της Κύπρου από τον γνωστό ανθέλληνα Γκουρογιάννη

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ Η ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑ - ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΜΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ TO ΚΡΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ (VIDEO)

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου