Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τα 90+1 κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» ΠΑΣΟΚ



Σε συνέχεια της μηνυτήριας αναφοράς της Χρυσής Αυγής κατά της εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, η εφημερίδα "Δημοκρατία" δημοσίευσε τα 91 κακουργήματα της... σοσιαληστρικής οργάνωσης!

Κακουργήματα παντός είδους έχει διαπράξει το ΠΑΣΟΚ από τότε που ιδρύθηκε -και πολύ περισσότερο από το 1981 που άρχισε να κυβερνά- μέχρι σήμερα εις βάρος της πατρίδας μας και των Ελλήνων πολιτών. Σε εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό αλλά και ποινικό επίπεδο οι φάκελοι είναι δεκάδες και ως εκ τούτου το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και σήμερα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι το τελευταίο που μπορεί να κουνά το δάχτυλο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να μιλά για «εγκληματική οργάνωση». Πρώτα θα έπρεπε να αναγνωρίσει τον εαυτό του στη θέση του κατηγορουμένου για τα εγκλήματα και τις συμφορές που έχει προκαλέσει και που σε καμία περίπτωση δεν παραγράφονται

Όσο κι αν θεωρούνται ξεχασμένες πολλές από τις υποθέσεις αυτές, στις οποίες πρωταγωνίστησαν είτε ηγετικές φιγούρες είτε γκρίζα πρόσωπα που εκτελούσαν εντολές, ήρθε η ώρα να βγουν από το συρτάρι (τουλάχιστον) της Ιστορίας και να ανοίξει πάλι η συζήτηση για την απόδοση ευθυνών. Οι 90+1 φάκελοι, που επιγραμματικά παρουσιάζει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», αποτελούν μόνο ένα μικρό τμήμα της «ογκώδους δικογραφίας». Από τις μεγάλες υπεξαιρέσεις και το σκάνδαλο Κοσκωτά της δεκαετίας του 1980, την προδοσία των Ιμίων, την απάτη του Χρηματιστηρίου και το «πάρτι» των Ολυμπιακών Αγώνων κατά την περίοδο Σημίτη, την εθνική λεηλασία με το Μνημόνιο και την προσφυγή στο ΔΝΤ επί Γιώργου Παπανδρέου και τη «λίστα Λαγκάρντ» του Ευάγγελου Βενιζέλου, το υλικό που προκύπτει είναι καταλυτικό και το κατηγορητήριο αδυσώπητο.