Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Ο πρωθυπουργός θα αναλάβει το ιστορικό κέντρο"

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ των ξεπουλημενων..



Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, ώστε να αναλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο το θέμα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και το θέμα της παράνομης μετανάστευσης - καθώς είναι θέματα βαρύνουσας σημασίας- θα αποστείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως ανέφερε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Σπύρος Βούγιας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση στο ιστορικό κέντρο, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί από στον πυρήνα του

Ο κ. Βούγιας επεσήμανε ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που καταγράφεται στα νησιά είναι 40% μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά τόνισε ότι το πρόβλημα με τον Έβρο παραμένει. Μάλιστα είπε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί στον Έβρο με τον Τούρκο ομόλογό του, προκειμένου να του τονίσει το πρόβλημα, καθώς η Τουρκία, όπως είπε, δε δέχεται πίσω τους μετανάστες.

Ο υφυπουργός είπε ότι η λύση του προβλήματος χρειάζεται υπομονή και επιμονή, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δε ζητά μεγάλη πίστωση χρόνου.

Αναφερόμενος στους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του κέντρου, είπε ότι πρέπει να έχουν υπομονή και να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν σχέδια επενδυτών real estate, που θέλουν να αγοράζουν ιδιοκτησίες στο κέντρο, ώστε να τις εκμεταλλευτούν στο μέλλον.