Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Ο πρωθυπουργός θα αναλάβει το ιστορικό κέντρο"

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ των ξεπουλημενων..



Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, ώστε να αναλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο το θέμα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και το θέμα της παράνομης μετανάστευσης - καθώς είναι θέματα βαρύνουσας σημασίας- θα αποστείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως ανέφερε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Σπύρος Βούγιας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση στο ιστορικό κέντρο, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί από στον πυρήνα του

Ο κ. Βούγιας επεσήμανε ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που καταγράφεται στα νησιά είναι 40% μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά τόνισε ότι το πρόβλημα με τον Έβρο παραμένει. Μάλιστα είπε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί στον Έβρο με τον Τούρκο ομόλογό του, προκειμένου να του τονίσει το πρόβλημα, καθώς η Τουρκία, όπως είπε, δε δέχεται πίσω τους μετανάστες.

Ο υφυπουργός είπε ότι η λύση του προβλήματος χρειάζεται υπομονή και επιμονή, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δε ζητά μεγάλη πίστωση χρόνου.

Αναφερόμενος στους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του κέντρου, είπε ότι πρέπει να έχουν υπομονή και να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν σχέδια επενδυτών real estate, που θέλουν να αγοράζουν ιδιοκτησίες στο κέντρο, ώστε να τις εκμεταλλευτούν στο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟ ΒΗΜΑ(ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010)

    Ο ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ “ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ”

    ΜΗΝΥΣΗ κατά βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου “που παραχώρησαν εν λευκώ τη νομοθετική εξουσία και,συνεπώς,την εθνική μας κυριαρχία στους ηγέτες των υπολοίπων 26 Κρατών που συναποτελούν την Ευρωπαική Ένωση και στο Διεθνές Νομισματικό ταμείο,κατέθεσε την Πέμπτη 27 Μαίου ο Χαλκιδέος γιατρός Δημήτρης Αντωνίου,ιδρυτής του κόμματος “ελπίδα των άξιων πολιτών κατά των ανάξιων πολιτικών”!

    Όπως αναφέρει στη μήνυσή του,που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Χαλκίδος ,“η παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας σε αλλοδαπές δυνάμεις,δεν είναι δικό του συμπέρασμα,αλλά ομολογήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου,ο οποίος στις 23.4.2010 είπε ξεκάθαρα ότι “βρισκόμαστε υπό επιτήρηση και κηδεμονία” και ότι “έχει μειωθεί η εθνική μας κυριαρχία”.
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ
    Παράλληλα,αναφέρει ότι “τα ψηφισθέντα οικονομικά μέτρα που μας επεβλήθησαν από την τρόικα του ΔΝΤ συνιστούν αξιόποινες πράξεις από τους ψηφίσαντες βουλευτές,σε βαθμό,μάλιστα,εσχάτης προδοσίας,για τους εξής λόγους:
    ΔΙΟΤΙ η ψήφιση του περιεχομένου αυτών δεν είναι προιόν ελεύθερης βουλήσεως και επιλογής της Ελληνικής βουλής και,συνεπώς, του κυρίαρχου Ελληνικού λαού,αλλά προιόν αναγκαστικής επιβολής από ξένες δυνάμεις.
    ΔΙΟΤΙ είναι άδικο το περιεχόμενο μερικών εξ αυτών και,συγκεκριμένα,των νόμων που επιβάλλουν μείωση των συντάξεων σε χαμηλοσυνταξιούχους και των κατώτατων μισθών σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ
    Το μνημόνιο επιβολής των όρων δανειοδοτήσεώς μας από την τρόικα-προστίθεται στη μήνυση-αποτυπώθηκε στο Νόμο 3845/2010,ο οποίος ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή στις 6.5.2010,υπερψηφισθέντος απ'όλους τους βουλευτές του Πασόκ(πλην Βασ.Οικονόμου,Σοφίας Σακοράφα και Ιωαν.Δημαρά) του ΛΑ.Ο.Σ και τη Ντόρα Μπακογιάννη,την οποία όμως ο μηνυτής εξαιρεί “επειδή δεν είχε στόχο να ψηφίσει για να βρίσκεται στην εξουσία,αφού άλλωστε διεγράφη από τη Ν.Δ για την επιλογή της αυτή”.
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αντωνίου ζητάει την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν το Νόμο,κατηγορώντας τους για “έγκλημα εσχάτης προδοσίας”.
    Επίσης ζητάει την ποινική δίωξη των μελών του ΔΣ του Δ.Ν.Τ.,με έδρα τη Ν.Υόρκη για συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των Ελλήνων βουλευτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή