Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Πολιτική Δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα: «ΟΧΙ στο παραεμπόριο των αλλοδαπών»

Μέτωπο Νεολαίας Πατρών: Εξόρμηση στο κέντρο της πόλης

Η χθεσινοβραδινή εξόρμηση κλιμακίου του Μετώπου Νεολαίας του Πυρήνα Πατρών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γεμίζοντας με φυλλάδια τους δρόμους στο κέντρο της Πάτρας. Μιας και μας είχαν μείνει φεϊγ βολάν, τα οποία θεωρήσαμε λίγα για να τα πετάξουμε με οχήματα, είπαμε να βγούμε να τα ρίξουμε πεζοί στο κέντρο.

Άλλωστε καλοκαιράκι είναι, οι αναρχικοί δεν ξεμυτίζουν πλέον μετά τα τελευταία που πάθανε, οπότε είπαμε να το εκμεταλλευτούμε. Μάλιστα, επισκεφτήκαμε πρώτα το γνωστό άντρο παρακρατικών και εμπόρων ναρκωτικών (σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ), να δούμε εάν ευσταθούν οι κατηγορίες που προσάπτουν στους «συντρόφους». Προφανώς εννοούμε το περιβόητο – παρανόμως κατειλημμένο – Παράρτημα του Πανεπιστημίου, που δυστυχώς ήταν (;) άδειο. Βγάλαμε πάντως τις φωτογραφίες μας ως ενθύμιο και τους αφήσαμε αρκετά φεϊγ βολάν να έχουν.

Στη συνέχεια οι νεαροί Χρυσαυγίτες (η πλειοψηφία δεν ξεπερνούσε τα 20 χρόνια ηλικίας) πορεύτηκαν στους εμπορικούς δρόμους της Πάτρας, όπως Κορίνθου, Ερμού, Αγ. Νικολάου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Αγ. Ανδρέου, ολοκληρώνοντας χωρίς απρόοπτα τη δράση τους.


Στις καφετέριες της Αγ. Νικολάου μάλιστα, μοιράστηκαν χέρι χέρι μερικά φυλλάδια, σε κόσμο που ζήτησε.


Ραντεβού στους δρόμους πάλι για την επόμενη, ακόμα πιο εντυπωσιακή δράση μας, που θα εδραιώσει την κυριαρχία μας στα πεζοδρόμια αυτής της ΠΡΩΗΝ αναρχοαριστεροκρατούμενης πόλης
.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου