Χρήστες OnLine

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

"Οι μετανάστες συνεισφέρουν το 20% του ΑΕΠ":ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ
-ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την παραπάνω βαρύγδουπη διατύπωση,ότι δηλαδή οι μετανάστες (νόμιμοι και λαθραίοι) προσφέρουν με την εργασία τους το 20% του ΑΕΠ της Ελλάδας,επομένως μόνο...καλό κάνουν στη χώρα μας!!!Βλέπετε,μετά το παραμύθι ότι "οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 έγιναν χάρη στους ξένους εργάτες",οι ιστρούχτορες της θολοκουλτούρας επιστράτευσαν ένα νέο,δακρύβρεχτο...ρομάντζο,αυτό των "καημένων μεταναστών που προσφέρουν τα πάντα στην Ελλάδα κι αυτή τους διώχνει"!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
Πολύ απλά,αυτό το 20% υπάρχει μόνο στη φαντασία των αριστερών με Φεράρι και βίλα στην Εκάλη:και για του λόγου το αληθές,παραθέτουμε κείμενο από την ιστοσελίδα "Διαβατήριο",που λέει ότι ανήκει στον "Ελληνοαλβανικό Σύνδεσμο Φιλίας Σωκράτη" (τα σχόλια δικά σας...εμείς βάζουμε επίτηδες το άρθρο από εκεί,έτσι ώστε να μην μπορούν μετά οι γνωστοί-άγνωστοι να μιλήσουν για "παραπληροφόρηση φασιστομπλόγκ"):

"Αναδημοσίευση από εφημερίδα "Καθημερινή" (20/11/08)

Tης Μαριας Δεληθανάση

Η ετήσια οικονομική συμβολή των μεταναστών στο ΑΕΠ της χώρα μας ανέρχεται σε 2,8% όσον αφορά τη δημιουργία εισοδήματος, σε 2,3% όσον αφορά την αύξηση της δαπάνης και σε 2,5% όσον αφορά την αύξηση των θέσεων εργασίας. Η έρευνα, που έγινε το 2006 για το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής από τους Ζωγραφάκη, Κόντη και Μητράκο, αφορά στοιχεία του 2004. Αλλά -όπως εξηγούν στην νέα τους έρευνα για το καθεστώς απασχόλησης των μεταναστών οι κ. Σ. Ζωγραφάκης και Θ. Μητράκος- από τότε έχει σημειωθεί μόλις ελαφρά άνοδος στο ποσοστό συμβολής των μεταναστών στο ΑΕΠ."

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ:ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟ 20%;;;ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ 2,8 2,3 ΚΑΙ 2,5 ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω,ανακαλύψαμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ 20%.Διαβάστε τα παρακάτω,
που προέρχονται από το Ευρωβαρόμετρο του 2007:

"Η αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα αντιστοιχεί, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο 20% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, γεγονός που κατατάσσει τη χώρα μας δεύτερη, μετά τη Βουλγαρία (35% του ΑΕΠ), μεταξύ των 27 χωρών μελών της ΕΕ.

Εξάλλου, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση Ευρωβαρόμετρο για την αδήλωτη εργασία, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι Έλληνες πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των απασχολουμένων που δεν δηλώνουν την εργασία τους, αφορά τους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιοί, κατά τη γνώμη σας, ενδέχεται να μην δηλώνουν την εργασία τους στη χώρα σας», το 36% των ερωτηθέντων Ελλήνων απαντά οι παράνομοι μετανάστες, το 22% οι άνεργοι, το 19% οι ελεύθεροι επαγγελματίες και το 8% οι συνταξιούχοι."

Ορίστε,λοιπόν,η άκρη του νήματος:οι προπαγανδιστές και αυτόκλητοι δικηγόροι των λαθρομεταναστών (όπως η εικονιζόμενη αριστερα Ιωάννα Κούρτοβικ),ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ 20% ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ (36%) ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 7% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!

Όπως βλέπετε,δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαθηματικές γνώσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη και το ελεεινό ψέμα ορισμένων σχετικά με την συνεισφορά των μεταναστών στο ΑΕΠ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ,ΑΥΤΗ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 2,3 %-2,8% ΣΕ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ 7% ΣΕ ΑΔΗΛΩΤΗ!

Όλα τ'άλλα,είναι παραμυθάκια των δήθεν υπερασπιστών τους,προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά και κομματικά οφέλη:δυστυχώς όμως γι'αυτούς,ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ...

Πηγή: hellas-orthodoxy

Οι Σκοπιανοι μας στελνουν ΛΑΘΡΟμεταναστες ..



Авганистанците, во полициска станица објасниле дека од својата држава за 6.000 евра стигнале до Унгарија, од каде преку Србија и нашата земја, заедно со нивни сонародници кои ги носеле да работат со соодветни документи трабале да дојдат до Грција.
Βετσερ, , 25/03

Οι Αφγανοι βρεθηκαν στην Ουγγαρια. Παραδοξως αντι να μεινουν εκει, η να πανε διπλα στην Γερμανια, η στην Αυστρια ( Για να πανε εκει δεν συνωστιζονται στην Πατρα, σκοπιανοι τους οδηγησαν στην Ελλαδα γιατι τους ειπαν οτι μονο στην Ελλαδα ( Πελοπονησσο) εχει δουλεια!!!

Στα Σκοπια , αλλοι ομοεθνεις τους Αφγανοι, τους εφοδιαζαν με αδειες παραμονης Ελληνικές!!!!

Τυχαια επεστρεψαν 38 απο αυτους στα Σκοπια. ( Οχι δεν τους εδιωξε ο ανικανος Προκοπης, ισως καποιοι ενσυνειδητοι συνοριοφυλακες απωθουν ορισμενους οταν τους συλλαμβανουν) και οι Σκοπιανοι ζητησαν και τα ρεστα. Ζητησαν επισημα απο τον Παυλοπουλο 200.000 Ευρω για τα εξοδα υποδοχης και σιτισής τους. ( δεν θα εκπλαγω αν τους τα δωσει, ειδικα αυτος , που ομολογουμενως ειναι ο χειροτερος υπουργος της κυβερνησης- χωρις επαφη με το περιβαλλον, λες και πινει δυο-τρια μπουκαλια ουισκυ καθε μερα...)

Ας μαθευτει για να δειτε πως: αντι να στελνουμε εμεις ( κρυφα και παρασκηνιακα) κανεναν απο τους χιλιαδες που μας πνιγουν ( μας ροκανιζουν ζωντανους) προς τα βορεια, , μας φερνουν οι σκοπιανοι, για να ενισχυσουν την εθνικη, κοινωνικη, υγειονομικη κ.λ.π. κατασταση της Ελλαδος!!!


Στεφανος Σωτηριου

1.000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΤΑΝΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ



Στα κρατητήρια επικρατεί το αδιαχώρητο, μετά τις επιχειρήσεις - σκούπα. Η ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται στην καταβολή μπόνους αποχώρησης 1.000 ευρώ σε όσους παράνομους μετανάστες θελήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα, χωρίς προηγουμένως να έχουν συλληφθεί.

Το πρόγραμμα της εθελοντικής αποχώρησης από τη χώρα θα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο από την Αθήνα προς τη χώρα των λαθρομεταναστών. Από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών σε πρώτη φάση θα διατεθούν 600.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια. (ποιος διασφαλίζει ότι αυτά τα χρήματα δεν τα χρωστούν στους δουλέμπορους τους οποίους θα ξαναπληρώσουν για να ξαναέλθουν; Έτσι κι αλλιώς το τρόπο και τον δρόμο τον ξέρουν πια...)

Στο υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζονται τις τελικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση του σχεδίου, το οποίο έχει εφαρμοσθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., θα διεξαχθεί διαγωνισμός μεταξύ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στις οποίες και θα ανατεθεί η προώθηση της πρωτοβουλίας. Ο διαγωνισμός θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο και στη συνέχεια η ΜΚΟ θα αναλάβει να διαφημίσει την πρωτοβουλία και να βρει τους εθελοντές λαθρομετανάστες. ( θα πέσει πολύ μάσα στις ΜΚΟ ως συνήθως όπως καταλαβαίνετε... θα διώξουν καμία διακοσαριά για τα μάτια και τα υπόλοιπα στις βαθιές τις τσέπες...και όλα αυτά θα γίνουν με το ... πάσο τους)

Με λίγα λόγια όχι μόνο μπήκαν παράνομα στην χώρα μας αλλά τους εξασφαλίζουμε - που σημαίνει πληρώνουμε- και άνετη αεροπορική πτήση για να φύγουν καθώς και εισόδημα για να πάρουν πίσω. ( Εσείς ακόμα με 400 ευρώ στα στέιτζ δουλεύετε ή είστε στην αναμονή να πάρετε κανένα 10άρικο από το ταμείο φτώχειας;).

«Η κατάσταση στα κρατητήρια έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν συλληφθεί από τις επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της πρωτεύουσας, που έχουν γεμίσει τα κρατητήρια στην Αθήνα και τους στέλνουμε πλέον στην επαρχία», αποκαλύπτει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.( Όπως αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα μεταφέρεται ήδη σωρηδόν στην επαρχία. Δεν λύνεται αλλά διασκορπίζεται... όλη η Ελλάδα μία χωματερή... αρκεί να μην αγγιχτούν οι Εκάλες, οι Βάρκιζες, τα Λαγονήσια και τα πέριξ αυτών).

Τις τελευταίες 10 ημέρες αλλοδαποί που έχουν συλληφθεί στις επιχειρήσεις - σκούπα έχουν μεταφερθεί άρον άρον όπου υπάρχει κενό σε αστυνομικά τμήματα της επαρχίας, από την Ορεστιάδα μέχρι το Αγρίνιο. Οι αστυνομικοί όμως με επιστολές που έχουν κοινοποιήσει στους κ.κ. Παυλόπουλο και Μαρκογιαννάκη, καταγγέλλουν πως η «φιλοξενία» μέχρι νεωτέρας των μεταναστών εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την προσωπική υγιεινή των κρατουμένων, ενώ δεν υπάρχει και το απαιτούμενο προσωπικό για τη φύλαξή τους. (εσύ που για χρέη είσαι μέσα στη φυλακή ποιος θα σε στηρίξει στη δυστυχία σου μιας και την σκαπούλαρες από την αυτοκτονία; Ποιος θα σου δώσει δάνειο για να ορθοποδήσεις; Ποιος θα σου εξασφαλίσει ότι θα γυρίσεις υγιής σπίτι σου και όχι με σύφιλη και χολέρα;)

Απορία: Σε ποια δημοκρατική κοινωνία θα παρανομούσε κάποιος και θα τον πλήρωναν και από πάνω για το αδίκημα που έπραξε; Οι έννοιες έχουν όχι απλά εκφυλιστεί αλλά ξεφτιλιστεί!

Δελτίο τύπου για κέντρα λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα της Κοζάνης

Μερικές χιλιάδες φέϊγ βολάν και φυλλαδίων έπεσαν αυτές τις μέρες στην Κοζάνη και στις περιοχές του Δρεπάνου και της Νέας Χαραυγής, όπου και στο στρατόπεδο Ρωμανέλη προορίζεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, να γίνει “κέντρο φιλοξενίας” λαθρομεταναστών. Στάλθηκε και δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, από την Κυριακή, αλλά μέχρι τώρα, καλά μαντέψατε, δεν το δημοσίευσε κανείς:

«Δελτίο τύπου για το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα του Νομού Κοζάνης:


Το τεράστιο και ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομετανάστευσης που έχει χτυπήσει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας, ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε., έχει επιφέρει μεγάλες αλλαγές στα αστικά κέντρα, ιδιαίτερα σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα και αρνητικά τη ζωή των συμπατριωτών μας.

ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ




Το Πρώτο Θέμα (21 Ιουνίου) στο ένθετο περιοδικό του BigFish δημοσιεύει μία συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου. Σε κανέναν δεν έχει δώσει βήμα το εν λόγω περιοδικό αν δεν είναι να αδράξει μία δήλωσή του η οποία κατόπιν με τεράστια γράμματα θα φιγουράρει στο αφιέρωμα των 6 σελίδων.( κι αυτό το λέμε με βεβαιότητα γιατί παρακολουθούμε ανελλιπώς τι γράφεται κάθε Κυριακή)

Ας δούμε τι λέει όμως η Έλενα ή για να είμαστε σαφέστεροι ας διαβάσουμε τι πρέπει να λέει μία δημοφιλής τραγουδίστρια που πατρονάρεται από δεκάδες ατζέντηδες αν θέλει να επιβιώσει στο κύκλωμα της show bizz.

Παπαρίζου: "Στη Σουηδία (χώρα που μεγάλωσε) όλοι οι λαθρομετανάστες μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα μέχρι να προωθηθούν".( πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες στην Σουηδία Έλενα; Έχεις σαφή γνώση της διαφοράς που υπάρχει με την Ελλάδα που είναι το σύνορο της Ευρώπης και ο πρώτος σταθμός τους; Είσαι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και θα έπρεπε ήδη να το γνωρίζεις αυτό. Πώς θα προωθήσει η Ελλάδα τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και ποια είναι η σύγκριση που πας να επιβάλεις στον αναγνώστη με την Σουηδία των μερικών χιλιάδων παράνομων μεταναστών;)

"Είμαι αναγκασμένη να πάρω το μέρος τους..." (φυσικά.. πως θα σταθείς αλλιώς στο μουσικό στερέωμα αν δεν ακολουθήσεις τις εντολές των ατζέντηδων που σου υπαγορεύουν πώς παρουσιάζεσαι "προοδευτική" και "τρέντυ";)

"...κανείς δεν φεύγει από το σπίτι του χωρίς σοβαρό λόγο. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση τους και πεινούσε το παιδί μου θα έκλεβα." (μήπως θα έβαζες φωτιά να κάψεις τον γεράκο για να του πάρεις την ψωροσύνταξη; μήπως θα βίαζες την 86χρονη γιατί είχες καιρό να π.δήξεις και μιας που μπούκαρες να της πάρεις τα 30 ευρώπουλα από το πορτοφόλι θα ασελγούσες πάνω της και θα την άφηνες στον τόπο; μήπως θα πυροβολούσες στο δόξα πατρί τον περιπτερά που δούλευε ως υπάλληλος για να τσεπώσεις την είσπραξη; κι όλα αυτά για το φουκαριάρικο το...παιδί σου που πιθανόν να είχες και ας ψοφήσουν όλοι οι άλλοι; τι ποινή θα είχες για όλα αυτά στην Σουηδία αγαπητή Έλενα; γνωρίζεις... από κει είσαι...σε αυτά δεν θα μας απαντήσεις; ή πρώτη φορά τα ακούς και it's all Greek to you?)

"Τι άλλο να κάνεις όταν έχεις να ταΐσεις τρία στόματα;" (η μόνη λύση για την Έλενα λοιπόν είναι να κλέψεις ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσεις στον τόπο κι από έναν άνθρωπο κάθε φορά που το επιχειρείς...το δασκάλεμα του μάνατζερ είναι ανεπιτυχές... συνιστούμε να τον αλλάξεις τάχιστα... ο κόσμος δεν μασάει σε ψεύτικα μυξοκλαψουρίσματα όταν διακυβεύεται η σωματική του ακεραιότητα... και προφανώς εσύ με τους μπόντιγκαρντ που έχεις στις γκλαμουράτες περιοχές που διαμένεις μόνο θεωρίες αμπελοφιλοσοφίας μπορείς να αραδιάζεις)

"Που να βρεις δουλειά ως λαθρομετανάστης;" (αυτό δεν το ήξερες όταν άφηνες τον τόπο σου; κι αν το ήξερες ήλθες αποφασισμένος ακόμα και να σκοτώσεις για να ζήσεις εσύ και να πεθάνουν οι άλλοι; που την είδες γραμμένη αυτή τη λογική;)

"Στη Σουηδία τους έβαζαν να μάθουν τη γλώσσα και να πιάσουν δουλειά". (έχεις ιδέα πόσους λαθρομετανάστες απορρόφησε η Ελλάδα από το 90 και μετά; οι συγκρίσεις με τους Σουηδούς είναι μία ουτοπία που μόνο για εντυπωσιασμό μπορείς να αναφέρεις...τριάμισι εκατομμύρια έχουν μπει κυρά - Έλενα και αυτοί δεν απορροφούνται πουθενά....μιας και η χώρα που μεγάλωσες τα καταφέρνει καλύτερα τι θα έλεγε αν τους στέλναμε όλους πακέτο... μήπως θα τους πετούσε στις παγωμένες θάλασσες που ούτε στα πιο εφιαλτικά όνειρά τους δεν έχουν δει τους αριθμούς λαθρομεταναστών της Ελλάδας; "Βέβαια κάποιους τους έστελναν πίσω και οι Σουηδοί θύμωναν γι αυτό γιατί κόστιζε. Μια χώρα όμως βελτιώνεται μόνο όταν μεγαλώνει."(αυτό δεν θα το έλεγε ούτε 5χρονο νήπιο...για ποια χώρα μιλάμε... των πόσων εκατομμυρίων που μπορεί να θρέψει πόσους; ανεξέλεγκτο αριθμό; ποια η βελτίωσή της από το "μεγάλωμα"... εκεί καταλήγουν όσοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα)

Δημοσογράφος:"Ωστόσο υπάρχουν και Έλληνες που πιστεύουν ότι κινδυνεύουν από τους ξένους" (άλλη μεγάλη πατάτα Κολωνακιώτη δημοσιογραφίσκου που παίρνει συνεντεύξεις σε Αστέρα και άνω... ποιους ξένους εννοείς φίλτατε; τους Βέλγους; τους Γάλλους; τους Νορβηγούς; ή μήπως τους Σομαλοαφγανούς, τους Πακιστανοιρακινούς; δεν υπάρχει καμία διαφορά για σένα ή θέλεις κάνοντας επιτηδευμένες ερωτήσεις να αφήσεις να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει;)

και η Παπαρίζου πέφτει στην παγίδα του απόφοιτου δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

"Γιατί κινδύνεψε ποτέ κανένας Σουηδός από μένα;" (πήγες ως παράνομη μαζί με εκατομμύρια ορδές να κάνετε ντου στην Σουηδία, πλιατσικολογήσατε και λεηλατήσατε; δολοφονήσατε; ή πήγες νόμιμη εσύ και οι γονείς σου για να εργαστείτε; από αυτούς έχουμε ήδη και εντω στο Ελλάντα πολλούς είπαμε μαντάμ Έλενα λαμβάνεις; )

"Κι εκεί έχουμε γκαγκστεράδες που κάνουν διάφορα" (κι εδώ τους είχαμε πάντα αυτούς.. αυτό τι σημαίνει ότι θέλουμε κι άλλους γιατί δεν μας φτάνανε;)," όπως και Έλληνες που κάνουν εγκλήματα" (πες μας και τις στατιστικά στοιχεία τώρα γιατί η μπουρδολογία έχει και κάποια όρια). "Είναι θέμα ανθρώπου".(Φυσικά και είναι θέμα ανθρώπου... αλλά οι μελέτες λένε ότι όσο πιο απαίδευτος, πεινασμένος και τριτοκοσμικός είναι ο άλλος οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται επί τοις χιλίοις να διαπράξει έγκλημα. Οπότε για ποιο θέμα ανθρώπου μιλάμε και συγκεκριμένα ποιών ανθρώπων; με ποια κουλτούρα, προερχόμενοι από ποια φυλακή που άνοιξε και ξεμπούκαραν και που είναι αποφασισμένοι για όλα)

Το ' χασες το επικοινωνιακό παιγνίδι με το κόσμο Έλενα Παπαρίζου. Το ότι δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω σου είναι χλωμό να το πιστέψει κανείς και οι επαφές με τους επαγγελματίες της πιάτσας και επιτήδειους υποβολείς των λέγομένων σου θα σε στείλουν μία ώρα αρχύτερα στα μουσικά τάρταρα...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_1111.html