Χρήστες OnLine

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Δελτίο τύπου για κέντρα λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα της Κοζάνης

Μερικές χιλιάδες φέϊγ βολάν και φυλλαδίων έπεσαν αυτές τις μέρες στην Κοζάνη και στις περιοχές του Δρεπάνου και της Νέας Χαραυγής, όπου και στο στρατόπεδο Ρωμανέλη προορίζεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, να γίνει “κέντρο φιλοξενίας” λαθρομεταναστών. Στάλθηκε και δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, από την Κυριακή, αλλά μέχρι τώρα, καλά μαντέψατε, δεν το δημοσίευσε κανείς:

«Δελτίο τύπου για το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα του Νομού Κοζάνης:


Το τεράστιο και ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομετανάστευσης που έχει χτυπήσει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας, ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε., έχει επιφέρει μεγάλες αλλαγές στα αστικά κέντρα, ιδιαίτερα σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα και αρνητικά τη ζωή των συμπατριωτών μας. Περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας και η Ομόνοια στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και η περιοχή του λιμανιού της Πάτρας, έχουν πραγματικά αφελληνιστεί, ενώ οι λίγοι εναπομείναντες Έλληνες αντιμετωπίζουν ένα πρωτόγνωρο κύμα εγληματικότητας, βία, ληστείες, βιασμούς, μεταδοτικές ασθένειες, βρώμα και δυσωδία, από ορδές λαθρομεταναστών που εγκαθίστανται από τα βάθη της Ασίας.


Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας απέτυχαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, αφήνοντας τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι και δίνοντας την ευχέρεια σε Τούρκους δουλέμπορους να πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τα «όνειρα» για καλύτερη ζωή που καλλιεργούν διάφοροι κύκλοι στους λαθρομετανάστες. Με αυτές τις πολιτικές φτάσαμε στο σημείο να αγνοεί το ελληνικό κράτος έστω και τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην επικράτεια και υπολογίζονται από ένα έως και τρία εκατομμύρια!


Η ένταση που δημιουργήθηκε, όπως ήταν αναπόφευκτο, στα γκέτο των Αθηνών και της Πάτρας, μεταξύ αγανακτισμένων Ελλήνων, λαθρομεταναστών και των αυτόκλητων υπερασπιστών τους της αριστεράς, η οποία εκφράστηκε και εκλογικά, οδήγησε την κυβέρνηση στο να προσπαθήσει να κρύψει κάτω από το χαλάκι το πρόβλημα, όπως συνηθίζει. Με τα γνωστά πλέον «παπαγαλάκια» διέρρευσαν στον τύπο ορισμένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να διαμορφωθούν ως «χώροι υποδοχής» λαθρομεταναστών, ώστε να μετρήσουν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, προσπαθώντας να αποφορτίσουν τις ήδη γκετοποιημένες περιοχές. Ανάμεσα στα υποψήφια «κέντρα φιλοξενίας» είναι το στρατόπεδο Ρωμανέλη στο Δρέπανο, ενώ έχουν ακουστεί ακόμη τα στρατόπεδα των Σερβίων και της Νεάπολης.


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα το οποίο έχει σταθερή και διαχρονική θέση για την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Οι Χρυσαυγίτες ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο πλεύρο των κατοίκων στις κινητοποιήσεις τους. Σε ό,τι αφορά στην περιοχή μας, την πρωταθλήτρια σε ανεργία και μόλυνση του περιβάλλοντος Περιφέρεια της χώρας, έχουμε να δώσουμε μόνο το εξής μήνυμα: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ! Θέλουμε δουλειές και όχι λαθρομετανάστες!


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή



Πυρήνας Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Κοζάνης



6999394236 / xakoz@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου