Χρήστες OnLine

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ! - ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΕΙΧΕ!




Ιερό και όσιο δεν έχουν εκεί στο δημοτικό συμβούλιο... Δεν φτάνει που άφησαν την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες να φέρει την Αθήνα και τους κατοίκους της σε πλήρη απόγνωση, συνεχίζουν την παραπληροφόρηση που ξεκίνησε η "αριστερά". 

Και έφτασαν στο σημείο να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για όλα τα θύματα, συμπεριλαμβάνοντας και τον 21χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος όμως σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ήταν γνωστός και μη εξαιρετέος για τη δράση του και η δολοφονία του έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν υπόθεση ναρκωτικών!

Ο μοναδικός που δεν δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτό το αίσχος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Μιχαλολιάκος, αρνούμενος να εξισώσει το 44χρονο θύμα αφρικανών εγκληματιών με τον Μπαγκλαντεσιανό πρεζέμπορο! 
πηγη

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ


Η πορεία Ελλήνων ξεκίνησε από την 3ης Σεπτεμβρίου όπως ήδη είχε προαναγγελθεί προς την πλατεία Κοτζιά. Ήδη η κατοχική κυβέρνηση όμως είχε επιτρέψει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙσυγκέντρωση των δολοφόνων της Μαρφίν μαζί με λαθροέποικους στο ίδιο σημείο για να αποτραπεί η συγκέντρωση των Ελλήνων.

Η πορεία μας λοιπόν ανακόπηκε από τα ΜΑΤ στην Ομόνοια και έγιναν πολλές προσαγωγές για να σπάσουν τον κόσμο στα στενά.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

Να σημειώσουμε πως όλα τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ μιλούν για ακροδεξιούς για να ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Μέλος της επιτροπής των κατοίκων έχει καταφέρει να είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου συζητείται το ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑ.
Συνεχής ενημέρωση...