Χρήστες OnLine

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Περιπολίες πολιτών εναντίον λαθρομεταναστών



ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ Κοινοβούλιο ενέκρινε χθες ένα ιδιαίτερα σκληρό και αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, το οποίο προβλέπει περιπολίες άοπλων πολιτών, επιβάλλει πρόστιμο από 5.000 έως 10.000 ευρώ σε όσους λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται, ορίζει ποινές φυλάκισης έως 3 χρόνια για όσους φιλοξενούν ή νοικιάζουν τα σπίτια τους σε άτομα που έχουν μπει παράνομα στη χώρα και αυξάνει σε 6 μήνες το όριο κράτησης των λαθρομεταναστών.

Γίνεται, επίσης, υποχρεωτική η καταγγελία των λαθρομεταναστών στις δικαστικές αρχές, με μόνη εξαίρεση τους διευθυντές σχολείων και τους γιατρούς. Το σχέδιο νόμου έχει δεχθεί τα πυρά τόσο της Κεντροαριστεράς όσο και της Εκκλησίας και οργανώσεων προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Διεθνής Αμνηστία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα μέτρα «επηρεάζουν αρνητικά τους ευάλωτους ανθρώπους στη χώρα» και «παραβιάζουν σοβαρά τα δικαιώματα των μεταναστών».

Διαβάστε τη συνέχεια
εδώ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΤΟ INDYMEDIA “ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ” ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!



ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ athens.indymedia έγραφαν τα παρακάτω (μεταξύ άλλων) και φωτογράφιζαν τον…στόχο δίνοντας διεύθυνση και ονόματα:

“…πρόεδρος είναι ο γνωστός Πιπίκιος ( φασιστόφατσα του Αγ. Παντελεήμονα που πρωτοστατεί σε επιχειρήσεις σκούπα)”


Στο στόχαστρο αγνώστων(προφανώς ατόμων που κινούνται στον “αντιεξουσιαστικό” χώρο) μπήκαν λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι, τα γραφεία των απόστρατων Αξιωματικών του Στρατού, που βρίσκονται στην οδό Ηπείρου 1, στην Ομόνοια.

Χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, οι δράστες τοποθέτησαν ένα αναμμένο κερί πάνω σε μπιτόνι με βενζίνη. Από την εμπρηστική επίθεση προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα των γραφείων.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες, η φωτιά είχε ήδη σβηστεί.

Πηγή:adiakritos

ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....



Από την 7η Μαΐου, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης έχει καταθέσει ερώτηση προς τα υπουργεία Ανάπτυξης και Μεταφορών & Επικοινωνιών, που αναφέρεται στην σύμβαση μεταξύ ΟΤΕ και Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας, η οποία παραβιάζεται από την φιλοξενία και δραστηριότητα του Athens Indymedia. Λόγω του αιφνιδιαστικού κλεισίματος της βουλής, η ερώτηση έφτασε στα υπουργεία την περασμένη εβδομάδα και είναι στα χέρια του ΟΤΕ εδώ και μερικές ημέρες.

Όπως επανειλημμένως είχαμε τονίσει , όταν ο ΟΤΕ ανέλαβε την ανάπτυξη του δικτύου της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητος, διακρίνοντας ότι το εν λόγω έργο θα παρείχε στο Ε.Δ.Ε.Τ. υπερβολικές δυνατότητες, αντίστοιχες με αυτές που απαιτεί η λειτουργία ενός ιδιωτικού και κερδοσκοπικού παρόχου, φρόντισε με την εν λόγω σύμβαση να δεσμεύσει το Ε.Δ.Ε.Τ., ώστε η χρήση του δικτύου να είναι αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς σκοπούς.


Το αθηναϊκό Indymedia, όπως και εκείνο της Πάτρας, της Βαλένθια, της Σκωτίας, καθώς και διάφορες άλλες αντιστοίχου ύφους, ήθους και περιεχομένου ιστοσελίδες φιλοξενούνται από εξυπηρετητή ευρισκόμενο στο Πολυτεχνείο, του οποίου το δίκτυο ανήκει στο Ε.Δ.Ε.Τ!!


Στην ερώτησή του, ο κ. Πολατίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 3 της συμβάσεως, το ΕΔΕΤ δεσμεύεται ότι η χρήσι του δικτύου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον για σκοπούς έρευνας και εκπαιδεύσεως και σύμφωνα με την παρ. 4 του ιδίου άρθρου, το ΕΔΕΤ θα αναλάβη την υποχρέωση να δεσμεύση με τον πιο πρόσφορο τεχνικά και νομικά τρόπο, ότι οι φορείς που προβλέπονται από την παρούσα σύμβαση δεν θα χρησιμοποιούν τις παραχωρηθείσες ίνες για σκοπούς άλλους πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών.

Ένας από τούς ανωτέρω προβλεπομένους από την σύμβαση φορείς διασυνδέσεως αποτελεί και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τό οποίο φιλοξενεί την γνωστή για υπόθαλψη παρανόμων πράξεων ιστοσελίδα, Indymedia Athens.

Να σημειωθή ότι την αντισυμβατική και έκνομη δραστηριότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδος έχουν παραδεχθή οι κ.κ. Υφυπουργοί Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Σπύρος Ταλιαδούρος και Ανδρέας Λυκουρέντζος σε σχετικές συζητήσεις Επικαίρων Ερωτήσεων στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά αδυνατούν να το πράξουν όπως δηλώνουν λόγω τεχνικών κωλυμάτων τα οποία προβάλλει το Ε.Μ.Π.»

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, ακολουθώντας την πάγια τακτική της κυβερνήσεως, που την θέλει να παραμένει άβουλη και άπραγη απέναντι στην αριστερή τρομοκρατία και στην ηγεμονία της στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, έχει πετάξει το μπαλάκι στον ΟΤΕ, ο όποιος αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να καταγγείλει την σύμβασή του με το ΕΔΕΤ, λόγω αθετήσεως των όρων της και να απαιτήσει το άμεσο κλείσιμο του Indymedia. Δεν είναι άλλωστε μυστικό, ότι ο Πρόεδρος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την ύπαρξη του Indymedia, το οποίο τον έχει στοχοποιήσει και καλεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις να τον βγάλουν απ' τη μέση.


Αν αυτό δεν είναι στοχοποίηση

Την ίδια στιγμή που οι παραπάνω πληροφορίες έφταναν στον «Ελεύθερο Κόσμο», τα ... καλόπαιδα του Indymedia, προχωρούσαν σε περαιτέρω πράξεις, που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον κανιβαλλιστικό και τραμπουκικό του χαρακτήρα.

Την ίδια εβδομάδα, που το ζήτημα αυτό έφτανε στον ΟΤΕ, οι κύριοι του Indymedia, και συγκεκριμένα το παράρτημα της Πάτρας, που επίσης φιλοξενείται στον σέρβερ του Πολυτεχνείου, στοχοποιούσαν νεαρούς φοιτητές. Ξεκάθαρη στοχοποίηση, με φωτογραφίες και αναλυτικά στοιχεία, σε μορφή μάλιστα αφίσας - καταζητούμενου του παλιού φαρ ουέστ.

Τι ακολούθησε αυτής της στοχοποίησης; Επίθεση δεκαπέντε τραμπούκων αναρχικών κατά του φοιτητή, την ώρα μάλιστα που αυτός έδινε εξετάσεις στο Πανεπιστημιό του στην Πάτρα. Πρόκειται για την περίπτωση που έφτασε μάλιστα και στα τηλεοπτικά μέσα.Αν αυτό δεν είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα της δράσης του Indymedia, την οποία βέβαια επωμιζόμαστε όλοι εμείς ως Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, τότε τι ακριβώς είναι;

Και αναρωτιόμαστε αν είναι αυτού του είδους οι δραστηριότητες, τις οποίες δήλωσε ότι υποστηρίζει ο υπεύθυνος της ΓΑΔΑ για το ηλεκτρονικό έγκλημα κύριος Σφακιανάκης ( πουλημενο ζωο που στηνει κωλο σε οτι του λενε τα μεγαλα κεφαλια αδιαφορωντας για τους νομους και τους κανονες ). Μια υπηρεσία η οποία πριν από μερικές ημέρες συνέλαβε έναν νεαρό, που κορόιδευε την σπιτονοικοκυρά του στο facebook, αλλά αδιαφορεί μπροστά σε τέτοιες εξόφθαλμες περιπτώσεις οργανωμένου εγκλήματος.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω: την Παρασκευή, στο Indymedia δημοσιεύτηκε φωτογραφία του δολοφονημένου, από την Σέχτα, Νεκτάριου Σάββα, παραποιημένη με τέτοιον τρόπο που να τον γελοιοποιεί και με την λεζάντα Rest in Pieces(αναπαύσου σε κομμάτια), παραφθορά του Rest In Peace (αναπαύσου εν ειρήνη) . Και μάλιστα με λεζάντα «Σέχτα - Αντιτρομοκρατική, σημειώσατε 1».

Δεν ξέρουμε αν είναι ο κ. Σφακιανάκης ή κάποιος προϊσταμενός του, που ευθύνεται για την ασυλία που απολαμβάνει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο: ότι το μέτρο έχει χαθεί αλλά θα βρεθεί θέλουν δε θέλουν.

Πηγή: vendeta

Ούτε ένα άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου δεν μπορούμε να στήσουμε;


Δεν μπορούν...ή δεν θέλουν;

Πραγματικά αυτό που παρακολουθήσαμε να εξελίσσεται ως ρεπορτάζ από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος, από την μια πλευρά είναι για γέλια...αλλά από την άλλη είναι για πολλά κλάματα!!

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να στηθεί ένα άγαλμα και μάλιστα του Μ. Αλεξάνδρου στην Πρωτεύουσα της χώρας τόσα χρόνια..., ενώ βέβαια όταν πρόκειται για αγάλματα τα οποία δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας...τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά..!

Και πόσο μάλλον όταν το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου είναι έτοιμο και πληρωμένο!

Μένει μόνο να πάει ένα συνεργείο του Δήμου να το πάρει από το χώρο στον οποίο βρίσκεται σήμερα...και να το τοποθετήσει σε ένα σημείο που είχε ήδη επιλεγεί....στην Αθήνα!

Το ακόμα πιο τραγελαφικό είναι το γεγονός ότι η μοναδική αντίδραση των υπευθύνων, μετά τα όσα θα δείτε και στο βίντεο, ήταν να βγει το όνομα του πρώην Δημάρχου κ. Αβραμόπουλου από τη βάση του αγάλματος η οποία είχε τοποθετηθεί στο σημείο που είχε οριστεί επί δημαρχίας κ. Αβραμόπουλου..!

Το μόνο που έκαναν δηλαδή συνέλληνες ήταν να βγάλουν το "ταμπελάκι" με το όνομα του προηγούμενου Δημάρχου, καθώς ο Δήμαρχος...άλλαξε αλλά το άγαλμα δεν είναι πουθενά!!

Σκέφθηκαν δηλαδή οι άνθρωποι, τουλάχιστον, να μη γίνουν εντελώς ρεζίλι!

Την ίδια στιγμή βέβαια οι "φίλοι" σκοπιανοί, όπως έχουμε γράψει και στο ιστολόγιο μας, ετοιμάζουν ένα γιγάντιο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Τι να πει κανείς...!!

Κανονίζουν για τις τύχες μας αυτοί που μας αξίζουν, καθώς εμείς τους ψηφίζουμε...ξανά και ξανά..και ξανά!!

Δείτε το βίντεο εδώ


ΟΙ ΜAΛΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ PC ΣΑΣ.


Α ΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ".

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών στη Θεσσαλονίκη


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δρούσε με παρόμοιο τρόπο με άλλο κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί πριν από δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα οι διακινητές παραλάμβαναν τους λαθρομετανάστες στο Σουφλί του Έβρου και από εκεί οδικώς τους προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας. Μετά από έφοδο των αστυνομικών συνελήφθησαν πέντε διακινητές λαθρομεταναστών, οι οποίοι ετοιμάζονταν να διακινήσουν από το Σουφλί 29 λαθρομετανάστες, αλλά και 11 παιδιά.

Σύλληψη αλβανων ζωων για ναρκωτικά στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη

Κοκαίνη 104 γραμαρίων και 4 κιλά ακατέργαστης κάνναβης επεχείρησε να μεταφέρει στα Χανιά ένας 28χρονος Αλβανός, που συνελλήφθη στο λιμάνι της Σούδας, αμέσως μετά την αποβίβασή του από το πλοίο της γραμμής.

Ο συλληφθείς είχε επιβιβαστεί το προηγούμενο βράδυ στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και παρέδωσε τις βαλίτσες του στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών. Σε αυτό το χώρο και μετά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, οι λιμενικοί εντόπισαν το πανάκριβο φορτίο που σκόπευε να περάσει ο 28χρονος στα Χανιά.

iraklio web radio



Ποιοι είναι οι μεγάλοι απόντες από τη μάχη για την απαγόρευση του καπνίσματος;Οι...ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ!!!



ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ "ΚΑΠΝΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ",

ΖΗΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ "2-3 ΤΖΑΜΙΩΝ",

ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ"!!!-

(ΞΑΝΑ)ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Έπρεπε να έρθει στην επικαιρότητα το θέμα με την απαγόρευση του καπνίσματος για να καταλάβουμε ότι κάποιοι,που πρόσφατα εξελέγησαν στην Ευρωβουλή με τα συνθήματα της "Πράσινης Οικολογίας",ουσιαστικά κάθε άλλο παρά ενδιαφέρονται για την υγεία των συνανθρώπων τους ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ;ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ!

Απλά,τα πράγματα πλέον είναι περισσότερο από οφθαλμοφανή από ποτέ:το συγκεκριμένο μόρφωμα διοργάνωσε αυτές τις μέρες Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη,όπου συζητήθηκαν τα πάντα εκτός από το φλέγον θέμα του καπνίσματος!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΣΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (κατεβάστε από εδώ τα αναλυτικά αρχεία).

Με τι ασχολήθηκαν λοιπόν οι δήθεν Οικολόγοι;Με το θέμα της (λαθρο)μετανάστευσης,όπου προτείνουν,μεταξύ άλλων τα παρακάτω (πατήστε πάνω στις εικόνες για να διαβάσετε αναλυτικά):


-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2-3 ΤΖΑΜΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ-ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (πάλι καλά να λέμε..).

-
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.

-ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ",ΑΛΛΑ "ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" (δηλαδή να μην κατηγορούνται οι "φιλήσυχοι πρόσφυγες" για εγκλήματα/παρανομίες,αλλά αντίθετα να τιμωρούνται παραδειγματικά οι...κακοί Έλληνες!!)!


-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ,ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ "Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ" (δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!!)!

Όπως βλέπετε,οι τάχα Οικολόγοι συνεχίζουν την προκλητικότατη ανθελληνική ατζέντα τους,ενώ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ;

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ:ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ...


Αλλιώς,αποδεικνύονται τσάμπα μάγκες και ψευτο-οικολόγοι...

Πηγή:
hellas-orthodoxy

Αντίδραση γύρω από την αναμενόμενη άφιξη του τουρκικού πλοίου στη Μασαλία



Tην Παρασκευή, 26 Ιουνίου, Αρμένιοι, Έλληνες και Κύπριοι, οργάνωσαν μια Συνέντευξη Τύπου και κάλεσαν δημοσιογράφους από την Μασσαλία, να τους ενημερώσουν σχετικά με την άφιξη του τουρκικού πλοίου, που είχε προγραμματισθεί για την 1η Ιουλίου στην Μασσαλία . Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το πλοίο δεν έχει ακόμη φθάσει και υπολογίζεται ότι θα έχει μια καθυστέρηση 15-20 ημερών

Έχουμε εκπλαγεί πολύ από αυτά που ακούσαμε από τον κύριο Πρόξενο της Τουρκίας στην Τηλεόραση. Ο οποίος έχει πει ότι όλες οι χώρες της Μεσογείου ήσαν, τότε, ίδιες. Επίσης έχει προσθέσει ότι θεωρεί τους Αρμενίους αδελφούς.

Όσον αφορά το άρθρο της τοπικής εφημερίδας της Μασσαλίας «Provence » του Σαββάτου, 27ης Ιουνίου, επανέρχεται στις παρατηρήσεις του κυρίου Πρόξενου της Τουρκίας εφόσον καταλήγει ως εξής: «Πριν 2.600 χρόνια, δεν υπήρχε ούτε Ελλάδα, ούτε Αρμενία, ούτε Γαλλία και ακόμη ούτε Τουρκία».

Όσον αφορά στην Τουρκία, οι Τούρκοι, έχουν φθάσει τον 15ον αιώνα στην Μικρά Ασία . Είναι πασίγνωστο ότι οι Έλληνες από την Παλαιά Φώκαια έχουν ιδρύσει την Μασσαλία το 600 π.χ. Η Παλαιά Φώκαια είναι πόλη κτισμένη στο Βορειοδυτικό μέρος της Μικρασιατικής Χερσονήσου. Ιδρύθηκε τον 8ο π.Χ. αιώνα από αποίκους της Φωκίδας με αρχηγό τον Αθηναίο Φιλογένη. Η Παλαιά Φώκαια ήταν μια από τις 12 Ιωνικές πόλεις. Η Μικρά Ασία ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της Οικουμενικής Ελλάδας.

Οι παρατηρήσεις του κυρίου Προξένου της Τουρκίας σημαίνουν επομένως, ότι δεν υπήρξαν Έλληνες σε αυτήν την περίοδο. Άρα δεν μπορούσαν να ιδρύσουν την Μασσαλία. Μα αφού είναι παγκοσμίως γνωστό, παραδεκτό, αναγνωρισμένο και αποδεδειγμένο πως Έλληνες ίδρυσαν τη Μασσαλία, άρα υπήρχαν Έλληνες, άρα είναι ανακριβείς οι ισχυρισμοί του κ. Προξένου της Τουρκίας.

Θα επιθυμούσαμε οι Ελληνικές Αρχές και οι Ελληνικές Κοινότητες να ενημερώσουν την τοπική εφημερίδα της Μασσαλίας για να πληροφορήσει κι αυτή τους αναγνώστες της για την πραγματική αλήθεια επί του θέματος.

Ποιοι σας είπανε να κυνηγήσετε τους Έλληνες bloggers, μήπως το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο η μήπως η μασσονική στοά των Αθηνών;;;

Είναι το ίδιο πράγμα η δυσφήμιση με την κριτική; Από πού και ως που η κριτική μπορεί να αποτελεί δυσφήμιση; Ποιος μπορεί να μου απαγορεύσει να κρίνω ως άθλιους, αισχρούς, προδότες, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΚΟ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, απατεώνες, λαμόγια, νταβατζήδες, κλέφτες τρομοκράτες αυτούς που μου αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι είναι τέτοιοι;


Ουδείς υπεράνω της κριτικής κύριε Εισαγγελικέ Ταλιμπάνε! Ούτε εσείς ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο Μήτσος ο μανάβης ούτε καν ο Πάπας της Ρώμης και ο "πλανητάρχης" Obama δεν μπορείτε να μου αλλάξετε τη συνείδηση και κριτική θεώρηση των πραγμάτων που εγώ αντιλαμβάνομαι.

Μέχρι τώρα οι πολίτες δεν είχαν φωνή παρά μόνο τα λαμόγια και οι νταβατζήδες εξουσιαστές. Με τα blogs οι πολίτες απόκτησαν επιτέλους φωνή και εκφράζουν ελεύθερα τη σκέψη τους. Δε θα μας στερήσουν αυτό το δικαίωμα, ουδένες ταλιμπάνοι εξουσιαστές με απειλές τιμωρίας, επειδή δεν αντέχουν την κριτική και οι λαμογιές και τα νταβατζηλίκια τους εις βάρος του λαού επί πολλές 10ετίες, βγαίνουν στην επιφάνεια επιτέλους μέσα από τη φωνή του μέχρι πρότινος καταπιεσμένου και φιμωμένου απλού πολίτη...

Το δημοκρατικό μας πολίτευμα, κατοχυρώνει σύμφωνα με το Σύνταγμα, την ελευθερία του λόγου και κυρίως της αντίθετης γνώμης, την ελεύθερη συνείδηση, κρίση, κριτική και ελευθερία ανάπτυξης της προσωπικότητας. Εσείς πιστεύετε ότι υπηρετείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τη Δημοκρατία με τέτοιες πανάθλιες και καθαρά φασιστοταλιμπάνικες μεσαιωνικές εγκυκλίους; Μήπως νομίζετε ότι δε ζούμε στην Ελλάδα αλλά στο Ιράν;

Η άρση απορρήτου στα blogs που γνωμοδοτήσατε με πρωτοφανή θλιβερό τρόπο, δύο μόλις μέρες πριν από την συνταξιοδότηση σας, αποδεικνύει ότι δεν έχετε ιδέα (αν και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) από το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα που αυτό προστατεύει, τις νέες τεχνολογίες που έχουν παγκόσμιο και όχι τοπικιστικό χαρακτήρα και κυρίως εκ των πραγμάτων, δεν έχετε ιδέα της σημασίας και έννοιας της Δημοκρατίας που γεννήθηκε σε αυτά τα χώματα.Η κριτική σε όλους και σε όλα, για όλους και για όλα, δεν πρόκειται να πάψει ακόμα και αν στην Ελλάδα εγκατασταθεί ταλιμπανικό καθεστώς τύπου Ιράν. Αγιατολάδες ειδικά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να υπάρξουν όσο και αν το επιδιώξετε. Και στη φυλακή στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι να με χώσετε ταλιμπάνοι και τα πόδια και τα χέρια να μου κόψετε και να με τηγανίσετε ακόμα, εγώ θα φωνάζω και θα λέω την άποψη μου και θα κρίνω και θα κατακρίνω όποιον πιστεύω ότι του αξίζει κάτι τέτοιο. Όσο ζω και αναπνέω κανείς δε θα με φιμώσει. Ο μαύρος μεσαίωνας στην Ελλάδα δε θα επιτρέψουμε να κάνει την εμφάνιση του ξανά, θα πολεμήσουμε όλοι μας τους ταλιμπάνους με κάθε μέσο και τρόπο και μέχρι ενός.Στο καλό λοιπόν "κύριε εισαγγελέα" και να μας γράφετε ταλιμπανικά και όλοι εμείς οι ελεύθεροι πολίτες θα σας γράφουμε κανονικά...

Πηγή http://greeknation.blogspot.com


Σιωνιστικος Γεωλογικός Γεωφυσικός Φονικός Τεκτονικός Πόλεμος κατά της Ελλάδος σε Εξέλιξη


Σύμφωνα με πληροφορίες σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο Κρατικός Μηχανισμός για το ενδεχόμενο Ισχυρής Σεισμικής Δόνησης από τον Ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Περιοχή της Αταλαντης το Πρώτο Δεκαήμερο του Ιουλίου, Μάλιστα το Νοσοκομείο της Λαμίας είναι σε ύψιστη ετοιμότητα και έχει έτοιμους 3.000 Νεκροσακους Καθως περιμένουν Σεισμό εντάσεως έως και 6,5R. ενώ σε κατάσταση συναγερμού είναι η Αστυνομία και η Πυροσβεστική .

Η Πρόβλεψη των προσεισμικών σημάτων έχει προέλθει από την Ομάδα ΒΑΝ του Καθηγητή Φυσικής Βαρώτσου, από συνέχη σηματα ενεργειακού υψηλού φορτίου από το Σταθμό των Αθηνών από τα τέλη Μαρτίου και μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως με τα σηματα, εις στο ουρανό των περιοχών (από τον ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Εύβοια) έχουν παρατηρηθεί συνεχείς ρίψεις από αεροσκάφη Cemtrails και σχηματισμό Γεωμετρικών νεφών από από την αύξηση ηλεκτρομαγνητικού φορτίου από τα συστήματα ΗΑRRΡ ώστε να ενεργοποιηθούν τα Ρήγματα των περιοχών ώστε να προκληθεί ισχυρότατος Σεισμός.

Η Ελλάς δια άλλη μια φορά είναι την απειλή Γεωφυσικού πολέμου από τα σκοτεινα Σιωνιστικά Κέντρα που το μόνο που επιθυμούν είναι η Καταστροφή μας.

παρακαλούμε να κοινοποιηθεί το άνω κείμενο και εις αλλά ιστολογια προς προστασία Πολιτών.


Πηγή:ellhnkaichaos