Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

Σιωνιστικος Γεωλογικός Γεωφυσικός Φονικός Τεκτονικός Πόλεμος κατά της Ελλάδος σε Εξέλιξη


Σύμφωνα με πληροφορίες σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο Κρατικός Μηχανισμός για το ενδεχόμενο Ισχυρής Σεισμικής Δόνησης από τον Ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Περιοχή της Αταλαντης το Πρώτο Δεκαήμερο του Ιουλίου, Μάλιστα το Νοσοκομείο της Λαμίας είναι σε ύψιστη ετοιμότητα και έχει έτοιμους 3.000 Νεκροσακους Καθως περιμένουν Σεισμό εντάσεως έως και 6,5R. ενώ σε κατάσταση συναγερμού είναι η Αστυνομία και η Πυροσβεστική .

Η Πρόβλεψη των προσεισμικών σημάτων έχει προέλθει από την Ομάδα ΒΑΝ του Καθηγητή Φυσικής Βαρώτσου, από συνέχη σηματα ενεργειακού υψηλού φορτίου από το Σταθμό των Αθηνών από τα τέλη Μαρτίου και μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως με τα σηματα, εις στο ουρανό των περιοχών (από τον ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Εύβοια) έχουν παρατηρηθεί συνεχείς ρίψεις από αεροσκάφη Cemtrails και σχηματισμό Γεωμετρικών νεφών από από την αύξηση ηλεκτρομαγνητικού φορτίου από τα συστήματα ΗΑRRΡ ώστε να ενεργοποιηθούν τα Ρήγματα των περιοχών ώστε να προκληθεί ισχυρότατος Σεισμός.

Η Ελλάς δια άλλη μια φορά είναι την απειλή Γεωφυσικού πολέμου από τα σκοτεινα Σιωνιστικά Κέντρα που το μόνο που επιθυμούν είναι η Καταστροφή μας.

παρακαλούμε να κοινοποιηθεί το άνω κείμενο και εις αλλά ιστολογια προς προστασία Πολιτών.


Πηγή:ellhnkaichaos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου