Χρήστες OnLine

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ούτε ένα άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου δεν μπορούμε να στήσουμε;


Δεν μπορούν...ή δεν θέλουν;

Πραγματικά αυτό που παρακολουθήσαμε να εξελίσσεται ως ρεπορτάζ από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος, από την μια πλευρά είναι για γέλια...αλλά από την άλλη είναι για πολλά κλάματα!!

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να στηθεί ένα άγαλμα και μάλιστα του Μ. Αλεξάνδρου στην Πρωτεύουσα της χώρας τόσα χρόνια..., ενώ βέβαια όταν πρόκειται για αγάλματα τα οποία δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας...τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά..!

Και πόσο μάλλον όταν το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου είναι έτοιμο και πληρωμένο!

Μένει μόνο να πάει ένα συνεργείο του Δήμου να το πάρει από το χώρο στον οποίο βρίσκεται σήμερα...και να το τοποθετήσει σε ένα σημείο που είχε ήδη επιλεγεί....στην Αθήνα!

Το ακόμα πιο τραγελαφικό είναι το γεγονός ότι η μοναδική αντίδραση των υπευθύνων, μετά τα όσα θα δείτε και στο βίντεο, ήταν να βγει το όνομα του πρώην Δημάρχου κ. Αβραμόπουλου από τη βάση του αγάλματος η οποία είχε τοποθετηθεί στο σημείο που είχε οριστεί επί δημαρχίας κ. Αβραμόπουλου..!

Το μόνο που έκαναν δηλαδή συνέλληνες ήταν να βγάλουν το "ταμπελάκι" με το όνομα του προηγούμενου Δημάρχου, καθώς ο Δήμαρχος...άλλαξε αλλά το άγαλμα δεν είναι πουθενά!!

Σκέφθηκαν δηλαδή οι άνθρωποι, τουλάχιστον, να μη γίνουν εντελώς ρεζίλι!

Την ίδια στιγμή βέβαια οι "φίλοι" σκοπιανοί, όπως έχουμε γράψει και στο ιστολόγιο μας, ετοιμάζουν ένα γιγάντιο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Τι να πει κανείς...!!

Κανονίζουν για τις τύχες μας αυτοί που μας αξίζουν, καθώς εμείς τους ψηφίζουμε...ξανά και ξανά..και ξανά!!

Δείτε το βίντεο εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου