Χρήστες OnLine

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....



Από την 7η Μαΐου, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης έχει καταθέσει ερώτηση προς τα υπουργεία Ανάπτυξης και Μεταφορών & Επικοινωνιών, που αναφέρεται στην σύμβαση μεταξύ ΟΤΕ και Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας, η οποία παραβιάζεται από την φιλοξενία και δραστηριότητα του Athens Indymedia. Λόγω του αιφνιδιαστικού κλεισίματος της βουλής, η ερώτηση έφτασε στα υπουργεία την περασμένη εβδομάδα και είναι στα χέρια του ΟΤΕ εδώ και μερικές ημέρες.

Όπως επανειλημμένως είχαμε τονίσει , όταν ο ΟΤΕ ανέλαβε την ανάπτυξη του δικτύου της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητος, διακρίνοντας ότι το εν λόγω έργο θα παρείχε στο Ε.Δ.Ε.Τ. υπερβολικές δυνατότητες, αντίστοιχες με αυτές που απαιτεί η λειτουργία ενός ιδιωτικού και κερδοσκοπικού παρόχου, φρόντισε με την εν λόγω σύμβαση να δεσμεύσει το Ε.Δ.Ε.Τ., ώστε η χρήση του δικτύου να είναι αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς σκοπούς.


Το αθηναϊκό Indymedia, όπως και εκείνο της Πάτρας, της Βαλένθια, της Σκωτίας, καθώς και διάφορες άλλες αντιστοίχου ύφους, ήθους και περιεχομένου ιστοσελίδες φιλοξενούνται από εξυπηρετητή ευρισκόμενο στο Πολυτεχνείο, του οποίου το δίκτυο ανήκει στο Ε.Δ.Ε.Τ!!


Στην ερώτησή του, ο κ. Πολατίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 3 της συμβάσεως, το ΕΔΕΤ δεσμεύεται ότι η χρήσι του δικτύου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον για σκοπούς έρευνας και εκπαιδεύσεως και σύμφωνα με την παρ. 4 του ιδίου άρθρου, το ΕΔΕΤ θα αναλάβη την υποχρέωση να δεσμεύση με τον πιο πρόσφορο τεχνικά και νομικά τρόπο, ότι οι φορείς που προβλέπονται από την παρούσα σύμβαση δεν θα χρησιμοποιούν τις παραχωρηθείσες ίνες για σκοπούς άλλους πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών.

Ένας από τούς ανωτέρω προβλεπομένους από την σύμβαση φορείς διασυνδέσεως αποτελεί και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τό οποίο φιλοξενεί την γνωστή για υπόθαλψη παρανόμων πράξεων ιστοσελίδα, Indymedia Athens.

Να σημειωθή ότι την αντισυμβατική και έκνομη δραστηριότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδος έχουν παραδεχθή οι κ.κ. Υφυπουργοί Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Σπύρος Ταλιαδούρος και Ανδρέας Λυκουρέντζος σε σχετικές συζητήσεις Επικαίρων Ερωτήσεων στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά αδυνατούν να το πράξουν όπως δηλώνουν λόγω τεχνικών κωλυμάτων τα οποία προβάλλει το Ε.Μ.Π.»

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, ακολουθώντας την πάγια τακτική της κυβερνήσεως, που την θέλει να παραμένει άβουλη και άπραγη απέναντι στην αριστερή τρομοκρατία και στην ηγεμονία της στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, έχει πετάξει το μπαλάκι στον ΟΤΕ, ο όποιος αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να καταγγείλει την σύμβασή του με το ΕΔΕΤ, λόγω αθετήσεως των όρων της και να απαιτήσει το άμεσο κλείσιμο του Indymedia. Δεν είναι άλλωστε μυστικό, ότι ο Πρόεδρος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την ύπαρξη του Indymedia, το οποίο τον έχει στοχοποιήσει και καλεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις να τον βγάλουν απ' τη μέση.


Αν αυτό δεν είναι στοχοποίηση

Την ίδια στιγμή που οι παραπάνω πληροφορίες έφταναν στον «Ελεύθερο Κόσμο», τα ... καλόπαιδα του Indymedia, προχωρούσαν σε περαιτέρω πράξεις, που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον κανιβαλλιστικό και τραμπουκικό του χαρακτήρα.

Την ίδια εβδομάδα, που το ζήτημα αυτό έφτανε στον ΟΤΕ, οι κύριοι του Indymedia, και συγκεκριμένα το παράρτημα της Πάτρας, που επίσης φιλοξενείται στον σέρβερ του Πολυτεχνείου, στοχοποιούσαν νεαρούς φοιτητές. Ξεκάθαρη στοχοποίηση, με φωτογραφίες και αναλυτικά στοιχεία, σε μορφή μάλιστα αφίσας - καταζητούμενου του παλιού φαρ ουέστ.

Τι ακολούθησε αυτής της στοχοποίησης; Επίθεση δεκαπέντε τραμπούκων αναρχικών κατά του φοιτητή, την ώρα μάλιστα που αυτός έδινε εξετάσεις στο Πανεπιστημιό του στην Πάτρα. Πρόκειται για την περίπτωση που έφτασε μάλιστα και στα τηλεοπτικά μέσα.Αν αυτό δεν είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα της δράσης του Indymedia, την οποία βέβαια επωμιζόμαστε όλοι εμείς ως Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, τότε τι ακριβώς είναι;

Και αναρωτιόμαστε αν είναι αυτού του είδους οι δραστηριότητες, τις οποίες δήλωσε ότι υποστηρίζει ο υπεύθυνος της ΓΑΔΑ για το ηλεκτρονικό έγκλημα κύριος Σφακιανάκης ( πουλημενο ζωο που στηνει κωλο σε οτι του λενε τα μεγαλα κεφαλια αδιαφορωντας για τους νομους και τους κανονες ). Μια υπηρεσία η οποία πριν από μερικές ημέρες συνέλαβε έναν νεαρό, που κορόιδευε την σπιτονοικοκυρά του στο facebook, αλλά αδιαφορεί μπροστά σε τέτοιες εξόφθαλμες περιπτώσεις οργανωμένου εγκλήματος.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω: την Παρασκευή, στο Indymedia δημοσιεύτηκε φωτογραφία του δολοφονημένου, από την Σέχτα, Νεκτάριου Σάββα, παραποιημένη με τέτοιον τρόπο που να τον γελοιοποιεί και με την λεζάντα Rest in Pieces(αναπαύσου σε κομμάτια), παραφθορά του Rest In Peace (αναπαύσου εν ειρήνη) . Και μάλιστα με λεζάντα «Σέχτα - Αντιτρομοκρατική, σημειώσατε 1».

Δεν ξέρουμε αν είναι ο κ. Σφακιανάκης ή κάποιος προϊσταμενός του, που ευθύνεται για την ασυλία που απολαμβάνει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο: ότι το μέτρο έχει χαθεί αλλά θα βρεθεί θέλουν δε θέλουν.

Πηγή: vendeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου