Χρήστες OnLine

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Σε όσους τους αρέσουν,προτείνουμε τα εξής:

-Εκτός από μπλογκς,ιστοσελίδες κλπ,εκτυπώστε τα και χρησιμοποιήστε τα αναλόγως!Δηλαδή: -"Ξεχάστε τα" σε μια καφετέρια,ένα σινεμά,μέσα σε μια εφημερίδα κλπ.Έτσι θα τα δουν και άλλοι που είναι,δυστυχώς,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. -Το σημαντικό όμως είναι όχι μόνο να ενημερώσουμε τον κόσμο για το Δημοψήφισμα,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Σ'αυτό σκοπεύουμε εμείς,γι'αυτό και δείχνουμε...ωραίες,πολιτισμένες στιγμές των "φιλήσυχων" μεταναστών!


Το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:και μιας και αυτή δεν πρόκειται να γίνει από τα Μμε,ούτε δυστυχώς ο πολύς κόσμος διαβάζει μπλογκς,ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!


Τέλος,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:το θέμα δεν είναι να τα διαβάζουμε μόνο εμείς και να λέμε "τι ωραία που είναι",ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!Γι'αυτό,ας δραστηριοποιηθούμε!








Συνωμοσία του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ κατά του έθνους!



Η εξόφθαλμη πλέον συνωμοσία του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ (με την αρωγή των διεθνιστικών ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ) για το θρυμματισμό του εθνικού κορμού, έχει τρία σκέλη: μεταναστευτικό νομοσχέδιο, Καποδίστριας 2 και εκλογικός νόμος. Όλα, ασχέτως του «θεσμικού» και «μεταρρυθμιστικού» προφίλ, που κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ προσδίδουν στις ανωτέρω «ρυθμίσεις», είναι στην κατεύθυνση της άμβλυνσης των δυνατοτήτων του πολίτη να διαμαρτυρηθεί, να αυτοοργανωθεί, να αντιδράσει και να καθορίσει εκείνος το μέλλον του.

Κοινώς, οι εθνομηδενιστές του ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε άβουλα και πολιτικά απονευρωμένα καταναλωτικά όντα, «πολίτες του κόσμου», με σβησμένες από τις συνειδήσεις τους τις εθνικές (σε λίγο θα μιλήσουν για «αδόκιμο» όρο, το έκαναν ήδη στο παρελθόν) και πολιτισμικές τους ιδιαιτερότητες. Όλα για να καταπολεμηθεί ο πατριωτισμός!

Οι προθέσεις των κυβερνώντων, είναι πλέον ξεκάθαρες στα μάτια όλων και κυρίως των αιρετών αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την παροχή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, προερχόμενους κυρίως από τον Τρίτο Κόσμο, βλέπουν πλέον τις πόλεις και τις κοινότητές τους να χάνουν τη δυνατότητα της αυτοδιοίκησής τους και να καθίστανται συνοικίες συγκεντρωτικών «μητροπολιτικών κέντρων»!

Ο λόγος για τη διάλυση της έννοιας της «κοινότητας», τη μετατροπή της χώρας μας σε μια μεγάλη «αστικού» τύπου κοινωνία, όπου οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, θα εξοβελιστούν, στο βωμό του «εκσυγχρονισμού» και της «ανάπτυξης». Φυσικά, εδώ ρόλο θα παίξει και η παρεχόμενη Παιδεία (πώς λέμε η ατμόσφαιρα στα καφενεία του 19ου αιώνα, αλά Ρεπούση!).

Κοινώς, ο θάνατος της ελληνικής περιφέρειας, η καταδίκη του ελληνικού έθνους στον εθνικό, διοικητικό και πολιτισμικό μαρασμό! Η δε ομοσπονδιακή λογική, σε μια χώρα με συγκεντρωτική διοικητική παράδοση, είναι διάχυτη και στον Καποδίστρια 2, αλλά και στο νέο εκλογικό νόμο, όπως τουλάχιστον σκοπεύει να τον καταθέσει το καθ΄όλα εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ. Αναλογιστείτε, αφού διαβάσετε και τα κατωτέρω, τις επιπτώσεις όλων αυτών στη Δυτική Θράκη...

Φασιστικός εκλογικός νόμος!

180 βουλευτές σε μονοεδρικές περιφέρειες, με το ΠΑΣΟΚ να σκέπτεται την οριστική κατάργηση του σταυρού προτίμησης, με εκλογή του πρώτου υποψηφίου, με σχετική πλειοψηφία.

Οι υποψήφιοι αυτοί θα... ορίζονται από τον Πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος έτσι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της κοινοβουλευτικής ομάδας (και όχι μόνο...). Οι υπόλοιποι θα εκλέγονται από λίστα, βάσει του πανελλαδικού ποσοστού των κομμάτων τους, σε αριθμό πολυεδρικών περιφερειών, που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο αριθμός τους.

Άλλοι, λοιπόν, θα διαλέγουν τους εκπροσώπους μας, για εμάς! Και άντε να μιλήσουν οι εκλεγέντες ή να εκφράσουν «αντιρρήσεις»! Τα όσα δε διαμηνύονται για «εσωκομματικές» εκλογές, είναι τουλάχιστον αστεία: το θέμα είναι να μπορεί να εκφραστεί η ευρύτερη κοινωνία και όχι οι τοπικές ή νομαρχιακές επιτροπές (κοινώς οι μηχανισμοί) κάθε κόμματος.

Επίσης: τα μικρά κόμματα θα εκλέγουν βουλευτές μόνο από τη λίστα και θα κονιορτοποιηθούν, καθώς δεν (ούτε θα) υπερτερούν σε καμία απολύτως από τις μονοεδρικές που θα οριστούν! Όσο για το πώς θα συγκροτηθούν οι μονοεδρικές περιφέρειες: το μέτρο θα είναι γύρω στους 50.000 κατοίκους, με κατά τόπους μικρές αυξομειώσεις. Φυσικά, στο ΠΑΣΟΚ επιδίδονται ήδη σε «αλχημείες», ώστε ο εκλογικός χάρτης να αποδώσει τα μέγιστα στο κυβερνών κόμμα.

Και όλα αυτά, λαμβανομένων των λαθρομεταναστών που θα πολιτογραφηθούν και θα ψηφίσουν στις εκλογές για τους ΟΤΑ, κάτι που το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει συστηματικά, το ποιοι και πού θα πολιτογραφηθούν, ώστε να ωφεληθεί εκλογικά τα μέγιστα.

Περιφερειάρχες, «ομόσπονδοι» πρωθυπουργοί

Όλοι και κυρίως στην περιφέρεια, είναι σε αναμονή του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη. Στο εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και μάλιστα σφοδρές, καθώς η έννοια της «κοινότητας», είναι πολύ ισχυρή στον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

Όμως, διαμηνύουν ότι δεν θα κάνουν πίσω, αν και σκοπεύουν να καθυστερήσουν το νέο χάρτη των ΟΤΑ, δίνοντας αρχικά στη δημοσιότητα τις όποιες «προτάσεις» τους για τις αρμοδιότητες των νέων (μητροπολιτικών) δήμων (περίπου 400, από 1000+ που είναι σήμερα).

Υπολογίζουν μάλιστα να αντικαταστήσουν τις «χαμένες» ψήφους, με εκείνες των αλλοδαπών που θα πολιτογραφήσουν. Επίσης: τέρμα στο διορισμό των περιφερειαρχών, άλλη μια «απίστευτη» και αντιδημοκρατική σύλληψη το 1994 του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να «ελέγχει» τους αιρετούς των ΟΤΑ. Οι νομαρχίες θα υποβαθμιστούν σε «διαμερίσματα», ενώ οι περιφερειάρχες πλέον θα εκλέγονται και θα είναι πολιτικά πανίσχυροι, περιθωριοποιώντας έτσι πολιτικά τους βουλευτές!

Η Ελλάδα λοιπόν καθίσταται στην ουσία ομοσπονδιακό κράτος, χωρίς να υπάρχει η προαπαιτούμενη νοοτροπία, παράδοση και ιστορία, ώστε κάτι τέτοιο να προχωρήσει.

Η πατρίδα κατακερματίζεται, στο βωμό των εθνομηδενιστικών αντιλήψεων του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Άγκυρα τρίβουν από τώρα τα χέρια τους, λόγω των δυνατοτήτων που τους παρέχονται για πολιτικού τύπου παρεμβάσεις στη Δυτική Θράκη, όπου θα αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των μειονοτικών (και ελεγχόμενων από το προξενείο και τη ΜΙΤ) βουλευτών. Προδοσία των προσδοκιών του ελληνικού λαού, που σε ένα συναισθηματικό πολιτικό κρεσέντο, έσπευσε να δώσει ισχυρή αυτοδυναμία στο «φωταδιστή» Γιώργο Παπανδρέου.

Τώρα, η εθνική, η διοικητική και η κοινωνική μας συνοχή, δοκιμάζονται, επειδή ο ελληνικός λαός την 4η Οκτωβρίου, δεν επέδειξε πολιτική ψυχραιμία. Όσο πιο γρήγορα πέσει αυτή η εθνομηδενιστική κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Η διαιώνιση της παραμονής της στην εξουσία, μόνο φοβερά δεινά θα επιφέρει στον τόπο.

Νίκος Χιδίρογλου

πηγή

Παρέμβαση Αυτόνομων εθνικιστών σε "αντιρατσιστική" εκδήλωση - αντίδραση στον νέο νόμο του ΠΑΣΟΚ



Σήμερα το πρωί 40 Ελληνες σύντροφοι προχώρησαν σε παρέμβαση στην αντιρατσιστική εκδήλωση της κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" στον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων Σεβαστοπούλου και Ζαλίκη.


Πετάχτηκαν φέιγ βολάν στο χώρο, βάφτηκαν stencils, μοιράστηκαν φυλλάδια και διαβάστηκε κείμενο στους παρευρισκόμενους με επίκεντρο την πρόθεση από πλευράς της κυβέρνησης για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σύγχρονους δούρειους ίππους και αυτό το γεγονός εκφράσαμε με την εισβολή μας στο χώρο.


Ενόψει μάλιστα του αισχρού νομοσχεδίου για τους μετανάστες, όλες αυτές οι μειονότητες των παρακρατικών αριστεριστών που στηρίζουν κάθε ξένο στοιχείο, αδιαφορώντας για τους Έλληνες αδερφούς μας (η φτώχεια και η ανεργία να θυμίσουμε ότι χτυπούν κόκκινο στην επαρχία) είναι ανάγκη να απομονωθούν από τους πολίτες σε κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία.


http://www.ediktyo.gr/2010/01/blog-post_2690.html


Ηρωικά παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς, σας ευχαριστούμε!



Από χθες το βράδυ, όλα τα κανάλια της διαπλοκής παρουσιάζουν διάφορες λεπτομέρειες για την έκρηξη της βόμβας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τη Βουλή και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αχρηστία του Χρυσοχοΐδη.


Θάβουν όμως τη μεγαλειώδη, συγκλονιστική, συγκινητική στάση των παλικαριών της Προεδρικής Φρουράς που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τη θέση τους, ακόμα κι όταν αυτό τους υποδείχθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Απέναντι στα θαρραλέα αυτά... παιδιά, υποκλίνεται σήμερα η Ελλάδα.


Γιατί η στάση τους είναι μια ένεση πατριωτισμού και αποφασιστικότητας που χρειαζόταν σήμερα ο Ελληνισμός, αν σκεφτούμε τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε προσεχώς στα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό, το σκοπιανό, το λαθρομεταναστευτικό, τα βιβλία ιστορίας, την αποτροπή αποκαθήλωσης των συμβόλων, την αποτροπή κατάργησης των παρελάσεων και τόσα άλλα.

Ηρωικά παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς, σας ευχαριστούμε!

πηγη

Αμετανόητα "ρατσιστές" οι ΕΛΛΗΝΕΣ,παρά την προπαγάνδα:Το 85% ΛΕΕΙ ΟΧΙ στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο!


Φ αίνεται πως τα εκατομμύρια που ξοδεύονται απλόχερα σε έμμισθους κονδυλοφόρους και τηλεαστέρες δεν πιάνουν τόπο.

Ούτε η ψυχολογική καταπίεση του ελληνικού λαού με βαρύγδουπες εκφράσεις-μπαμπούλες όπως "φασίστες","ρατσιστές","ακροδεξιοί","ξενοφοβικοί" κλπ αποδίδει.Ακόμα και οι προβοκάτσιες με "μετανάστες-θύματα",πέφτουν στο κοινό.



ΤΕΛΕΙΩΣΕ "ΚΥΡΙΟΙ"!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!


Δείτε το γράφημα αριστερά από τη δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύεται στο σημερινό Θέμα:ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (τ'ακούς Γιωργάκη;)!!!


Αντίστοιχα,οι μισοί σχεδόν θέλουν Δημοψήφισμα για το ζήτημα,ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ Ν'ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

Σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ όμως επικρατεί αυτή η τάση,επομένως η ανάγκη για ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ:Ο Έλληνας δεν θέλει να δει τα κόμματα σ'ένα τέτοιο ζήτημα,αλλά ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ.Κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσοι θέλουμε να λεγόμαστε Πατριώτες,παρακινώντας τον κόσμο να φωνάξει,να διαδηλώσει και τελικά να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το αμαρτωλό νομοσχέδιο!


Επειδή πάντως μας αρέσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες,βάζουμε ψηφοφορία για το θέμα των κινητοποιήσεων:ψηφίστε πώς θέλετε αυτές να οργανωθούν,για να δούμε τι θα γίνει (προτείνουμε σε όσους θέλουν να την προσθέσουν στο μπλογκ τους,έτσι ώστε να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι).

Σε τούτο τον αγώνα,δεν περισσεύει κανείς:ο κόσμος ήδη δίνει το στίγμα του και αντιδρά σε συντριπτικά ποσοστά.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ να τον κάνουμε να αντιδράσει ακόμα περισσότερο!

πηγη

Διώχνουν τους μετανάστες από τη Νότια Ιταλία. Εκει δεν εχουν κοτες - ξεπουλημένους πολιτικούς...



Επιχείρηση απομάκρυνσης 1000 Αφρικανών οικονομικών μεταναστών από τη Νότια Ιταλία, μετά την εξέγερση των κατοίκων εναντίων τους και τρεις μέρες συγκρούσεων.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν όταν ντόπιοι άρχισαν να επιτίθενται σε μετανάστες και το αντίστροφο με 53 τραυματίες, ανάμεσά τους 18 αστυνομικούς.

Οι Αρχές,από σήμερα άρχισαν την καταστροφή των πρόχειρων παραπηγμάτων που "φιλοξενούσαν" τους μετανάστες.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Roberto Maroni, σαν αιτία των συγκρούσεων θεωρεί ότι είναι η "παρεξηγημένη ανοχή"

πηγη

Οι τσολιάδες έμειναν στην θέση τους την ώρα της έκρηξης


Ενώ τους προειδοποίησαν απο την αστυνομία πως υπάρχει βόμβα οι εύζωνοι προτίμησαν να μην φύγουν και έκατσαν στις θέσεις τους.


Μετά απο διαταγή Παπούλια
η Αστυνομία απομάκρυνε εγκαίρως τη φρουρά από τον Άγνωστο Στρατιώτη επειδή είχαν τηλεφώνημα φάρσα και για 2 έκρηξη,

Μπράβο τους...

Γενική έφοδος για την άλωση της Ελλάδας


http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4054


Αυτοί που χρόνια τώρα παίζουν το τέλος μας εξαπολύουν γενική έφοδο για την ολοκληρωτική κατοχή μας.

Αιχμή του δόρατος η κυβέρνηση των «ανδρεικέλων» της Νέας Τάξης: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ομάδα του και κυρίως οι «αμερικανοί» σύμβουλοι και τα έμμισθα παραρτήματα των χρηματιστηριακών σπονσόρων: Μ.Κ.Ο και CIA…

Σε όλα τα μέτωπα (οικονομία-κοινωνία-κράτος-θεσμοί) οι ύαινες των πλανητικών χρηματιστηριακών «μαφιών» (ελίτ της εξουσίας τις λένε), με τα όργανά τους (κυβέρνηση-ΜΜΕ και κόμματα) ορμούν με ασίγαστο «πάθος» και πολεμικές ιαχές εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

Ο ελληνικός λαός βράζει…

Έστω και αν δεν έχει συνειδητοποιήσει σε βάθος το μέγεθος των συμφορών που έρχονται.

Με τα ακαταμάχητο, όμως ένστικτό του (ταξικό ένστικτο), βιώνει την οικονομική του εξόντωση και νιώθει τον εφιάλτη από τη λαίλαπα της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής: Του φρικώδους εποικισμού της χώρας του από ξένους εισβολείς…

Γιʼ αυτό επιδιώκουν με ποικίλα τεχνάσματα απάτης να τον ΦΙΜΩΣΟΥΝ: Να μην εκφραστεί σε τίποτα για πράγματα που άμεσα τον αφορούν…

Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια θα είναι η χαριστική βολή: Η ελληνική κοινωνία θα αλωθεί ολοκληρωτικά και θα νομιμοποιηθεί ο εποικισμός και η κατοχή.

Τα πράγματα πλέον θα είναι ΜΗ αναστρέψιμα…

ΜΕΤΑ μόνο με βίαιη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα μπορέσουν να επιλυθούν…


Δεν θα αλωθεί και δεν θα υποδουλωθεί βεβαίως μόνο η ελληνική κοινωνία: Ο νέος εφιάλτης…

Θα αλωθούν και τα υπάρχοντα κόμματα.

Δύο δυνάμεις θα κυριαρχήσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ: Η μακάβρια και μοχθηρή αιχμή του αμερικανισμού (ΠΑΣΟΚ) και η εξίσου μακάβρια «τσόντα»: Συριζαίοι και επιδοτούμενοι…

Προκαλεί, συνεπώς, έκπληξη και απορία το πώς η ηγεσία της Ν.Δ. παραμένει απαθής μπροστά και στο δικό της θάνατο…

Εκτός και αν είναι ήδη πεθαμένη και δεν το έχει αντιληφθεί…

Είναι τόσο καθαρή η μεθόδευση του τέλους μας που δεν είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβανόμαστε…

ΗΡΘΕ η ώρα να πάψουμε να αναθέτουμε τα ζητήματα ζωής και θανάτου μας στους πολιτικούς-ανδρείκελα και στα κόμματα-προτεκτοράτα…

Διαβάστε παρακάτω τις πολύ εύστοχες και αγωνιώδεις παρατηρήσεις:

http://www.greekalert.com/2010/01/2-20.html

"Καποδίστριας 2", αλλαγή εκλογικού νόμου και νομοσχέδιο περί ιθαγένειας...συμπτώσεις ή σχέδιο για 20ετή διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ;;;;

• Πολλές συμπτώσεις τώρα τελευταία!!! είναι συμπτώσεις ή πρόκειται για ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο ώστε να μείνει το ΠΑΣΟΚ για 20 χρόνια στην εξουσία;
• Τομές όπως υποστηρίζουν κάποια "λαμπρά" μυαλά ή κινήσεις που προσπαθούν να απομονώσουν την λαϊκή βούληση και στοχεύουν μόνο σε ψηφοθηρική επέλαση;
• Απλές και αγνές πρωτοβουλίες διαφορετικής πολιτικής ή σχέδιο να μην ξαναβρεθεί το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση;
...απλές απορίες....

πηγη

Φυλετικός πόλεμος: Συγκρούσεις στη Νότιο Ιταλία μεταξύ αφρικανών λαθρομεταναστών και Ιταλών!


Στο Ροζάνο στη Νότια Ιταλία, περισσότεροι από 2.000 αφρικανοί λαθρομετανάστες προχώρησαν σε καταστροφές αυτοκινήτων και λεηλασίες.

Οι καταστροφές οι και συγκρούσεις αφρικανών με Ιταλούς κράτησαν δυο ημέρες.

Εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες από την Αφρική σπάνε κάδους απορριμμάτων στη διάρκεια συγκρούσεων με την Αστυνομία στους δρόμους της πόλης Ροζάρνο, στη Νότια Ιταλία.

Δεκάδες τραυματισμούς και πολλές συλλήψεις προκάλεσε η εξέγερση αφρικανών μεταναστών σε μια μικρή πόλη στα νότια της Ιταλίας. Η Αστυνομία αντιμετώπισε με βία την οργή μιας μερίδας αφρικανών εργατών στην Καλαβρία που βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας εναντίον του "ξενοφοβικού" πληθυσμού της περιοχής.

Οι ταραχές ξέσπασαν στην πόλη Ροζάρνο, όταν δύο μετανάστες, αφρικανικής καταγωγής, δέχθηκαν επίθεση με αεροβόλο όπλο από αγνώστους, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους από τη δουλειά.

Λαθρομετανάστες και ΚΚΕ


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Άστραψε και βρόντηξε η γραμματέας του ΚΚΕ τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων εναντίον της κυβερνήσεως για το θέμα των λαθρομεταναστών.Μετά την επίσκεψη αγάπης και ενδιαφέροντος στους καταυλισμούς τους – που δεν έδειξε για την ελληνική φτωχολογιά – έκανε δηλώσεις οργισμένες κριτικάροντας την κυβέρνηση για τα ημίμετρα και ανεπαρκή κυβερνητικά μέτρα στην απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Δεν είναι δυνατό και τίμιο και δίκαιο, βροντοφώναξε η γραμματέας, να ρυθμίζεται η ιθαγένεια μόνο για πενήντα χιλιάδες «οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες» αλλά θα πρέπει το ζήτημα αυτό να λυθεί με την «απονομή ιθαγένειας σ’ ένα εκατομμύριο»!!

Τόσους «οικονομικούς» μετανάστες υπολογίζει η… διεθνήστρια κομμουνίστρια ότι θα πρέπει να ελληνοποιηθούν: Γονείς, παιδιά και λοιποί συγγενείς! Στο όνομα του αρρωστημένου διεθνισμού η εν λόγω κυρία θυσιάζει την κοινωνική συνοχή της ελληνικής κοινωνίας και την εργατική της τάξη. Σκόπιμα αγνοεί η διεθνήστρια ότι για να υποστηρίξεις τα «δικαιώματ» των λαθρομεταναστών θα πρέπει να πατά στο δικό σου χώμα, στη δική σου πατρίδα, στο δικό σου λαό.
Στο λαό, από τον οποίο και το ΚΚΕ παίρνει κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να μπορεί να του ανοίγει το λάκκο!

Πολύ περισσότερο ότι συμβιβάστηκε με το πιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι φραστικά και ανώδυνα γί’ αυτό το καταγγέλλει αναπαράγοντάς το.
Ένα αληθινό επαναστατικό κόμμα δεν συντηρείται από ένα δημόσιο χυδαίο ταμείο, που έχει μέσα ιδρώτα, εκμετάλλευση και μαύρο χρήμα.

Κριτήριο της πολιτικής δράσης δεν είναι τ’ άσφαιρα χοντρά λόγια, αλλά η πράξη που αποβλέπει στην ικανοποίηση των αληθινών λαϊκών συμφερόντων, τα οποία είναι σφιχτά δεμένα με την ύπαρξη της πατρίδας.Επειδή ολημερίς και ολόκληρες δεκαετίες το ΚΚΕ πιπιλίζει τα περί λαού, γιατί δεν τολμά ν’ απευθυνθεί στο λαό και ν’ απαιτήσει δημοψήφισμα γι’ αυτό το τεράστιο εθνικό θέμα; Εκτός και αν το ΚΚΕ διέπεται από τη σκέψη και την πρακτική ότι ο «κυρίαρχος» λαός έχει ως μοναδικό ρόλο να βγαίνει στους δρόμους με τις σημαίες του, να πάει στην κάλπη κάθε τέσσερα χρόνια και να ζητωκραυγάζει τον αρχηγό.

Ιδού, λοιπόν, η Ρόδος, ιδού και το δημοψήφισμα.

Να ξεκαθαρίσει και τη θέση του και τη θολούρα του. Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν κρατιούνται. Με τις «διεθνηστικές» αυτές θέσεις του το ΚΚΕ γυρίζει πίσω στη δεκαετία του 1920 οπότε για να ικανοποιήσει την Γ’ Διεθνή ξεπουλούσε τη Μακεδονία και τη Θράκη στους «συντρόφους» του! Πρόκειται για «πολιτική» παλαιοντολογικής εποχής!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

πηγη

Oι ακροαριστεροι ανθέλληνες προσπαθουν να εξαφανισουν την Ιστορια μας ... Πρόταση : προς κατάργηση οι παρελάσεις ???



Νάτα νάτα και τα νέα τα μαντάτα !!!

Τ'αφέραν απο δώ, τα'στιψαν απο κεί ...το ξεφούρνησαν τα ΜΜ

Οι παρελάσεις λέει κοστίζουν και είναι ώρα να τελειώνουμε και μ'αυτές...





Με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης (χρυσή ευκαιρία!), προχωρούν στην κατάργηση των παρελάσεων με... το δεύτερο θέμα που ξεφούρνισαν τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης στα δελτία ειδήσεων.

Οι παρελάσεις στις Εθνικές επετείους ενοχλούν λέει και κοστίζουν (?)

Κατά σύμπτωση, είναι ένα ακόμη αίτημα της "συμμαχίας των πρόθυμων", Μ.Κ.Ο. που ικανοποιείται (του λαού δεν ικανοποιήθηκε κανένα μέχρι τώρα)

Σε αντίθεση βέβαια με τις Μουσουλμανικές επετείους που ΔΕΝ ενοχλούν κανέναν και ΔΕΝ κοστίζουν τίποτα





Προς το παρόν το εκτόξευσαν το "πυροτέχνημα" τώρα θα πάρουν κοινωνικό "παλμό" και αντιδράσεις και... βλέπουμε !

πηγή:
tiresias-press

Αυτή ειναι η σημερινή Δημοκρατία


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Στα 4.054 μηνύματα , μόλις…7 (εφτά! ) υπέρ των μεταναστών!!!

Ποιοι είναι τώρα οι ‘’Φασίστες’’ και οι ‘’Ρατσιστές’’ Κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ???

Ο Τζέφρυ δίνει την Ήπειρο στους Αλβανούς


Η Μεγάλη Αλβανία στόχος των Κοσοβάρων πολιτικών

Την ώρα που στην Πρίστινα ονειρεύονται τη «Μεγάλη Αλβανία» και πολλαπλασιάζονται οι πληροφορίες για τον Απελευθερωτικό Στρατός της Τσαμουριάς» (UCC),ο Σαραγκούσης και το ΑλβανοΠασοκ, σπεύδουν να ψηφίσουν την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στους Αλβανούς, με νόμο που συνέταξε ο Χριστόπουλος, που είναι άνθρωπος του UCC)!!!!!

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου ,πρώην εκπρόσωπος Τύπου του UCK, και αρχηγός της Φάρας των Γιακούπ Κράσνικι υποστήριξε την ενοποίηση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος, παρέχοντας μια ακόμη ισχυρή ένδειξη για τον τελικό στόχο της δημιουργίας μιας «Μεγάλης Αλβανίας” στα Βαλκάνια.
«Kάθε χρόνο έρχεται πιο κοντά η επιδίωξη για ένωση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος. Εκτός της Αλβανίας και του Κοσόβου, υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου οι Αλβανοί αποτελούν τη πλειοψηφία του πληθυσμού, όπως η νότια Σερβία, η «δυτική Μακεδονία», περιοχές της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου», τόνισε σε δηλώσεις του για τον νέο χρόνο.( Εφημερίδα «Epoka e re» της Πρίστινα 30/12/2009 )
Η εκπλήρωση αυτού του ιδανικού αντιπροσωπεύει την ευθύνη όλων των Αλβανών πολιτικών … η ενοποίηση των Αλβανών είναι ένα ιδανικό το οποίο έχει ζωή 100 ετών. Οι πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια τους να επιτύχουν αυτό και οι δυνατότητες για αυτό το αποτέλεσμα αυξάνονται κάθε χρόνο “,

Εις απάντηση, στους Κράσνικι, Χριστόπουλους,ΚΕΜΟ,Αλιβιζάτους,Θάλειες,Σαραγκούσηδες και άλλους πράκτορες ,της Ανοιχτής Κοινωνίας.

έρδε Γιάννη Πρίφτε δέ τέ πρέϊ κόκα

«Όταν ακόμη ο σατράπης των Ιωαννίνων μετήρχετο το ληστρικόν επάγγελμα επί κεφαλής αγρίων αλλ’ αφοσιωμένων οπαδών, ο αρματωλός της Σαμαρίνας Γιάννης του Παπά (Πρίφτης) κατ’ επανάληψιν ενίκησε τους συμμορίτας του Τεπελενλή, συλλαβών δε ένα εκ των αρχηγών, τον Χασάν αγάν εκρέμασεν εις τι σημείον της προς το Κεράσοβον οδού. Τοσούτον μάλιστα τρόμον είχον εμπνεύσει εις τους Αλβανούς τα κατορθώματά του Μακεδόνος αρματωλού Πρίφτη, ώστε έμεινε παροιμιώδες το υπό των Αλβανίδων μητέρων λεγόμενον εις τα ατακτούντα τέκνα των προς εκφοβισμόν, «Έρδε Γιάννη Πρίφτε δέ τέ πρέϊ κόκα», «Θα έλθη ο Γιάννης του Παπά να σε κόψει το κεφάλι».

Πηγή: Ι.Κ.Βασδραβέλλης. Οι Μακεδόνες εις τους υπέρ της ανεξαρτησίας αγώνας 1796-1832, σελ 13-14. Μακεδονική Βιβλιοθήκη-Δημοσιεύματα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, 1. Ε.Μ.Σ. Θεσσαλονίκη. 1940.

πηγη

Δηλώσεις χρυσοχοϊδη για το χτύπημα εξω απο την βουλή


Μεσαίας ισχύος ήταν σύμφωνα με την αστυνομία ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στις οκτώ το βράδυ κοντά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν
φθορές στο τζάμι της εισόδου της Βουλής από την πλευρά της Πλατείας Συντάγματος και σε ένα ακόμα τζάμι στον 3ο όροφο ενώ στον προαύλιο βρέθηκαν μεταλλικά θραύσματα.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε μεταλλικό κάδο και η εκρηκτική ύλη όπως λένε οι ειδικοί ήταν "γρήγορη" δηλαδή από δυναμίτη και δεν βρέθηκαν υπολείμματα της συγκεκριμένης ύλης.

Πηγή http://www.youtube.com/user/spyros1000