Χρήστες OnLine

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Αμετανόητα "ρατσιστές" οι ΕΛΛΗΝΕΣ,παρά την προπαγάνδα:Το 85% ΛΕΕΙ ΟΧΙ στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο!


Φ αίνεται πως τα εκατομμύρια που ξοδεύονται απλόχερα σε έμμισθους κονδυλοφόρους και τηλεαστέρες δεν πιάνουν τόπο.

Ούτε η ψυχολογική καταπίεση του ελληνικού λαού με βαρύγδουπες εκφράσεις-μπαμπούλες όπως "φασίστες","ρατσιστές","ακροδεξιοί","ξενοφοβικοί" κλπ αποδίδει.Ακόμα και οι προβοκάτσιες με "μετανάστες-θύματα",πέφτουν στο κοινό.



ΤΕΛΕΙΩΣΕ "ΚΥΡΙΟΙ"!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!


Δείτε το γράφημα αριστερά από τη δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύεται στο σημερινό Θέμα:ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (τ'ακούς Γιωργάκη;)!!!


Αντίστοιχα,οι μισοί σχεδόν θέλουν Δημοψήφισμα για το ζήτημα,ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ Ν'ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

Σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ όμως επικρατεί αυτή η τάση,επομένως η ανάγκη για ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ:Ο Έλληνας δεν θέλει να δει τα κόμματα σ'ένα τέτοιο ζήτημα,αλλά ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ.Κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσοι θέλουμε να λεγόμαστε Πατριώτες,παρακινώντας τον κόσμο να φωνάξει,να διαδηλώσει και τελικά να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το αμαρτωλό νομοσχέδιο!


Επειδή πάντως μας αρέσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες,βάζουμε ψηφοφορία για το θέμα των κινητοποιήσεων:ψηφίστε πώς θέλετε αυτές να οργανωθούν,για να δούμε τι θα γίνει (προτείνουμε σε όσους θέλουν να την προσθέσουν στο μπλογκ τους,έτσι ώστε να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι).

Σε τούτο τον αγώνα,δεν περισσεύει κανείς:ο κόσμος ήδη δίνει το στίγμα του και αντιδρά σε συντριπτικά ποσοστά.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ να τον κάνουμε να αντιδράσει ακόμα περισσότερο!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου