Χρήστες OnLine

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Συνωμοσία του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ κατά του έθνους!



Η εξόφθαλμη πλέον συνωμοσία του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ (με την αρωγή των διεθνιστικών ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ) για το θρυμματισμό του εθνικού κορμού, έχει τρία σκέλη: μεταναστευτικό νομοσχέδιο, Καποδίστριας 2 και εκλογικός νόμος. Όλα, ασχέτως του «θεσμικού» και «μεταρρυθμιστικού» προφίλ, που κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ προσδίδουν στις ανωτέρω «ρυθμίσεις», είναι στην κατεύθυνση της άμβλυνσης των δυνατοτήτων του πολίτη να διαμαρτυρηθεί, να αυτοοργανωθεί, να αντιδράσει και να καθορίσει εκείνος το μέλλον του.

Κοινώς, οι εθνομηδενιστές του ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε άβουλα και πολιτικά απονευρωμένα καταναλωτικά όντα, «πολίτες του κόσμου», με σβησμένες από τις συνειδήσεις τους τις εθνικές (σε λίγο θα μιλήσουν για «αδόκιμο» όρο, το έκαναν ήδη στο παρελθόν) και πολιτισμικές τους ιδιαιτερότητες. Όλα για να καταπολεμηθεί ο πατριωτισμός!

Οι προθέσεις των κυβερνώντων, είναι πλέον ξεκάθαρες στα μάτια όλων και κυρίως των αιρετών αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την παροχή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, προερχόμενους κυρίως από τον Τρίτο Κόσμο, βλέπουν πλέον τις πόλεις και τις κοινότητές τους να χάνουν τη δυνατότητα της αυτοδιοίκησής τους και να καθίστανται συνοικίες συγκεντρωτικών «μητροπολιτικών κέντρων»!

Ο λόγος για τη διάλυση της έννοιας της «κοινότητας», τη μετατροπή της χώρας μας σε μια μεγάλη «αστικού» τύπου κοινωνία, όπου οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, θα εξοβελιστούν, στο βωμό του «εκσυγχρονισμού» και της «ανάπτυξης». Φυσικά, εδώ ρόλο θα παίξει και η παρεχόμενη Παιδεία (πώς λέμε η ατμόσφαιρα στα καφενεία του 19ου αιώνα, αλά Ρεπούση!).

Κοινώς, ο θάνατος της ελληνικής περιφέρειας, η καταδίκη του ελληνικού έθνους στον εθνικό, διοικητικό και πολιτισμικό μαρασμό! Η δε ομοσπονδιακή λογική, σε μια χώρα με συγκεντρωτική διοικητική παράδοση, είναι διάχυτη και στον Καποδίστρια 2, αλλά και στο νέο εκλογικό νόμο, όπως τουλάχιστον σκοπεύει να τον καταθέσει το καθ΄όλα εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ. Αναλογιστείτε, αφού διαβάσετε και τα κατωτέρω, τις επιπτώσεις όλων αυτών στη Δυτική Θράκη...

Φασιστικός εκλογικός νόμος!

180 βουλευτές σε μονοεδρικές περιφέρειες, με το ΠΑΣΟΚ να σκέπτεται την οριστική κατάργηση του σταυρού προτίμησης, με εκλογή του πρώτου υποψηφίου, με σχετική πλειοψηφία.

Οι υποψήφιοι αυτοί θα... ορίζονται από τον Πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος έτσι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της κοινοβουλευτικής ομάδας (και όχι μόνο...). Οι υπόλοιποι θα εκλέγονται από λίστα, βάσει του πανελλαδικού ποσοστού των κομμάτων τους, σε αριθμό πολυεδρικών περιφερειών, που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο αριθμός τους.

Άλλοι, λοιπόν, θα διαλέγουν τους εκπροσώπους μας, για εμάς! Και άντε να μιλήσουν οι εκλεγέντες ή να εκφράσουν «αντιρρήσεις»! Τα όσα δε διαμηνύονται για «εσωκομματικές» εκλογές, είναι τουλάχιστον αστεία: το θέμα είναι να μπορεί να εκφραστεί η ευρύτερη κοινωνία και όχι οι τοπικές ή νομαρχιακές επιτροπές (κοινώς οι μηχανισμοί) κάθε κόμματος.

Επίσης: τα μικρά κόμματα θα εκλέγουν βουλευτές μόνο από τη λίστα και θα κονιορτοποιηθούν, καθώς δεν (ούτε θα) υπερτερούν σε καμία απολύτως από τις μονοεδρικές που θα οριστούν! Όσο για το πώς θα συγκροτηθούν οι μονοεδρικές περιφέρειες: το μέτρο θα είναι γύρω στους 50.000 κατοίκους, με κατά τόπους μικρές αυξομειώσεις. Φυσικά, στο ΠΑΣΟΚ επιδίδονται ήδη σε «αλχημείες», ώστε ο εκλογικός χάρτης να αποδώσει τα μέγιστα στο κυβερνών κόμμα.

Και όλα αυτά, λαμβανομένων των λαθρομεταναστών που θα πολιτογραφηθούν και θα ψηφίσουν στις εκλογές για τους ΟΤΑ, κάτι που το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει συστηματικά, το ποιοι και πού θα πολιτογραφηθούν, ώστε να ωφεληθεί εκλογικά τα μέγιστα.

Περιφερειάρχες, «ομόσπονδοι» πρωθυπουργοί

Όλοι και κυρίως στην περιφέρεια, είναι σε αναμονή του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη. Στο εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και μάλιστα σφοδρές, καθώς η έννοια της «κοινότητας», είναι πολύ ισχυρή στον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

Όμως, διαμηνύουν ότι δεν θα κάνουν πίσω, αν και σκοπεύουν να καθυστερήσουν το νέο χάρτη των ΟΤΑ, δίνοντας αρχικά στη δημοσιότητα τις όποιες «προτάσεις» τους για τις αρμοδιότητες των νέων (μητροπολιτικών) δήμων (περίπου 400, από 1000+ που είναι σήμερα).

Υπολογίζουν μάλιστα να αντικαταστήσουν τις «χαμένες» ψήφους, με εκείνες των αλλοδαπών που θα πολιτογραφήσουν. Επίσης: τέρμα στο διορισμό των περιφερειαρχών, άλλη μια «απίστευτη» και αντιδημοκρατική σύλληψη το 1994 του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να «ελέγχει» τους αιρετούς των ΟΤΑ. Οι νομαρχίες θα υποβαθμιστούν σε «διαμερίσματα», ενώ οι περιφερειάρχες πλέον θα εκλέγονται και θα είναι πολιτικά πανίσχυροι, περιθωριοποιώντας έτσι πολιτικά τους βουλευτές!

Η Ελλάδα λοιπόν καθίσταται στην ουσία ομοσπονδιακό κράτος, χωρίς να υπάρχει η προαπαιτούμενη νοοτροπία, παράδοση και ιστορία, ώστε κάτι τέτοιο να προχωρήσει.

Η πατρίδα κατακερματίζεται, στο βωμό των εθνομηδενιστικών αντιλήψεων του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Άγκυρα τρίβουν από τώρα τα χέρια τους, λόγω των δυνατοτήτων που τους παρέχονται για πολιτικού τύπου παρεμβάσεις στη Δυτική Θράκη, όπου θα αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των μειονοτικών (και ελεγχόμενων από το προξενείο και τη ΜΙΤ) βουλευτών. Προδοσία των προσδοκιών του ελληνικού λαού, που σε ένα συναισθηματικό πολιτικό κρεσέντο, έσπευσε να δώσει ισχυρή αυτοδυναμία στο «φωταδιστή» Γιώργο Παπανδρέου.

Τώρα, η εθνική, η διοικητική και η κοινωνική μας συνοχή, δοκιμάζονται, επειδή ο ελληνικός λαός την 4η Οκτωβρίου, δεν επέδειξε πολιτική ψυχραιμία. Όσο πιο γρήγορα πέσει αυτή η εθνομηδενιστική κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Η διαιώνιση της παραμονής της στην εξουσία, μόνο φοβερά δεινά θα επιφέρει στον τόπο.

Νίκος Χιδίρογλου

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου