Χρήστες OnLine

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Απαγόρευση σε προϊόντα με σήμανση προέλευσης MACEDONIA

Άνδρες στο ΣΤ’ Τελωνείο του Πειραιά απαγόρευσαν την είσοδο σε φορτηγό, το οποίο μετέφερε 1,5 τόνο ξερής μαγιάς, όχι για κάποιο υγειονομικό λόγο, αλλά γιατί το φορτηγό προερχόταν από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και τα διακριτικά του ανέφεραν ως χώρα προέλευσης την «MACEDONIA».

Οι γεωπόνοι της νομαρχίας μπλόκαραν το συγκεκριμένο φορτίο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του να αντικαταστήσει τη σήμανση «MACEDONIA» με την επίσημη ονομασία FYROM.

Μέχρι τότε το φορτίο θα παραμείνει δεσμευμένο στους χώρους του Τελωνείου και το «πράσινο φως» θα δοθεί μόνο όταν ο επανέλεγχος της νομαρχίας επιβεβαιώσει την επικόλληση της νέας σήμανσης.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά.

Aλλοδαποί δύο από τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών που πυρπόλησαν το κτίριο της τράπεζας Marfin Egnatia στην οδό Σταδίου 23 όπου βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης (36 ετών), η Παρασκευή Ζούλια (35 ετών) και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών). Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ και με βάση την επεξεργασία του οπτικού υλικού και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων:
  • αναγνωρίστηκε ήδη ο ένας εκ των τεσσάρων δολοφόνων, ο οποίος είναι γνωστός για τη δράση του στον αυτοαποκαλούμενο "αναρχικό χώρο",
  • διαπιστώνεται ότι οι υπόλοιποι δύο άνδρες ήταν αλλοδαποί (μιλούσαν σπαστά ελληνικά),
  • στην ομάδα συμμετείχε και μία μικροκαμωμένη γυναίκα που μετέφερε τα εύφλεκτα υλικά. Νωρίτερα, οι τρεις είχαν σπάσει τη βιτρίνα του υποκαταστήματος και είχαν πετάξει μέσα βενζίνη.

Η παρουσία αλλοδαπών επιβεβαιώθηκε και από τη σημαντική μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της τράπεζας.

Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο Β. Χατζηιακώβου ανέφερε: "
Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10".

Πράγματι, οι ολιγομελείς ομάδες κουκολοφόρων που προξένησαν τα επεισόδια
έφεραν αντισφυξιογόνες μάσκες και είχαν πλήρως καλυμμένα τα σώματά τους για να μην αφήσουν γενετικό υλικό ή αναγνωριστούν από κάμερες.

Αναπόφευκτοι ε
ίναι οι συνειρμοί με τις δύο μεγάλες υποθέσεις αποσταθεροποίησης της Χώρας, όπου πρωτοστάτησαν αλλοδαποί:
Τον Αύγουστο του 2007, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη Πελοπόννησο με αποτέλεσμα των θάνατο δεκάδων πολιτών, εντοπίστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Ηλείας κορυφαίος Κοσοβάρος πρώην οπλαρχηγός του UCK και μέλος της αλβανικής μαφίας, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να διαφύγει αφού ήρθε σε επαφή με "αναρχικούς" και υπόπτους για υποθέσεις τρομοκρατίας.


Το Δεκέμβριο του 2008, ομάδα Κοσοβάρων που ήλθε μέσω Βιέννης στην Αθήνα πρωτοστάτησε στις καταστροφές και στις συμπλοκές με τις δυνάμεις ασφαλείας. Τη νύχτα των επεισοδίων, οι αρχές ασφαλείας θορυβήθηκαν από τη ταυτόχρονη ενεργοποίηση 100 καρτοκινητών τηλεφώνων στο νόμό Ιωαννίνων που ανήκαν σε Αλβανούς. Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας εμφανίστηκαν φειγ-βολάν στην αλβανική γλώσσα ("POLICA DERRA VRASES" και από την άλλη "HAKMARJE PER DREJTESI"), σε μια προσπάθεια όξυνσης των επεισοδίων με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μεταναστών.


Τα παραπάνω ανατρέπουν τη μέχρι σήμερα διαπίστωση ότι οι αλλοδαποί αποτελούν απλώς πηγή στρατολόγησης και προμήθειας οπλισμού για τον "αναρχικό χώρο" (και κατ΄επέκταση των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων) και επιβεβαιώνουν την υπόθεση εργασίας που θέλουν τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν καταστεί υποχείρια συγκεκριμένων κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Χώρας.


Σχετικά δημοσιεύματα:

- Ζητήματα ασφαλείας από την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους μετανάστες
- Κουνταρδάς: Ξένες μυστικές υπηρεσίες πίσω από τη τρομοκρατία

ΠΕΡΙΠΟΥ 180.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ


''ΠΡΕΜΙΕΡΑ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ

Περίπου 180.000 λαθρομετανάστες αναμένεται να προσέλθουν στους δήμους όπου διαμένουν από τα τέλη Μαΐου μέχρι τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. Η σχετική εγκύκλιος υπογράφηκε από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση και έχει αναρτηθεί από χθες στον δικτυακό χώρο www.ypes.gr

Δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους θα έχουν που μπορούν να αποδείξουν ότι διαμένουν νόμιμα στη χώρα επί πέντε χρόνια τουλάχιστον, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για έγκλημα που συνεπάγεται στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Θα πρέπει να κατέχουν άδειες παραμονής αόριστης ή δεκαετούς διάρκειας ή αυτές που παρέχονται στους «επί μακρόν διαμένοντες» και να είναι:

*Ομογενείς ή οι σύζυγοί τους που διαθέτουν πενταετή νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα.
*Υπήκοοι άλλων χωρών που έχουν αναγνωριστεί ως πολιτικοί πρόσφυγες και έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα.
*Υπήκοοι άλλων χωρών που υπάγονται σε καθεστώς ασύλου επί πενταετία.
*Ανιθαγενείς που αποδεδειγμένα έχουν συμπληρώσει πενταετή διαμονή στη χώρα.
*Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι μέλη οικογένειας Ελλήνων ή πολιτών της ΕΕ και έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής.
*Υπήκοοι άλλων κρατών που είναι γονείς Ελλήνων πολιτών (τα παιδιά τους που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα λαμβάνουν υπό προϋποθέσεις την ελληνική ιθαγένεια) και έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις ηλεκτρονικά, όμως για την κατάθεση των δικαιολογητικών θα πρέπει να παραστούν αυτοπροσώπως στις υπηρεσίες του δήμου που διαμένουν.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα αποστείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΟΤΑ τεχνική εφαρμογή με την οποία θα διασταυρώνουν τα δικαιολογητικά με τα στοιχεία που διαθέτει το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αλλοδαπών του υπουργείου. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΟΤΑ δεν θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη βάση δεδομένων του υπουργείου στην οποία έχουν καταγραφεί το σύνολο των στοιχείων που αφορούν τους νόμιμους μετανάστες στη χώρα.

Παράλληλα, ξεκινά και η διαδικασία εγγραφής στα δημοτολόγια των παιδιών (λαθρο)μεταναστών τα οποία γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή ολοκλήρωσαν επιτυχώς έξι τάξεις σε ελληνικό σχολείο, έτσι όπως προβλέπει ο νόμος 3838/2010.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατατίθενται στους οικείους ΟΤΑ από τους γονείς ή και από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, εάν είναι ενήλικοι.

πηγη

ΞΥΠΝΗΣΤΕ..! Ισπανία λαθρομετανάστες



Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).


2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα "κυνηγημένος" στην Ισπανία να ζήσω.
Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.


3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.


4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).
Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!!

Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος.

Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι.
Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της.
Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ.

Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90 Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος.

Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ σούμπιτος (sic) προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος!

Σημειωτέον ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).


Ρωτώ λοιπόν τους βαθιά δημοκρατικούς (... ) συνέλληνες:
Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία;

Το σχέδιο του Κίσσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή και οι προδότες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα εκτελλώντας κατά γράμα το σχέδιο αυτό.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!!!!

δείτε πόσο ύπουλα ο Λαζόπουλος μετά από 'μεγάλες αποκαλύψεις' γελοιοποιεί αυτούς που ασχολούνται με το πρόβλημα
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους,αν και ειναι ήδη πάνω απο 2.000.000

Ξυπνήστε Ξυπνήστε Ξυπνήστε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Για τρεις ημέρες θα γλιτώναμε το ΔΝΤ. Άθλια κυβερνητική μεθόδευση με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.


Είχαμε την πληροφορία από νωρίς (χθες) το πρωΐ και την προβάλλαμε εδώ: Αποκλειστικό: Ετοιμάζεται δήλωση στήριξης (απόψε) του Ευρώ με ανακοινώσεις που θα ρίξουν τα επιτόκια.

Εκεί λοιπόν άρχισε να διαφαίνεται ο λόγος του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που μεθόδευσαν οι Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου ώστε να περάσει το νομοσχέδιο αλλά και οι τροποποιήσεις του μέχρι την Παρασκευή. Διαβάστε το ιστορικό της απίστευτης κοινοβουλευτικής εκτροπής εδώ: Καμμένος – Λαφαζάνης – Τζέκης: Πραξικοπηματική, εκποίηση Εθνικών δικαιωμάτων, νομοσχέδιο καραγκιοζιλίκι.

Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά να ρίξουν την Ελλάδα στον κυκεώνα του ΔΝΤ και των τοκογλυφικών Ευρωπαϊκών Δανείων, ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η Ευρωπαϊκή ένωση κάνει χρήση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ΑΑΑ) ώστε να εξασφαλίζει ανταγωνιστικό δανεισμό για όλη την Ευρωζώνη.

Δεν θα σχολιάσουμε εμείς τη συνέχεια γιατί θα παρεκτραπούμε. Διαβάστε απλώς την ανάλυση του Antinews και κρίνετε μόνοι σας. Αλήθεια, τι θα πουν τώρα οι Αρλεκίνοι του “ΝΑΙ”; Τι θα ψελλίσουν;

«Γκάφα» της κυβέρνησης Παπανδρέου που θα την πληρώνουμε σε όλη μας την ζωή ή μεθόδευση που χρειάζεται “Γουδί”;

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ αποφασίζουν σήμερα για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, ο οποίος θα δραστηριοποιείται με ταχύτητα όταν μια χώρα του ευρώ αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα.

Εφόσον οι «27» αποφασίσουν σήμερα για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου στήριξης των οικονομιών που έχουν πρόβλημα τότε η Ελλάδα θα είναι ο παρίας της Ευρώπης και ο ζητιάνος του ΔΝΤ.

Κι αυτό διότι ενώ εμείς έχουμε ήδη συμφωνήσει για τον μηχανισμό στήριξης ΕΕ – ΔΝΤ με τους απεχθείς όρους που όλοι γνωρίζουμε, όποια άλλη οικονομία έχει πρόβλημα (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ιταλία κατά κύριο λόγο) θα προσφεύγουν στο ευρωπαϊκό ταμείο που θα συσταθεί και δεν θα βάζουν το ΔΝΤ στο κεφάλι τους.

Μόνη της η Ελλάδα, σε πλήρη απομόνωση από τους άλλους, θα πληρώνει τα επίχειρα της επαχθούς συμφωνίας με το ΔΝΤ όταν οι υπόλοιποι θα λύνουν τα προβλήματά τους ευρωπαϊκά και μόνο ευρωπαϊκά.

Και πώς εξηγείται όλο αυτό το σενάριο;

Είμαστε εξ αρχής το πείραμα για να δουν πώς θα λύσουν το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης. Μας άφησαν να χτυπιόμαστε σαν το χταπόδι, να παρακαλάμε για βοήθεια, να προσφεύγουμε στο ΔΝΤ και να ανακοινώνουμε μέτρα φωτιά για εκατομμύρια Έλληνες.

Η κυβέρνηση δεν κατάλαβε από που της ήλθε. Χωρίς κινήσεις τακτικής και ελιγμούς, πλήρωσε τα λάθη των προηγούμενων μηνών και πήγε αμαχητί στο ΔΝΤ. Τώρα θα αναγκαστεί να βρίσκεται υπό κηδεμονία για πολλά χρόνια, θα αναγκαστεί να βρει λεφτά να πληρώσει το χρέος της τα επόμενα χρόνια και θα βρίσκεται πάντα υπό τη δαμόκλειο σπάθη του ΔΝΤ που θα ζητά νέα μέτρα. Ενώ οι άλλοι “προβληματικοί” εταίροι μας θα κλείνουν συμφωνίες με άλλες ευρωπαϊκές χώρες για παροχή βοήθειας μέσω του κοινού ταμείου που θα συσταθεί.

Εντυπωσιακή επιτυχία, αν μη τι άλλο. Η Ελλάδα στη γωνία και οι άλλοι θα κάνουν πάρτι.

olympia

Ήρθαν οι λύκοι να σφάξουν Ελληνάκια. Ποίμνιο όμως τέλος.


6 “πολύ επικίνδυνοι” κακοποιοί που δολοφονούσαν για πλάκα συνελήφθησαν στα Εξάρχεια.

Αλβανικής” καταγωγής, Κοσσοβάροι του κερατά.

Οικόσιτοι “ασύλων” και άλλων καταλήψεων, έκαναν την πλάκα τους δολοφονώντας μεροκαματιάρηδες και εγκύους.

2 εξ’ ίσου επικίνδυνοι “αλλοδαποί” φωτογραφίζονται ως υπαίτιοι του δολοφονικού εμπρησμού της τράπεζας που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν 4 ψυχές.

ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ λοιπόν. Σε λίγο και με την σύμφωνη γνώμη της βουλής (HORCA) που έχει αποδείξει ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία κατεχεται από γιουσουφάκια, επίορκους και λαμόγια του “ΝΑΙ”. 161 τομάρια είχε λαδώσει ο Χριστοφοράκος, κοινώς αυτοδυναμία με άνεση.

Σε λίγο η Απάντηση μας στη νεοοθωμανική κατοχή, διαβάστε αυτό γιατί πλέον Έχουμε Πόλεμο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ: