Χρήστες OnLine

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α. σε συνεδρίαση του 65ου Ετησίου Συνεδρίου που συνήλθε από τις 26-30 Μαΐου 2011, στο Worcester της Μασαχουσέτης έχοντας υπ’ όψη τις τελευταίες εξελίξεις στην Π.Γ.Δ.Μ αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Ποτέ δεν θα δεχτούμε για τη χώρα της Π.Γ.Δ.Μ οποιαδήποτε ονομασία που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ή παράγωγά του. Παροτρύνουμε τον Ελληνισμό να ερευνήσει τον προκείμενο κίνδυνο μιας ονομασίας που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγα αυτού.

2. Η Παμμακεδονική Ένωση ζητεί από την Ελληνική κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και την υπόλοιπη Διεθνή Κοινότητα, όπως η τελική ονομασία του κρατιδίου της Π.Γ.Δ.Μ ξεχωρίζει με ακρίβεια τους κατοίκους αυτής της χώρας από εμάς τους Μακεδόνες.

3. Η ονομασία Μακεδονία είναι αναμφίβολα ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Η ιστορία της Μακεδονίας και, ειδικά η ονομασία της, δεν είναι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ και ως πατρική κληρονομιά δεν δύναται να παραχωρηθούν σε τρίτους.

4. Η μόνιμη ονομασία της χώρας της Π.Γ.Δ.Μ οφείλει να εκφράζει την πολυεθνική της σύσταση η οποία θα επιτρέψει σε όλους του κατοίκους της να συνυπάρχουν ειρηνικά.

5. Απαιτούμε όπως δοθούν σε άτομα Ελληνικής προέλευσης κατοικούντων στην Π.Γ.Δ.Μ όλα τα ανθρώπινά τους δικαιώματα.

6. Η Μακεδονική ταυτότητα είναι πολιτιστικά και ιστορικά ελληνική. Δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε έννοια Μακεδονικής εθνολογικής ταυτότητας και Μακεδονικής γλώσσας.

7. Είναι ιερό μας καθήκον να εξακολουθήσουμε τον αγώνα μας για τα δίκαια της Μακεδονίας. Το απαιτεί η Ιστορία.

8. Ζητούμε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η τελική συμφωνημένη ονομασία της Π.Γ.Δ.Μ. συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», ή τα παράγωγά του.

9. Zητούμε όπως η τελική ονομασία της Π.Γ.Δ.Μ αντανακλάται στο σύνταγμά της.

10. Υποστηρίζουμε την ύπαρξη του κρατιδίου βορείως των συνόρων της Ελλάδος με το ενδιάμεσο όνομα της Π.Γ.Δ.Μ. Θα υποστηρίξουμε τις προσπάθειές του να γίνει μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, μόνον εφ’όσον το επίσημο όνομα του δεν θα περιέχει τον όρο Μακεδονία η παράγωγο του ονόματος αυτού. Περαιτέρω, δεν τρέφουμε κακία η δόλο για τους πολίτες του κράτους αυτού ή της διασποράς του. Επιπλέον θεωρούμε πως οι καλές γειτονικές σχέσεις θα αποτελέσουν ένα περαιτέρω κριτήριο για την ευρω-ατλαντική του ένταξη.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α. σε συνεδρίαση του 65ου Ετησίου Συνεδρίου που συνήλθε από τις 26 έως τις 30 Μαΐου του 2011 στο Worcester της Πολιτείας της Μασαχουσέτης αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Απαιτούμε όπως η συνεχής προπαγάνδα για αλυτρωτισμό που εκπέμπεται από την ΠΓΔΜ, συμπεριλαμβανομένης της οικειοποίησης και διαστροφής της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας, παύσει παντελώς.

2. Δεν θα δεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε Εκκλησία, που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» η παράγωγό του στο όνομά της.

3. Διαφωνούμε με την χρήση του όρου «Δημοκρατία της Μακεδονίας» σε οποιοδήποτε έγγραφο από Ελληνικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες εντός Ελλάδος και παγκοσμίως.

4. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους 371 Ακαδημαϊκούς ειδικούς της Ελληνορωμαϊκής εποχής παγκοσμίως για την διακήρυξη της ιστορικής αλήθειας της Μακεδονίας.

5.Το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν πρέπει να επικυρώσει οποιαδήποτε συμφωνία για την αποδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, με οποιοδήποτε όνομα που περιέχει τον όρο «Μακεδονία», ή παράγωγα του όρου αυτού.

6.Συμφωνούμε με την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, η οποία απέκλεισε τον όρο «Μακεδονία» και τα παράγωγά του από οποιαδήποτε μελλοντική επίσημη ονομασία της Π.Γ.Δ.Μ. Οποιαδήποτε αλλαγή της απόφασης αυτής πρέπει να είναι απόφαση των Ελλήνων μέσω δημοψηφίσματος.

7. Καταδικάζουμε την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της.

8. Η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Πρέπει να αποσύρει αμέσως όλα τα κατοχικά στρατεύματά της, να αποσύρει τους παράνομους εποίκους οι οποίοι μεταφέρθηκαν από την Τουρκική ενδοχώρα πρέπει να επιστρέψει όλες τις περιουσίες στους νόμιμους ιδιοκτήτες και να προβεί σε αποζημιώσεις προς τους Κυπρίους.

9. Θεωρούμε τις συνεχείς διακρίσεις , πράξεις, κανονισμούς και τακτικές της Τουρκίας ενάντια στο Οικουμενικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας κάτι που τυγχάνει ασυμβίβαστο με τις φιλοδοξίες της να γίνει μέλος της ΕΕ. Απαιτούμε την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, την επιστροφή της κατησχυμένης περιουσίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τον σεβασμό των περιουσιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Η τελευταία απόφαση του Ανωτάτου Τουρκικού Δικαστηρίου να αρνηθεί την οικουμενικότητα του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως αντιτίθεται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10. Απαιτούμε από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Τουρκίας να αναγνωρίσουν την γενοκτονία κατά των Αρμενίων, Ασσυρίων και Ελλήνων εκ των οποίων η πλειονότητα ήταν οι Έλληνες Πόντιοι.

11. Καταδικάζουμε τις συνεχείς παραβιάσεις του Ελληνικού χώρου από την Τουρκία.

12. Απαιτούμε την επιστροφή των ιερών κειμηλίων των μοναστηριών Δράμας και Σερρών από τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας.

13. Απαιτούμε από το Ηνωμένο Βασίλειο την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στον τόπο της καταγωγής τους.

14. Οι Καλλάς, είναι Έλληνες, απόγονοι των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τα βόρεια Ιμαλάια στην ορεινή περιοχή Χιντου Κους του Πακιστάν. Ο γηγενής λαός των Καλλάς κατόρθωσε να διατηρήσει τον αρχαίο πολιτισμό και παραδόσεις του από τον 4ο αιώνα π.χ. αλλά απειλείται με αφανισμό. Ως αδερφοί Έλληνες, Μακεδόνες, υποστηρίζουμε τις προσπάθειες τους να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα και αξίες.

15. Υποστηρίζουμε την πρόταση των Καλλάς “Bring the Glory Back” (Επαναφέρετε την Δόξα) η οποία προτρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος του Μ. Αλέξανδρου ως πρότυπο λειτουργίας του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών

16. Η συλλογή των οστών Ελλήνων στρατιωτών, οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν είναι οικονομική συναλλαγή, αλλά ανθρωπιστικό ζήτημα και εθνικό καθήκον μας. Η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί το Σεβασμό των Ανθρωπίνων, Πολιτικών, Πολιτιστικών, Θρησκευτικών και Εκπαιδευτικών Δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας.

17. Οι Αλβανοί οφείλουν να σταματήσουν τις προπαγανδιστικές προσπάθειες των Τσάμηδων, εάν η Αλβανία επιθυμεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

18. Αναρωτιόμαστε για το δεσμό μεταξύ του Τουρκικού Λόμπι στις ΗΠΑ και της Ηνωμένης «Μακεδονικής» Διασποράς.
πηγη

Ο Λαος στον δρομο, η αριστερα ετοιμαζεται για το νεο της πολυτεχνειο και οι πατριωτες αποχαυνωμενοι στον καναπε!



Σύνταγμα αγανακτισμένη κοπέλα σημαίαΚανείς από εμάς δεν πρέπει να αμφισβητήσει ότι ζούμε συγκλονιστικές στιγμές. 

Ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού μετά από πολλές ημέρες ήρεμων εκδηλώσεων και αποδοκιμασιών προς το πολιτικό σύστημα, περνάει στην αντεπίθεση, προπηλακίζοντας όλους τους εκπρόσωπους του πολιτικού συστήματος.

Είναι βέβαιο ότι πάμε σε ολική ρήξη της κοινωνίας με το πολιτικό σύστημα. Πάμε σε μια ρήξη και αυτοί που απουσιάζουν είναι ο λεγόμενος "πατριωτικός χώρος". Παρακάτω θα περιγράψουμε τα αίτια αυτής της εκούσιας αποχής από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας. Και εννοούμε τους οργανωμένους πατριώτες και όχι τους μεμονωμένους που έχουν κατακλύσει τις πλατείες.

Από την άλλη έχουμε μια αριστερά που όπως πάντα με τα γρήγορα αντανακλαστικά της, και απουσία όλων ημών καπηλεύεται και προσπαθεί να αυτοανακηρυχτεί καθοδηγητής της λαϊκής αυτής εξέγερσης. Ενώ το ΚΚΕ στην αρχή σνόμπαρε τις εκδηλώσεις αυτές στην συνέχεια κάνει στροφή 180 μοιρών κολακεύοντας τους αγανακτισμένους, ο δε συνασπισμός με τον τρόπο του αφήνει να εννοηθεί ότι χαίρεται, αν όχι, ότι υποδαυλίζει αυτές τις εκδηλώσεις. Το σύστημα απλόχερα τους προσφέρει όλο τον κόσμο αυτό που διαμαρτύρεται, με έξυπνα τερτίπια.
Ο Λοβέρδος κατηγορεί το ΠΑΜΕ και ο Πεταλωτής το σύριζα ότι είναι πίσω από αυτές τις εκδηλώσεις.

Το ΚΚΕ και ο σύριζα αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος πηγαίνει προς την καθολική ρήξη με το πολιτικό σύστημα αφού οι "μαύροι μήνες" που έρχονται θα οδηγήσουν με μαθηματικά ακρίβεια προς αυτό το αποτέλεσμα. Οι πολιτικοί της αριστεράς θέλουν να επωμιστούν όλη την δόξα από την ανατροπή του τωρινού πολιτικού συστήματος που έρχεται, και να αυτοανακηρυχθούν σωτήρες του λαού για ακόμα μία φορά! Είναι το "δεύτερο πολυτεχνείο". Ποιοι λείπουν από τις μεγάλες αυτές στιγμές... μα όλοι εμείς, οι εθνικιστές.

Εμείς που επί χρόνια βρίζαμε τον Ελληνικό λαό που καθόταν στον καναπέ και ανεχόταν τα πάντα, τώρα που σηκώθηκε... καθίσαμε ΕΜΕΙΣ
Ποιο είναι το επιχείρημα του πατριωτικού χώρου που τον κρατά μακριά από αυτές τις διεργασίες;... Ότι οι εκδηλώσεις αυτές επειδή διαφημίστηκαν από το σύστημα δεν είναι οι γνήσιες αλλά "μαϊμού", είναι απλώς για την εκτόνωση του λαού και τίποτα παραπάνω, είναι ένα πανηγυράκι λένε οι ξερόλες.
Τα αποδεικτικά τους στοιχεία είναι ότι στις εκδηλώσεις αυτές οι Έλληνες πίνουν μπύρες και τρώνε σουβλάκια. 

Δείχνουν φωτογραφίες αλλοδαπών που παραβρίσκονται και αυτοί στις πλατείες. Σιχτιρίζουν τους διαδηλωτές που δεν κρατάνε όλοι σημαίες και λενε ότι η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού είναι υποκινούμενη από ξένα κέντρα αφού παρουσιάζουν και έναν συγγραφέα του εξωτερικού υμνητή της παγκοσμιοποίησης που γράφει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η αγανάκτηση μεθοδεύεται από αυτούς για να πέσουν οι κυβερνήσεις και να έρθει η παγκόσμια δικτατορία...

Αδυνατεί ο πατριωτικός χώρος να δει την παγίδα που του έστησε το σύστημα και τον οδήγησε στην απαξίωση των πρωτοφανών αυτών εκδηλώσεων μίσους προς το πολιτικό σύστημα. Το σύστημα ήξερε ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η εξέγερση του Ελληνικού λαού αλλά όλο το θέμα ήταν να μην είναι καθοδηγητές της εξέγερσης αυτής οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Έτσι λοιπόν κατέβασε στον δρόμο τον Ελληνικό λαό στον "χρόνο" που ήθελε αυτό, γι αυτό άλλωστε και το διαφήμισε. Τι πέτυχε με αυτό; Πρώτον πέτυχε τον αιφνιδιασμό, και δεύτερον και σημαντικότερο οδήγησε το ποιο υγιές κομμάτι του Ελληνικού λαού, τους εθνικιστές να βλέπουν με καχυποψία τα τεκταινόμενα ,αφού η εξέγερση έχει χορηγό τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 

Ταύτισαν οι εθνικιστές τον Ελληνικό λαό που εξεγέρθηκε πραγματικά με τον χορηγό του. Δηλαδή επειδή είναι μαϊμού ο χορηγός θα είναι μαϊμού και ο Ελληνικός λαός που είναι στον δρόμο . Αδυνατεί να πιστέψει ότι είναι μια πραγματική ρήξη με το σύστημα αφού πιστεύει ότι τα ΜΜΕ ως εκφραστές του συστήματος ουδέποτε θα επιδίωκαν την αυτοκτονία τους. 

Μα αγαπητοί μου γι αυτό σιγοντάρουν τις εκδηλώσεις αυτές, αφού σε μια εξέγερση που θα κάναμε εμείς θα τους έτρωγε το μαύρο σκοτάδι. Τώρα που ελέγχουν την εξέγερση επειδή απουσιάζουμε από αυτήν είναι βέβαιο ότι θα διασωθούν , καθώς και το πολιτικό σύστημα άλλα με άλλα πρόσωπα. Ηξερε το σύστημα οτι τα "μηχανικά αντανακλαστηκά της σκέψης μας θα μας οδηγούσαν στην απαξίωση των εκδηλώσεων αυτών" αφου το ιδιο τις διαφήμισε! Αρα στην αποχή μας ! Το πεδίο ελεύθερο λοιπόν να πάνε οπου θέλουν τις εκδηλώσεις αφού ο αντίπαλος είναι εξουδετερομένος χωρίς μάχη!

Ας κάτσουμε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ και ας παρακολουθούμε από μακρυά τα γεγονότα. Με αυθάδεια συκοφαντούμε τον λαό που είναι στον δρόμο λέγοντας ότι πάει σε πανηγυράκι. Η τσίμπλα στα μάτια μας αλλοίωσε την όρασή μας και αδυνατούμε να δούμε την καταμέτωπο επίθεση που κάνει ο λαός μας στο υπάρχον σύστημα. Μένουμε να διαφημίζουμε τους Πακιστανούς που είναι στις πλατείες για να δικαιολογήσουμε την απραξία μας. Βλέπουμε δηλαδή τους αλλοδαπούς που τους σέρνει η αριστερά που θέλει να καπηλευθεί τον αγώνα των Ελλήνων, που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και δεν βλέπουμε τις χιλιάδες των Ελλήνων που φτύνουν καταπρόσωπο το σύστημα.
Ας είμασταν εκεί να μην είχαν αλλοδαπούς οι πλατείες!

Λέμε χαιρέκακα ότι είναι πανηγυράκι επειδή κάποιοι χτυπάνε κατσαρόλες και αδυνατούμε να ακούσουμε τα συνθήματα που μανιασμένα ξεστομίζουν οι Έλληνες:
Αλήτες προδότες πολιτικοί!
Κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες!
Ο λαός στη βουλή οι προδότες στο γουδί!
Κλέφτες, προδότες,
Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή!

Τους κοροϊδεύουμε ότι δεν κρατάνε όλοι σημαίες. Αυτό τι σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες;;! Ας είμασταν εκεί να ήταν χιλιάδες οι σημαίες!
Οι εξαγριωμένοι Έλληνες πετροβολούν , φτύνουν , προπηλακίζουν , στήνουν καρτέρι στους πολιτικούς αναγκάζοντας τους να τους φυγαδεύει η αστυνομία και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα λέγοντας ένα σωρό μαλακίες!

Συκοφαντούμε την αγανάκτηση του λαού μας λέγοντάς του: Ρε μην πιάνεσαι κορόιδο και αγανακτείς δες τι λέει ο τάδε συγγραφέας... ότι σε βάζουν να αγανακτήσεις για να πέσουν οι κυβερνήσεις και να φέρουν παγκόσμια δικτατορία. Λες και άμα πέσει το πολιτικό μας σύστημα αύριο, μεθαύριο θα έχουμε παγκόσμιο κυβερνήτη! Μην ανησυχείτε πατριώτες μου ο "πάγκος" των εγχώριων εξουσιαστών είναι αρκετά μεγάλος υπάρχει ρεζέρβα να φαν και οι κότες!

θα ήθελα να ρωτήσω ειλικρινά:Τι κακό θα παθαίναμε αν συμμετείχαμε ενεργά μαζί με τον λαό;
Και εννοώ χωρίς λάβαρα και ταμπέλες, αλλά με σύνθημα όλοι οι πατριώτες με ελληνικές σημαίες στις πλατείες.
Τι θα μας πείραζε μαζί και με τα παραπάνω συνθήματα, να φωνάζαμε έξω οι ξένοι απο την Ελλάδα εθνικοποιώντας την οργή του κόσμου;
  
Τότε θα καθάριζαν οι πλατείες από αυτούς που σέρνουν τους αλλοδαπούς μαζί τους. Αλλά διαλέξαμε την αποχή αφήνοντας την αγνές ψυχές των Ελλήνων στα χέρια της αριστεράς. Δεν πειράζει ας ονειρευόμαστε την επανάσταση που θα κάνουμε εμείς ο καθένας με τον καημό του. Οι ελαφροπατριώτες περιμένοντας την επανάσταση του Σαμαρά και οι σκληροπυρηνικοί την επανάσταση που θα κάνουν μόνο αυτοί!

thermopilai

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΓΙΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ" !


ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και πορτοκαλί επαναστάτες προσπαθούνε να καπελώσουνε την αυθόρμητη συγκέντρωση των αγανακτισμένων ΕΛΛΗΝΩΝ !!! - ΠΡΟΣΟΧΗ στο http://real-democracy.gr/
Η πτυχιακή της πάνω στην παγκοσμιοποίηση εδώ :
http://www.pee.gr/wp-content/uploads/praktika_synedrion_files/pr_syn/s_nay/c/1/FOTEINOS_SIMENI.htm
ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

Το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΏ:

Περσεφόνη Σιμένη, η οργανώτρια των «Αγαναχτισμένων» - ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" - ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙ@ΟΛΟ VIDEO

Ποιοί κρύβονται πίσω απο την σελίδα real-democracy.gr;!

Αποκάλυψη: Καμία σχέση οι ''Αγανακτισμένοι Έλληνες'' με το real-democracy.gr !