Χρήστες OnLine

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Ο Λαος στον δρομο, η αριστερα ετοιμαζεται για το νεο της πολυτεχνειο και οι πατριωτες αποχαυνωμενοι στον καναπε!Σύνταγμα αγανακτισμένη κοπέλα σημαίαΚανείς από εμάς δεν πρέπει να αμφισβητήσει ότι ζούμε συγκλονιστικές στιγμές. 

Ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού μετά από πολλές ημέρες ήρεμων εκδηλώσεων και αποδοκιμασιών προς το πολιτικό σύστημα, περνάει στην αντεπίθεση, προπηλακίζοντας όλους τους εκπρόσωπους του πολιτικού συστήματος.

Είναι βέβαιο ότι πάμε σε ολική ρήξη της κοινωνίας με το πολιτικό σύστημα. Πάμε σε μια ρήξη και αυτοί που απουσιάζουν είναι ο λεγόμενος "πατριωτικός χώρος". Παρακάτω θα περιγράψουμε τα αίτια αυτής της εκούσιας αποχής από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας. Και εννοούμε τους οργανωμένους πατριώτες και όχι τους μεμονωμένους που έχουν κατακλύσει τις πλατείες.

Από την άλλη έχουμε μια αριστερά που όπως πάντα με τα γρήγορα αντανακλαστικά της, και απουσία όλων ημών καπηλεύεται και προσπαθεί να αυτοανακηρυχτεί καθοδηγητής της λαϊκής αυτής εξέγερσης. Ενώ το ΚΚΕ στην αρχή σνόμπαρε τις εκδηλώσεις αυτές στην συνέχεια κάνει στροφή 180 μοιρών κολακεύοντας τους αγανακτισμένους, ο δε συνασπισμός με τον τρόπο του αφήνει να εννοηθεί ότι χαίρεται, αν όχι, ότι υποδαυλίζει αυτές τις εκδηλώσεις. Το σύστημα απλόχερα τους προσφέρει όλο τον κόσμο αυτό που διαμαρτύρεται, με έξυπνα τερτίπια.
Ο Λοβέρδος κατηγορεί το ΠΑΜΕ και ο Πεταλωτής το σύριζα ότι είναι πίσω από αυτές τις εκδηλώσεις.

Το ΚΚΕ και ο σύριζα αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος πηγαίνει προς την καθολική ρήξη με το πολιτικό σύστημα αφού οι "μαύροι μήνες" που έρχονται θα οδηγήσουν με μαθηματικά ακρίβεια προς αυτό το αποτέλεσμα. Οι πολιτικοί της αριστεράς θέλουν να επωμιστούν όλη την δόξα από την ανατροπή του τωρινού πολιτικού συστήματος που έρχεται, και να αυτοανακηρυχθούν σωτήρες του λαού για ακόμα μία φορά! Είναι το "δεύτερο πολυτεχνείο". Ποιοι λείπουν από τις μεγάλες αυτές στιγμές... μα όλοι εμείς, οι εθνικιστές.

Εμείς που επί χρόνια βρίζαμε τον Ελληνικό λαό που καθόταν στον καναπέ και ανεχόταν τα πάντα, τώρα που σηκώθηκε... καθίσαμε ΕΜΕΙΣ
Ποιο είναι το επιχείρημα του πατριωτικού χώρου που τον κρατά μακριά από αυτές τις διεργασίες;... Ότι οι εκδηλώσεις αυτές επειδή διαφημίστηκαν από το σύστημα δεν είναι οι γνήσιες αλλά "μαϊμού", είναι απλώς για την εκτόνωση του λαού και τίποτα παραπάνω, είναι ένα πανηγυράκι λένε οι ξερόλες.
Τα αποδεικτικά τους στοιχεία είναι ότι στις εκδηλώσεις αυτές οι Έλληνες πίνουν μπύρες και τρώνε σουβλάκια. 

Δείχνουν φωτογραφίες αλλοδαπών που παραβρίσκονται και αυτοί στις πλατείες. Σιχτιρίζουν τους διαδηλωτές που δεν κρατάνε όλοι σημαίες και λενε ότι η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού είναι υποκινούμενη από ξένα κέντρα αφού παρουσιάζουν και έναν συγγραφέα του εξωτερικού υμνητή της παγκοσμιοποίησης που γράφει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η αγανάκτηση μεθοδεύεται από αυτούς για να πέσουν οι κυβερνήσεις και να έρθει η παγκόσμια δικτατορία...

Αδυνατεί ο πατριωτικός χώρος να δει την παγίδα που του έστησε το σύστημα και τον οδήγησε στην απαξίωση των πρωτοφανών αυτών εκδηλώσεων μίσους προς το πολιτικό σύστημα. Το σύστημα ήξερε ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η εξέγερση του Ελληνικού λαού αλλά όλο το θέμα ήταν να μην είναι καθοδηγητές της εξέγερσης αυτής οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Έτσι λοιπόν κατέβασε στον δρόμο τον Ελληνικό λαό στον "χρόνο" που ήθελε αυτό, γι αυτό άλλωστε και το διαφήμισε. Τι πέτυχε με αυτό; Πρώτον πέτυχε τον αιφνιδιασμό, και δεύτερον και σημαντικότερο οδήγησε το ποιο υγιές κομμάτι του Ελληνικού λαού, τους εθνικιστές να βλέπουν με καχυποψία τα τεκταινόμενα ,αφού η εξέγερση έχει χορηγό τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 

Ταύτισαν οι εθνικιστές τον Ελληνικό λαό που εξεγέρθηκε πραγματικά με τον χορηγό του. Δηλαδή επειδή είναι μαϊμού ο χορηγός θα είναι μαϊμού και ο Ελληνικός λαός που είναι στον δρόμο . Αδυνατεί να πιστέψει ότι είναι μια πραγματική ρήξη με το σύστημα αφού πιστεύει ότι τα ΜΜΕ ως εκφραστές του συστήματος ουδέποτε θα επιδίωκαν την αυτοκτονία τους. 

Μα αγαπητοί μου γι αυτό σιγοντάρουν τις εκδηλώσεις αυτές, αφού σε μια εξέγερση που θα κάναμε εμείς θα τους έτρωγε το μαύρο σκοτάδι. Τώρα που ελέγχουν την εξέγερση επειδή απουσιάζουμε από αυτήν είναι βέβαιο ότι θα διασωθούν , καθώς και το πολιτικό σύστημα άλλα με άλλα πρόσωπα. Ηξερε το σύστημα οτι τα "μηχανικά αντανακλαστηκά της σκέψης μας θα μας οδηγούσαν στην απαξίωση των εκδηλώσεων αυτών" αφου το ιδιο τις διαφήμισε! Αρα στην αποχή μας ! Το πεδίο ελεύθερο λοιπόν να πάνε οπου θέλουν τις εκδηλώσεις αφού ο αντίπαλος είναι εξουδετερομένος χωρίς μάχη!

Ας κάτσουμε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ και ας παρακολουθούμε από μακρυά τα γεγονότα. Με αυθάδεια συκοφαντούμε τον λαό που είναι στον δρόμο λέγοντας ότι πάει σε πανηγυράκι. Η τσίμπλα στα μάτια μας αλλοίωσε την όρασή μας και αδυνατούμε να δούμε την καταμέτωπο επίθεση που κάνει ο λαός μας στο υπάρχον σύστημα. Μένουμε να διαφημίζουμε τους Πακιστανούς που είναι στις πλατείες για να δικαιολογήσουμε την απραξία μας. Βλέπουμε δηλαδή τους αλλοδαπούς που τους σέρνει η αριστερά που θέλει να καπηλευθεί τον αγώνα των Ελλήνων, που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και δεν βλέπουμε τις χιλιάδες των Ελλήνων που φτύνουν καταπρόσωπο το σύστημα.
Ας είμασταν εκεί να μην είχαν αλλοδαπούς οι πλατείες!

Λέμε χαιρέκακα ότι είναι πανηγυράκι επειδή κάποιοι χτυπάνε κατσαρόλες και αδυνατούμε να ακούσουμε τα συνθήματα που μανιασμένα ξεστομίζουν οι Έλληνες:
Αλήτες προδότες πολιτικοί!
Κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες!
Ο λαός στη βουλή οι προδότες στο γουδί!
Κλέφτες, προδότες,
Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή!

Τους κοροϊδεύουμε ότι δεν κρατάνε όλοι σημαίες. Αυτό τι σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες;;! Ας είμασταν εκεί να ήταν χιλιάδες οι σημαίες!
Οι εξαγριωμένοι Έλληνες πετροβολούν , φτύνουν , προπηλακίζουν , στήνουν καρτέρι στους πολιτικούς αναγκάζοντας τους να τους φυγαδεύει η αστυνομία και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα λέγοντας ένα σωρό μαλακίες!

Συκοφαντούμε την αγανάκτηση του λαού μας λέγοντάς του: Ρε μην πιάνεσαι κορόιδο και αγανακτείς δες τι λέει ο τάδε συγγραφέας... ότι σε βάζουν να αγανακτήσεις για να πέσουν οι κυβερνήσεις και να φέρουν παγκόσμια δικτατορία. Λες και άμα πέσει το πολιτικό μας σύστημα αύριο, μεθαύριο θα έχουμε παγκόσμιο κυβερνήτη! Μην ανησυχείτε πατριώτες μου ο "πάγκος" των εγχώριων εξουσιαστών είναι αρκετά μεγάλος υπάρχει ρεζέρβα να φαν και οι κότες!

θα ήθελα να ρωτήσω ειλικρινά:Τι κακό θα παθαίναμε αν συμμετείχαμε ενεργά μαζί με τον λαό;
Και εννοώ χωρίς λάβαρα και ταμπέλες, αλλά με σύνθημα όλοι οι πατριώτες με ελληνικές σημαίες στις πλατείες.
Τι θα μας πείραζε μαζί και με τα παραπάνω συνθήματα, να φωνάζαμε έξω οι ξένοι απο την Ελλάδα εθνικοποιώντας την οργή του κόσμου;
  
Τότε θα καθάριζαν οι πλατείες από αυτούς που σέρνουν τους αλλοδαπούς μαζί τους. Αλλά διαλέξαμε την αποχή αφήνοντας την αγνές ψυχές των Ελλήνων στα χέρια της αριστεράς. Δεν πειράζει ας ονειρευόμαστε την επανάσταση που θα κάνουμε εμείς ο καθένας με τον καημό του. Οι ελαφροπατριώτες περιμένοντας την επανάσταση του Σαμαρά και οι σκληροπυρηνικοί την επανάσταση που θα κάνουν μόνο αυτοί!

thermopilai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου