Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

– ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. &Ι ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"


ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΟΛΩΝΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ, ΔΑΦΝΗΣ, Ν. ΙΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ-ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ & ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΑΓΟΥΝ, ΛΑΘΡΟΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΑΣΙΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ (Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

(ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Ή ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ,

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠ.ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ)

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ (Πράσινης) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Προεκλογική θεατρική επιδρομή της Αστυνομίας στη περιοχή του Πολυτεχνείου μετά από δίχρονη αναμονή για τα μάτια των ψηφοφόρων !!!

Εδώ και δυο χρόνια η κατάσταση στη περιοχή του πολυτεχνείου με τους Αφρικανούς εμπόρους της πρέζας ήταν αφόρητη, οι κάτοικοι διαρκώς καλούσαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί υπάλληλοι τους αγνοούσαν προκλητικά.

Ακόμα και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ είχε αναγκασθεί να καλέσει την Άμεσο Δράση της αστυνομίας, τον οποίο και αγνόησαν όπως και όλους τους άλλους.
Οι κάτοικοι έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν ακόμα και μήνυση εναντίον της αστυνομίας, κατέφευγαν δε και σε ‘κανάλια’ αλλά και σε εφημερίδες.
Οι μόνοι που ασχοληθήκαν με το θέμα ήταν ο Σπύρος Χατζάρας από το blue sky και το δελτίο 11 και το Hellenic Revenge.

Τώρα που πλησιάζουν εκλογές-δημοψήφισμα, η καλή μας αστυνομία θυμήθηκε ότι η πώληση πρέζας είναι έγκλημα και ενήργησε έτσι ώστε να συλλάβει τον στρατό κατοχής που πουλούσε πρέζα στη περιοχή.


Ρωτάμε λοιπόν τη καλή μας αστυνομία:
Αυτά τα δυο χρόνια που προκαλεί με την αδιαφορία της (;) τον Ελληνικό λαό
(όπως προκαλούσε και με τη παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμονα)
Πόσα Ελληνόπουλα πέθαναν από τα ναρκωτικά;
Πόσα πέρασαν στην πορνεία για τα ναρκωτικά;
Πόσα αρώστησαν με λοιμώδη νοσήματα για τα ναρκωτικά;
Πόσα άλλα έγιναν και δεν έπεσαν στην αντίληψή μας;
Πόσα χρήματα κέρδισε το πρεζεμπόριο, όλο αυτό το διάστημα με την ανοχή (;) της αστυνομίας;

Τώρα που ψάχνουν για ψήφο οι λαθροδήμαρχοι το θυμηθήκατε καλοί μου αστυνομικοί ότι εκεί γινότανε το έλα να δεις από τους λαθρομετανάστες πρεζέμπορους;

Και εδώ το σχετικό δημοσίευμα:
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/55.html