Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

– ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. &Ι ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"


ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΟΛΩΝΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ, ΔΑΦΝΗΣ, Ν. ΙΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ-ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ & ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΑΓΟΥΝ, ΛΑΘΡΟΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΑΣΙΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ (Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

(ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Ή ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ,

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠ.ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου