Χρήστες OnLine

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η εικονική πραγματικότητα και η αλήθεια για τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες




10 δις τον χρόνο, κοστίζουν σε όλους μας οι τζάμπα εργάτες των εργολάβων, που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους.

Μεγάλη Φοροδιαφυγή και Καταστροφή του ασφαλιστικού συστήματος.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η ΝΔ, του (Καραμανλή) ,μέσα στο 2008 ,εξέδωσε περίπου 400.000 άδειες σε «μετανάστες» που «επέλεξαν» να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα μας.

Σύμφωνα, με τα ανακριβή ημιτελή και παραποιημένα στοιχεία, του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ) στο οποίο ο Παυλόπουλος είχε τοποθετήσει πρόεδρο ένα «κομματόσκυλο» της ΝΔ, τον (καθηγητάκο μαθηματικών) Αλέξανδρο Ζαβό, οι «μετανάστες» ήταν από την Αλβανία, 316.000 , Ρουμανία 14.000 , Ρωσία: 11.000 , Πακιστάν: 12.800, Ουκρανία: 19.200, Μολδαβία: 10.000, Ινδία 10.000, Φιλιππίνες: 7.000. (Μπαγκλαντες 0,Ιρακ 0,Αφγανιστάν 0,Σομαλία 0.Αν είναι δυνατόν!!!!!)

Αυτοί οι περίπου 400,000 προστέθηκαν στους περίπου 800.000 ,που ήδη είχαν νόμιμη παρουσία στη χώρα μας. Οι παράνομοι «μετανάστες»,(χωρίς άδεια) υπολογίζονταν στις αρχές του 2009 από τις (πανάκριβες) δειγματοληπτικές έρευνες του ΙΜΕΠΟ , μεταξύ 205.000 και 250.000.

Ο «Χοντρικός» τους υπολογισμός είναι 1.500.000.

Χωρίς να υπολογίζουν τα μέλη οικογενειών, τους ανήλικους, και τους ηλικιωμένους, (που πάλι στο περίπου είναι 400,000) τα «κορίτσια»,τους μαφιόζους, τους αιτούντες άσυλο κλπ κλπ (στο περίπου είναι 150,000).

Το ΙΜΕΠΟ δηλαδή, υπολογίζει όλους τους ξένους στο «περίπου» σε 2.000.000.

Η «αλβανική κοινότητα» μιλάει για 1.500.000 Αλβανούς στην Ελλάδα. Η «Πακιστανική κοινότητα» για 500.000 και η «μουσουλμανική κοινότητα» (που «αγκαλιάζει» τους μη Πακιστανούς και Αλβανούς) για 1.000.000 .(Αυτοί όμως υπολογίζουν και τα μέλη των οικογενειών).

Την πραγματικότητα δεν την ξέρει κανείς. Και αν κάποιος την ξέρει δεν την λέει.

Ένας αριθμός μεταξύ 3.500.000-4.500.000 εκ θα μπορούσε υποθετικά να εκφράζει την πραγματικότητα.

Ένα σημαντικό ποσοστό των μεταναστών (43%), σύμφωνα με άλλη (πανάκριβη) δειγματοληπτική έρευνα του ΙΜΕΠΟ, προτίθεται να μείνει μόνιμα στη χώρα μας.

Σύμφωνα, με τις πανάκριβες δειγματοληπτικές έρευνες του ΙΜΕΠΟ, το μέσο μηνιαίο ποσό των εμβασμάτων που στέλνουν μέσω τραπεζών, οι «νόμιμοι μετανάστες» στην πατρίδα τους , είναι 337 ευρώ .(4050 ευρώ τον χρόνο).Η διαρροή συναλλάγματος προς τις χώρες αποστολής είναι επίσημα 4 δις ευρώ τον χρόνο.

Είναι χρήματα που φεύγουν από την ελληνική οικονομία, και μειώνουν την ρευστότητα της.

Την 5 ετία της ΝΔ, το ποσό αυτό ήταν μεταξύ 15-20 δίς. Εάν υπολογίσουμε την αποταμίευση των παράνομων στο 50% των «νόμιμων», καταλήγουμε στο συντηρητικό συμπέρασμα, ότι η λαθρομετανάστευση «ωφέλησε» την ελληνική κοινωνία και οικονομία, με «αφαίμαξη» 30 δις ευρώ τουλάχιστον.

-Ταυτόχρονα το συνολικό ποσό των αποταμιεύσεων των «μεταναστών» στις ελληνικές τράπεζες υπολογίζεται σε 560 εκατ. ευρώ. (185 ευρώ το μήνα κατά κεφαλή).

-Η μέση μηνιαία αμοιβή τους είναι 810 ευρώ.

Επομένως με 9720 ευρώ ετήσιο εισόδημα δεν πληρώνουν φόρους, είναι πελάτες όλων των κοινωνικών επιδομάτων ,και έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν εκπαίδευση, και παιδικό σταθμό, για τα «ελληνόπουλα» τους.

Τώρα πώς είναι δυνατό με εισόδημα 810 ευρώ, να αποταμιεύουν τα 522, είναι ένα μαθηματικό ζήτημα για τον κ.Ζαβό και την κυβέρνηση.

Εδώ κρύβεται η τεραστία εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή.

Ακόμα η «άφιξη» των 2.500.000 -300000 λαθρομεταναστών, έχει αποφέρει στην Μαφία-τούρς ένα (αφορολόγητο) εισόδημα τουλάχιστον 10.000.000 δίς ευρώ, που το μισό έφυγε για «άλλες μαφίες».

Το 18% των «μεταναστών» είναι «αυτοαπασχολούμενοι», και το 3% έχουν μπεί στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Από την πρώτη εκτίμηση η ζημιά για τον Έλληνα φορολογούμενο είναι η διαρροή 35 δις που λείπουν από τις ελληνικές τσέπες και την ελληνική οικονομία, φοροδιαφυγή 4-5 δίς που λείπουν από το έλλειμμα, και εισφοροδιαφυγή 2,5-3,5 δις που λείπουν από τα χρεωκοπημένα Ταμεία. Ενώ το δημοσιονομικό βάρος των παροχών στους «τζαμπατζήδες» υπολογίζεται 2-2,5 δις τον χρόνο.

Για κάντε έναν υπολογισμό.

10 δις τον χρόνο, κοστίζουν σε όλους μας οι τζάμπα εργάτες των εργολάβων, που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους.

ΥΓ1.Από τις πανάκριβες έρευνες του ΙΜΕΠΟ που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στο πλαίσιο του Έργου της Σύμπραξης «Α.Σ.Π.Ι.Δ.Δ.Α.», τρώνε οι πελάτες φίλοι και συνεργάτες του Προγράμματος, της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Εqual.

ΥΓ2. Ένα από τα κολοσσιαία ψέματα του Εqual. «Πολλοί από τους μετανάστες με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, απασχολούνται σε εργασίες που απαιτούν μικρότερη μόρφωση και αρκετοί εργάζονται σε δουλειές διαφορετικές από εκείνες που έκαναν στη χώρα τους».Έχετε δει πολλούς Πακιστανοαλβανοαφγανούς με «πτυχία» στους κήπους της Εκάλης;

Άκου πολλοί!!!

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ (ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ) ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ-Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ -ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ,ΟΧΙ ΜΑΖΕΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ Η ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΛΕΦΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ..

ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

πηγή:

Δελτίο των 11

Η Ντόρα επιχορηγούσε το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" του Δημητρά



Το ξέρετε το "Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι";

Τον Παναγιώτη Δημητρά;

Το "Ουράνιο Τόξο";

Την "τουρκική μειονότητα" στην Θράκη που ανακάλυψε ο Δημητράς;

Την "μακεδονική";

Αν δεν τα ξέρετε δεν θα σας χρησιμεύσει αυτό το έγγραφο.





πηγή

Σχόλιο:Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις διαβάστε τους ακόλουθους συνδέσμους:












Με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο και Όχι μόνο για πλημμέλημα ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΗ ΔΙΩΞΙΣ στον Πρύτανη του Ε.Μ.Π. κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη…


1075977_b1

”Προτιμώ να καταδικασθώ παρά να κλείσω το indymedia” δηλώνει ο πρύτανης του Ε.Μ.Π κ. Μουτζούρης.

Και όμως, αν εφαρμόζονταν οι νόμοι, θα έπρεπε να είχε διωχθεί με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο, για την συνειδητή επιλογή του να στεγάζη και μάλιστα με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, με το όνομα Athens Indymedia όπου:

- Συμμετέχουν ενεργά ως διαμορφωτές του περιεχομένου της ιστοσελίδος, έχοντας μάλιστα πρόσβαση στο να αναρτούν απευθείας ανακοινώσεις και ηλεκτρονικό υλικό, μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.

- Συμμετέχουν ενεργά ως διαμορφωτές του περιεχομένου της ιστοσελίδος και αναρτούν ελεύθερα ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για εμπρησμούς τραπεζών και καταστημάτων, δεκάδες μέλη “αντιεξουσιαστικών” οργανώσεων των οποίων οι δραστηριότητες υπόκεινται στις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου.

- Προβάλλονται συστηματικά ακολουθούμενες από ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες των τελευταίων ετών, όπως η ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγ. Παρασκευής, οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια, όπως και η καταστροφή δημοσιας και ιδωτικής περιουσίας με σκοπό τον πολιτικό εκβιασμό, πράξεις που υπόκεινται στις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου.

- Μαζί με την προτροπή των αναγνώστών της ιστοσελίδος “Athens Indymedia” σε τρομοκρατικές ενέργειες, έχει δημοσιευθεί συχνά υλικό το οποίο περιέχει και συμβουλευτικές οδηγίες για την διάπραξή τους, όπως οδηγίες κατασκευής βομβών μολότωφ και εκρητικών μηχανισμών, οδηγίες οργάνωσης “αντάρτικου πόλεων” , οδηγίες διαφυγής και αποφυγής συλλήψεως μετά από την διάπραξιν των εν λόγω εγκλημάτων.

-Το “Athens Indymedia”, λειτούργησε ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην υποτιθέμενη “εξέγερση του Δεκέμβρη” του 2008, στην οποία διαπράχτηκαν πλήθος τρομοκρατικών και κακουργηματικών ενεργειών.

- Το “Athens Indymedia” αποτέλεσε ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ για πλήθος τέτοιων ενεργειών, στις οποίες και προέτρεψε, όπως και για πλήθος κακουργημάτων κατά της ζωής και της περιουσίας.

Για τους παραπάνω λογους, ζητούμε την ΑΜΕΣΗ παρέμβση οποιουδήποτε εισαγγελέα σέβεται τους νόμους του κράτους, και την άσκηση διώξεως ενταντίον του πρυτάνεως του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, βάσει των διατάξεων του Αντιτρομοκρατικού Νόμου, με τις κατηγορίες της ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ και της ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.


πηγη


Ποιος είναι ο Χορηγός των Χαφιέδων και Πρακτόρων του «Ουράνιου Τόξου»;


Νέο γραφείο στην Έδεσσα εγκαινίασε η ανύπαρκτη «μακεδονική μειονότητα»


Το κόμμα «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία - Ουράνιο Τόξο» της αυτοαποκαλούμενης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, εγκαινίασε την Κυριακή (15/11) γραφείο σε κεντρικό δρόμο της Έδεσσας.
Πρόκειται για το δεύτερο γραφείο του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του "να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Κεντρική Μακεδονία, όπου διαμένει σημαντικός αριθμός εθνικά Μακεδόνων και ομιλητών της μακεδονικής γλώσσας".

Μετά τα επίσημα εγκαίνια του γραφείου την περασμένη Κυριακή στην Έδεσσα - ή "Voden", σύμφωνα με το Ουράνιο Τόξο, το Κεντρικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησε συνεδρίαση, στην οποία συμφωνήθηκε η αποστολή επιστολής στον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, "με σκοπό να ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και της μακεδονικής μειονότητας."

Το γραφείο στην Έδεσσα είναι το δεύτερο του Ε.Ε.Σ. που λειτουργεί στη Βόρεια Ελλάδα. Το πρώτο είχε ανοίξει στις 6 Σεπτεμβρίου 1995 στη Φλώρινα, προκαλώντας τότε έντονες αντιδράσεις, κυρίως λόγω της δίγλωσσης πινακίδας (Φλώρινα-Lerin).
πηγή NEWSTIME.GR

Δελτιο11.Θα γίνει φορολογικός έλεγχος στα βιβλία του "κόμματος";


πηγη


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Μ.Π





" Οι Πρυτανικές Αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση...Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης."
Άννα Διαμαντοπούλου
υπουργός παιδείας

Την απάντηση στην υπουργό δίνει υπό μορφή σύστασης, ο μεγάλος μας ιστορικός Θουκυδίδης η ρήση του οποίου μας προτρέπει στην "δια βίου μόρφωση" αλλά ...υπό όρους

"Φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας*."
*μτφ=πνευματική ασθένεια

Αν αυτή η τοποθέτηση-δήλωση συμπαράστασης στους ποινικά διωκόμενους για "παράβαση καθήκοντος" (εξ αιτίας της ιδιότυπης "υπόθαλψης" των τρομοκρατών του indymedia) πρυτάνεις κaι αντιπρυτάνεις του ΕΜΠ , δεν αποτελεί παρέμβαση της υπουργού στο έργο της δικαιοσύνης, τότε ειλικρινά θα θέλαμε κάποιος έγκριτος νομικός να μας βοηθήσει στην ερμηνεία του όρου "παρέμβαση".

Εύλογη λοιπόν η απορία μας με την "σπουδή" της κ. Διαμαντοπούλου να "προκαταλάβει" τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να "αθωώσει" a priori τους κυρίους της πρυτανείας

Για το θέμα του indymedia και τον στρατηγικό ρόλο που παίζει αφʼενός στην προώθηση της εγκληματικότητας -τρομοκρατίας ,αφʼετέρου στη "παιδαγωγία" των νέων στη βία και τη μισανθρωπία, έχουν μιλήσει και γράψει εκατοντάδες δημοκρατικοί συμπολίτες μας.

Δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από την απάντηση που έδωσε ο αδιαμφισβήτητος φορέας πολιτισμού και δημοκρατικού φρονήματος Μίκης Θεοδωράκης, στους αλητήριους των "πυρήνων της φωτιάς" οι οποίοι δια της μεθόδου της ..."ελεύθερης διακίνησης ιδεών" made in Ε.Μ.Π and indymedia, τον αποκήρυξαν ,τον καθύβρισαν, τον καταδίκασαν και τον προκήρυξαν.

Αν υποθέσουμε ότι τα επιχειρήματα της μεγάλης "παρέας" με τους γνωστούς ...πνευματικούς και άλλους "μυστικούς" δεσμούς είναι σωστά, τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε τις απόψεις μας για την ελευθερία και την δημοκρατία.

Ο πιο αδαής και "ακατήχητος" στις πολιτικές ιδεολογίες και τα πολιτεύματα, ξέρει ότι η δημοκρατία είναι ένα σύστημα που έλκει την καταγωγή του από την Αρχαία Ελλάδα και του οποίου τα βασικά χαρακτηριστικά είναι ο σεβασμός στην ελευθερία και το αυτεξούσιο του πολίτη τον οποίο θέλει ενεργό και συμμετέχοντα στα κοινά υπό τον όρο ότι και εκείνος θα σέβεται την ελευθερία και το αυτεξούσιο των συμπολιτών του και θα κάνει το πάν ώστε να τηρούνται οι νόμοι, είτε αυτοί προέρχονται από έγγραφους θεσμοθετημένους κώδικες, είτε αποτελούν κοινώς αποδεκτά συστατικά στοιχεία του εθιμικού δικαίου.

Με την λογική που εισάγεται από τον ιδεολογικο-φιλοσοφικό χώρο της "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ", όλα τα αντικειμενικά γνωρίσματα της Δημοκρατίας, μετασχηματίζονται σε έναν άμορφο χυλό γενικών απόψεων τις οποίες μάλιστα μπορεί ο κάθε ένας να διαστέλλει ή να συστέλλει κατά το δοκούν.

Στο τέλος αυτών των "μετασχηματισμών" και των ερμηνευτικών "αυξομειώσεων" δεν απομένει ούτε ίχνος από τα αληθινά συστατικά της Δημοκρατίας και το "λευκό ένδυμα" δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για σφουγγαρόπανο.

Αυτές οι γλυκανάλατες και λαθραίες επικλήσεις μιας δήθεν ελευθερίας που στην πραγματικότητα είναι μια τυραννία μεταμφιεσμένη, στόχο έχουν την προσβολή του σώματος της Δημοκρατίας που είναι ο λαός. Ακριβώς με την ίδια υποκρισία ξεκίνησαν κάποτε και οι σταυροφόροι για να αιματοκυλίσουν εν ονόματι Κάποιου που δεν πίστευαν, ομόθρησκους και αλλόθρησκους λαούς.

Επειδή κυρία Διαμαντοπούλου εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία αναγκαστικά πάλι θα χρησιμοποιήσουμε κάτι από τα ...παλιά (φροντίστε μόνο να σας το μεταφράσει κάποιος φιλόλογος και όχι κανένας ψυχολόγος μισέλληνας γενικός γραμματέας):

"Ου προσποιείσθαι δει φιλοσοφείν αλλ' όντως φιλοσοφείν. Ου γαρ προσδεόμεθα του δοκείν υγιαίνειν αλλά του κατ' αλήθειαν υγιαίνειν."
(Επίκουρος)

Το βίντεο με τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου που στηρίζει τη γιάφκα των τρομοκρατών

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ Η ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑ - ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ



Χρυσαυγίτες αποκαλεί η Χαφιεδοτυπία (κλικ εδώ) τους βετεράνους της ΕΛΔΥΚ, την πρόεδρο Αγνοουμένων της Κύπρου κ. Κουρούπη καθώς επίσης και όλους τους πατριώτες που παραβρέθηκαν στην Στοά Βιβλίου για να αποδοκιμάσουν έντονα το κατάπτυστο έμεσμα του Γκουρογιάννη για τους ήρωες της Κύπρου. (κλικ εδώ)

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Στο βήμα δεν ανέβηκαν ποτέ οι οπαδοί της Ρεπούση και όσοι θεωρούν τους Πολεμιστές της Κύπρου «δολοφόνους».
Αντίθετα η αίθουσα κατακλύστηκε από την οργή των ανθρώπων που δεν ανέχονται άλλο να υβρίζονται η Μνήμη και οι θυσίες τους από το 1974 μέχρι σήμερα.
Οι σκηνές δίκαιης εθνικής οργής εκφράστηκαν εκεί που θα ακουγόντουσαν τα γνωστά παραμύθια περί «ελληνο-τουρκικής φιλίας» και «μοιράσματος ευθυνών». Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν αυτή στην οποία η σύζυγος του Ήρωα Αντιστράτηγου Παύλου Κουρούπη, Μαίρη Κουρούπη έλαβε «ετσιθελικά» τον λόγο αφαιρώντας τον από αυτούς που ήθελαν να σπιλώσουν και την μνήμη του συζύγου της.
Επιτέλους ας καταλάβουν κάποιοι ότι η αναθεώρηση της Ιστορίας δεν θα τους περάσει.

Φωτογραφικό υλικό εδώ

πηγη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.



Eπεισόδια μεταξύ Αλγερινών και Αιγυπτίων είχαμε χθες γύρω στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας. Για περίπου 15 με 20 λεπτά ομάδα περίπου 200 ατόμων έκανε ότι ήθελε στην πλατεία και στην γύρω περιοχή. Ρόπαλα, μαχαίρια, πέτρες, καδρόνια στα χέρια Αλγερινών και Αιγυπτίων χούλιγκαν. Η συμπλοκή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, έπειτα από το τέλος του μπαράζ για το μουντιάλ ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγιναν επεισόδια Αλγερινών και Αιγυπτίων. Με την Γαλλία να έχει και τα περισσότερα με απολογισμό πολλά θύματα της βίας και πολλές υλικές ζημιές από την μανία των χούλιγκαν από το Αλγέρι.

Στα δικά μας τώρα.


Η πλατεία έγινε κέντρο μαχών μουσουλμάνων χούλιγκαν, από την οργή τους δεν ξέφυγαν ούτε και οι Έλληνες περαστικοί και τα ξενοδοχεία της περιοχής, που τραβάνε όλο το μαρτύριο της λαθρομετανάστευσης χειμώνα καλοκαίρι.

Πάντως με την επέμβαση της αστυνομίας, ομάδες Ζ και Δ έκαναν επέμβαση σχετικά γρήγορα 20' λεπτά..έπειτα από τις καταγγελίες των ξενοδόχων και των ανθρώπων της Αττικό Μετρό.

Συλλήψεις και προσαγωγές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά μην περιμένετε να παίξει και πολύ η σχετική είδηση, χαλάει την μανέστρα που φτιάχνουν μαζί η κυβέρνηση και τα κανάλια.

πηγή:
Εγκληματικότητα

Πότε επιτέλους θα γίνει η δίκη του μασόνου πράκτορα των Αγγλοτοιούτων Αριστείδη Στεργιάδη;


Το σιχαμερό κάθαρμα,o Στεργιάδης υπάκουσε σαν πιστό σκυλί τους Αγγλοτοιούτους και εμπόδισε τον εξοπλισμό με Ελληνικά όπλα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Σμύρνης.

Εκτέλεσε μάλιστα και όσους Σμυρνιούς βρήκε με όπλα για να τους σφάξουν μετά άοπλους οι Τούρκοι.

Οι Αγγλοτοιούτοι γνώριζαν πως αν έπαιρναν όπλα οι Ελληνες της Μ.Α όσα λεφτά και να έδιναν οι Χάζαροι από τη Ρωσία ο Κεμάλ θα το είχε βάλει στα πόδια.

Ακόμα και τώρα δεν τολμούν να γράψουν την αλήθεια για αυτό το αηδιαστικό κάθαρμα τον Αριστείδη Στεργιάδη.


Το Ελληνικό κείμενο λέει αυτά


...διαβάστε την συνέχεια εδώ



Δεν κόβετε το δούλεμα κύριοι του ΠΑΣΟΚ;




ΟΚ. «Τα κατάφερε». Λίγο μάλιστα κόντεψαν να μας πείσουν ότι δεν άνοιξε μύτη. Κάτι «ψιλοπράγματα» έγιναν, αλλά κατά τα άλλα, η πορεία ήταν η πιο «ειρηνική» των τελευταίων ετών. Α, τραυματίστηκαν 14 αστυνομικοί. 14... Τι ακριβώς έγινε; Να: κάτι «ψιλομπάχαλα» κάπου στην Αλεξάνδρας, κάτι «μανούρες» μπροστά στο κτίριο της ΓΑΔΑ αλλά και μπροστά στο κτίριο του Αρείου Πάγου, όπου έγιναν σχεδόν 300 προσαγωγές. Επίσης, σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν και στο Πεδίον του Άρεως, όπου έγιναν και εκατοντάδες προσαγωγές, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Χίλτον, όπου το δακρυγόνο έπεσε σύννεφο. Κατά τα άλλα, όλα καλά...

Πριν την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τη διατήρηση της τάξης, έλαβε χώρα μια άλλη επιχείρηση: εκείνη για την επικοινωνιακή διαχείριση της όλης υπόθεσης «πως να τη βγάλουμε την 17η Νοεμβρίου 2009, πολιτικά καθαρή». Έγινε κοινώς αυτό που ποτέ δε γινόταν (επιτυχώς τουλάχιστον) επί Προκόπη Παυλόπουλου: κάτι «στενές επαφές τρίτου τύπου» με υψηλόβαθμους των καναλιών, για να μην δώσουν και τόση έμφαση στην «εικόνα».

Μέρα που είναι, να βοηθήσουν την κατάσταση (και την κυβέρνηση βέβαια). Και φυσικά, τα φιλοκυβερνητικά media ανταποκρίθηκαν. Οι δε αριστεριστές κατάπιαν τη γλώσσα τους. Μπορεί να έγιναν μωβ από το κακό τους, αλλά υπάκουσαν.

Τώρα, πείτε μου εσείς πως γίνεται να υπάρχουν 14 τραυματίες αστυνομικοί και να μην έγινε τίποτα. Λύστε το μυστήριο εσείς. Επικοινωνιακό μυστήριο. Τα θαύματα του ΠΑΣΟΚ ή πως λέμε το άσπρο μαύρο. Πάντως, από μόνη της η στάση ορισμένων, συνιστά ασέβεια στους τραυματίες. Κανείς δεν δείχνει να τους υπολογίζει. Ένας απλός αριθμός, μια στατιστική.

Είναι όμως συμπολίτες μας και συνάνθρωποί μας και όχι αναλώσιμοι και στοιχείο στατιστικής. Αντίθετα, είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να μας προστατεύουν, να θέτουν τη ζωή τους καθημερινά σε κίνδυνο για εμάς, για πενταροδεκάρες, με τον πρωθυπουργό να υιοθετεί στη Βουλή άκριτα κάθε κίβδηλη και κακόβουλη κατηγορία εναντίον τους (βλέπε υπόθεση Νίκαιας) και να μην έχει το θάρρος να ζητήσει συγνώμη (μετά τη δημοσιοποίηση της ιατροδικαστικής έκθεσης), όπως έκανε σε ανάλογη περίπτωση ο Αμερικανός Πρόεδρος (σύλληψη καθηγητού του Harvard και απόδοση αρχικά «ρατσιστικών» κινήτρων στους αστυνομικούς).

Όπως και να έχει, εμείς οφείλουμε να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ στον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: η αξιοπρόσεκτη προσπάθειά του χθες να περιφρουρήσει την τάξη, καταγράφεται. Όντως, τα πράγματα ήταν αυτή τη φορά λίγο καλύτερα.


Αυτό όμως απέχει πολύ από το να λέμε ότι δεν έγινε τίποτα. Οι 14 τραυματίες αστυνομικοί, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την ώρα. Δεδομένου μάλιστα ότι πλησιάζει η 6η Δεκεμβρίου, η προσπάθεια του κ. Χρυσοχοΐδη, θα κριθεί όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά της, συνολικότερα.

Νίκος Χιδίρογλου

πηγή

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ:Με πρόδωσαν οι Έλληνες πολιτικοί


Του Κώστα Βαξεβάνη

Ένας Έλληνας στην καρδιά της CIA


O Σταύρος Λάλας σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει στα «Επίκαιρα»

Οι Αμερικανοί σχεδίαζαν μία προβοκάτσια που θα οδηγούσε σε εμπλοκή της χώρας με τα Σκόπια. Ο Λάλας το γνώριζε. Όμως το έμαθαν και λάθος άνθρωποι.

Για τη CIA, ο Στηβ Λάλας, πρώην υπάλληλός της σε εμπιστευτικές θέσεις, είναι ένας προδότης. Για τους Έλληνες, ένας πατριώτης που κατάφερε να κατασκοπεύει την πιο ισχυρή μυστική υπηρεσία του κόσμου. Η ιστορία του Λάλα δεν είναι μια ιστορία κατασκοπίας μόνο. Είναι αυταπάρνησης, πατριωτισμού και μαζί ντροπής και προδοσίας. Τα δύο πρώτα ανήκουν αποκλειστικά στον ΣΤΑΥΡΟ. Τα υπόλοιπα ανήκουν σε μια χούφτα Κυπατζήδων, πολιτικών και επαγγελματιών της υποτέλειας. Το τραγικό για τον Σταύρο Λάλα είναι πως πλήρωσε για όλα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης:



ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΒΑΖΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ



Αυστηρότερους κανόνες αναφορικά με την υποδοχή μεταναστών εισηγείται η κυβέρνηση των Εργατικών στη Βρετανία, μειώνοντας τον αριθμό των επαγγελμάτων όπου θα είναι δυνατή η πρόσληψη εργατών εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης και θέτοντας όρια στον αριθμό των ξένων που έρχονται κάθε χρόνο στη χώρα με φοιτητική βίζα.

Αυτό προέκυψε από την πρώτη περί μετανάστευσης ομιλία του Γκόρντον Μπράουν από τότε που ανέλαβε την πρωθυπουργία.

Μεταξύ άλλων, ο Βρετανός πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα αυξηθεί από δύο εβδομάδες σε ένα μήνα το διάστημα εντός του οποίου θα ενημερώνεται το κοινό για τα υπάρχοντα κενά στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν πρόσληψη ήδη εγκατεστημένοι στη Βρετανία εργάτες προτού μπορέσουν να διεκδικήσουν την αντίστοιχη θέση μετανάστες. Ο Μπράουν εκφώνησε την ομιλία του σε συγκέντρωση, στο Δυτικό Λονδίνο, ύστερα από δημοσκοπήσεις που έδειξαν ότι οι Εργατικοί χάνουν ψήφους είτε προς την αποχή, είτε προς ακραία κόμματα λόγω των θέσεών τους για τη μετανάστευση.

πηγή

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ


ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ


Όπως ήταν γνωστό σήμερα στην Στοά του βιβλίου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του συκοφάντη του αγώνα της ΕΛΔΥΚ Βασιλη Γκουρογιάννη. Στο εν λόγω βιβλίο ο "κύριος" αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούσε τους αγωνιστές ''πρεζάκηδες'', ''εγκληματίες'', ''βιαστές'' και διάφορα άλλα τέτοια ισχυριζόμενος ότι είναι μυθιστόρημα φυσικά. Όμως λογάριασε λάθος όπως λεεί και το τραγούδι γιατί όταν εισήλθε στην αίθουσα και άρχισε να δίνει συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας το πόσο πατριώτης είναι πήρε μια απάντηση που ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος στην αιθούσα περίμενε.

Εξήντα πέριπου από τους θέατες αναμέσα τους βετεράνοι της ΕΛΔΥΚ, Κυπριοί φοιτητές αλλά και Έλληνες Πατριώτες άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 74" κ.Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος όπου εξέθεσε τον Γκουρογίαννη και τους παρατρεχάμενους του αποκαλύπτοντας τον ρόλο τους αλλά και το πραγμάτικο πρόσωπο των ήρωων της ΕΛΔΥΚ που πότισαν με αίμα το άγιο χώμα της Μεγαλονήσου και ούτε αυτοί ούτε έμεις θα αφήσουμε ποτέ να βεβηλώσει την μνήμη τους ο κάθε υπάλληλος που πληρώνεται απο κεφάλαια ξένα και ύποπτα. Βέβαια δεν έλλειψαν και οι καθώς πρέπει κουστουμαρισμένοι κουλτουρίαρηδες "κύριοι" και "κυρίες" οι οποιοί ενίωθαν θιγμένοι που δεν άκουσαν τα ''σοφά'' λόγια του τύπου αυτού και φτάσανε στο σημείο να αποκαλούν άξεστους και τυχαίους του μαχήτες της ΕΛΔΥΚ.
Η δική μας όμως απορία είναι όταν αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ έχυναν το αίμα τους για την πατρίδα όλοι αύτοι σε πιο κοσμίκο γκαλά έπιναν την σαμπάνια τους;

Μετά το λόγο πήρε η κ.Μαίρη Κουρουπή, πρόεδρος του συλλόγου αγνοουμένων Κύπρου 74', η οποία με έναν συγκινητικό λόγο αποστόμωσε τους ελάχιστους υποστηρικτές του Γκουρογιάννη που αποχώρησαν απογοητευμένοι από τη τροπή που πήρε η ανθελληνική εκδήλωσή που είχαν σχεδιάσει. Πρέπει να γίνει αντιληπτό λοιπόν ότι όσο κάποιοι έχουν το ρόλο του Νενέκου πάντα θα βρίσκουν μπροστά τους Έλληνες που αντιστέκονται στα βρώμικα σχέδιά τους.

Αύριο θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη παρέμβαση.

egersis

Αλεξανδρούπολη: Καταδικάσθηκε ο μουσουλμάνος που είχε κτυπήσει την Ελληνίδα Δασκάλα


Σήμερα πραγματοποιήθηκε το εφετείο για τον ξυλοδαρμό της Ελληνίδας εκπαιδευτικού, από μουσουλμάνους, στο Μεγάλο Δέρειο “ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ- ΘΡΑΚΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”: Η συμπαράστασή μας και η δυναμική παρουσία του Πατριωτικού Συλλόγου Λάρισας, που αψήφησε την χιλιομετρική απόσταση – ήταν αισθητή στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η συνήγορος του κατηγορουμένου έδειξε εξ αρχής τις ανθελληνικές διαθέσεις της, προσπαθώντας με κάθε μέσο να παρουσιάσει την αδίκως κατηγορημένη δασκάλα, ότι ψεύδεται για το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε με αποτέλεσμα το κάταγμα στο χέρι της. Άφησαν να νοηθεί ότι το κάταγμα προήλθε με άγνωστο τρόπο και άφησαν υπόνοιες ότι ίσως το είχε προκαλέσει και η ίδια στον εαυτό της.


Οι αβάσιμες και αστήριχτες αυτές κατηγορίες δεν έπεισαν την κυρία πρόεδρο του δικαστηρίου και ,επιπρόσθετα, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν στη δίκη προκάλεσε αν μη τι άλλο τον γέλωτα στους παρευρισκόμενους, αλλά και συνάμα την οργή. Καθώς συνεχιζόταν η διαδικασία το κουβάρι ξετυλιγόταν και η αλήθεια άρχισε να αποκαλύπτεται.


Η δασκάλα, όχι μόνο ταλαιπωρήθηκε άδικα από το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την πρώτη δίκη , έπεσε παράλληλα θύμα ρατσιστικής αντιμετώπισης από το χωριό στο οποίο διέμενε και εργαζόταν, από τους μουσουλμάνους κατοίκους του χωριού και συγκεκριμένα και από τον ίδιο το δήμαρχο, που όπως αποδείχτηκε εν συνεχεία προσπάθησε με απειλές και κατάχρηση της εξουσίας του, να διώξει τη δασκάλα από το χωριό γιατί ως Ελληνίδα Ορθόδοξη Χριστιανή, προκαλούσε “πρόβλημα” σε ολόκληρη την κοινότητα.


Συγκεκριμένα η συνήγορος του μουσουλμάνου, ο οποίος αιτούσε και αποζημίωση ύψους 370 χιλιάδων ευρώ, ανέφερε πως η ‘ιδιότητα’ της δασκάλας που είχε ως Ελληνίδα Χριστιανή προκαλούσε προβλήματα στο χωριό. Τον μουσουλμάνο Οσμάν, ‘έκαψε΄ η ίδια του η σύζυγος, η οποία όπως ανέφερε στις απαντήσεις της προς το δικαστήριο, «ξέχασε» να αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία στην αρχική δίκη!


Συμπέρασμα αυτής της περίπου σαρανταπεντάλεπτης δίκης, ήταν η πεντάμηνη ποινή φυλάκισης του κατηγορούμενου και η απόδοση δικαιοσύνης για την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και για όλους τους εκπαιδευτικούς που κατηγορούνται για το λόγο ότι διδάσκουν στους μαθητές τα Ελληνικά ιδεώδη και την σημασία των παρελάσεων.


Οι συντεχνίες του Τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι σκοπός τους ήταν και είναι η Κοσσοβοποίηση της Θράκης μας, και πόσο επηρεάζει υψηλά κλιμάκια της κοινωνίας της Θράκης και μόνο τη δουλεία του, δεν κάνει, ως προξενείο. Οι Έλληνες μουσουλμάνοι υπόκεινται σε ένα τουρκικό παροξυσμό με την προσπάθεια να τους πείσει ή να τους δελεάσει ώστε να δηλώνουν Τούρκοι μουσουλμάνοι και όχι Έλληνες.


Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ- ΘΡΑΚΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ


πηγη


Δικαιώθηκε η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου -Αναγνωρίστηκε τελεσίδικα η προσπάθεια εκφοβισμού της



Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους ότι καταδικάστηκε και στο εφετείο ο μουσουλμάνος κάτοικος του Μ.Δέροιου ο οποίος είχε προκαλέσει κάταγμα στο χέρι της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου στα πλαίσια της προσπάθειας εκφοβισμού της πριν από δύο χρόνια περίπου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλες τις κατηγορίες και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών και 20 ημερών, με τριετή αναστολή. Συνεπώς αναγνωρίστηκε τελεσίδικα η προσπάθεια εκφοβισμού της.

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν δεκάδες άτομα, κάθε ηλικίας και επαγγέλματος με κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι δεν ήθελαν να επαναληφθεί ότι συνέβει στο προηγούμενο δικαστήριο (το οποίο αναβλήθηκε) δηλ η παρουσία εκατοντάδων μουσουλμάνων που προσπαθούσαν να επηρεάσουν την έκβαση του δικαστηρίου.

Εκ μέρους της Αντιπαρακμής, μεταβήκαμε 4 αυτοκίνητα από Θεσσαλονίκη με κόσμο που προερχόταν αποκλειστικά από Χριστιανικές Ορθόδοξες προσπάθειες της πόλης μας. Φυσικά ΔΕΝ μπορούσαμε να αφήσουμε την ηρωική δασκάλα μόνη της για να κυριαρχήσει μία ακόμη φορά το κλίμα τρόμου που καλλιεργεί το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη.

Οι Πομάκοι δεν θα υποκύψουν στους εκβιασμούς του Τουρκικού Προξενείου.

Παραθέτουμε προς το παρόν μία φωτογραφία του Ιστολογίου μας από τον φετεινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Μεγάλο Δέροιο (όπου είχαμε παραστεί με πολυμελή αντιπροσωπεία).

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας σε λίγο. Θα αναρτήσουμε αποκλειστικές και ίσως τις μοναδικές φωτογραφίες από την ακροαματική διαδικασία.

Σχόλιο HellenicRevenge:Διαβάστε το χρονικό με την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο ακριτικό χωριό του Δέρειου και την εκδίωξη, τρομοκράτηση και τον τραμπουκισμό εναντίον της από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τους εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη αλλά και από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη περιοχή.


ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΕΡΕΙΟΥ:"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ"

10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΟΥ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο Χατζηοσμάν αφού κάλεσε την Άγκυρα να διεκδικήσει την Θράκη τώρα θέλει να διώξει την Ελληνίδα δασκάλα του Δερείου.


πηγη


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΩΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΩΤΙΑΣ!


Ιδού η δήλωση του Μίκη που στάθηκε η αφορμή για τη ρίψη περιττωμάτων στην αυλή του από μερικά κουκουλωτά αναρχοπρωτόζωα και αμοιβάδες.

"Λεβέντες μου σας καμαρώνω! Είστε οι συνεχιστές του Κολοκοτρώνη , του Ανδρούτσου και του Άρη σε σύγχρονη εκδοχή. Και γι’ αυτό η τελευταία ελπίδα του προδομένου λαού μας. Με την γενναία σας δημόσια αποκήρυξή μου, μου ανοίξατε τα μάτια.


Ομολογώ, έστω και καθυστερημένα ότι υπήρξα ένας ελεεινός και σιχαμερός... προδότης-συνεργάτης της χούντας και της αντιλαϊκής δεξιάς και τώρα μετανοιωμένος αποζητώ την δίκαιη τιμωρία μου.


Το σπίτι μου βρίσκεται σε μια μικρή πάροδο της οδού Γαριβάλδη, στην Επιφάνους 1, … και καθώς είμαι ξαπλωμένος , έχω απέναντι μου την πλαγιά του Φιλοπάππου, απ' όπου σας είναι πανεύκολο να με κάψετε ζωντανό, για να με λυτρώσετε από τις τύψεις που με ζώνουν.

Προς τούτο έχω ορθάνοιχτα τα παράθυρα μου για να σας διευκολύνω, με κίνδυνο να πάθω γρίπη.

Όμως ποιος λογαριάζει τέτοιες λεπτομέρειες όταν έχει να κάνει με terroristes-τιμωρούς όπως εσείς;"

Je vous remercie

Μίκης Θεοδωράκης

ΥΓ1. Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη της οργάνωσης Επαναστατικοί Πυρήνες της Κωλοφωτιάς έκανε λόγο για «επιφανείς προσωπικότητες της αντιδικτατορικής αυτοεξορίας, στο Παρίσι της καλοπέρασης, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης», καθώς και για «γνωστούς πρώην αριστερούς με κύρος και διεθνή φήμη, που ξεπληρώνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στα κρατητήρια της Ασφάλειας με βουλευτικά και υπουργικά αξιώματα».

ΥΓ2. Επαναστάτες της κωλοφωτιάς, καλομαθημένα θολοελληνάκια και αλβανάκια, σας ξέρουμε και τα ψωμιά σας είναι πολύ λίγα, θα γίνετε αρνάκια σύντομα βοσκώντας χορταράκι στη στενή για πολλά πολλά χρονάκια...


πηγη


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ


«Προτιμώ να καταδικασθώ παρά να κλείσω το indymedia», δηλώνει ο «αγωνιστής» πρύτανης του Ε.Μ.Π κ. Μουτζούρης.


-Και όμως, αν εφαρμόζονταν οι νόμοι, θα έπρεπε να είχε διωχθεί με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο, για την συνειδητή επιλογή του να στεγάζει και μάλιστα με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, με το όνομα Athens Indymedia όπου:

- Συμμετέχουν ενεργά ως διαμορφωτές του περιεχομένου της ιστοσελίδος, έχοντας μάλιστα πρόσβαση στο να αναρτούν απευθείας ανακοινώσεις και ηλεκτρονικό υλικό, μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.




Δελτίο 11:
-Εκ του ασφαλούς ομιλεί ο "πρύτανης".Έχει την κάλυψη του συστήματος, και του "περιστυλίου" .Το ΔΟΛιο συγκρότημα, και η "Χαφιεδοτυπία",ειναι εκ των προστατών,του θιάσου, των τρομοκρατών, των κουκουλοφόρων, των μολοτοφοτιστών& Co.Tα πάντα ΟΛΑ.

πηγη