Χρήστες OnLine

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη με τον πρόεδρο του κόμματος «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Είμαστε απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές»
Συνέντευξη στον Θεόδωρο – Νεκτάριο Ζούμπο

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πολιτικά πρόσωπα. Όσοι τον έχουν γνωρίσει από κοντά, συνειδητοποιούν πως έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο συγκροτημένο, ασυμβίβαστο, με σαφή επιχειρήματα και πολιτικό λόγο που χρησιμοποιεί μια γλώσσα που σπάει κόκαλα! Ίσως επειδή αυτή είναι η γλώσσα της αλήθειας που ενοχλεί τους «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενους. Διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή έχει συκοφαντηθεί και χαρακτηριστεί τόσο άσχημα από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. Η απάντηση είναι απλή: Επειδή δεν του δίνουν τον λόγο… 
 
Το Pentapostagma.gr έδωσε βήμα στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με προθυμία απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις για τα εθνικά θέματα, τις εκλογές, τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τον ρόλο της εκκλησίας.


–  Κύριε Μιχαλολιάκο είχα την ευκαιρία να σας πάρω συνέντευξη πριν από ένα χρόνο με αφορμή την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό 1% μετά την εκλογή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Τότε είχατε δηλώσει πως τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα και ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τα κρύβουν. Τώρα η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σ΄ όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις με ποσοστά άνω του 3% και την είσοδό της στην Βουλή σχεδόν σίγουρη. Πού οφείλεται αυτή η άνοδος και αυτή η «ομολογία» των εταιρειών δημοσκοπήσεων;
-Δεν πρόκειται περί ουδεμίας αιφνιδιαστικής ανόδου. Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές των Αθηνών, στις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 5,3%, ένα μεγάλο μέρος των εθνικιστών και πατριωτών, οι οποίοι ήσαν παγιδευμένοι σε κόμματα της εξουσίας και της παραεξουσίας, απελευθερώθηκαν από την τυραννία της χαμένης ψήφου. Από τις αρχές του 2011, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις μετρήσεις εισέρχεται στο κοινοβούλιο. Tο έχω δει αυτό προσωπικά σε επίσημη δημοσκόπηση, γνωστής εταιρείας, τον Φεβρουάριο του 2011, η οποία τελικά δημοσιεύθηκε με αλλοιωμένα τα ποσοστά. Μάλιστα, την έχω και στην διάθεσή μου, αλλά δεν πρόκειται να πω τίποτε πέραν αυτού, γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες παρ' όλο το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση, που είναι η πολιτική στην Ελλάδα, έχουμε λόγο τιμής. Από εκεί και πέρα βέβαια, η άνοδος του Κινήματός μας είναι κατακόρυφος και υπάρχει μία δυναμική που δεν μπορούν να ανακόψουν με την λασπολογία. Οφείλεται δε στην θαρραλέα χωρίς προσχήματα στάση μας, στα όσα δημόσια είπα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων εναντίον του καθεστώτος της διαφθοράς και βεβαίως στις χιλιάδες τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι πρόσωπο με πρόσωπο ενημέρωσαν τον λαό. Μας απέκλεισαν από τα κανάλια, βγήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες και οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι διαπίστωσαν ότι δεν είμαστε τέρατα, είμαστε άνθρωποι και πάνω απ’ όλα απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές.

Τι προσδοκά να καταφέρει η Χρυσή Αυγή από την είσοδό της στην Βουλή;
-Θα είναι μόνον η αρχή, θα είναι μόνον μία μάχη σε έναν μεγάλο πόλεμο για εθνική ελευθερία! Για να αποκτήσει και πάλι ο Έλληνας αξιοπρέπεια, για να κερδίσουμε πίσω την Πατρίδα μας, που μας την έχουν πάρει οι ξένοι! Είτε παρίες και εγκληματικά στοιχεία, είτε τοκογλύφοι…

Πως κρίνετε το τωρινό ασταθές πολιτικό περιβάλλον; Τι προσδοκά το σύστημα από την δημιουργία νέων κομμάτων;
-Το κρίνω βλέποντας τα πράγματα στο βάθος τους θετικό υπό την έννοια ότι λειτουργεί όπως ο πυρετός στο άρρωστο σώμα. Άλλωστε, με το «σταθερό» του δικομματισμού είδαμε που κατάντησε η χώρα. Το σύστημα με την δημιουργία νέων κομμάτων με πρόσωπα βγαλμένα μέσα από ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να συγκρατήσει τον Λαό μέσα σε κόμματα παγίδες του συστήματος.

Ποιοι ευθύνονται κατά την γνώμη σας για την οικονομικοκοινωνική κατάρρευση του τόπου;
-Ασφαλώς και πρώτα απ’ όλα αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα, ποιοι άλλοι; Ευθύνεται και η μαρξιστική αριστερά, η οποία με μία προπαγάνδα δεκαετιών καλλιέργησε συστηματικά τον ανθελληνισμό χωρίς να υπάρξει αντίδραση ουσιαστική από την ψευτοδεξιά.

Ποια είναι η δική σας πρόταση για την έξοδο από την κρίση;
-Αγώνας για την Ελλάδα. Επιστροφή πάνω από όλα σε Ιδανικά! Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει. Τα υλικά έρχονται δεύτερα. Αλλά ας έλθουμε και στα καθημερινά. Να σταματήσει η δουλεία των τοκογλύφων. Επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Να τελειώσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες.
  
- Κατά πόσο έχει συμβάλει η πολυπολιτισμικότητα κι η αθρόα λαθρομετανάστευση στην διάρρηξη του ιστού της ελληνικής κοινωνίας;
-Κατά πολύ! Παίζει έναν κυρίαρχο ρόλο. Δεχθήκαμε δύο εκατομμύρια ξένους και ανάμεσά τους πολλά εγκληματικά στοιχεία, χωρίς καμμία θρησκευτική και πολιτιστική συνάφεια με τον Ελληνισμό στην Πατρίδα μας. Αποτελούν άμεση απειλή μαζί με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που κατά την άποψή μου είναι το υπ’ αριθμό ένα εθνικό ζήτημα.

Ποιες οι θέσεις σας για την σχέση εκκλησίας και κράτους;
-Δεν πιστεύουμε στο λαϊκό κράτος. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο χωρισμό Εκκλησίας και κράτους. Πριν 20 ακόμη χρόνια όταν κάναμε τα πρώτα πολιτικά μας βήματα στο δεύτερο συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το 1992 για το θέμα της Θρησκείας αποφασίσαμε τα παρακάτω:« - Αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας. Αποκάθαρση του Κλήρου από τους υπηρέτες και προπαγανδιστές των Διεθνιστικών συμφερόντων και τους Κίναιδους.
- Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής Παιδείας και εκπαίδευση των Κληρικών πάνω σε Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά.
- Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία, και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους.
- Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους».

-  Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της ορθοδοξίας και του κλήρου σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνά το έθνος;
-Θα μπορούσε να είναι σημαντικός, όμως δυστυχώς, με εξαίρεση λίγους φωτεινούς εθνικούς Ιεράρχες και πάρα πολλούς απλούς παπάδες, οι περισσότεροι Μητροπολίτες σιωπούν. Σίγουρα είναι ανάξιοι των μεγάλων εθνικών μορφών της Ορθοδοξίας όπως υπήρξε ένας Ησαΐας Σαλώνων, ένας Αθανάσιος Διάκος, έναςΠαπαφλέσσας, ένας Γερμανός Καραβαγγέλης. Αυτοί ήταν Ιεράρχες, οι υπόλοιποι που σήμερα δίνουν συσσίτια στους μουσουλμάνους και δεν τολμούν να πουν λέξη, είναι ανάξιοι της αποστολής τους. Πέρα του ρόλου που έχουν να σώζουν ψυχές, πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σώσουν και την Πατρίδα.

Ένα τελευταίο μήνυμα στους αναγνώστες.
 -Να μη απελπίζονται. Έχει περάσει πολύ δύσκολες περιστάσεις το Έθνος μας και τα κατάφερε. Ας διαβάσουν τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη. Το 1804 είχε βρεθεί καταδιωκόμενος και μάλιστα αφορισμένος από κάποιους τουρκόδουλους, με 4 μόνον συντρόφους. Δέκα εφτά χρόνια μετά ξεκινούσε τον αγώνα για την ελευθερία της Ελλάδος. Στην δεκαετία του 1890 είχαμε και μία χρεωκοπία και μία εθνική ήττα και είκοσι χρόνια μετά διπλασιάζαμε την Ελλάδα. Τίποτε δεν θα χαθεί εάν οι ψυχές μας παραμείνουν υπερήφανες, ολόρθες, Ελληνικές!

Οι πολιτικές δράσεις και οι θέσεις του Ελληνικού εθνικιστικού Κινήματος γίνονται γνωστές καθημερινά από τον επίσημο ιστότοπο “xagr.net” και κάθε Τετάρτη από την πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα«Χρυσή Αυγή»

ΤΟ…ΣΑΛΠΙΣΜΑ


1974……..Μία μικρή χώρα, κάπου στο Νότο της ευρωπαϊκής ηπείρου άλλαζε εποχή και γυρνούσε σελίδα μετά μία πολυτάραχη μεταπολεμική περίοδο με στόχο την επούλωση των πληγών της και την ανάπτυξή της σε ένα κόσμο όπου οι μεταβολές ήταν ραγδαίες και πολυποίκιλες. 
 
          Προθέσεις…….Υποσχέσεις…….Πρόγραμμα. Ένας λαός με την προσδοκία του καλύτερου στην ζωή του προχώρησε σε ένα αγώνα ελπίζοντας να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, εξασφαλίζοντας το μέλλον των παιδιών του στοχεύοντας ακόμα μακρύτερα.
 
           Μέσα στη δίνη της έντονης και ασύδοτης πολιτικοποίησης των πάντων της περιόδου, ο Έλληνας παραμέρισε και αγνόησε το σημαντικότερο αισθητήριο που πολλές φορές στο παρελθόν τον έσωσε από μαζικές καταστροφές. Το ένστικτό του!! Παραδόθηκε χωρίς όρους στις σειρήνες του καλύτερου αύριο παραβλέποντας την παγίδα.
         Και το σχέδιο πέτυχε! Μπορεί  να χρειάστηκε χρόνος όμως  πέτυχε!! Οι πολιτικοί ηγετίσκοι  της χώρας αυτής είχαν παραδώσει  το ομόλογο που υπέγραψε ο  Θεός με του οπλαρχηγούς του  1821 για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτής  της γωνιάς, στους λυσσασμένους  απογόνους του Μέτερνιχ, του Κάιζερ, του Χίτλερ, οι οποίοι το κουρέλιασαν και το σκόρπισαν στους πέντε ανέμους, δένοντας χειροπόδαρα την έννοια της ελευθερίας για την ΕΛΛΑΔΑ!!!
          Η συναίνεση και η πλήρης  υποταγή των εκάστοτε κυβερνητών  ήταν απόλυτη. Το σχέδιο προχωρούσε  με τις σταλαγματιές του δηλητηρίου  να εισχωρούν βαθιά στο κορμί  της χώρας προκαλώντας την  σήψη. Η λογική του εφησυχασμού  της κοινωνίας, με την άνεση  της καθημερινής ρουτίνας, την  ασφάλεια του οικείου και την  ηρεμία του επαναλαμβανόμενου οδήγησαν στην πλήρη ύπνωση των ανθρώπων αυτής της χώρας. 
 
Το μόνο που τους προκαλούσε διέγερση ήταν η επιβίωση των πολιτικών σχηματισμών ώστε να εξασφαλίζεται η ραστώνη και η τεχνητή ευμάρεια. Και οι εκπρόσωποι τους  συντηρούσαν με ενθουσιασμό την τεχνητή αυτή ουτοπία διαβλέποντας την πλήρη υλοποίηση του σχεδίου εξόντωσης και εξαφάνισης ενός ολόκληρου Έθνους.
         Η χρήση των μέσων πειθούς  της κοινωνίας ήταν αλόγιστη  και συνεχής. Ο πόλεμος με  τους τούρκους!! Η τρομοκρατία  που στοίχισε ζωές και καθήλωσε  την κοινωνία!! Ο φόβος!! Με τον  τρόπο αυτό κατάφεραν να διαφθείρουν  τις λογικές αιτίες αντίστασης  και να υποκλέψουν την κοινή  λογική οδηγώντας στην προβατοποίηση του Έλληνα στις κομματικές στάνες και στην απόλυτη και τυφλή φανατική υποταγή.
          Επί 38 χρόνια προσέφεραν στον Έλληνα «ειρήνη» και «ασφάλεια – τάξη», εξασφαλίζοντας την σιωπηλή και υπάκουη συναίνεσή του ώστε να απαλλαγούν από τον σημαντικότερο κίνδυνο. Την εξέγερσή του!!!
           Οι θεωρίες «συνωμοσίας» των  δεκαετιών 80 και 90, και τα ειρωνικά  χαμόγελα των δοκησίσοφων των  εποχών εκείνων έχουν πλέον  καταρρεύσει κάτω από το βάρος  της αποκάλυψης του σχεδίου  και των διαδοχικών επιβεβαιώσεων  του. Η πρώτη γενοκτονία του 21ου αιώνα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στόχος: Ο μισοναρκωμένος και μισοτυφλωμένος Έλληνας!!!
           Και ενώ το δηλητήριο συνεχίζει  την διαβρωτική του πορεία  στο κορμί του Ελληνικού έθνους  διαλύοντας κάθε ίχνος ιστορικής  ύπαρξης καταστρέφοντας την συλλογική  μνήμη και ρίχνοντας σε βαθύ  κώμα την κοινωνία, με τους  απόγονους των Λατίνων του  1204 να χτυπάνε με λύσσα το  ημιθανές λείψανο της Ελλάδας,  η επιβολή αυξάνει ένταση.
           Η βαρβαρότητα και η αδικία  η έλλειψη ανοχής και η καταστολή  είναι η καθημερινή πρακτική  των πολιτικών που έχουν απομείνει,  απέναντι στους πολίτες της  χώρας αυτής. Οι δυνάμεις καταστολής  ενισχυμένες από μισθοφόρους  των σύγχρονων Μέτερνιχ κατακρεουργούν σε κάθε ευκαιρία τους πολίτες που προσπαθούν να αναπνεύσουν ελεύθερα. Όμως όπως και στο μακρινό ή κοντινό παρελθόν η ιδιαίτερη αυτή τάξη ανθρώπων που εντρυφούν στην χώρα, οι οποίοι ακκίζονται και αλληλοκολακεύονται αναγορεύοντας εαυτούς και αλλήλους σε «σωτήρες», «φωτισμένους», «χαρισματικούς», «εθνάρχες» και άλλα γραφικά συνεχίζουν να παραμένουν γαντζωμένοι στις βαθιές καρέκλες τους πιστοί στα κελεύσματα των αφεντικών τους. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι τα αφεντικά, απροκάλυπτα πλέον, εγκαταστάθηκαν στο φέουδό τους παρακολουθώντας από κοντά τους υποτακτικούς τους.  
          Το τέλος πλησιάζει με ταχείς  ρυθμούς. Το συμπέρασμα είναι  ότι η Δημοκρατία ως πολίτευμα  μπορεί να είναι το καλύτερο  κάτω από το πρίσμα της ματιάς  των δημιουργών του. Των Αρχαίων  Ελλήνων!!! Οι απόγονοί τους, δυστυχώς, το εξευτέλισαν τελείως!!! Και  είναι κοινή παραδοχή πλέον  ότι η εφαρμοζόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει με τεράστιο κόστος για όλους μας και παταγώδη θόρυβο!!! Μπορεί κάποιος να περιμένει την Ελπίδα να ξεμυτίσει από κάπου με τους υπάρχοντες διαχειριστές ενός διαβρωμένου και εξαθλιωμένου συστήματος, με την διαφθορά και την συνέχιση της καταστροφής όλων των στηριγμάτων ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους? 
         Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί μία ημερομηνία ορόσημο για το Ελληνικό Έθνος. Η λυσσώδης προσπάθεια σπίλωσης των ιστορικών γεγονότων από τους εκάστοτε κυβερνήτες δεν έχει κατορθώσει ακόμα να σβήσει το θαύμα της περιόδου εκείνης που έστησε το Έθνος στα πόδια του. Η λυσσώδης προσπάθεια απαξίωσης της θρησκευτικής πίστης δεν έχει κατορθώσει να σβήσει την ρήση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη…… «Για του ΧΡΙΣΤΟΥ την πίστη την αγία και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ την ελευθερία». Για όσους νοιώθουν ακόμα το ρίγος της ύπαρξής τους και θυμούνται που την οφείλουν και σε ποιούς, για όσους δεν έχει σβήσει το καντήλι των Θερμοπυλών, του Μαραθώνα, της Σαλαμίνας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Βυζαντίου, του 1821, του 1912-13, του 1940, για τις γενιές του 80 και του 90 που δεν έχουν διαβρωθεί πλήρως από το δηλητήριο και έχουν αντιστάσεις. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ? 
            Γιατί οι λέξεις θα διατηρούν  πάντα την δύναμή τους. Όσο  και αν προσπαθούν να τις  αποδυναμώσουν. Και οι λέξεις 
                                   ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
         Είναι κάτι περισσότερο από απλές λέξεις. Αποτελούν προοπτική!!!                           Και σημαία!!!! Και είναι στις δικές μας επιλογές να χρησιμοποιήσουμε τις προοπτικές αυτές με όποιο τρόπο επιλέξουμε ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ύπαρξης μας. Της ύπαρξης της ΕΛΛΑΔΑΣ. Και το μέλλον των παιδιών μας!!!
            Θυμηθείτε ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!! Η Ελληνική πατρίδα είναι δικιά μας και κανένας δεν πρέπει να μας την πάρει και να μας κάνει δούλους!! Ψάξτε – βρείτε – νοιώστε το σάλπισμα! Τον παιάνα που δονεί την υπόστασή μας επί χιλιάδες χρόνια κρατώντας την ΕΛΛΑΔΑ όρθια και δυνατή. Ήρθε η ώρα να αναστήσουμε τις ψυχές των προγόνων μας μέσα από τις πράξεις μας.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!
Όλα πατρίδα μας! Κι αυτά κι εκείνα,
και κάτι που 'χουμε  μες την καρδιά
και λάμπει αθώρητο  σαν ήλιου αχτίνα
και κράζει μέσα μας: Εμπρός παιδιά!
                

              ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ