Χρήστες OnLine

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΙΞΤΕ ΠΥΓΜΗ ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ




Δεν έχει τέλος η προκλητικότητα της Τουρκίας, που με τις αποφάσεις της και τις λογικές της οδηγεί τις εξελίξεις σε επικίνδυνα μονοπάτια.


Οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας είναι ουσιαστικά παρωνυχίδα μπροστά στην απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης, που είναι δημοσιευμένη από χθες στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, αλλά απλώς δεν έχει υλοποιηθεί.


Σε άλλες εποχές, μάλιστα, η σχετική είδηση θα είχε προκαλέσει σεισμό στην Αθήνα, αλλά τώρα κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται.


Η τουρκική κυβέρνηση με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα έδωσε την εξουσιοδότηση στην κρατική Τουρκική Εταιρεία πετρελαίου TPAO TURKYE PETROL να πραγματοποιήσει έρευνες εντοπισμού και εξόρυξης πετρελαίου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο κοντά στην Κύπρο.


Και στις δύο περιπτώσεις οι έρευνες είναι εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων.


Η ιστορία των ελληνοτουρκικών διενέξεων φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται, μόνο που δεν μοιάζει με φάρσα αλλά με μια σκληρή πολιτική πραγματικότητα, που αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των εσχάτως πολλαπλασιαζόμενων τουρκικών προκλήσεων και της απόλυτης αδιαλλαξίας της γείτονος.



Η Τουρκία είναι προφανές ότι κινείται βάσει σχεδίου.

Οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας, οι εικονικές προσβολές ελληνικών εδαφών, όπως το Φαρμακονήσι, η άρνηση συνεργασίας στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, το Κυπριακό, και τώρα η εντολή για σεισμολογική έρευνα με στόχο τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και κοντά στην Κύπρο.


Μιλώντας στη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Ζαμάν, διπλωματικές πηγές έδωσαν το σαφές στίγμα της τουρκικής πολιτικής, όπως αυτό διαφαίνεται και από τις πολιτικές της αποφάσεις.


«Το βήμα αυτό της Τουρκίας είναι σαφές μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα (με πρώτη την Ευρωπαϊκή Ένωση) σχετικά με την εφαρμογή της κρατικής πολιτικής της Τουρκίας στη Μεσόγειο».



Η απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου της Τουρκίας

Η εφημερίδα της τουρκικής κυβερνήσεως στο χθεσινό της φύλλο δημοσίευσε την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου εξουσιοδοτείται η κρατική εταιρεία πετρελαίου να κάνει έρευνες για πετρέλαιο εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων.


Οι έρευνες θα γίνουν σε τέσσερις περιοχές -δυο στην περιοχή της Αττάλειας και δυο στην περιοχή της Μούγλα- συνολικής θαλάσσιας έκτασης 2 εκατομμυρίων εκταρίων.


Η πρώτη περιοχή «δέσμευσης» για τις σεισμολογικές έρευνες βρίσκεται ανοιχτά της πόλης Μούγλα και εκτείνεται σε μια απόσταση 681 χιλιάδων τετραγωνικών εκταρίων.


Η περιοχή εκτείνεται σε μια ακτίνα από τα βόρεια της νήσου Κω έως τα νότια της Ρόδου.


Το δεύτερο «δεσμευμένο» από τους Τούρκους θαλάσσιο κομμάτι είναι νότια της Αττάλειας, σε μια ακτίνα 227 χιλιάδων τετραγωνικών εκταρίων.


Η απόφαση του τουρκικού υπουργικού Συμβουλίου αναφέρει ότι η εντολή - άδεια στην κρατική εταιρεία για σεισμολογικές έρευνες έχει αρχικά διάρκεια ενός έτους, με δικαίωμα παράτασης για ακόμη τέσσερα χρόνια. Ταυτόχρονα, της επιτρέπεται να κάνει τις έρευνες μόνη της ή σε συνεργασία με διεθνείς εταιρείες.


Το θέμα είναι ότι η περιοχή αυτή αποτελεί τμήμα μιας θαλάσσιας έκτασης, όπου εδώ και καιρό η κυπριακή κυβέρνηση έχει αποφασίσει να κάνει έρευνες για πετρέλαιο -και μάλιστα έχει προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό.



Κλιμάκωση ή ανατολίτικο παζάρι για το Κυπριακό;

Η ανακοίνωση, τον περασμένο μήνα, εκ μέρους της Κύπρου, ότι θα προχωρήσει σε έρευνες για πετρέλαιο στην περιοχή ανοιχτά της Αττάλειας είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Άγκυρας.


Άρθρο της αγγλόφωνης έκδοσης της φιλοκυβερνητικής Ζαμάν αναφέρει ότι «η ενέργεια αυτή της Άγκυρας, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου κοντά στα κυπριακά παράλια, αναμένεται να προκαλέσει διαμάχη, καθώς πιθανότατα θα ερμηνευτεί από πολλούς ως επίδειξη της αποφασιστικότητας της Τουρκίας να προστατέψει τα δικαιώματά της και τα συμφέροντά της στην περιοχή, όταν αντιμετωπίσει μια μονομερή κίνηση εκ μέρους των Ελληνοκυπρίων σχετικά με την έρευνα για πετρέλαιο».



Νέα κρίση;

Είναι προφανές ότι η Τουρκία οδηγεί τις εξελίξεις σε μέρες του '87, καθώς σκηνοθετεί υπόθεση Χώρα - Σισμίκ - Πίρι Ρέις -ή όπως αλλιώς μετονομάζουν οι γείτονες το ερευνητικό τους σκάφος, που έχει φέρει δυο φορές της Ελλάδα και τη Τουρκία στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης.


Την ώρα, πάντως, που η Τουρκία κινείται με το ''αποφασίζουμε και διατάσσουμε'', στην Αθήνα επικρατεί... σιγή ασυρμάτου. Αλλά και στην Κύπρο ο πρόεδρος Χριστόφιας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, απέφυγε να απαντήσει καθώς η Λευκωσία κρατά στάση αναμονής, θέλοντας να δει εάν η εντολή για έρευνες θα γίνει πραγματικότητα.



Αιματοκύλισμα βλέπει ο Ταλάτ

Δήλωση που μπορεί να έχει πολλές «μεταφράσεις» και διπλωματικές εξηγήσεις έκανε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αιματοχυσίας, σε περίπτωση αποχώρησης του τουρκικού στρατού από την Κύπρο, πριν από την επίτευξη συνολικής λύσης στο κυπριακό», προειδοποίησε χαρακτηριστικά ο κ. Ταλάτ.


Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Ταλάτ ισχυρίστηκε επίσης ότι, σε περίπτωση αποχώρησης του στρατού, η ελληνοκυπριακή πλευρά θα προσπαθήσει να επεκτείνει την κυριαρχία της και στο βόρειο τμήμα της Κύπρου.


Για το θέμα της κατάργησης των εγγυήσεων, ο Ταλάτ χαρακτήρισε το αίτημα των Ελληνοκυπρίων μη ρεαλιστικό και υποστήριξε ότι «καμιά ελληνοκυπριακή ηγεσία μέχρι σήμερα δεν ζήτησε κάτι τέτοιο».


Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κάλεσε τον πρόεδρο Χριστόφια να είναι, όπως είπε, ρεαλιστής και πρόσθεσε ότι ο κ. Χριστόφιας πρέπει να αντιληφθεί ότι οι εγγυήσεις της Τουρκίας είναι πολύ σημαντικές για τους Τουρκοκύπριους.



Και νέες παραβιάσεις

Σχηματισμός οκτώ τουρκικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε το μεσημέρι στον εναέριο χώρο μεταξύ Λήμνου και Λέσβου.

Μία ώρα μετά, τα τέσσερα από τα αεροσκάφη του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση στο Αγαθονήσι και εξήλθαν από το FIR Αθηνών.

Έφτασαν δε να πετούν σε ύψος μόλις 500 ποδών από το ελληνικό ακριτικό νησί.



Η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει: «Η χθεσινή δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Τουρκίας αποφάσεως η οποία είχε ληφθεί στις 30 Ιουλίου 2008 περί γεωφυσικών ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα Νότια και Ανατολικά του Καστελορίζου, αντιβαίνει στους κανόνες του Δικαίου της Θάλασσας και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θίξει κυριαρχικά δικαιώματα και αρμοδιότητες της Ελλάδας που θεμελιώνονται στο Διεθνές Δίκαιο.


Οι θέσεις μας σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα είναι δεδομένες και έχουν γνωστοποιηθεί επανειλημμένως προς την τουρκική πλευρά. Σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, τμήμα της περιοχής που αναφέρεται στη δημοσίευση περιλαμβάνει ελληνική υφαλοκρηπίδα.


Ήδη ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα επικοινώνησε με τους αρμοδίους αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.


Το Υπουργείο Εξωτερικών θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και προβαίνει σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.»


ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.


ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ



Με τα λεφτά του Δήμου Αθηναίων ετοιμάζονται να εισβάλλουν την Δευτέρα 20 Ιουλίου στον Άγιο Παντελεήμονα!


molon

Μετά τον αγώνα των κατοίκων που πέτυχε την ακύρωση της “αντιρατσιστικής” αντισυγκέντρωσης που θα γινόταν με τα χρήματα του Δήμου Αθηναίων στις 15 Ιουλίου στην Πλατεία Αττικής, ετοιμάζουν τώρα νέα “αντιρατσιστική” συναυλία πρόκληση, στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα την Δευτέρα 20 Ιουλίου το βράδυ!


Την μέρα της επετείου που ο Αττίλας εισέβαλε στην Κύπρο για να επιβάλλει την Τούρκικη κατοχή, αυτοί θέλουν να εισβάλλουν στον Άγιο Παντελεήμονα, με τα λεφτά των Δημοτών, και να επιβάλλουν την κατοχή της Πλατείας από τους λαθρομετανάστες!


Την συναυλία διοργανώνει ο Παναγιώτης Βήχος, που κατά δημόσια δήλωσή του στην ιστοσελίδα Πολιτικό Καφενείο, σκοπεύει να την μετατρέψει σε “αντιρατσιστική”!


Δείτε τι γράφει ο ίδιος ο Βήχος:

Η Συναυλία δεν ήταν αντιρατσιστική. Θα μετατρεπόταν σε τέτοια – με αποκλειστικά δική μου ευθύνη – λόγω των γεγονότων που προηγήθηκαν.


Φτάσαμε στο σημείο 40 οπαδοί του Χίτλερ και συνομιλητές του Μαρκογιαννάκη να ακυρώνουν προγραμματισμένη Συναυλία και ο Δήμος που θα πρόσφερε τις εγκαταστάσεις, να υποκύπτει στις πιέσεις και τις απειλές τους!


Η φασιστική πανούκλα απλώνει επικίνδυνα τα πλοκάμια της και επιβάλλει τώρα και απαγορεύσεις Συναυλιών!!! Γελιέται όμως όλος αυτός ο συρφετός και ο μαφιόζος Μαρκογιαννάκης, ο συνομιλητής και συνοδοιπόρος των φασιστικών συμμοριών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ ενάντια σε αντιφασίστες διαδηλωτές και στέκια, που τρομοκρατούν φτωχούς μετανάστες, που κλείνουν πάρκα και πλατείες, που διαδηλώνουν με την προστασία των ΜΑΤ, αν νομίζουν ότι έτσι θα τρομοκρατήσουν και την κοινωνία ολόκληρη.


Σύμφωνα με άλλη επίσης δημόσια δήλωση του ίδιου του Βήχου στο Ίντερνετ, ο Δήμος Αθηναίων, εκτός από τα έξοδα της συναυλίας (μικροφωνική, αφίσες κλπ) δίνει και 120 Ευρώ στον κάθε μουσικό, για να συμμετέχει στην ρατσιστική προπαγάνδα της Νέας Τάξης εναντίων των Ελλήνων!


Αλλά το θέμα δεν σταματάει εκεί, έχουν το θράσος οι διοργανωτές της συναυλίας να απειλούν κι όλας ότι θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!


Δείτε τι γράφουν απειλώντας στο διαδίκτυο:

Στην εκδήλωση αυτή δε θα είσαστε εκεί αλλά στο Νοσοκομείο, αν τολμήσετε να σκάσετε μύτη. Να το θυμάσαι φασίστα που νομίζεις ότι θα καθορίζεις εσύ ποιες συναυλίες θα γίνονται, που και πότε.


Η εκδήλωση αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ και θα φάτε και το ξύλο της ζωής σας.



Επωνύμως ο Παναγιώτης Βήχος γράφει στην ιστοσελίδα του Πολιτικό Καφενείο Επωνύμως τα εξής:

“Μόλις με ειδοποίησαν ότι κάποια «κυρία» Παπαδάκη από τη Χρυσή Αυγή – όπως η ίδια διευκρίνισε – τηλεφωνάει συνέχεια στο δημαρχείο της Αθήνας και απειλεί να μη τολμήσουν να μου δώσουν καμία Συναυλία γιατί θα την τινάξουν στον αέρα!!! Φοβούνται τη Συναυλία που θα γίνει στις 20 Ιουλίου στον Αγ. Παντελεήμονα και θέλουν να την ακυρώσουν και αυτή!!! Η εν λόγω “κυρία” ανέφερε και το όνομα της γυναίκας μου η οποία δεν έχει σχέση με όλες αυτές τις ιστορίες.


Προειδοποιώ λοιπόν αυτή την “κυρία” και όποιο άλλο παρακρατικό κατακάθι βρίσκεται πίσω της να μην τολμήσει να ξανά απειλήσει και να αναφέρει το όνομά μου γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Αρκετά με τον υπόκοσμο των υπονόμων που αναδύθηκε να σπείρει τον τρόμο και παλιές μνήμες. Μαζί μου μη τα βάζουν. Ούτε την οικογένειά μου μην ανακατεύουν γιατί θα της κόψω τα πόδια της εν λόγω “κυρίας” που ούτε την ξέρω ούτε θέλω να την μάθω.”


Έχουμε λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ από τον Βήχο και την σελίδα Πολιτικό Καφενείο, και μάλιστα επωνύμως:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=151007#151007


Όχι μόνο θέλουν δηλαδή να εισβάλλουν στην γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα για να προβάλλουν το ανθελληνικό τους μίσος εναντίον των κατοίκων, αλλά έχουν το θράσος να τους βρίζουν δημόσια, να τους απειλούν και να δηλώνουνΗ εκδήλωση αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ και θα φάτε και το ξύλο της ζωής σας.”


Εκτός λοιπόν από τους διοργανωτές της συναυλίας (Βήχος κλπ), με βάση και την παραπάνω δήλωση, καθιστούμε και τον ίδιο το ΔΗΜΟ υπεύθυνο για ότι συμβεί σε περίπτωση που η συναυλία/πρόκληση πραγματοποιηθεί.



To απύθμενο θράσος των “αντιρατσιστών” της Νέας Τάξης, αντλείται πιθανότατα από τις διασυνδέσεις τους για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικά:

http://gr.altermedia.info/?p=2990


Οι λαοί όμως της Γης τους έχουν δείξει καλά σε κύκλους όπως αυτούς που περιγράφει το κείμενο στον παραπάνω σύνδεσμο, ότι ξέρουν να αντιστέκονται.. Οι Παλαιστίνιοι τους απάντησαν με τον δικό τους τρόπο. Εμείς τους απαντάμε με τον δικό μας, σύμφωνα και με την Ελληνική παράδοση:

Θέλετε να εισβάλλετε στις γειτονιές μας; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!


Εμεις θα ειμαστε εκει και θα φροντισουμε η συναυλια-προπαγανδα να εχει την καταληξη που της αρμοζει.


και εσυ Βηχο ανθελληνα πουλημενε, που θυμασαι να κελαηδας οποτε σου ερχονται οι επιταγες ενα θα σου πουμε.

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ


ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ


Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ



http://gr.altermedia.info/?p=3076



Καταγγελία για βιασμό 18χρονης τουριστριας στην Κάρπαθο απο αλβανο

Σε αναζήτηση ενός 24χρονου Αλβανού βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές της Καρπάθου, μετά από καταγγελία που έκανε 18χρονη Σουηδέζα ότι την βίασε!


Την Τετάρτη, η 18χρονη από την Σουηδία εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Καρπάθου, για να καταγγείλει πως, στη μια και μισή τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, 24χρονος αλβανικής καταγωγής την κάλεσε στο σπίτι του, στο οποίο και μετέβη με την θέλησή της, και την εξανάγκασε σε συνουσία.


Ο φερόμενος ως δράστης διαμένει προσωρινά στην περιοχή Πηγάδια Καρπάθου.


Μετά την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον 24χρονο, ενώ για την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από το Α. Τ. Καρπάθου.





Εβραϊκή προπαγάνδα στην Αρχαία Επίδαυρο! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ - ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟ



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




Έγινε ή μάλλον θέλουν να γίνει και αυτό. Στην ιερότερη θεατρική σκηνή του κόσμου, στην Αρχαία Επίδαυρο, κάποιοι στις 24 και 25 Ιουλίου 2009 φιλοδοξούν να μας «επιμορφώσουν» με το έργο του Ισραηλινού σκηνοθέτη Αμώς Γκιτάι που έχει τον τίτλο «Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους». Το έργο βασίζεται στην ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου του Εβραίου Φλάβιου Ιώσηπου (1ος μ.Χ), μέλους της θρησκευτικής παράταξης των Φαρισαίων, καθώς και εκφραστή διαφόρων σχολών του Ιουδαϊσμού, στις οποίες και εφοίτησε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ




ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...


...ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;


Ψάξε ψάξε, Έλληνα δε θα βρεις....

Πλατεία Αττικής ή καλύτερα Πλατεία Καλκούτας και ο Πάκης στην κοσμάρα του, εξάλλου πριν από το 7,2% του ΛΑΟΣ ευχαριστούσε τους λαθραίους που επιλέγουν την χώρα μας σαν προορισμό τους....


Ο δε Μαρκογιαννάκης ακόμα βάζει να γυρίζουν τα παπάκια της ομάδας Δ γύρω γύρω από την πλατεία Κολωνακίου... και η πελατεία στο DA CAPO έχει πέσει γιατί όλοι έχουν ζαλιστεί από τα παπάκια… Ο δε Κωστάκης ας πάει εκεί στην Πλατεία Αττικής να κάνει βόλτα τα παιδιά του… Ο Κωστάκης ο Πάκης και η Ντορούλα ελπίζουν ακόμα στο φιλότιμο της Τουρκίας που στέλνει με σχέδιο ορδές βαρβάρων αλλά και για την Αλβανία ούτε λόγος που από τα σύνορα αυτά με την Αλβανία έρχονται και οι περισσότεροι λαθραίοι ακόμα... Ά ρε ένα κολωνάκι στον ποπό που σας χρειάζεται....


Εάν αυτό είναι Ελλάδα και αυτοί που μας κυβερνούν είναι Έλληνες, τότε εγώ είμαι ο αρχηγός των ΕΛ και ήλθα από τον Σείριο κυρίες και κύριοι. Ναι έτσι ακριβώς, είμαι ο αρχηγός των ΕΛ και ήλθα από τον Σείριο. Μη ψάχνετε άλλο στα βιβλία του Λιακόπουλου σας το επιβεβαιώνω εγώ ο ίδιος.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_5039.html