Χρήστες OnLine

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Νέα έφοδος σε στέκι αναρχικών - ακροαριστερων δολοφονων, στο Μενίδι



ΤΩΡΑ

Μετά το Κερατσίνι, η Αστυνομία πραγματοποιεί επιχείρηση σε ένα ακόμη στέκι αντεξουσιαστών στο Μενίδι.

Το σχέδιο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η συγκέντρωση στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, προσώπων που κατά τη γνώμη των αξιωματικών της ασφάλειας, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις αυριανές εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Έχουν γίνει μέχρι στιγμής, περισσότερες από 100 προσαγωγές, ενώ ο αριθμός μέχρι το πρωί μπορεί και να έχει διπλασιαστεί.



40 προσαγωγές στα εξάρχεια, 12 συλλήψεις ακροαριστερων φασιστων



ΟΙ 5 ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΙ!

Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 7.30 το βράδυ στην Οδό Μεταξά στα Εξάρχεια.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί και αμέσως μετά ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσήχθησαν 40 άτομα.

Από τους προσαχθέντες 12 κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Πρόκειται για 5 Ιταλούς, 4 Έλληνες και 3 Αλβανούς.


Προσαγωγή 20 ατόμων μετά από έρευνα σε "υπο καταληψη" οίκημα στο Κερατσίνι

Να γιατι κανουν καταλήψεις οι ακροαριστεροι φασιστες. Που αλλου θα σχεδιαζουν τις επιθεσεις τους.. και που αλλου να γεμισουν τα μπουκαλια για τις μολοτωφ?? Και με υπολογιστη με συνδεση απευθειας στα κεντρικα του indymedia >. αυτη ειναι η σημερινη αριστερα..















20 άτομα προσήχθησαν τελικά από την επιχείρηση της αστυνομίας στο Κερατσίνι, από τον "αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Ρεσάλτο", όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 μπουκάλια κενά, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια , 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 6 μάσκες και 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκαϊντέ μόλις η αστυνομία έκανε έφοδο στο αναρχικό στέκι "Ρεσάλτο" στο Κερτατσίνι, οι ακροαριστεροι που ήταν μέσα προσπάθησαν να καταστρέψουν τον υπολογιστή που είχε μέσα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχουν χρήσιμο υλικό για την αστυνομία;







Φωτογραφιες απο το στεκι των αναρχικων στο οποιο κατασχέθηκαν μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, 13 μάσκες (εκ των οποίων 7 αντιασφυξιογόνες), 200 μπουκάλια κενά, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια , 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, 7 κοντάρια, 3 κράνη και 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίο οι προσαχθέντες επιχείρησαν να καταστρέψουν.



















Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.


Εικάζεται πάντως ότι οι έφοδοι σε στέκια αντιεξουσιαστών / ακροαριστερων, θα συνεχιστούν καθώς είναι μέρος του γενικότερου σχεδίου της αστυνομίας.




Έλεος... Αφήστε τα ..."παιδιά" να εκτονωθούν.!



http://gianniotis.blogspot.com/2009/12/blog-post_6849.html

Αυτά είναι τα ..."διαμάντια" της Ελληνικής κοινωνίας.!
Αυτός είναι ο ..."ανθός" της Ελληνικής νεολαίας.

Μη καταπιέζετε αυτά τα παιδιά.

Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, κατ' εντολήν των αριστερών και ..."προοδευτικών" μηδενιστών της χώρας μας.

Όλα αυτά τα "παιδιά" ...θρηνούν απαρηγόρητα για τον άδικο χαμό του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, που βρέθηκε ...συμπτωματικά και ..."όλως τυχαίως", σε χώρο επεισοδίων την ίδια μέρα του περασμένου Δεκέμβρη.
Πριν ακριβώς από ένα χρόνο.

Γι' αυτό, αφήστε αυτά τα "παιδιά" να εκφράσουν τη ...θλίψη τους.!
Αφήστε τα να ...πρωτοτυπήσουν.

Αντί να πάνε επάνω στο μνήμα του μικρού Αλέξη και να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του, ή να ανάψουν ένα κεράκι, όπως κάνουμε όλοι εμείς οι ηλίθιοι, αφήστε τα να κάψουν Ελληνικές σημαίες.
Τί τα θέλετε αυτά τα ...κουρελόπανα;

Μην καταπιέζετε αυτά τα ..."παιδιά". Αφήστε τα να σπάσουν, να κάψουν, να τρομοκρατήσουν, να καταστρέψουν, να πυρπολήσουν και να ισοπεδώσουν ότι βρουν στο πέρασμά τους.

Αφήστε τα.! Αυτά τα "παιδιά" ...πονάνε πραγματικά. Δεν βλέπετε το ...περίλυπο ύφος τους;
Με ποιό τρόπο θα παρηγορηθούν;

Αφήστε τα να πετάξουν μολότωφ προς τους μπάτσους, ώστε παίζοντας, να τους πυρπολήσουν...
Σιγά...
Τι αξία έχει η ζωή του ..."μπάτσου".

πηγη

ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ


ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ (;)

Ενδεικτικό το αποτέλεσμα και τα μεθεόρτια του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για την απαγόρευση των Μιναρέδων - με τις ισλαμικές χώρες, τους μουσουλμάνους της Ευρώπης και τους απανταχού διεθνιστές να διαμαρτύρονται και να καλούν σε αντιδράσεις. Και όμως, οι διωγμοί των Χριστιανών που έχουν απομείνει σε πολλές μουσουλμανικές χώρες δεν έχουν τελειωμό, ακόμα και στις υποτιθέμενες μετριοπαθείς.


Πογκρόμ κατά των Χριστιανών της πόλης Φαρσούτ στην Αίγυπτο ξέσπασε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς αφορμή. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΑΙΝΑ, όχλος ξεχύθηκε στους δρόμους και λεηλάτησε καταστήματα που άνηκαν σε Χριστιανούς με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς τουλάχιστον 60 καταστήματα και αναφέρθηκαν κακοποιήσεις και τραυματισμοί. Οι εξηγήσεις των αρχών ήταν ότι οι δράστες είναι "αγνώστου ταυτότητας" - κάτι σαν τους τούρκους το ‘55 στην Πόλη δηλαδή. Ενώ τα θύματα που θα ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση αποθαρύνονται με κάθε τρόπο.


Αλήθεια, ακούσατε πουθενά την είδηση;


Φανταστείτε τώρα την ίδια σκηνή οπουδήποτε στην Ευρώπη (για να μην πούμε Θράκη και φανούμε μεροληπτικοί): "Χιλιάδες Γάλλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να καταστρέφουν περιουσίες και καταστήματα μουσουλμάνων, να βιάζουν τις γυναίκες και να σκοτώνουν Μουφτήδες. Ενώ η Γαλλική αστυνομία παραμένει αδρανής". Εντελώς απίθανο;

πηγή:resistance-hellas.blog

Με ποιο δικαίωμα πας και καταλαμβάνεις τον κινηματογράφο; Σου ανήκει;


Όλα δικά τους! Όλα!



Βάζουν κουκούλα, χτυπάνε, καίνε, ουρλιάζουν, καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, τους καταστρέφουν και μετά είναι "μάγκες" και "αγωνιστές"...

Κατέλαβαν οι αναρχικοί σήμερα το Ολύμπιον και εγώ αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν τους απομάκρυνε κανείς, και για ποιο λόγο δεν τους απομακρύνει τώρα κάποιος!
Μάλλον οι τύποι με τα μπλε τους έχουν εντολές να ΜΗΝ τους ενοχλήσουν.. αλλιώς η αριστερή προπαγάνδα θα κάνει την δουλειά της!


Εκτός από τις αρχές σε αυτή τη χώρα εξουσία έχουν και εκείνοι. Δεν τους κουνάει κανείς! Απλώς κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπου και όποτε γουστάρουν και όλοι εμείς είμαστε θεατές! Γιατι ξέρουν οτι απο πίσω έχουν τις πλάτες ΛΕΦΤΑΔΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.. που στα κανάλια το παίζουν υπέρμαχοι των νόμων και της κοινωνίας.. αλλα απο πίσω χρηματοδοτούν τους ακροαριστερούς και τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια ώστε να έχουν εξασφαλισμένες ψήφους στο μέλλον...

Βέβαια, αν δεν είσαι με εκείνους είσαι με τους άλλους θα σου πουν. Αν είσαι αντίθετος με αυτούς θα σε πουν καπιταλιστή και φίλο των μπάτσων, και ας μην έχεις καμιά σχέση με όλα αυτά.


Σκεφτείτε κάποιον που κάνει φόνο και ζει σε μια χώρα όπου εφαρμόζεται η θανατική ποινή. Ο δήμιος δεν είναι το ίδιο φονιάς με το φονιά που σκοτώνει; Και εγώ σας λέω πως τους αστυνομικούς που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους, τους αναρχικούς και τους κάθε είδους ακραίους που θεωρούν πως έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμένα, καταπατούν τη δική μου ελευθερία και μπερδεύουν τη δημοκρατία με την ασυδοσία, εγώ τους θεωρώ ένα πράγμα, αφού μόνο τα χρώματα αλλάζουν...

Άλλοι φορούν μπλε στολή, έχουν και όπλο στο τσεπάκι, άλλοι φορούν μαύρες κουκούλες, πετάνε πέτρες και βάζουν φωτιές, για μένα είναι το ίδιο πράγμα και οι "μπάτσοι" και οι αναρχικοί.


"Πρέπει να τους θεωρήσουμε ήρωες;"



"ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;"

Δηλαδή τώρα αυτά τα παιδάκια που μαζεύονται σε ομαδούλες και πάνε και χτυπάνε αστυνομικούς πρέπει να τους θεωρήσουμε ήρωες; Τις κουκούλες και τα κράνη γιατί τα φοράνε; Ντρέπονται για τον εαυτό τους; Θεωρούνται επαναστάτες τώρα αυτοί; Θα μείνουν στην ιστορία για τις ηρωικές πράξεις τους;

Με άνανδρες επιθέσεις κατά αστυνομικών θα λυθούν όλα τα προβλήματα της κοινωνίας; Λίγο μυαλό δεν έχουν αυτά τα παιδιά; Μήπως είναι διανοητικά άρρωστα και χρειάζονται ιατρική βοήθεια; Μήπως αντί για ΜΑΤατζήδες και ασφαλήτες, να στείλουμε στα Εξάρχεια ψυχολόγους και ψυχίατρους;

Eίναι προφανές οτι τα παιδάκια αυτά καθοδηγούνται απο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ( πολιτικά και οικονομικά ) και τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αυτα, τους παραπυθιάζουν, τους προπαγανδίζουν και κάνουν τα παιδάκια τα τέλεια όπλα για προβοκάτσια και για εσωτερική τρομοκρατία... και σαν επίλογο.. τα παιδάκια αυτά στο τέλος σκοτώνονται ενώ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τρώνε με χρυσά κουτάλια...

Αν οι ιδέες τους και ο τρόπος δράσης τους είναι σωστά, τότε γιατί εξακολουθούν να είναι όχι πάνω από το 0,0001% του ελληνικού λαού; Τα λυπάμαι αυτά τα παιδιά. Πραγματικά.
Ας ακουστεί και η άλλη άποψη. Όχι μόνο να κοροϊδεύουμε τους αστυνομικούς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


"Το διαρκές παρανάλωμα της ελληνικής κοινωνίας"


Πώς να είμαστε σήμερα φιλικοί απέναντι σε αυτούς που έχουν κηρύξει ένα διαρκή και ανηλεή πόλεμο κατά των λαών και των εθνών;



Η Ελλάδα βάλλεται από παντού: Σταθερά, συστηματικά, άγρια εξοντωτικά:



1). Πολυμέτωπη και βάρβαρη επίθεση εναντίον της οικονομικής υπόστασης του ελληνικού λαού. Τα βάρη της κρίσης και της χρεοκοπίας του καπιταλιστικού συστήματος φορτώνονται στις πλάτες των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων: Η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της κερδοσκοπικής αναισχυντίας…


2). Συνεχές, αδυσώπητο και οργανωμένο σφυροκόπημα της ιστορικής και εθνικής μας υπόστασης. Κάθε κατάκτηση ιστορική και πολιτισμική, κάθε αγωνιστική παράδοση και μνήμη, κάθε τι που έχει «εθνική γεύση», τα πάντα που συγκροτούν κοινωνική συνοχή ρίχνονται στην πυρά, με μια μοχθηρία χωρίς ιστορικό προηγούμενο, με μια μοχθηρία που ξεπερνά το παλιό ναζιστικό εφιάλτη.

Ζούμε τον εφιάλτη του εθνικού μας παραναλώματος και το τρομοκρατικό θέαμα αυτού του παραναλώματος.

Η Νέα Τάξη, ο αυτοκρατορικός, πλανητικός ιμπεριαλισμός επιχειρεί να μας δώσει τα τελευταία κτυπήματα για να πέσουμε στα τάρταρα της ολικής βαρβαρότητας.



Το μακάβριο σχέδιο εξόντωσης των εθνών και των λαών συμπυκνώνεται σε αυτά τα προφητικά λόγια του Γκαλεάνο:


«Σχέδιο εξόντωσης: Να ισοπεδώσουν το γρασίδι, να ξεριζώσουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι, να ποτίσουν τη γη μ’ αλάτι. Έπειτα να σκοτώσουν τη μνήμη της βλάστησης. Για να κατακτήσουν τις συνειδήσεις, τις εξοντώνουν. Για να τις εξοντώσουν, τους σβήνουν το παρελθόν, εξαφανίζουν κάθε μαρτυρία που μπορεί να αποδείξει πως σε τούτα τα μέρη υπήρξε ποτέ κάτι παραπάνω από σιωπή, φυλακές, τάφοι.

Απαγορεύεται να θυμόμαστε…»




Τα σύγχρονα νεοταξικά «εργαλεία» του φασιστικού ολοκληρωτισμού είναι:


α) Οικονομικά και κοινωνικά «εργαλεία»:

Η οργανωμένη αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, η οποία υπονομεύει κάθε οικονομική κατάκτηση και κάθε δυνατότητα αγώνα των λαών, καθώς και κάθε κοινωνική και εθνική συνοχή.

Με τους στρατούς της εισαγόμενης αλλοδαπής λαίλαπας σαρώνονται όλες οι ιστορικές κατακτήσεις των λαών (οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές), ισοπεδώνεται κυριολεκτικά η κοινωνική συνείδηση (ταξική συνείδηση), αλλοιώνεται επικίνδυνα η «εθνική υπόσταση» των κοινωνιών και οδηγούνται οι κοινωνίες σε αγελαία, ανταγωνιστικά και διχαστικά «αθροιστικά σύνολα»: Σε γκέτο αλληλοσπαραγμού…



β). Ιδεολογικά εργαλεία:

Οι προπαγανδιστικές μήτρες του πλανητικού εφιάλτη τα ΜΜΕ, καθώς και τα ποικίλα και πολύχρωμα Μαντεία των επιδοτούμενων «μπράβων» των πολυεθνικών και των μυστικών υπηρεσιών.

Στην πρωτοπορία αυτών των νέων «παραγωγών» ιδεολογίας και «κατηχήσεων» βρίσκεται καπιταλιστική «αριστερά» σε όλες τις πολύχρωμες ποικιλίες της.

Αυτή η «αριστερά πολυτελείας», αυτή η επιδοτούμενη «αριστερά» των ηγεμονικών νεοταξικών ιδεολογημάτων (αντιεθνικισμός, αντιρατσισμός κ.λπ), αποτελεί σήμερα τη «πέμπτη φάλαγγα» του πλανητικού κράτους, τους νέους «γενίτσαρους»…

Πώς, λοιπόν, να είμαστε φιλικοί με αυτή την «αριστερά» η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου εναντίον των κοινωνιών και των εθνών;

Σε ένα τέτοιοι πόλεμο ζωής και θανάτου δεν μπορεί να είσαι, δυστυχώς, φιλικός, ούτε να χαϊδεύεις κεφάλια…


γ). Πολιτικά «εργαλεία»:

Το κράτος και οι υπηρεσίες του, καθώς και όλο το καθεστωτικό, κομματικό οικοδόμημα.

Κράτος, κόμματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και διανοούμενοι αποτελούν το γιγάντιο «ιστό της αράχνης» της Νέας Τάξης. Προωθούν, την πολυφωνική ΜΟΝΟΦΩΝΙΑ της νέας βαρβαρότητας. Παίζουν πάνω στο ίδιο νεοταξικό πιάνο, κτυπώντας διαφορετικά πλήκτρα ο καθένας. Αποτελούν την ορχήστρα της νεοταξικής μουσικής και των ιδεολογημάτων της…


δ). Εκτελεστικά «εργαλεία»:



Εδώ στην κορυφή βρίσκονται οι πολυπλόκαμες υπηρεσίες του διεθνούς κράτους και του παρακράτους. Οι εγχώριες αποτελούν το προτεκτοράτο τους…

Οι ομάδες κρούσης αυτών των υπηρεσιών είναι τα ποικίλα δίκτυα τρομοκρατίας.


Αυτή η πολυεδρική τρομοκρατία και το συνακόλουθο τρόμο-θέαμα αποτελούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ της νεοταξικής βαρβαρότητας. Αποτελούν το προνομιακό «όχημα» για τη χειραγώγηση, την τρομοκράτηση, την υπόταξη και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.



Είναι το σύγχρονο «όπλο» για την ισοπέδωση και τη διάλυση των εθνικών κοινωνιών.



Γι’ αυτό βλέπουμε να πληθαίνουν τα «τάγματα εφόδου» και οι τρομοκρατικοί «στρατοί» (μέσα εδώ οι αλλοδαποί αποτελούν το πλέον «αιμοβόρο» υλικό) στην ελληνική κοινωνία, η οποία δεν έχει λυγίσει και ανθίσταται.



Τώρα ετοιμάζονται για νέο γύρο «Δεκεμβριανών»: Συγκεντρώνουν τις «στρατιές» τους, φανατίζουν τα «τάγματα εφόδου», ντοπάρουν την απελπισία και τα αδιέξοδα της νεολαίας, στρατολογούν νέα «αποσπάσματα θανάτου» από την κοπριά της κοινωνικής αθλιότητας και του πολιτικού υπόκοσμου…



Ετοιμάζονται οι μηχανισμοί της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας πυρετωδώς.



Το Πολυτεχνείο από σύμβολο αγώνων χωρίς κουκούλα έχει μεταβληθεί σε άντρο κουκουλοφόρων και χιλιάδων μπουκαλιών βενζίνης για ένα νέο παρανάλωμα…


Παντού βλέπεις τις αφίσες αυτών των πυρομανών να καλούν σε τρομοκρατικό ΠΟΛΕΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Οι πάντες τους γνωρίζουν, αλλά ουδείς καταγγέλλει το έγκλημα…


Αύριο θα παίξουν πάνω στο έγκλημα και θα προωθήσουν τους προσχεδιασμένους στόχους…


Αλήθεια ο Χρυσοχοϊδης δεν γνωρίζει το τι γίνεται;

Δεν γνωρίζει τις «προετοιμασίες» και την «επιφυλακή» των πολιτικών συμμοριών;



Ρητορικά τα ερωτήματα.



Είπαμε: Τα «τάγματα εφόδου» αποτελούν τα δικά τους εκτελεστικά όργανα…

πηγη

Οδοφράγματα και φωτιές στην Κόρινθο με τις ευλογιες του Χρυοχοιδη.. του κολλητου των ακροαριστερων...!

Τρεις συλλήψεις και δώδεκα προσαγωγές ακολούθησαν τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν τις 21:00 στην Κόρινθο, μετά το πέρας εκδήλωσης όπου παρίστατο και ο υπουργός Άμυνας Ε. Βενιζέλος.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 16χρονος Αλβανός.

Δεκαδες άτομα, κυρίως μαθητές, ανάμεσά τους όμως και μέλη της άκρας αριστεράς και αντεξουσιαστές, έβαλαν φωτιά σε κάδους, έσπασαν κάμερες από τράπεζες ενώ προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank .

Οι διαδηλωτές πέταξαν, επίσης, πέτρες, ξύλα και μολότωφ στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Κορίνθου που βρίσκεται στο κέντρο της Κορίνθου.

Από τα επεισόδια δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.. ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ.