Χρήστες OnLine

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Προσαγωγή 20 ατόμων μετά από έρευνα σε "υπο καταληψη" οίκημα στο Κερατσίνι

Να γιατι κανουν καταλήψεις οι ακροαριστεροι φασιστες. Που αλλου θα σχεδιαζουν τις επιθεσεις τους.. και που αλλου να γεμισουν τα μπουκαλια για τις μολοτωφ?? Και με υπολογιστη με συνδεση απευθειας στα κεντρικα του indymedia >. αυτη ειναι η σημερινη αριστερα..















20 άτομα προσήχθησαν τελικά από την επιχείρηση της αστυνομίας στο Κερατσίνι, από τον "αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Ρεσάλτο", όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 μπουκάλια κενά, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια , 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 6 μάσκες και 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκαϊντέ μόλις η αστυνομία έκανε έφοδο στο αναρχικό στέκι "Ρεσάλτο" στο Κερτατσίνι, οι ακροαριστεροι που ήταν μέσα προσπάθησαν να καταστρέψουν τον υπολογιστή που είχε μέσα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχουν χρήσιμο υλικό για την αστυνομία;







Φωτογραφιες απο το στεκι των αναρχικων στο οποιο κατασχέθηκαν μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, 13 μάσκες (εκ των οποίων 7 αντιασφυξιογόνες), 200 μπουκάλια κενά, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια , 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, 7 κοντάρια, 3 κράνη και 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίο οι προσαχθέντες επιχείρησαν να καταστρέψουν.



















Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.


Εικάζεται πάντως ότι οι έφοδοι σε στέκια αντιεξουσιαστών / ακροαριστερων, θα συνεχιστούν καθώς είναι μέρος του γενικότερου σχεδίου της αστυνομίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου