Χρήστες OnLine

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο και Όχι μόνο για πλημμέλημα ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΗ ΔΙΩΞΙΣ στον Πρύτανη του Ε.Μ.Π. κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη…


1075977_b1

”Προτιμώ να καταδικασθώ παρά να κλείσω το indymedia” δηλώνει ο πρύτανης του Ε.Μ.Π κ. Μουτζούρης.

Και όμως, αν εφαρμόζονταν οι νόμοι, θα έπρεπε να είχε διωχθεί με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο, για την συνειδητή επιλογή του να στεγάζη και μάλιστα με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, με το όνομα Athens Indymedia όπου:

- Συμμετέχουν ενεργά ως διαμορφωτές του περιεχομένου της ιστοσελίδος, έχοντας μάλιστα πρόσβαση στο να αναρτούν απευθείας ανακοινώσεις και ηλεκτρονικό υλικό, μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.

- Συμμετέχουν ενεργά ως διαμορφωτές του περιεχομένου της ιστοσελίδος και αναρτούν ελεύθερα ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για εμπρησμούς τραπεζών και καταστημάτων, δεκάδες μέλη “αντιεξουσιαστικών” οργανώσεων των οποίων οι δραστηριότητες υπόκεινται στις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου.

- Προβάλλονται συστηματικά ακολουθούμενες από ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες των τελευταίων ετών, όπως η ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγ. Παρασκευής, οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια, όπως και η καταστροφή δημοσιας και ιδωτικής περιουσίας με σκοπό τον πολιτικό εκβιασμό, πράξεις που υπόκεινται στις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου.

- Μαζί με την προτροπή των αναγνώστών της ιστοσελίδος “Athens Indymedia” σε τρομοκρατικές ενέργειες, έχει δημοσιευθεί συχνά υλικό το οποίο περιέχει και συμβουλευτικές οδηγίες για την διάπραξή τους, όπως οδηγίες κατασκευής βομβών μολότωφ και εκρητικών μηχανισμών, οδηγίες οργάνωσης “αντάρτικου πόλεων” , οδηγίες διαφυγής και αποφυγής συλλήψεως μετά από την διάπραξιν των εν λόγω εγκλημάτων.

-Το “Athens Indymedia”, λειτούργησε ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην υποτιθέμενη “εξέγερση του Δεκέμβρη” του 2008, στην οποία διαπράχτηκαν πλήθος τρομοκρατικών και κακουργηματικών ενεργειών.

- Το “Athens Indymedia” αποτέλεσε ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ για πλήθος τέτοιων ενεργειών, στις οποίες και προέτρεψε, όπως και για πλήθος κακουργημάτων κατά της ζωής και της περιουσίας.

Για τους παραπάνω λογους, ζητούμε την ΑΜΕΣΗ παρέμβση οποιουδήποτε εισαγγελέα σέβεται τους νόμους του κράτους, και την άσκηση διώξεως ενταντίον του πρυτάνεως του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, βάσει των διατάξεων του Αντιτρομοκρατικού Νόμου, με τις κατηγορίες της ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ και της ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου