Χρήστες OnLine

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Το επικοινωνιακό σχέδιο-λοβοτομή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και η ελληνική νεολαία.




Το 5 % του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ (της Κεντροαριστεράς) κυβερνάει τη Χώρα

Το ιδεολογικό περίβλημα για την άλωση του ΠΑΣΟΚ από τους χαφιέδες της Νέας Τάξης, το είχε προσφέρει ο Σημίτης, με την «μεγάλη Κεντροαριστερά».
Το σχέδιο, εφαρμόστηκε, και τώρα το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ,βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Σαν αντιπολίτευση, συνεργάστηκαν, για να κάψουν την Αθήνα.

Η επικοινωνιακή επιχείρηση , που εξαπολύθηκε, πέρσι, με την τηλεκατευθυνόμενη «εξέγερση των SMS», είχε σχεδιαστεί χωρίς τον νεκρό. Το παιδί που σκοτώθηκε, έδωσε με την ψυχούλα του, νέα ώθηση, στον επικοινωνιακό σχεδιασμό.

Το επιχειρησιακό σχέδιο προέβλεπε εξέγερση των μουσουλμάνων και των λαθρομεταναστών, για τα δικαιώματά τους. Όλες οι προετοιμασίες είχαν γίνει για αυτό. Και η συσσώρευση των μολότοφ. Ο χρόνος είχε προσδιοριστεί για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η βροχή τους χάλασε τα σχέδια. Και δόθηκε μια μικρή αναβολή. Μέχρι να εμφανισθεί κάποιος πού του «κατέστρεψαν το Κοράνι του». Αλλά η τύχη τους προσέφερε τον Αλέξανδρο. Δόθηκε το σύνθημα και άρχισε ο χορός.

Το νεο σενάριο της χορογραφίας ήταν πολύ χρήσιμο, διότι η παρουσία αστυνομικού, έδινε την ευκαιρία να δρομολογηθεί και το παράλληλο σχέδιο για την διάδοση της έχθρας προς το κράτος, το έθνος, και την πατρίδα.

Αυτού του είδους τα πραξικόπηματα, αξιοποιούνται πάντα και για την τρέχουσα πολιτική. Δεν σχεδιάζονται όμως για το λόγο αυτό.

Έτσι, η εξέγερση των SMS, χρησιμοποιήθηκε και ως επιχείρημα για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ , τους αγωγούς κλπ. Συσκευασία 3 σε ένα.

Η απάντηση στην «κοινωνική εξέγερση», είναι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, για την παραχώρηση της ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών, και την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Για το λόγο αυτό, ο φετινός εορτασμός, δεν είχε και δεν θα έχει την βιαιότητα, που παρακολουθήσαμε πέρυσι.


Τώρα ο στόχος είναι ιδεολογικός και πολιτικός Να καλλιεργηθεί η ιδεολογία της εχθρότητας προς το «Κράτος» που σκοτώνει.Να διαδώσουν στη νέα γενιά την ιδεολογία ,του αντικρατισμού. Ενός αντικρατισμού που εξυπηρετεί την ολιγαρχία, την Ψωροελίτ, τις τράπεζες ,τα Κάρτελ, και τα μονοπώλια.Ενός αντικρατισμού διαταξικού.

Για το λόγο αυτό έστελναν, οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ δάσκαλοι, στο νεκροταφείο τουςμαθητές, να καταθέσουν λουλούδια στον τάφο του συμμαθητή τους.
Συμμαθητής ,από το κολέγιο, ενώ αυτά πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο. Αλλά αυτή είναι η ουσία. Ο διαταξικός αχταρμάς. Με ανθρωπιά .

Για το λόγο αυτό κάνει η ΑΔΕΔΥ στάση εργασίας. Για να μεταφέρουν τα σχολεία
στη διαδήλωση.Στο Νέο διαταξικό Πολυτεχνειο.Χωρίς φτωχούς και πλούσιους. Χωρίς δικτατορία και αμερικανική κατοχή.

Για να πείσουν τα παιδιά ότι ακολουθούν τον «σωστό δρόμο» , δημιούργησαν το «άλλοθι» των κουκουλοφόρων. Τους βάπτισαν κουκουλοφόρους, περιθωριακούς, απελπισμένους πλιατσικολόγους και εγκληματίες που εκμεταλλεύτηκαν την εξέγερση των «υγιώς σκεπτόμενων» νέων. Οι καλοί και κακοί.

Η «εξέγερση» των νέων που τους καθοδηγούσαν με SMS, και που τους οδηγούσαν οι δάσκαλοι στα αστυνομικά τμήματα για να διαμαρτυρηθούν. Οι ηγέτες της περσινής εξέγερσης ήταν οι ΣΥΡΙΟΠΑΣΟΚΟκαθηγητές.

Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚικό κράτος, και οι μηχανισμοί του, μόλις ανέλαβαν την εξουσία στις 4 Οκτωβρίου, έδωσαν ύψιστη προτεραιότητα, στην τριήμερη «μέρα μνήμης» για τον « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ». Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το σχέδιο « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είναι απόλυτα χορογραφημένο, και αποτελεί ταυτόχρονα τη δικαίωση της πυρπόλησης της Αθήνας.

Οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΟΙ μηχανισμοί έχουν έτοιμο το σενάριο ( όπως και σε κάθε πραξικόπημα) των συνθημάτων. (που θα εκφωνούνται από την soft power στο διαδίκτυο ). Στόχος να συνεχιστεί το παραμύθι με το κράτος που σκοτώνει.

Η Νεολέρα ΠΑΣΟΚ, έριξε τα σύνθηματα , «Οι σφαίρες δεν δολοφονούν τη συνείδηση». "Να κάνουμε την οργή ελπίδα, με όπλο τα όνειρά μας".
Λέξεις κλειδιά. Δολοφονούν (το κράτος δολοφόνος διότι οι σφαίρες είναι απρόσωπες). Συνείδηση.(Τα παιδιά μετέχουν συνειδητά δεν είναι πρόβατα).

Για το ποια συνείδηση είχε το θύμα ας μην μιλήσουμε.Οργή (για όλα),τα όνειρα, (το ίδιο κόλπο με πέρυσι: Μην πυροβολείτε τα όνειρά μας. Δεν άλλαξαν καν επικοινωνιολόγο)

Η Νεολέρα ΠΑΣΟΚ ειπε: Καλούμε κάθε νέο και νέα να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των ημερών, στην πορεία την Κυριακή 6/12 στα Προπύλαια στη 1:00 μ.μ. καθώς και τη Δευτέρα 7/12 στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12:00 στα Προπύλαια. Να κάνουμε την οργή ελπίδα, με όπλο τα όνειρά μας.


Ο Συριζα το πήρε πιο πολιτικά.Περιβάλλον, (Κοπενχάγη), παιδεία εργασία. Στο Πολυτεχνειο ήταν, Ψωμί-Δουλειά-Λευτεριά.

Η σύλληψη των 5 Ιταλών τρομοκρατών χθές έγινε , «Εξπρές του μεσονυκτίου» για 5 Ιταλούς πολίτες, χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

( οι οποίοι προφανώς έχουν το δικαίωμα από τη συνθήκη της Λισσαβόνας να κάψουν τις περιουσίες των Αθηναίων).

«Βία και προληπτική κρατική καταστολή» ! είναι το σύνθημα.

«Σκηνές από την γνωστή ταινία που περιγράφει την κατάσταση στην Τουρκία της χούντας θυμίζει η συμπεριφορά της Ελλάδας σήμερα. Κι όλα αυτά από τα αντιδημοκρατικά μέτρα καταστολής του κράτους και του παρακράτους, παρά την εκλογή στην πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου, γνωστού για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις και σκέψεις» γράφουν οι χαφιέδες.

Για τα ευρήματα στο στέκι των αναρχικών οι απαντήσεις είναι έτοιμες:

Η χειροβομβίδα κρότου λάμψης είχε ξεμείνει απο το έθιμο των βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης, Διότι τα παιδιά είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Οι μάσκες ήταν για Προστασία από την την γρίπη των χοίρων...

Τα 200 μπουκάλια κενά, που μάζεψαν με πολύ κόπο, προορίζονταν για ανακυκλωση, επειδή τα παιδιά είναι οικολόγοι και ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή.Τα 2 σφυριά, οι 3 βαριοπούλες, τα 2 καλέμια ήταν ενός υδραυλικου πουτα ξεχασε. Τα 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό και τα 7 κοντάρια, ήταν της καθαρίστριας ...

Τα 3 κράνη ήταν των παιδιών (delivery) που εργάζονταν στο σουβλατζίδικο, δίπλα...

Οπότε κανείς δεν θα τιμωρηθεί. Και αυτοί που κατέλαβαν το δημαρχείο αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΥΓ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Το ποιό μαλακισμένο και αόριστο σύνθημα μετα το ΠΑΜΕ;

πηγή:Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου