Χρήστες OnLine

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Το μεταναστευτικό μας καίει τώρα ρε συ Γιωργάκη;



Έχει δίκιο ο κόσμος που ξεσηκώνεται. Δεν είναι το πρώτο θέμα μας οι μετανάστες αλλά η προστασία των πολιτών που πληρώνουν φόρους και δεν έχουν μια.

Tα τελευταία χρόνια βλεπουμε η πολιτική των κομμάτων που κυβερνούν να είναι ίδια. Λαπάδες θέλουν να μας κάνουν και μας πασάρουν μια άλλη ιστορία από αυτήν που ξέραμε! Όλα τα έχουν ισοπεδώσει.

Εμείς ρε παιδιά ζητάμε να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες. Εκεί καταντήσαμε. Και καταλαβαίνομαστε τι λέμε. Δεν εννοούμε για όσους τους εκμεταλλεύονται αλλά για το πως η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για τις ψήφους.

Πως θα γίνει αυτό το νομοσχέδιο και θα γίνει οι χιλιάδες μετανάστες να έχουν δικαίωμα ψήφου; Με το που θα γίνει γνωστό στο εξωτερικό θα έρχονται σαν τα καραβάνια στην Ελλάδα. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς; Τι θέμα έχει ανοίξει ο Παπανδρέου σε κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα; Όλο μας το πρόβλημα είναι το μεταναστευτικό και όχι η αντιμετώπιση των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων;

Αλλά στην Ελλάδα αν μιλήσεις θα σε πούνε ρατσιστή! Η πο φιλόξενη χώρα είμαστε αλλά πάει πολύ να τους ...Ελληνοποιήσουμε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου