Χρήστες OnLine

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Όταν η Ελευθεροτυπία μιλά για την λαθρομετανάστευση...

Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον πατριωτικό χώρο για την επίδοση στην χθεσινές ευρωεκλογές.


Φαίνεται πως αρχίζει να ηχεί στα αυτιά κάποιων η θεαματική αυξηση των ποσοστών του πατριωτικού χώρου που συνολικά άγγιξαν το 9% (ΛΑΟΣ 7,15%+ ΠΑΜΜΕ 1,2% +XA 0,53%). Η επιτυχία αυτή είναι σχεδόν βέβαιο ότι οφείλεται στο τερατώδες πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, μιας και το ΛΑΟΣ όπως και η Χρυσή Αυγή είναι τα μόνα δύο κόμματα που έχουν το ζήτημα στην πρώτη θέση της πολιτικής ατζέντας.


Εδώ και μήνες ήταν γνωστές οι δημοσκοπίσεις σχετικά με την λαθρομετανάστευση με το 78% να ζητά άμεση απέλαση. Τα αποτελέσμα των Ευρωεκλογών δέιχνουν 3 πράγματα:


1) Ότι σιγά σιγά η ανησυχία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έχει αρχίσει να μεταφράζεται σε πολιτικά ποσοστά. Μέχρι σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα σπρώχνουν το θέμα κάτω από το χαλί. Αυτό συμβαίνει διότι οι θέσεις τους είναι επιοικώς απαράδεκτες, επιζήμιες για την χώρα, αντιλαικές, και σχεδόν βέβαιο ότι εξυπηρετούν συμφέροντα.


2) Ότι ο κόσμος αδιαφορεί για την ευρωβουλή και απέχει από τις ευρωεκλογές. Η αδιαφορία αυτή μάλλον συνεπάγεται με αντίθεση προς τον θεσμό μιας Ευρωπαικής πολιτικής που επιβάλει τις θέσεις της στην εθνική πολιτική των μικρών χωρών σαν την Ελλάδα. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι που πιστέυουν ότι ο κόσμος πείθεται με προτάσεις όπως αυτή της συμβολής της Ε.Ε. στην λύση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα. Μάλλον ο κόσμος γνωρίζει ότι η Ε.Ε αποτελεί έμμεσα μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης του.


3) Ότι οι καταιγιστικές δημοσκοπίσεις κυμαίνονται μεταξύ του αναξιόπιστου και του στημένου!


Είναι λοιπόν ενδιαφέρον να παρατηρεί κάποιος μια εφημερίδα σαν την Ελευθεροτυπία να δημοσιεύει το παρακάτω άρθρο, την επομένη των εκλογών. Το ύφος και η άποψη μας ξενίζει από αυτό που μας έχει συνηθίσει ο οίκος Τεγόπουλου, θυμίζοντας περισσότερο άρθρο του Ελεύθερου Κόσμου! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διπλωματική τοποθέτηση της εφημερίδας σχετικά με το θρήσκευμα των λαθρομεταναστών "ενώ υπάρχουν υπόνοιες πως στην πλειονότητά τους είναι μουσουλμάνοι."


Φαίνεται πως με τον καιρό το μύνημα του πατριωτικού χώρου έχει αρχίσεινα φθάνει στα αυτιά των "στρατηγών" στα ΜΜΕ.


Επικροτούμε και... εις ανώτερα!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/06/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου