Χρήστες OnLine

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. κατέστρεψε τη χώρα μας. Έφεραν εκατομμύρια λαθραίων και συνεχίζουν να φέρνουν, ανεξέλεγκτα και χωρίς καμία εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής. Μάλιστα τους ευχαριστούν κιόλας (Πάκης Παυλόπουλος) που επιλέγουν όλα αυτά τα σκυλιά τη χώρα μας. Και όχι μόνο αυτό αλλά τους θεωρούν και ως «θησαυρό» της Ελλάδας!!! (Γιωργάκης Παπανδρέου). Και όλα αυτά γιατί έτσι μας διέταξε η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θέλησε και πέτυχε να μετατρέψει την Ελλάδα σε ανάχωμα κατά της λαθρομετανάστευσης και σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης.

Τέσσερα εκατομμύρια λαθραίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ο αριθμός αυτός συνεχίζει την ανοδική του πορεία ακάθεκτος. Κανείς δε διερωτάται πόσους μπορούμε να φιλοξενήσουμε και πόσους χρειαζόμαστε. Ας μας πούνε πόσους ακόμα θέλουν στην Ελλάδα. 5, 10, 20, 50, 100, 500 εκατομμύρια; Πόσους τέλος πάντων; Κανείς θολοκωλοτυριαραίος δεν απαντά στο ερώτημα αυτό ποτέ.
Ο Πάκης ευχαριστεί όλα αυτά τα ζώα που ήλθαν στην Ελλάδα και βύθισαν τη χώρα στον τρόμο και την απόγνωση της πιο σκληρής εγκληματικότητας που υπάρχει στην Ευρώπη σήμερα.
Ο Γιωργάκης τους αποκάλεσε τους Αλβανούς ως θησαυρό της Ελλάδας όταν είχε επισκεφτεί πριν 3 χρόνια τα Τίρανα…....»»»»

Ο Σημίτης έφερε το 2000, 200.000+ "ρωσοπόντιους" οι οποίοι μόνο έλληνες πόντιοι δεν ήταν. Καυκασιανοί τουρκομόγγολοι ήταν που μία λέξη ελληνικά δεν γνώριζαν ούτε είχαν ακούσει ποτέ για την Ελλάδα. Τους έφερε τότε με «αμοιβή» 2.000 ευρώ και ένα ελληνικό διαβατήριο δωρεάν με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές του 2000 το ΠΑΣΟΚ όπως και τα κατάφερε.

Αυτοί οι "ρωσοπόντιοι" ήταν και εκείνοι που χθες στην Κυψέλη εκτέλεσαν τους αστυνομικούς.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Η εταιρία των νταβατζήδων του τρόμου και της εθνικής διάλυσης και αποσάθρωσης, συνεχίζει να λειτουργεί ακάθεκτη στην Ελλάδα αφού οι μέτοχοι της εταιρίας, οι γραικύλοι ψηφοφόροι ρουσφετοζήτουλες και ρουσφετοεισπράκτορες, συνεχίζουν να στηρίζουν την αισχρή και επικίνδυνη αυτή ανώνυμη εταιρία.... αδιαφορώντας για την πατρίδα τους. Η τσέπη τους να είναι καλά και μόνο αυτή. Αυτοί είναι οι νεοέλληνες…

Καθημερινά γινόμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα. Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Πακιστανοί, Νιγηριανοί, Σομαλοί και από άλλες 207 χώρες μαφιόζοι, κάνουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν και κανείς δεν τους αγγίζει μη τυχόν και τον χαρακτηρίσουν ρατσιστή φασίστα και ακροδεξιό.

Η ξενολαγνεία καλά κρατεί στην Ελλάδα. Οτιδήποτε και να διαπράξουν οι αλλοδαποί, απαγορεύεται δια ροπάλου από τη ξενολαγνεία που επικρατεί, να βγει στην επιφάνεια να καταδικαστεί και να παρθούν άμεσα μέτρα κατά των λαθραίων και να εφαρμοστεί επιτέλους το Σύνταγμα και οι Νόμοι που επιτάσσουν παροχή ασφάλειας και προστασίας του Κράτους στους πολίτες του καθώς και άμεση απέλαση όλων των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν απαξιούν το Σύνταγμα και τους Νόμους και δεν τους εφαρμόζουν επειδή εκτελούν διαταγές από τις Βρυξέλλες σαν υπάκουα στρατιωτάκια..

ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί στην Ελλάδα έχουν έλθει παράνομα στη χώρα, με πλαστά χαρτιά, διαβατήρια και ταυτότητες ή χωρίς καν χαρτιά, διαβατήρια και ταυτότητες ή σαν τουρίστες οι οποίοι όμως ποτέ δεν εγκατέλειψαν, ως όφειλαν, τη χώρα, όταν έληξε η βίζα τους... Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και παρόλα αυτά το κράτος, πολλούς από αυτούς τους νομιμοποίησε ενώ σχεδιάζει και να νομιμοποιήσει τους υπόλοιπους. Μάλιστα θέλουν να προσλάβουν λαθροματανάστες στην αστυνομία για να μας συλλαμβάνουν ποιοι, οι παράνομοι λαθρομετανάστες! Εκεί έφτασε η γραικυλοσύνη τους!!!!!

Οι Νόμοι είναι σαφείς. Όλοι όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα παρανόμως, άμεσα απελαύνονται, όχι δα να τους νομιμοποιούμε κιόλας. Όλες οι άδειες παραμονής καθώς και όλες οι ελληνοποιήσεις πλην ελαχίστων ποντίων και βορειοηπειρωτών που δεν ξεπερνούν συνολικά τις 30.000, είναι παράνομες και το κράτος παρανομεί όταν νομιμοποιεί παράνομα εισερχομένους στη χώρα. Πρέπει να λογοδοτήσουν αμέσως στη δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό, όλοι όσοι εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν από το 1990, αυτό το αίσχος και φυσικά αναφέρομαι στους νταβατζήδες γραικύλους και πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

Οι γραικύλοι και πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. φέρουν ακεραία την ευθύνη για την απίστευτη αυτή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη και χωρίς όρια εγκληματικότητα η οποία οφείλεται αποκλειστικά από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και παντελή έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής.

Και πέντε εκατομμύρια αστυνομικούς να κατεβάσετε στους δρόμους δεν αλλάζει τίποτα. Απέναντι στους μαφιόζους με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβήδες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όταν μπορούν να ανταποδώσουν σύμφωνα με το νόμο τα πυρά αφού πρώτα δεχτούν πυρά, πεθάνουν και αναστηθούν για να έχουν το δικαίωμα να απαντήσουν.

ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί κυκλοφορούν με όπλα στην τσέπη μέχρι και τα ανήλικα αλλοδαπάκια. Πρόσφατα 15χρονη αλβανίδα έβγαλε όπλο από την τσάντα της και απείλησε τον καθηγητή της επειδή της έκανε παρατήρηση!!!!

Συνελληνες ξυπνήστε κάποτε. Δεν πάει άλλο.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ" ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ, ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤ’ ΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ.


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΩΛΟΤΥΡΙΑΡΙΚΟΥΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ".
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

πηγη :http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/04/blog-post_03.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου