Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ...
...
Με την γνωστή μέθοδο που χρησιμοποιούν οι άπλυτοι και δεν είναι άλλη απο το να ζυγίζουν πότε τους παίρνει να κάνουν τους μάγκες, επιτέθηκαν σε κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, προσπαθώντας να τους απωθήσουν απο την Πλατεία για να την παραδώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες! Η Αστυνομία απλώς παρακολουθεί, ενώ για νεότερα θα σας ενημερώσουμε σύντομα...


Συγκεκριμένα περίπου εκατό άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τη Δυτική Αττική πήγαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με σκοπό να ανοίξουν την παιδική χαρά που έχουν κλειδώσει κάτοικοι της περιοχής με λουκέτα για να μην μπαίνουν μετανάστες . Εκεί όμως σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνεπλάκησαν με κατοίκους της περιοχής και γι' αυτό στο σημείο πήγαν διμοιρίες των ΜΑΤ που απέτρεψαν επέκταση των επεισοδίων. Οι νεαροί αντιεξουσιαστές στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό Πατησίων μέσω της οδού Δεριγνύ αλλά εκεί συναντήθηκαν με ομάδα Δέλτα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς .

Στο σημείο εκείνο συνελήφθησαν οι πέντε ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων από όπου πετούσαν πέτρες.


...
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑ 20:30 Άμεση επέμβαση της ομάδας "ΔΕΛΤΑ" με την συνδρομή περιπολικών της Αμέσου Δράσεως, διέλυσε την παρέμβαση των άπλυτων και κυνήγησε σε όλη την περιοχή γυρω από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, τους ξενοκίνητους ταραξίες, οι οποίοι κάτέφυγαν στην "Βίλλα Αμαλίας" και στο άσυλο της ΑΣΟΕΕ ο κύριος όγκος τους. Έκλεισε για αρκετή ώρα η Αχαρνών, η Γ' Σεπτεμβρίου και η Πατησίων. Η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα βρίσκεται ξανά στα χέρια των κατοίκων της. 5 συλλήψεις αναρχο-απλυτων , οι υπολοιποι τις φαγανε στα στενα ..



Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν απόψε οι δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετά τα επεισόδια και τις συμπλοκές που σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 19.30 στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μεταξύ κατοίκων και αντιεξουσιαστών, στην ιδιότυπη βεντέτα που συνεχίζεται μεταξύ των δύο πλευρών, με απρόβλεπτα αποτελέσματα εαν συνεχιστεί.


ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Η... ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ
...
Μιά σύλληψη είναι ο απολογισμός της νέας προβοκατόρικης ενέργειας του "γνωστού χώρου". Ο τύπος που είχε μπεί στην παιδική χαρά μαζί με ένα παιδάκι, άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους κατοίκους αλλά και παριστάμενους Αστυνομικούς. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί όμως κατέφθασε αμέσως για να τον απελευθερώσει η... Κούρτοβικ! Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ακόμη μια ακόμη εργολαβία των άπλυτων, προσχεδιασμένη και καλοστημένη.


ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ - ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
ΞΥΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου