Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

10.000 Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες σε Αθήνα και Πειραιά!

Να γιατί έχουν αρχίσει να… ιδρώνουν κάποιοι συστημικοί “πατριώτες” αλλά και τα γνωστά γκρουπούσκουλα της άκρας-εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που είχαν γεμίσει τον τόπο με αφίσες (άραγε πού τα βρήκαν τα χρήματα;…) και τελικά είδαν τη σκόνη μας.

Ας αρχίσουν να το συνηθίζουν πλέον… 0,46% το πανελλήνιο ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και με τα ποσοστά καθαρά υψηλότερα στα μεγάλα αστικά κέντρα αφού εκεί είχαμε ευχέρεια ενημερώσεως του λαού…αλλά και μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου τυχόν λαθροχειριών. Στην επαρχία τα πράγματα ήταν σαφώς πιό δύσκολα, παρ' ότι σε ορισμένες περιοχές πετύχαμε αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα όπως στον Νομό Καστοριάς (0,8% - 240 ψήφοι), Νομό Φλώρινας (0,6% - 187 ψήφοι), Νομό Λακωνίας (0,6% - 286 ψήφοι), Νομό Κεφαλληνίας (0,5% - 101 ψήφοι ) κ.ο.κ. Ειδικά σε κάποιους δήμους τα ποσοστά του Κινήματος είναι της τάξης του 2-5%!

Είναι η πρώτη φορά που το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα σημειώνει ποσοστά που ν' αγγίζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα το 1%. Ειδικά στην Α' Αθηνών σημειώσαμε 0,9%, στην τεράστια Β' Αθηνών 0,65% ενώ στην Α' και Β' Πειραιώς 0,8%. Αντίστοιχα και στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται άνω του 0,5%...

Εν κατακλείδι, σήμερα αν δούμε τον πίνακα κατάταξης των κομμάτων θα διαπιστώσουμε τα εξής:

Αν εξαιρέσουμε την έκπληξη των "Κυνηγών" που είχε σαφώς τοπικά κριτήρια, μετά τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα, τα χιλιοπροβεβλημένα από τα συστημικά κανάλια και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων "οικολογικά κινήματα" και τα κόμματα-αποκόμματα φούσκες των Μάνου-Κοντογιαννόπουλου και Παπαθεμελή-Ζουράρι βρίσκεται ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού για πρώτη φορά καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ένα πραγματικό Λαικό Εθνικιστικό Πολιτικό Κίνημα, παρά τους τόνους λάσπης που έχει δεχθεί.

Το μέλλον, είναι βέβαιο, μας ανήκει!


ΥΓ: Αποφάσισα επίτηδες να μην αναφερθώ στα κόμματα του συστήματος και στους γνωστούς "εθνικοπατριώτες" αφού είναι σαφές ότι η ψήφος διαμαρτυρίας των ψηφοφόρων της ΝΔ κινήθηκε προς την αποχή και προς το ΛΑΟΣ. Φαίνεται πως οι επιλογές τύπου Τζαβέλα ερέθισαν τα αντανακλαστικά των ενοίκων της πολυκατοικίας... Να δούμε τί θα δείξει το μέλλον... Πολύ ενθαρρυντικό γεγονός, το ότι πάτωσαν οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων... Για την ΑΠΟΧΗ, όσο και αν δείχνει μία συνολική απογοήτευση κατά του πολιτικού συστήματος (πράγμα που μας αρέσει), δεν πρέπει να επιχαίρουμε καθώς σε μεγάλο βαθμό δείχνει έναν ωχαδερφίστικο χαρακτήρα πολλών νεο-ελλήνων...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


http://resistance-hellas.blogspot.com/2009/06/10000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου