Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ευχαριστεί θερμά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όλους τους ξεχωριστούς άνδρες και τις γυναίκες, όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που έδωσαν αυτό τον υπέροχο αγώνα εναντίον όλων!Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα, αλλά όλα δείχνουν ότι το 0,5% περίπου του λαού μας έκλεισε τα μάτια στην λάσπη δεκαετιών και ψήφισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένας στους διακόσιους Έλληνες παραμένει ανυπόταχτος, αντάρτης Εθνικιστής και ασυμβίβαστος! Όλοι ζήσατε μαζί μας την προεκλογική περίοδο με τον συστηματικό αποκλεισμό μας από τα όργανα του κατεστημένου από τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς. Οι καταγγελίες για παρατυπίες, ακυρώσεις και εξαφανίσεις ψηφοδελτίων πολλές. Τις περιμέναμε… Μάλιστα, για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε ότι θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Ξέρουμε τι εστί «δημοκρατία»…


Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά της στα μεγάλα αστικά συγκροτήματα τόσο της περιοχής πρωτευούσης Α’,Β’ Αθηνών όσο και της πόλεως της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό μας στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, όπως και στον Πειραιά, είναι διπλάσιο από το γενικό μας ποσοστό ενώ μεγαλύτερο σημαντικά είναι το ποσοστό μας στην Β’ Αθηνών και την Θεσσαλονίκη.


Το μήνυμα δεν έφθασε καθώς φαίνεται στην επαρχία, όπου δεν υπήρξε η ανάλογη ενημέρωση. Ακόμη και την παραμονή των εκλογών είχαμε τον γνωστό «ιό» της «Ελευθεροτυπίας» να γράφει άρθρα για «τους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής», ενώ δεν έλειψαν και κάποια… παπαγαλάκια που έλεγαν σε εθνικιστές ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το α ή β κόμμα ή ακόμα ότι δεν συμμετέχει στις Ευρωεκλογές.


Από τις πόλεις το μήνυμά μας πρέπει να περάσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα και επειδή όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα, η Χρυσή Αυγή έχει λόγο να υπάρχει και να αγωνίζεται για μια άλλη Ελλάδα, για μια νέα Ελλάδα, χωρίς προδότες και διεφθαρμένους, χωρίς ανθέλληνες και πατριδοκάπηλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου