Χρήστες OnLine

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Προς εξαφάνιση οδεύει ξανά η μαϊμού “δημοσκόπηση” του ΔΟΛ!

ΕΤΣΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

και πως προσπαθουν να αλλοιωσουν τα αποτελεσματα για να μην ξεφτιλιστούν



Αφού πρώτα η ηλεκτρονική “δημοσκόπηση” εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα γιατί αυτοί που ψήφισαν ήταν…”ακροδεξιοί ρατσιστές” , επανήλθε δριμύτερη, με περίπου 400 ψήφους πριμοδότηση υπέρ του να ψηφίζουν οι μετανάστες.

Η “Δημοσκόπηση” έχει ως ερώτημα το εξής:

Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό. Εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες στη χώρα μας, πιστεύετε ότι:

-Πρέπει και αυτοί να έχουν το ίδιο δικαίωμα, διότι ζουν τα καθημερινά προβλήματα στις πόλεις τους.

-Δεν πρέπει να ψηφίζουν. Είναι εδώ μόνο για να εργαστούν.

-Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.

H “δημοσκόπηση” μαιμού φαίνεται να οδεύει ξανά προς εξαφάνιση, καθώς μέχρι στιγμής η δεύτερη επιλογή παίρνει 59.34%!

Στην “ερώτηση” περιλαμβάνεται η θέση ότι “Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό”.

Δεν αμφιβάλλουμε.Που βρίσκονται όμως αυτοί οι “δημοτικοι άρχοντες;”

Οι περισσότεροι βρίσκονται στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία (κράτη που ιδρύθηκαν αποκλειστικά από μετανάστες) και είναι απόγονοι μεταναστών τρίτης τουλάχιστον γενιάς! Ενώ οι πρόγονοί τους μετέβησαν νόμιμα εκεί, προσκεκλημένοι από τα κράτη αυτά.

Βρίσκονται επίσης στην ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, γιατί εκεί είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, που βρίσκεται υπό κατοχήν και όχι “το εξωτερικό”!

Και ένας μικρός αριθμός βρίσκεται σε χώρες της Ευρώπης, ως επίσης παιδιά μεταναστών δεύτερης και τριτης γενιάς, όπου επίσης οι πρόγονοί τους μετέβησαν νόμιμα!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν βρίσκονται Έλληνες που να έχουν εισβάλλει παράνομα, ως λαθρομετανάστες, και να τους δίνεται δικαίωμα ψήφου μετά από λίγα χρόνια εργασίας!

Και φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε Έλληνες “δημοτικοί άρχοντες” σε χώρες όπως το ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΣΟΜΑΛΙΑ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κλπ ούτε εκατομμύρια Έλληνες μετανάστες σε αυτές τις χώρες που να έχουν δικαίωμα ψήφου, ώστε να δώσουμε και εμείς “ανταποδοτικά” (κατά την λογική του εξυπνάκια που έφτιαξε την “δημοσκόπηση” μαϊμού) δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες που προέρχονται από τις χώρες αυτές!

Όσο για την δεύτερη απάντηση έχουν κολλήσει δίπλα στο “δεν πρέπει να ψηφίζουν” και το “είναι εδώ μόνο για να εργαστούν”, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι όσοι επιλέγουν την απάντηση αυτή συμφωνούν με την εισαγωγή λαθρομεταναστών από τους κεφαλαιοκράτες, που τους φέρνουν εδώ για να καταλαμβάνουν τις θέσεις εργασίας και να διαλύουν τα εργασιακά δικαιώματα.

Με βάση αυτά, μια εναλλακτική διατύπωση της “δημοσκόπησης” θα μπορούσε να είναι:

Σε καμία χώρα του κόσμου, από τις αναπτυγμένες μέχρι την Ουγκάντα, δεν έχει δοθεί ποτέ δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα για να εργαστούν κατεβάζοντας τους μισθούς, μετά από μόλις λίγα χρόνια παραμονής τους. Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει αυτό για πρώτη φορά, στην Ελλάδα;

-Όχι , να μην τους δοθεί δικαιωμα ψήφου. Τους έφεραν εδώ για να κατεβάσουν τους μισθούς, να προωθήσουν την ανασφάλιστη και την ελαστική εργασία, να διαλύσουν τα εργασιακά δικαιώματα, να διασπάσουν τον κοινωνικό ιστό. Οι περισσότεροι πέρασαν στην Ελλάδα από την Τουρκία, που θέλει να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα με μουσουλμανικούς πληθυσμούς, ή την Αλβανία που ονομάζει την Ήπειρο “Τσαμουριά”.

-Ναι, να τους δοθεί δικαίωμα ψήφου. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να έχει τα ίδια ακριβώς κυριαρχικά δικαιώματα στον τόπο που γεννήθηκε, με οποιονδήποτε άλλον έρχεται εδώ παράνομα από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, καθώς όλοι ζούμε στις ίδιες πόλεις και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβληματα. Δεν θα με πείραζε καθόλου στο χωριό από όπου κατάγομαι να έχουν Αλβανό δήμαρχο που να του έχει δοθεί και Ελληνική ιθαγένεια σε ένα δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία αλλοδαπών, ούτε να γεμίσουν τα δημοτικά συμβούλια της Ελλάδας με Πακιστανούς.

-Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου