Χρήστες OnLine

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...! ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!



ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ!

Το 80% των εγκλημάτων σύμφωνα με τα στατιστικά της αστυνομίας διαπράττεται από τους αλλοδαπούς λαθραίους που κατά εκατομμύρια έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας γιαυτό και η χώρα ζει σήμερα μέσα στο έγκλημα, τον τρόμο και το φόβο! Σχεδόν ένας νεκρός από δολοφονία κάθε δύο μέρες και 70 ένοπλες ληστείες, 280 κλοπές σε σπίτια, μαγαζιά κλπ και 40 κλοπές αυτοκινήτων και μηχανών ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα, χώρια την τεράστια μικροεγκληματικότητα που το 70% δεν δηλώνεται ποτέ και από την άλλη ο δοσίλογος Γιωργάκης θέλει να τους ελληνοποιήσει κιόλας όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν σε όλα τα παραπάνω κατά 80% ενώ αυτοί είναι μόνο ένα εκατομμύριο κατά τους θολοπροοδευτικούς της κεντροαριστεράς ενώ οι Έλληνες είναι δέκα εκατομμύρια!!!! Καταλαβαίνετε δηλαδή που πάει το πράγμα και η σύγκριση σε ποσοστιαία δεδομένα μεταξύ ξενόφερτης και ελληνικής εγκληματικότητας είναι αμείλικτη κατά των λαθραίων! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με λίγα λόγια για το ποιος ευθύνεται αποκλειστικά για το ότι σήμερα η Ελλάδα έχει γίνει χειρότερη και από Κολομβία τουλάχιστον από πλευράς εγκληματικότητας!


Όπως καταλαβαίνετε δεν μας μένει τίποτα άλλα παρά να παρθούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα πιο αυστηρά και αποφασιστικά μέτρα για να σωθεί η χώρα όπως η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών σύμφωνα με ποσόστωση και η άμεση επαναφορά της θανατικής καταδίκης και γενική αναθεώρηση όλοι του ποινικού μας δικαίου από την αρχή με αποτρεπτικό και όχι σωφρονιστικό προσδιορισμό αυτή τη φορά.



Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα η πατρίδα μας χάνεται και επιστροφή δεν υπάρχει εάν τώρα δεν αντιδράσουμε σε επαναστατικό επίπεδο θα έλεγα. Έλληνες αναλάβετε τώρα τις ευθύνες σας και ξυπνήστε επιτέλους!




ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου