Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!!! 4.600 E-MAIL ΜΟΝΟ 109 ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΆλλη μια πανωλεθρία έπαθε σήμερα η Νέα Τάξη όσον αφορά το νομοσχέδιο που προτίθεται να περάσει το δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου.

Κι ενώ όλοι οι γραβατάκηδες του politically correct λόγου έχουν πάει για σκι σε Ελβετίες και Αυστρίες ο δημοσιογράφος κ.Σπίνος του Extra3 έκανε πολύωρη εκπομπή και ταυτόχρονα δημοσκόπηση με ερώτηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ιθαγένεια και ψήφο σε λαθρομετανάστες.

Τα αποτελέσματα μόνο από τα e-mail ήταν η συντριβή τους. Στον αέρα βγήκαν αρκετοί επί μακράν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και δήλωσαν όχι μόνο απογοητευμένοι αλλά και οργισμένοι που το κόμμα που υποστηρίζουν και ψήφισαν τους κορόιδεψε προεκλογικά και δεν τους είπε τίποτα από το τι προτίθετο να κάνει όταν εκλεγεί στην κυβέρνηση. Ευθαρσώς είπαν την γνώμη τους δηλώνοντας εξαπατημένοι και είναι προς τιμή τους.

Όπως καταλαβαίνετε η βάση της ελληνικής κοινωνίας είναι υγιής και πατριωτική.

Τα κόμματα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στηρίξει ανοιχτά το νομοσχέδιο. Κι όμως είμαστε σίγουροι πως και σε αυτά τα κόμματα υπάρχει μεγάλη μερίδα Ελλήνων που αντιτάσσεται στην εθνοκτονική αυτή πολιτική. Προκύπτει από τους αριθμούς!

Τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους. Μόνο τα e-mail που δέχτηκε η εκπομπή ήταν 4.600 και υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΜΟΝΟ 109.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ!

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε πως πολλοί τηλεθεατές που βγήκαν ζωντανά από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα δήλωσαν το ΦΙΑΣΚΟ του υπουργείου και της διαβούλευσης.. Προσπαθούσαν επανειλημμένα να στείλουν την άποψή τους, τις δημοσίευαν για μερικά λεπτά μόνο μέχρι να φύγουν οι σελίδες και να μην έχει τη δυνατότητα ο αναγνώστης εύκολα να ανατρέξει στο παλιό σχόλιό του. Όταν όμως το έψαχνε απλά δεν το έβρισκε. Αμέτρητα ερωτηματικά γίνονταν από σχολιαστές που ξαναέγραφαν διερωτώμενοι γιατί δεν φαίνεται το σχόλιό τους. ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσιεύθηκαν ή απαντήθηκαν.Να σημειώσουμε πως όλοι οι καταγγέλλοντες βγήκαν επώνυμα ζωντανά.

Μετά τις γιορτές αφού τελειώσουν οι διακοπές των παχυλόμισθων δημοσιογράφων θα επανέλθουν με προπαγάνδα. Ποσώς ενδιαφέρονται για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα. Προέχει η καλοπέρασή τους η οποία επιχορηγείται από τα αφεντικά των μεγάλων συγκροτημάτων. Καμία εκπομπή σήμερα για ένα τόσο σοβαρό θέμα....κουνούπι δεν υπάρχει στην Αθήνα...όταν επιστρέψουν οι τσέπες θα ξαναγεμίσουν καθώς επίσης και τα πάνελ με νενέκους και νεογρεκύλους που θα καταπιαστούν να σας στίψουν το μυαλό ότι είστε "ακροδεξιοί".

Συγχαρητήρια στον κ.Σπίνο γι απόψε που προέταξε την ενημέρωσή μας στο φλέγον θέμα και το απέδωσε στις πραγματικές του διαστάσεις. Μας ενημέρωσε επίσης πως το κανάλι Extra3 δέχεται ΑΠΕΙΛΕΣ από μεγαλοσχήμονες παράγοντες για να σταματήσει η εκπομπή του. Παρακάλεσε όλους εμάς που βγαίνουμε ζωντανά να είμαστε προσεχτικοί στο τι θα πούμε - όχι υβριστικούς χαρακτηρισμούς- γιατί τα κοράκια καραδοκούν να φιμώσουν μια ακόμα φωνή που ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ.

Στα ποσοστά που σας αναφέραμε υπολογίστε το ποσοστό της πανωλεθρίας μόνοι σας. Εμείς δεν μπήκαμε καν στον κόπο.

Η αποψινή εκπομπή ήταν η απάντηση στο ΤΣΙΡΚΟ της "δημόσιας διαβούλευσης" και γροθιά στην "αξιοπιστία" των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ που ακόμα και ο Γκέμπελς ΩΧΡΙΑ μπροστά τους!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου