Χρήστες OnLine

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Η Αντισταση συνεχιζεται στην πλατεια Αττικης..

Σήμερα έγιναν μικρο-επεισόδια στην μαρτυρική πλατεία Αττικής αλλα οι Έλληνες έδωσαν ξανά γεναία απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν την πλατεία Αττικής σε Αφγανιστάν

Κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι του αντιεξουσιαστικού χώρου" πηγαν σημερα στην πλατεία.

Με την ιδιότητα των μουσικών σαν προκάλυψη για να συναντήσουν κάποιους φίλους τους, που στην πραγματικότητα ήταν αλλοδαποί με σκοπό την ανταλλαγη προβοκατορικου υλικού.

Την στιγμή της "'υποπτης συνάντησης" , εμφανίστηκαν Έλληνες πατριώτες που βρισκόντουσαν σε περιφρούρηση και ζήτησαν το λογο απο τους αριστερούς προβοκάτορες. Στην συνέχεια τους ζήτησαν να φύγουν.

Τότε ακόμα 5 πακιστανο-αφγανοί εμφανίστηκαν απο το πουθενά ( κατι που δηλώνει οτι ήταν προσχεδιασμένο μιας και την είχαν στημένη ) και κινήθηκαν απειλητικά προς τους 6 Έλληνες.

Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές κατα την διάρκεια των οποίων εμφανίστηκαν 4 -5 έλληνες απο διπλανά καφενεία και βοήθησαν τα παιδιά που πήγαν αρχικά να διώξουν τους ύποπτους λαθραίους αλλοδαπούς.



Αποτέλεσμα των συμπλοκων?

2 λαθρομετανάστες χτυπημένοι οπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο.
2 τσαντες που ειχαν οι "αντιεξουσιαστές" όπου και περιείχαν έντυπο υλικο προπαγάνδας
1 "αντιεξουσιαστης" έφυγε με σκισμενη μπλούζα.



Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός οτι εθεάθη άτομο στην γωνία Κονίτσης και Λιοσίων με φωτογραφικό εξοπλισμό, πράγμα που σημαίνει οτι το σκηνικό ήταν στημένο μιας και γνώριζαν οτι υπήρχε περιφρούρηση στην πλατεία και απλα προσπάθησαν να στήσουν ενέδρα στους Ελληνες που βρισκόντουσαν εκει.

Το άτομο αυτο με τον εξοπλισμό τράπηκε σε φυγή αμέσως μετα την εμφάνιση των ασθενοφόρων που ήρθαν άμεσα να παραλάβουν τους προβοκάτορες δολοφόνους αλλοδαπους.




την ίδια στιγμη , στην ηλεκτονική γιαφκα των αριστερών δολοφόνων indymedia προσπάθησαν να περάσουν τις ψευτιές τους και την προπαγάνδα τους για το γεγονός αλλα υπάρχουν μαλλον άτομα ανάμεσα τους που έχουν ακόμα λιγο μυαλό στο κεφάλι τους και προσπάθησαν να πουν πανω κατω την αλήθεια. ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ και απο τους δικους τους δλδ.










Χτύπημα γερο δόθηκε για άλλη μια φορά στους ανθέλληνες εχθρους της Ελληνικής κοινωνίας.
Μια κοινωνία που βρίσκεται κατω απο επίθεση ατόμων που θέλουν να την υποβαθμίσουν για να εκπληρώσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Οι Έλληνες πατριώτες αντιστέκονται και μετά την πλατεια του Άγιου Παντελεήμωνα και την Πάτρα ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και την πλατεία Αττικής.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου