Χρήστες OnLine

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ:Ο Μογγόλος εγκάθετος Ντεντέ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,αλλά τον καλούν και σε εκπομπή!!!


Σ τη χθεσινή πολύ καλή εκπομπή "Αθέατος Κόσμος",ο κ.Χαρδαβέλλας ασχολήθηκε με το φλέγον ζήτημα της Θράκης:συστήνουμε σε όλους να τη δούνε από εδώ.Εμείς,θα παραθέσουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:





Όπως βλέπετε,αυτός που μας αποκαλεί "γκιαούρηδες",βρίζει τις μάνες μας και ό,τι έχουμε και δεν έχουμε,είναι...προσκεκλημένος στην εκπομπή!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!

Αγαπητέ κ.Χαρδαβέλλα,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να καλέσετε αυτό το ΣΚΟΥΛΗΚΙ στην κατά τ'άλλα αξιόλογη εκπομπή σας:ξέρουμε,θα επικαλεστείτε την "ελευθερία του λόγου" και τη "δημοκρατία"...όμως σε τέτοιου είδους ΜΙΑΣΜΑΤΑ δεν αρμόζουν αυτές οι έννοιες!

Αλήθεια,φαντάζεστε κάποιος Έλληνας της Κωνσταντινούπολης να είχε αποκαλέσει πχ. "μογγόλους" τους Τούρκους και μετά να τον καλούσαν και σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης;;;ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ;

ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν σε αυτούς που έδωσαν βήμα σε πρακτορίσκους της Άγκυρας!Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία,εκτός αν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τηλεθέαση...!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου