Χρήστες OnLine

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Βγάζουν τον Σταυρό από τα ιταλικά σχολεία επειδή ενοχλούνται οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι!


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ...

Σ άλος έχει ξεσπάσει τη γειτονική χώρα από την παρακάτω είδηση:

"Το ΕΔΑΔ (Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) καταδίκασε την Ιταλία για την ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες. Ο σταυρός κρίθηκε ότι είναι ενάντια στο δικαίωμα των γονέων να ανατρέφουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους και στο δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία θρησκεύματος.

Η ενάγουσα ήταν η Σόλιε Λάουτσι, μια Ιταλίδα από το Αμπανο Τέρμε. Τα παιδιά της, Ντατάικο και Σάμι Αλμπερτίν, ηλικίας 11 και 13 ετών αντίστοιχα, παρακολουθούσαν μαθήματα στο δημόσιο σχολείο της πόλης. Σε όλες τις τάξεις του σχολείου υπήρχε κρεμασμένος σταυρός.

Η Λάουτσι έκρινε ότι η ύπαρξη σταυρού ήταν αντίθετη με το λαϊκό χαρακτήρα του Κράτους και του σχολείου. Επικαλέστηκε μάλιστα και μία δικαστική απόφαση που είχε κρίνει την ύπαρξη σταυρού στα εκλογικά κέντρα αντίθετη προς το λαϊκό χαρακτήρα του κράτους.

Στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας η κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ύπαρξη σταυρού στις τάξεις είναι λογική, καθώς ο σταυρός δεν είναι μόνο θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και «σημαία» της μοναδικής εκκλησίας που αναφέρεται στο ιταλικό Σύνταγμα, σύμβολο του ίδιου του Κράτους.

Ωστόσο, οι δικαστές στο Στρασβούργο έκριναν ότι ο σταυρός μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί από τους μαθητές όλων των ηλικιών ως θρησκευτικό σύμβολο, σύμβολο που μπορεί να ενοχλήσει μαθητές άλλων θρησκευμάτων ή άθεους. Επεδίκασε μάλιστα το ποσό των 5.000 ευρώ στην ενάγουσα για ηθική βλάβη.

Η Ιταλίδα υπουργός Παιδείας κατεφέρθηκε εναντίον της «ιδεολογικής» απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Η ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες δεν σημαίνει προσκόληση στον καθολικισμό, αλλά είναι ένα σύμβολο της παράδοσής μας» δήλωσε η υπουργός σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa."


Πηγή.

Αυτή είναι λοιπόν η πολυπολιτισμική κοινωνία που ονειρεύονται κάποιοι-γύρω στα 70 άτομα,όσοι ήταν δηλαδή χθες στην "αντιρατσιστική" συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα:ΑΕΘΝΗ,ΑΘΡΗΣΚΗ,ΑΧΡΩΜΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ!Γι'αυτό σκυλιάζουν και επιστρατεύουν τόνους προπαγάνδας στα Μμε κατακεραυνώνοντας τον "φασίστα","ρατσιστή" κλπ Έλληνα πολίτη.

Και καλά,ας πούμε ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν όλοι αυτοί να αποκαθηλώσουν τον Σταυρό που τόσο τους καίει και τσουρουφλίζει...θα κατεβάσουν τη Σημαία,θα καταργήσουν τις "μιλιταριστικές" παρελάσεις...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;;

Εδώ σας θέλω!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑ Ή ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ"!

Τι θα κάνετε τότε;Θα προσφύγετε σε κανένα δικαστήριο για...ηθική βλάβη ή στα πλαίσια του "αντιρατσισμού" θα αναφωνήσετε κι εσείς "Αλλάχ Ακμπάρ";;;

Συνεχίστε...και δεν θ'αργήσει η στιγμή που θα θερίσετε θύελλες,στους ανέμους που σπείρατε...!

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Οι αλλοδαποι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα ανθρωπινα δικαιωματα ιδανικα.
    Εξω απ΄ την Ελλαδα ο ρατσισμος και ο φασισμος. Εισαι επικινδυνος το λιγοτερο. Κι εσυ και οι νοσταλγοι της χουντας. Μονο εσυ αγαπας την Ελλαδα, "υπηρετη της Εθνικης αφυπνισης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή