Χρήστες OnLine

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ. και οι κοτες εξαφανισμενες..

Μία μόλις ημέρα μετά την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα βομβιστική τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, το κτίριο της οδού Σωκράτους 48 γέμισε από νωρίς το πρωί με δεκάδες συναγωνιστές, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι οι τοίχοι των γραφείων της, αλλά πάνω απ’ όλα Ιδέα.

Δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας έκαναν πολύωρη ενημερωτική δράση στην πλατεία Ομονοίας όπου χιλιάδες περαστικοί έλαβαν έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματος ενώ πάρα πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και την οργή τους για τα παρακρατικά χτυπήματα και την κρατική τρομοκρατία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεκάδες συναγωνιστές δούλεψαν για την αποκατάσταση μέρους των ζημιών, τον καθαρισμό και την προετοιμασία του χώρου για το βράδυ. Κρεμάστηκε επίσης στο κτίριο ένα μεγάλο πανό της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλα πανό στον χώρο περιμετρικά της οδού Σωκράτους με θέμα την θρασύδειλη βομβιστική επίθεση. Και πάλι η ανταπόκριση των περαστικών ήταν πολύ ενθαρρυντική για τον Αγώνα μας.Στις 7 το απόγευμα ο ισόγειος χώρος και η στοά των γραφείων είχε γεμίσει ασφυκτικά με εκατοντάδες συναγωνιστές ενώ ο κόσμος έφτανε μέχρι τον δρόμο. Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Ν.Μιχαλολιάκος εξέφρασε στην ομιλία του την αποφασιστικότητα και το υψηλό (υψηλότερο παρά ποτέ) Ηθικό όλων των Χρυσαυγιτών ενώ ευχαρίστησε και όλους τους Εθνικιστές και πατριώτες εκτός Χρυσής Αυγής που στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό μας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.


Επίσης, ανακοίνωσε επισήμως ότι από το ερχόμενο κιόλας Σάββατο θα είναι έτοιμο γραφείο του Κινήματός μας στο κτίριο της οδού Σωκράτους 48, το οποίο φυσικά και θα συνεχίσει ν’ αποτελεί το σπίτι της Χρυσής Αυγής και στο μέλλον.


Στο τέλος της εκδήλωσης, εκατοντάδες στόματα τραγούδησαν με αποφασιστικότητα τον Ύμνο του Κινήματος αποδεικνύοντας ότι η Πίστη είναι πιό Δυνατή και από τη Φωτιά. Ζήτω η Νίκη!


Αύριο θα αναρτηθεί βίντεο από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής


Το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία αναρτήθηκε από το μεσημέρι όπου και δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας μοίρασαν εκατοντάδες δωρεάν φύλλα της εφημερίδας μας στην πλατεία Ομονοίας. Εκεί φάνηκε πως πολλοί είχαν ενημερωθεί για την άνανδρη επίθεση και πολίτες εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στον Αγώνα μας, ο οποίος και θα συνεχιστεί με το ίδιο πείσμα, την ίδια θέληση και δύναμη, όπως οι Χρυσαυγίτες ξέρουν.

Είναι φυσικά γελοίο να νομίζουν κάποιοι πως οι Εθνικιστές θα λυγίσουν κάτω από οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας,

ειδικότερα τώρα που η Πατρίδα μας και οι Έλληνες δοκιμάζονται από την σκληρή γραμμή της κυβέρνησης των… «σοσιαλιστών», που είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ σε αντάλλαγμα μιας οικονομικής στηρίξεως. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα από τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, ένα είναι βέβαιο: Πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για χειρότερες μέρες στην οικονομία και μεγαλύτερες υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παραμείνει στην πρωτοπορία της εθνικής και κοινωνικής αντεπίθεσης και καλούμε τους αδούλωτους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας για να τινάξουμε τα δεσμά της σκλαβιάς που κρατάνε την χώρα μας δεμένη στους διεθνείς τοκογλύφους. Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, έχουμε να κερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου