Χρήστες OnLine

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Τρομοκρατικό ατύχημα στην Ξάνθη!!!

Έσκασε η βόμβα κατά την μεταφορά!!!

Χθες αργά το βράδυ, περίπου στις 11 (10.45), ένας δυνατός θόρυβος έκρηξης τάραξε το κτίριο που βρίσκεται απέναντι από τα Δικαστήρια της Ξάνθης. Στο κτίριο αυτό στεγάζεται η ΝΟΔΕ Ξάνθης και εκείνη την ώρα είχε συγκέντρωση η ΔΑΠ Ξάνθης.


Ο θόρυβος της έκρηξης, τάραξε την περιοχή, προήλθε από τους διαδρόμους του κτιρίου και σύντομα έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για βόμβα! Εξάλλου, οι «τρομολάγνοι» της Ξάνθης είχαν προειδοποιήσει με προκήρυξή τους σε προηγούμενό τους χτύπημα, πως το επόμενο χτύπημα θα είναι πολύ δυνατό και θα συζητάει ολόκληρη η Ελλάδα γι αυτό!!! Και το χτύπημα έγινε… Μόνο που η τρομοκρατική επίθεση επισφραγίστηκε με πλήρη αποτυχία και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.



Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας, επρόκειτο για βόμβα μικρής ισχύος η οποία έσκασε κατά τη μεταφορά της από τους επίδοξους βομβιστές. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση, η αστυνομία κάνει λόγο για πιθανό τραυματισμό των μεταφορέων της βόμβας και έχει εξαπολυθεί ένα ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την πόλη προκειμένου να βρεθούν αυτοί που μετέφεραν το θανατηφόρο φορτίο, το οποίο σκόπευαν προφανώς να τοποθετήσουν στην είσοδο των γραφείων της ΝΟΔΕ με σκοπό να χτυπήσουν «στο ψαχνό» καθώς θα έβγαιναν οι νέοι της ΔΑΠ μετά την συγκέντρωσή τους. Δηλαδή, οι βομβιστές στόχευαν σε ανθρώπινες ζωές!!!


Έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές στον χώρο που έσκασε η βόμβα και δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος αυτή τη στιγμή, αφού το κτίριο έχει ελεγχθεί ολόκληρο από ειδικούς άνδρες και σκυλιά της αστυνομίας.


Οι τρομοκράτες σήμερα απέτυχαν, αλλά αύριο θα συμβεί το ίδιο…; Έχουν ήδη δηλώσει πως στόχος τους είναι ο Εισαγγελέας Ξάνθης καθώς και οποιοσδήποτε πρόκειται να συνεργαστεί με τις αρχές. Την δήλωση αυτή την έκαναν όταν πριν μερικούς μήνες έβαλαν βόμβες μικρής ισχύος σε αυτοκίνητο του εισαγγελέα αλλά και ενός Έλληνα μουσουλμάνου (Πομάκου) κατοίκου της Ξάνθης.


Οι στοχοποιήσεις έχουν ήδη γίνει, αλλά είναι γνωστό πως στην Ξάνθη υπάρχει και ισχυρός πυρήνας κουκουλοφόρων - τρομοκρατικής ομάδας που ενεργεί συντονισμένα (αλλά πολλές φορές και σύμφωνα με εντολές που έρχονται από την Αθήνα μέσω του Indymedia π.χ. πριν την δίκη Κουνταρδά για εμπρησμό τράπεζας στην Ξάνθη, στο Indymedia υπήρξε ανακοίνωση με την οποία καλούνταν όλοι οι «αγωνιστές» να κινητοποιηθούν προκειμένου να στείλουν μήνυμα στις δικαστικές αρχές για την δίκη του «αγωνιστή» Κουνταρδά).


Πριν από 2 μήνες περίπου υπήρξε και σύλληψη φοιτητή ο οποίος μετέφερε βόμβα μικρής ισχύος με το αμάξι του στην Ξάνθη. Η σύλληψη έγινε μετά από τυπική έρευνα που διεξήχθη στο αυτοκίνητο του φοιτητή, καθώς αυτός εισέρχονταν στην πόλη της Ξάνθης.
Η τρομοκρατία λοιπόν εξαπλώνεται, αλλά οι «αγγελιοφόροι» των βομβών, προφανώς, δεν έχουν παρακολουθήσει επαρκώς τα σεμινάρια ή αποτελούν την λύση των «χρήσιμων ηλιθίων» (έκφραση η οποία υπήρχε πρόσφατα στην προκήρυξη της «Σέχτας Επαναστατών»).


Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, φυσικά, ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Όπως ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν και οι «άριστοι ηλίθιοι» και αναφέρομαι σε εκείνους που επιθυμούν να «βάλουν φωτιά» και να δώσουν πλήθος δικαιολογιών στην προπαγάνδα της Άγκυρας για την ασφάλεια των μουσουλμάνων της περιοχής…


Δεν γνωρίζω εάν η αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε μία νέα περίπτωση "Ξηρού", το βέβαιο όμως είναι πως βρίσκεται μπροστά σε περίπτωση ηλιθίων και μάλιστα επικίνδυνων ηλιθίων, τους οποίους πρέπει το συντομότερο δυνατό να τους στείλει σε κάποιο κελί, παρέα με λαθρομετανάστες, τους οποίους και συμπαθούν ιδιαίτερα...


http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_7901.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου